Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω κρύο!

Σήμερα από τις 12 περίπου ως τις 6 στο γραφείο πούντιασα κι έβγαλα κι αρκετή δουλειά αλλά ρε κορίτσια, πιο ξεκούραστη είμαι από το να μένω σπίτι με το μικρό :rolleyes:

Και με καλύτερη διάθεση επίσης! Είναι νορμάλ τώρα αυτό;

Νατ, Ναντινάκι, Αννα, ξαναματακαλωσήρθατε :mrgreen: Περιμένουμε κι άλλες όμως!

Κι επειδή είδα μεγάλη κουραμπιεδοσυζήτηση, περιμένω πιάτο τίγκα από την καθεμιά σας. Για να συγκρίνω βρε αδερφέ!

WN6Op3.png

Γειά σας κορίτσια... Μόλις ξεράθηκε το γοργονίδιο κι έκατσα λίγο να χαλαρώσω. Άντε να γυρίσει κι ο Βασίλης αύριο γιατί δεν την παλεύω άλλο μόνη μου. Μέχρι 3 μέρες αντέχω να μην δούμε ο ένας τον άλλο, μετά αρχίζουν και μου φταίνε όλα!!!!!!!

Ευτυχώς αύριο έχω άδεια και θα περάσω τη μέρα με τη Λένα... Έχουμε προγραμματίσει διάφορα και είμαι πολύ χαρούμενη :tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα.Σήμερα άρχισα να αισθάνομαι λίγο καλύτερα.Τουλάχιστον να μπορώ να καταπιώ.Αλλά πάνω που αρχίσω να συνέρχομαι εγώ μου αρρωσταίνει η μικρή.Με πήραν εχθές απο τον παιδικό και μου είπαν οτι δεν ήταν και πολύ καλά όλη την ημέρα.Δεν είχε πυρετό αλλά είχε μια περίεργη γκρίνια που δεν είχε άλλες φορές.Κοιμήθηκε το μεσημέρι αλλά οταν ξύπνησε πάλι έκλαιγε.Οταν ήρθε σπίτι ήταν ακόμα κάπως,πυρετό δεν είχε αλλά μου έφαγε λίγο με το ζόρι και ήθελε όλο αγκαλιά.Κατάλαβα οτι μάλλον την περιτρυγίριζε κάποια ίωση και το βράδυ μου έκανε πυρετό.Ευτυχώς της έδωσα αντιπυρετικό και δεν ξαναέβασε μέχρι τώρα.Τώρα ακόμα κοιμάται.Για να δούμε!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

2927841tosb344dha.gif

Καλημερα!

Δημητρα περαστικα και παλι. Πολυ συχνα αρρωσταινει το παιδακι. Ευχομαι τουλαχιστον να βρεις μια δουλεια να πεις οτι αξιζει τον κοπο ολη αυτη η ταλαιπωρια σας.

Ελενη πως εισαι σημερα?

Εμεις βγηκαμε χθες βραδυ, και τωρα ειμαι μονη στο σπιτι και πινω το καφεδακι μου με ησυχια! Σε λιγο θα παω να παρω τα θηρια!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριάννα που πήγατε???:mrgreen:

Αχ πολύ ανέβηκε η διάθεσή μου μετά το κομμωτήριο(για ψώνια τελικά δεν πήγαμε γιατί προέκυψε δουλειά του άντρα μου)...μου έχει κάνει κ μια ωραία κοτσίδα που ξεκινάει κανονική πλεξούδα από τη μία πλευρά του κεφαλιού κ τελειώνει ψαροκόκαλο από την άλλη(η μικρή τρελάθηκε να μου τη τραβάει) κ μου λένε στη δουλειά σήμερα ότι είμαι σαν μπουμπουκάκι! :tongue::tongue::tongue: Εντωμεταξύ έκανα μισή ώρα να πάω στη Νίκαια που είναι δίπλα μου κ ο αδελφός μου γύρισε με τα πόδια από την Ακαδημίας-Πειραιά μέσα στη βροχή γιατί δεν κουνιόταν τίποτα από την κίνηση κ δεν έβρισκε ταξί!:? Τι θα γίνει με αυτές τις απεργίες πια??:rolleyes: Σάμπως κερδίζουν κάτι???:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!

Demykou κι η Παναγιωτα κλαψουριζει ολη νυχτα και το μεσημερι πεταγεται ορθια κλαιγοντας, εγω υποψιαζομαι δοντια....βγαζει κυνοδοντες...

