Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Θα κάνω και εγώ κουραμπιέδες την κυριακή, αλλά τη συνταγή του παρλιάρου.

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531#synt

Μαριαλένα και Κατερίνα συγχαρητήρια!!! Κερδίσατε εισιτηρια για την παραμυθούπολη!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι Πολα το ειδα!!!!!Να κανονισουμε Μαριαλεννα και Ειρηνη να παμε ολες μαζι!!!Αντε και στα δικα σας!!!!Τωρα βεβαια δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να παρω τα εισητηρια....

Δημητρα κι η δικια μου πυρετο και γκρινια εχει απο τα δοντια....δοντια ειναι, υπομονη!!!

καλησπερα μανουλες!!!

εγω δεν εφτιαξα τιποτα ακομα... αλλα πρωτα ο Θεος την Κυριακη θα φτιαξω και κουραμπιεδες και μελομακαρονα!!!

σημερα ετρεχα στο γυμνασιο να παρω τους βαθμους του γιου μου...

καλα τα πηγε σχετικα 16,9 μεσο ορο... και αν σκεφτεις οτι δε διαβαζε και ιδιαιτερα... αν διαβαζε μπορει να εφτανε και κανα 18αρι!!!

δεν ειμαι βεβαια ο τυπος μαμας που πιεζει και καταπιεζει το παιδι! προσπαθω να του δινω τα καταλαβει τι εστι μορφωση και υποχρεωσεις σχολειο, αλλα δε στεκομαι απο πανω του σαν τη ... γκεσταπο!!!

7hWqp3.png

Γειά σας κοριτσόπουλα κι απο μένα!

Σήμερα είναι η μέρα μου... Έκανα αποτρΙχωση φρύΔι και σε λίγο θα βάψω μαλλί!

Αααχ άλλη αίσθηση! Βεβαια πουθενα δεν μπορώ να πάω μιας κ έχει παγωνια εδώ...

Το απόγευμα μετα το μαλλι λέω να κάνω 2η δόση μελομακάρονα:mrgreen::mrgreen: (η πρώτη τελείωσε)

Και τους κουραμπιέδες της ΑννΑς!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Aυτη που λες την πινει η Χριστινα!:mrgreen: Εγω δε μπορω να πιω λικερ και γλυκα ποτα γενικα, οπως λες, δε μπορω να παρω τα ποδια μου.
Μα πόσο με ξέρεις χαχαχαχα

Ελένη αν δεν την θες, στείλτη από δω τη Νορθ!

Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα πολλαπλασιάζονται αλλά κουτί δεν έχω λάβει εγώ ακόμα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα πολλαπλασιάζονται αλλά κουτί δεν έχω λάβει εγώ ακόμα!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Η μικρή αποφάσισε να μην κοιμηθεί για μεσημέρι....1 ώρα παλευα μου έλεγε νάνι πηγαίναμε στην κρεβατοκάμαρα κατεβαινε έφευγε σε άλλο δωμάτιο πήγαινα στο άλλο δωμάτιο μου έλεγε νάνι έφευγε για τη κρεβατοκάμαρα! 1 ώρα αυτό το πράγμα....τα χάπια μου!!!!! Ας έχει θα κοιμηθεί από τις 8 κ θα χαλαρώσω μια κ καλή! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Θα κάνω και εγώ κουραμπιέδες την κυριακή, αλλά τη συνταγή του παρλιάρου.

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531#synt

Ωραία φαίνεται, μου έφεραν ένα πρόβειο βούτυρο από τη βιο φαρμ οπότε φέτος θα δοιμάσω με αυτό. Πολύ βούτυρο όμως έχουν οι κουραμπιέδες, θα μου πεις αλλιώς πώς θα έλιωναν στο στόμα; Ρούμι που θα βρεις; (Σύμφωνα με τον Παρλιάρο).

Και ένα μυστικό: Μέσα στην άχνη αν βάλετε και λίγο κορν φλαουρ, δεν κολλάνε μεταξύ τους.

