Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα παιζει μωρε???Η δικια μου με ανησυχει που δεν ασχολειται με τιποτα πανω απο ενα λεπτο....δε συγκεντρωνεται σε τιποτα γμτ..τρεχει συνεχεια περα δωθε και στα παιχνιδια καμια σημασια...Εγω φτιαχνω lego κι αυτη τα διαλυει και χαιρεται!!!Να ανησυχησω???

χαχα, κι εμενα ακριβως το ιδιο κανει με τα lego. Εντωμεταξυ μπορει να μου πει καποιος που εξαφανιζονται τα lego της? κατω απο κρεβατια δεν ειναι, κατω απο καναπεδες δεν ειναι, κατω απο τραπεζια δεν ειναι...

Πως η "στάθμη" στο κουτι τους κατεβαινει συνεχως δεν εχω καταλαβει.

4Rnfp3.png

χαχα, κι εμενα ακριβως το ιδιο κανει με τα lego. Εντωμεταξυ μπορει να μου πει καποιος που εξαφανιζονται τα lego της? κατω απο κρεβατια δεν ειναι, κατω απο καναπεδες δεν ειναι, κατω απο τραπεζια δεν ειναι...

Πως η "στάθμη" στο κουτι τους κατεβαινει συνεχως δεν εχω καταλαβει.

Ψαξε στα συρταρια με τα εσωρουχα σου....εχω βρει πολυ πραμα εκει!Οσο μεγαλυτερη η κουπ του σουτιεν τοσο πιο πολλα χωρανε!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Θα παιζει μωρε???Η δικια μου με ανησυχει που δεν ασχολειται με τιποτα πανω απο ενα λεπτο....δε συγκεντρωνεται σε τιποτα γμτ..τρεχει συνεχεια περα δωθε και στα παιχνιδια καμια σημασια...Εγω φτιαχνω lego κι αυτη τα διαλυει και χαιρεται!!!Να ανησυχησω???

Μια από τα ίδια...σε σημείο να πιστεύω ότι πιο πολύ θα χαρεί να την γκρεμίσει τη κουζίνα παρά να παίξει! :? Η δικιά μου με το μόνο που την έχω δει να ασχολείται για αρκετή ώρα είναι τα χαλίκια στη παιδική χαρά...αλλά δεν μπορούμε να μετακομίσουμε εκεί! :evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μια από τα ίδια...σε σημείο να πιστεύω ότι πιο πολύ θα χαρεί να την γκρεμίσει τη κουζίνα παρά να παίξει! :? Η δικιά μου με το μόνο που την έχω δει να ασχολείται για αρκετή ώρα είναι τα χαλίκια στη παιδική χαρά...αλλά δεν μπορούμε να μετακομίσουμε εκεί! :evil:

Κι εμεις το ιδιο!!!Ολο το καλοκαιρι κουβαλουσα και κουβαδακι μαζι!Βεβαια αυτη προτιμουσε τα ξενα!

Κι εμεις το ιδιο!!!Ολο το καλοκαιρι κουβαλουσα και κουβαδακι μαζι!Βεβαια αυτη προτιμουσε τα ξενα!

Κ εμείς αν δούμε κάτι άλλο αφήνει τα δικά της κ τραβάει των άλλων παιδιών...επίσης συνήθως προτιμάει να παίζει με τα κουμπιά από τα ρούχα μου,να μου βάζει τα παιχνίδια στις τσέπες,να παίζει με τη σκούπα κ τη σφουγγαρίστρα,να σκαρφαλώνει παντού,να ανοιγοκλείνει φώτα....γενικά ότι άσχετο δει εκτός από παιδικά παιχνίδια!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημερα ...δε προλαβα να τα διαβασω ολα

Αννα την κουζινα την εχεις ξεπακεταρει?

μπορεις να την αλλαξεις?

αν ναι καντο... ειναι πολυ ελαφρια

την εχουμε ενα μηνα τωρα

θετε να σας βαλω φωτο?

δε θετε/....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Κιουριτσια, εγω εκανα αυτη τη συνταγη για κουραμπιεδες με κονιακ ομως, οχι λικερ μαστιχας:

ΥΛΙΚΑ

• 750γρ ΑΛΕΥΡΙ

• 1 ΠΙΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΖΑΧΑΡΗ

• 500γρ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

• 4 ΚΡΟΚΟΥΣ

• ½ ΚΟΥΠΑ ΚΟΝΙΑΚ Ή ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

• 2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ

• 500γρ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

• 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ 10΄ ΛΕΠΤΑ. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 200?C ΓΙΑ 10΄ ΛΕΠΤΑ. ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ – ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ, ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ. (ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟ) ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ – ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ Η ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΚΟΜΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170?C ΓΙΑ 20΄-25΄ ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΤΗΝ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ – ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΝΙΖΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΝΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ.

Πωπω τρωω και ξανατρωω!!!!

Απο το πρωί είμαι στην κουζίνα και με τη μικρή στα πόδια μου καταλαβένεται.Ο κακός χαμός.Σήμερα γιορτάζει ο μπαμπάς μου Διούσιος και το ανιψάκι μου το μικρό που είναι στον Καναδά και πολύ θα ήθελα να ήταν εδώ να του έδινα ενα φιλάκι.Εφτιαξα κάτι γαλακτομπουρεκάκια σε ρολλά να τα πάω στον μπαμπά μου και τώρα φτιάχνω αλλο ενα ταψάκι για μας.Μαγείρεψα για τη μικρή κοτοπουλάκι με λαχανικά,τα λαχανικά σε λίγο θα είναι έτοιμα και μου μένει να μαγειρέψω και το δικό μας φαγητό τώρα που κοιμήθηκε και είναι ευκαιρία.Θα φτιάξω ψαρονέφρι με μπαλσάμικο και μαυροδάφνη με ρύζι.Ευτυχώς είναι κάτι που είχα ξαναφτιάξει και έφαγε και ο άντρας μου ο οποίος είναι πολύ παράξενος στο φαγητό και εχω βαρεθεί ολο τα ίδια και τα ίδια.

Η μικρή εκτός απο ενα 38αρι που έκανε χτες το βράδυ σήμερα είναι μια χαρά.Τι να πω?Τόση γκρίνια χτες όλη μέρα για να κάνει μονο μια φορά πυρετό και μετά τίποτα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει γιατί μου το είχε ξανακάνει και προχθές αν θυμάστε.Αλλοι λένε δόντια,άλλοι λένε μάτι τι να πω!Η ουσία είναι οτι δεν έχει τίποτα άλλο ούτε βήχα ούτε καταροή τίποτα,είναι μια χαρά.

Θέλω κι'εγώ να βάλω μπρος για μελομακάρονα και κουραμπιέδες καλά όχι σήμερα αλλά σκ μου φαίνεται πρέπει να ασχοληθώ.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...