Nadine εμεις κοιμομαστε τον τελευταιο μηνα, απο τον Αυγουστο μεχρι και Νοεμβρη δεν κοιμομασταν....μαλλον δοντια ηταν κι αυτο.Μηπως βγαζει τραπεζιτες ο δικος σου???Εμεις μολις εσκασαν οι 4 ηρεμησαμε!

Χριστινα εισαι κοντα μου, περνα να παρεις κανα κιλο κουραμπιεδες απο αυτους που εφτιαξα χθες και ειναι ΤΕΛΕΙΟΙ!!!!Πρωτη φορα και τους πετυχα!!!

Antridim εφαγα τή βροχή μέχρι να βρω ταξί και τελικα πληρωσα συνολικα 15 ευρω...για ποιον δουλεψα δεν ξερω....Και 5 προχθες 20 αυτη τη βδομαδα...

Καλημέρα!798010miqp5wumve.gif

Πω πω κρύο!

Σήμερα από τις 12 περίπου ως τις 6 στο γραφείο πούντιασα κι έβγαλα κι αρκετή δουλειά αλλά ρε κορίτσια, πιο ξεκούραστη είμαι από το να μένω σπίτι με το μικρό :rolleyes:

Και με καλύτερη διάθεση επίσης! Είναι νορμάλ τώρα αυτό;

Και βέβαια είναι νορμάλ σε σημείο που να αξίζει να πληρώνεις για να εργάζεσαι (κι ας μην πληρώνεσαι δηλαδή, που λέει ο λόγος...) αρκεί να φεύγεις από το σπίτι. Κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Καλημέρα.Σήμερα άρχισα να αισθάνομαι λίγο καλύτερα.Τουλάχιστον να μπορώ να καταπιώ.Αλλά πάνω που αρχίσω να συνέρχομαι εγώ μου αρρωσταίνει η μικρή.Με πήραν εχθές απο τον παιδικό και μου είπαν οτι δεν ήταν και πολύ καλά όλη την ημέρα.Δεν είχε πυρετό αλλά είχε μια περίεργη γκρίνια που δεν είχε άλλες φορές.Κοιμήθηκε το μεσημέρι αλλά οταν ξύπνησε πάλι έκλαιγε.Οταν ήρθε σπίτι ήταν ακόμα κάπως,πυρετό δεν είχε αλλά μου έφαγε λίγο με το ζόρι και ήθελε όλο αγκαλιά.Κατάλαβα οτι μάλλον την περιτρυγίριζε κάποια ίωση και το βράδυ μου έκανε πυρετό.Ευτυχώς της έδωσα αντιπυρετικό και δεν ξαναέβασε μέχρι τώρα.Τώρα ακόμα κοιμάται.Για να δούμε!

Περαστικά σας Δήμητρα. Κι εγώ χθες ήμουν χάλια, δοκίμασα γιατροσόφια του τύπου, ρακόμελο, τσάι με μέλι και λεμόνι, καραμέλες στρεπσιλς, αλλά τελικά το μόνο που βοήθησε είναι η μπλέ σμιρνοφ που έλεγε η Τάρα. Ψάξαμε βέβαια όλο τον κόσμο να τη βρούμε και τελικά τη βρήκαμε σε μια πλήρως εξοπλισμένη κάβα, αλλά κάνει δουλειά, και σήμερα το πρωί είμαι με ένα ποτηράκι.Στην υγειά σας!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Α κι εμεις θα βγουμε αυριο στο Πες το κι Εγινε (ταβερνα με μουσικη στο Χαιδαρι) Ειναι πολυ ωραια, κανονισαν συναδελφοι του αντρα μου!!!Και αυριο το πρωι παμε Χαλκιδα στο βαφτιστηρι να παιξει και η Παναγιωτα με το Σταυρο.Θα παμε ολοι μαζι και για το δωρο του το απογευμα...ελπιζω να μη χτυπιεται η μικρη μπροστα στα παιχνιδια γιατι δωρο με βλεπω να παιρνω το νεο ετος....:evil:

Μολις με πηρε η μανα μου...η μικρη ξυπνησε κατουρημενη...αν υποψιαστω οτι πρεπει να αλλαξω νουμερο πανες κι εχω παραγγειλει αλλες 150...

