Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α ξέχασα με τα pampers έχω κ εγώ θέμα...δεν κατουριέται αλλά με τη νέα δόση πακέτων που πήρα active fit είναι συνέχεια κόκκινος ο κώλος της μικρής...δεν το λες σύγκαμα αλλά είναι ερεθισμένος κ την πιάνει κ φαγούρα όπου ακουμπάει η πάνα! Κ έχω 4 πακέτα κ δεν ξέρω τι να κάνω!:rolleyes:

Εγω ειπα προχθες στον Κωστα επειδη με το κουπονι που ειχε το σουπερ θα επαιρνε 2 μεγαές συσκευασιες να παρει 5αρι επειδη 4+ εχω παραγγειλει πολλα, να εχω τα 5 γι'αργοτερα και δε βρηκε και μου φερε 4+ παλι...Θα τις βαλω σ'αυτον τωρα:tongue:Το πολυ πολυ να παρω κανα 5αρι να το εχω για τη νυχτα.Τη μερα δεν εχει διαρροες....καλα απο συγκαμα ειχε κι η δικια μου χθες το βραδυ....Αννα ποσο πηρες την κουζινουλα (ΑΣΧΕΤΟ)???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aυτη που λες την πινει η Χριστινα!:mrgreen: Εγω δε μπορω να πιω λικερ και γλυκα ποτα γενικα, οπως λες, δε μπορω να παρω τα ποδια μου. Προτιμω τα καθαρα ποτα, γι αυτο και πινω μονο μπυρα, ρακη και βοτκα, παντα σκετη και χωρις παγο.

Χαιρομαι που σε βοηθησε!;)

Απ'αυτα κρατα τη ρακη για μενα!!!!Μεχρι 9 σφηνακια εχω αντεξει και μου'φτιαξε και το στομαχι!!!Τωρα πως πινω ρακι και οχι βοτκα η μπυρα:rolleyes:...αλλο ζητημα!

Καλημερα κοριτσια, τι κάνετε?

Κι εμεις βγηκαμε χτες βραδυ, περασαμε πολυ ωραια, φάγαμε εξαιρετικά, κι εγω ξυπνησα στις 9 σημερα και σηκωθηκα πριν κανα μισαωρο. Τελεια!!!!

Και η πεθερα μου μου ειπε οτι και η μικρη 9 η ωρα ξυπνησε.

Εμεις αυριο εχουμε τη γιορτή για τα παιδακια των υπαλλήλων της εταιρειας μου, οποτε θα παμε εκει το πρωι. Και μετα μπορει να παμε κι εμεις καμια βολτιτσα για να αγορασουμε κανα δωρακι για τις γιορτες. Αλλα μπορει να το κανουμε και την κυριακή, για να μην ξεθεωσουμε τη μικρη. και να μην ξεθεωθουμε κι εμεις.

4Rnfp3.png

Aυτη που λες την πινει η Χριστινα!:mrgreen: Εγω δε μπορω να πιω λικερ και γλυκα ποτα γενικα, οπως λες, δε μπορω να παρω τα ποδια μου. Προτιμω τα καθαρα ποτα, γι αυτο και πινω μονο μπυρα, ρακη και βοτκα, παντα σκετη και χωρις παγο.

Χαιρομαι που σε βοηθησε!:wink:

Ναι βοήθησε πολύ, δε σου λέω ευχαριστώ, γιατί λέει ο λαός (προλήψεις, δεν τις πιστεύω, πλάκα κάνω) ότι στο φάρμακο δε λέμε ευχαριστώ γιατί δεν "πιάνει" μετά!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Με το να απεργούν οι μισοί κ να ταλαιπωρούνται οι άλλοι μισοί σίγουρα δεν θα βγει κάτι....να μπουν στη βουλή ναι για να καταλάβουν που έχουμε φτάσει αλλά κ αυτό δεν ξέρω αν θα φέρει μια αποτελεσματική λύση....πραγματικά πιστεύω ότι η γενιά μας θα ζήσει πολύ άσχημες εξελίξεις σε αυτή τη χώρα...:cry: Η απορία μου είναι γιατί δεν υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπώντας τη πατρίδα του να στύψει το μυαλό του κ να δει πως θα φέρει νέες επενδύσεις στη χώρα,να αξιοποιήσει τις πηγές εσόδων που έχει η χώρα κ να βγει στο τέλος ηγέτης-ήρωας?!:confused:Γιατί κανείς δεν νοιάζεται? :evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι βοήθησε πολύ, δε σου λέω ευχαριστώ, γιατί λέει ο λαός (προλήψεις, δεν τις πιστεύω, πλάκα κάνω) ότι στο φάρμακο δε λέμε ευχαριστώ γιατί δεν "πιάνει" μετά!

Ναι, το ξερω! Το ιδιο ισχυει και στο ξεματιασμα!

age.png age.png

Εγω ειπα προχθες στον Κωστα επειδη με το κουπονι που ειχε το σουπερ θα επαιρνε 2 μεγαές συσκευασιες να παρει 5αρι επειδη 4+ εχω παραγγειλει πολλα, να εχω τα 5 γι'αργοτερα και δε βρηκε και μου φερε 4+ παλι...Θα τις βαλω σ'αυτον τωρα:tongue:Το πολυ πολυ να παρω κανα 5αρι να το εχω για τη νυχτα.Τη μερα δεν εχει διαρροες....καλα απο συγκαμα ειχε κι η δικια μου χθες το βραδυ....Αννα ποσο πηρες την κουζινουλα (ΑΣΧΕΤΟ)???