Ευχαρίστως!

Πάντως βρήκα την εξήγηση γιατί βοηθάει η μπλε στον πονόλαιμο: ουσιαστικά δρα σαν τοπικό αναισθητικό για μερικές ώρες οπότε ο πόνος δεν είναι ανυπόφορος. Έπειτα όμως επανέρχεται αλλά και πάλι πιο ήπιος.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Τι να πω ρε Δέσποινα μου έχει κουβάλήσει τώρα όλες της τις κούκλες στην αγκαλιά μου να κάνουν νάνι! Κατά τα άλλα μέσα στη καλή χαρά ειναι....σου έστειλα λεπτομέρειες για τη συνταγή στο φατσοβιβλίο....:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι να πω ρε Δέσποινα μου έχει κουβάλήσει τώρα όλες της τις κούκλες στην αγκαλιά μου να κάνουν νάνι! Κατά τα άλλα μέσα στη καλή χαρά ειναι....σου έστειλα λεπτομέρειες για τη συνταγή στο φατσοβιβλίο....:mrgreen:

Κοριτσια καλο απογευμα!Καλα να περασετε σκ! Αννα αυτο το ολη μερα ξυπνιο το κανει και το βαφτιστηρι μου.....σε πεθαινει ομως ετσι????Κοιμησε τις κουκλες!!!

Να σας ρωτήσω, αν ξέρετε, όσες δηλαδή κάνετε παραγγελίες από το amazon έχω επιλέξει κάποια βιβλία, και στο τέλος μου λέει ότι δεν τα στέλνει στην Ελλάδα, βλέπω όμως ότι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης τα στέλνει εκτός από τη δική μας, τί είμαστε εμείς, υποανάπτυκτοι τριτοκοσμικοί; Έχετε καμιά ιδέα, (μου χρειάζονται τα βιβλία αυτά και σε βιβλιοθήκη δεν πρόκειται να τα βρω...).

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια,

Απέχω λίγο τελευταίως, γιατί έχω τρεχάματα σε γιατρούς και νοσοκομεία, οπότε καταλαβαίνετε. Ακόμα και σήμερα, ήρθα στη δουλειά και έφυγα πάλι πίσω τρέχοντας, γιατί ο πατέρας μου ήταν χάλια και τρέχαμε στο νοσοκομείο, για άλλο θέμα όμως! Ευτυχώς στη 1 γύρισα πάλι στη δουλειά!

Δεν θα επεκταθώ άλλο για το τι περνάμε, κυρίως ψυχολογικά...δευτέρα ξεκινάμε χημειοθεραπείες!:( Τέλος.- Άλλο θέμα...

Ρε τι νοικοκυρές είστε εσείς, πότε προλαβαίνετε και φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα? Εγώ...ας είναι καλά η μητέρα μου, που παρεπιπτόντως τα φτιάχνει υπέροχα και τα δύο! Κάποια στιγμή βέβαια σκέφτομαι να πάρω τις συνταγές για να συνεχίσω το έργο της!:rolleyes:

Χρόνια πολλά Δήμητρα για τον μπαμπά και το ανηψιό σου!

Εχθές το βράδυ η Αλεξάνδρα ξύπνησε με κλάματα! Αχ αυτά τα δόντια ρε παιδιά...βασανιστήριο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαράκι, τώρα διάβασα για τον πατέρα σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά..!

Κορίτσια, εμείς τα δόντια τα έχουμε βγάλει εδώ και 3 μήνες (και τους τραπεζίτες-πολύ γκρίνια). Έχω την αίσθηση πως το βράδυ ξυπνάει από άσχημα όνειρα. Ελπίζω να είναι κι αυτή μια φάση, που θα περάσει..!

Την άλλη Πέμπτη πάμε πάλι για εμβόλιο και θα δούμε την ανάπτυξή μας. Μα, είναι λογικό να πάρει μόνο μισό πόντο σε 3 μήνες; Κόλλησε στους 84.5 από το Σεπτέμβρη..!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...