Διαφημίσεις

Κατερίνα έχω πάει μια φορά στο μαγαζί που λες πριν ένα χρόνο περίπου είχε κ βάφτιση εκείνη τη μέρα κ μιλάμε για τρελό κέφι κάναμε! Κ καλό φαγητό μια χαρά θα περάσετε! :-D

Εμείς ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει το που! :?

Ελένη περαστικά...εβίβα! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριάννα που πήγατε???:mrgreen:

Θα πηγαιναμε σε ενα live thrash metal για να γνωρισουμε το νεο αμορε της μεγαλης μας κορης, αλλα τελικα ακυρωθηκε λογω της απεργιας των ΜΜΜ. Ευτυχως ο κουμπαρος δουλευε βραδυ, πηγαμε απο κει, ηπιαμε τις μπυρες μας και επιστρεψαμε σπιτι.

Εντωμεταξύ έκανα μισή ώρα να πάω στη Νίκαια που είναι δίπλα μου κ ο αδελφός μου γύρισε με τα πόδια από την Ακαδημίας-Πειραιά μέσα στη βροχή γιατί δεν κουνιόταν τίποτα από την κίνηση κ δεν έβρισκε ταξί!:? Τι θα γίνει με αυτές τις απεργίες πια??:rolleyes: Σάμπως κερδίζουν κάτι???:confused:

Καπως πρεπει να αντιδρασουμε ομως. Ειναι απιστευτη ταλαιπωρια για ολους, τα πραγματα χειροτερευουν, και να δω ποτε θα μπουκαρει στη βουλη το εξαγριωμενο πληθος...

Περαστικά σας Δήμητρα. Κι εγώ χθες ήμουν χάλια, δοκίμασα γιατροσόφια του τύπου, ρακόμελο, τσάι με μέλι και λεμόνι, καραμέλες στρεπσιλς, αλλά τελικά το μόνο που βοήθησε είναι η μπλέ σμιρνοφ που έλεγε η Τάρα. Ψάξαμε βέβαια όλο τον κόσμο να τη βρούμε και τελικά τη βρήκαμε σε μια πλήρως εξοπλισμένη κάβα, αλλά κάνει δουλειά, και σήμερα το πρωί είμαι με ένα ποτηράκι.Στην υγειά σας!

Μη μου πεις οτι πινεις πρωι πρωι 50 βαθμους αλκοολ!!!:mrgreen: Στην υγεια σου Ελενη!:-D

age.png age.png

Α ξέχασα με τα pampers έχω κ εγώ θέμα...δεν κατουριέται αλλά με τη νέα δόση πακέτων που πήρα active fit είναι συνέχεια κόκκινος ο κώλος της μικρής...δεν το λες σύγκαμα αλλά είναι ερεθισμένος κ την πιάνει κ φαγούρα όπου ακουμπάει η πάνα! Κ έχω 4 πακέτα κ δεν ξέρω τι να κάνω!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

:P:p:p

Μαριάννα, χθες το απόγευμα έκανα λάθος και αντί για την μπλε πήρα από το σούπερ μάρκετ μια μπλέ χρώματος που ήταν λικέρ, και μια γουλίτσα που ήπια με έκανε κατακόκκινη και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Τώρα που έχω βάλει (σ' ένα μικρό ποτηράκι) τη σωστή μπλε, σας πληροφορώ ότι είναι πολύ καλύτερα ο λαιμός μου και δεν ζαλίστηκα καν, μάλιστα είναι σαν να ήπια εσπρέσσο. Και έχω και καλή διάθεση!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

:P:p:p

Μαριάννα, χθες το απόγευμα έκανα λάθος και αντί για την μπλε πήρα από το σούπερ μάρκετ μια μπλέ χρώματος που ήταν λικέρ, και μια γουλίτσα που ήπια με έκανε κατακόκκινη και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Τώρα που έχω βάλει (σ' ένα μικρό ποτηράκι) τη σωστή μπλε, σας πληροφορώ ότι είναι πολύ καλύτερα ο λαιμός μου και δεν ζαλίστηκα καν, μάλιστα είναι σαν να ήπια εσπρέσσο. Και έχω και καλή διάθεση!

Aυτη που λες την πινει η Χριστινα!:mrgreen: Εγω δε μπορω να πιω λικερ και γλυκα ποτα γενικα, οπως λες, δε μπορω να παρω τα ποδια μου. Προτιμω τα καθαρα ποτα, γι αυτο και πινω μονο μπυρα, ρακη και βοτκα, παντα σκετη και χωρις παγο.

Χαιρομαι που σε βοηθησε!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...