40 ευρώ τζάμπο κ της πήρα κ ένα σετ με διάφορα πλαστικά φρουτάκια κ ζαρζαβατικά κτλ (10 ευρώ) κ ολοκληρώθηκε η κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη κ έτοιμη να μαγειρέψει τα πάντα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

40 ευρώ τζάμπο κ της πήρα κ ένα σετ με διάφορα πλαστικά φρουτάκια κ ζαρζαβατικά κτλ (10 ευρώ) κ ολοκληρώθηκε η κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη κ έτοιμη να μαγειρέψει τα πάντα!

Μια χαρα!!!!Εμενα μου φανηκε πανακριβη οπως την ειδα

Εμεις αυριο εχουμε τη γιορτή για τα παιδακια των υπαλλήλων της εταιρειας μου, οποτε θα παμε εκει το πρωι. Και μετα μπορει να παμε κι εμεις καμια βολτιτσα για να αγορασουμε κανα δωρακι για τις γιορτες. Αλλα μπορει να το κανουμε και την κυριακή, για να μην ξεθεωσουμε τη μικρη. και να μην ξεθεωθουμε κι εμεις.

Καλά να περάσετε.

Τί δώρο από τον άγιο Βασίλη θα πάρετε στα πιτσιρίκια; Εμένα η Σοφία ζητάει ένα μεγάλο χαρτονένιο σπίτι (στο ύψος της), που να έχει και δύο ορόφους! Της λέω πού θα χωρέσει στο σπίτι όλο αυτό; Έπειτα ζητάει κόκκινη ηλεκτρική κιθάρα με ακουστικά και ηχεία. Σκέφτομαι τί θα λέει η υπόλοιπη πολυκατοικία γι' αυτή την επιλογή. Της προφασίζομαι λόγους για τους οποίους ο άγιος Βασίλης δε θα μπορούσε να φέρει αυτά τα δώρα και μου λέει ας μου φέρει τότε δέκα κουτιά lego τουβλάκια (έχει ήδη δύο κουτιά) να χτίσω εγώ ένα σπίτι.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Έχει πολλές αν πάτε να δείτε στα τζάμπο κ ακόμα πιο οικονομικές...δεν ξέρω στημένη πως θα είναι μήπως διαλύεται με το φου αλλά δεν νομίζω είναι κ επώνυμη! :tongue::tongue: Εμείς τα δώρα τα κανονίσαμε σχεδόν όλα...η μία γιαγιά θα πάρει παπουτσάκια ασημί,η άλλη γιαγιά μποτάκια(η πεθερά μου είναι αυτή κ δεν μας χρειάζονται αλλά επιμένει) η νονά θα της πάρει 2 σετ φόρμες κ παιχνίδι(κ το δεύτερο δεν μας χρειάζεται αλλά επιμένει) τώρα οι θείοι μάλλον για παιχνίδια τους κόβω να φέρνουν! :? Θα αρχίσω να κάνω ξεκαθάρισμα σε αυτά από τη νέα χρονιά γιατί με κάποια έχει να ασχοληθεί από μωρό κ μόνο χώρο πιάνουν! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τα δικα μου τα παιδια μαζευουν παρα πολλα δωρα στις γιορτες και ομολογω οτι δε μου αρεσει αυτο. Εκτος απο το δωρο του Αι Βασιλη, θα τους παρουν παιχνιδια και οι γιαγιαδες. Επισης, στο ρεβεγιον Πρωτοχρονιας που μαζευομαστε ολοι απο το σοι του αντρα μου, γινεται ανταλλαγη δωρων, που σημαινει οτι θα παρουν παιχνιδια απο τουλαχιστον 6 οικογενειες...

Απο περσι επισης, φιλος μας που εχει ροκ κλαμπ, κανει γιορτη για τα πιτσιρικια, οπου εκει παιρνουν αλλο δωρο απο τον Αι Βασιλη... Περσι ο Αντωνης ειχε παρει ολοκληρη ντραμς...:roll:

age.png age.png

Εμενα οι γονεις μου θα της παρουν ενα τραπεζακι δραστηριοτητων, οι αλλοι δεν ξερω, κατι ειχαν πει για κουζινα αλλα πριν 2 βδομαδες της πηραν και μια σκουπα, ο κωστας κατι εχει δει αλλα δε λεει, εγω σκεφτομουν το καλαθι του σουπερ μαρκετ με τα ψωνια που πηρε το μπιζελι και εχει και η μαρια απότι ειχα δει σε φωτογραφιες της...και μετα θα μετακομισουμε!!!Ευτυχως εχω μεγαλο σαλονι!Και να'λεγα οτι παιζει με τιποτα???Ταπερ, κατσαρολες και καραμελες να μαγειρευει θελει το παιδι!!!Και παραμυθια να της τα διαβαζουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...