Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καταρχας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,ρωτησα και μου ειπε ολα καλα αυτο μονο!Τωρα θα δουμε!

Μην ανησυχείς, αν έβλεπε κάτι δεν θα σε προχωρούσε σε prp ... καλή επιτυχία εύχομαι 

Όταν τον ξαναδείς ρώτα τον δεν είναι κακό 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

τώρα που είπα avatar να θυμηθώ να το νοικιάσω, θέλω πολύ να το ξαναδώ. ευχαριστώ για το όμορφη και συμπληρώνω έξυπνη, πνευματώδης, γλυκιά, κτλ κτλ μπας και ισοβαθμίσω με το δίμετρη!

σήμερα είχαμε το εμβόλιο του μικρού αλλά χάθηκε λόγω απεργιών. μου έκλεισαν ραντεβού για τις 27 ιανουαρίου. θα δημιουργηθεί θέμα με το παιδί? να το κάνω στον παιδίατρο μη χαθεί η σειρά? φοβάμαι μη γίνει μπέρδεμα.

ο μικρός κατέβηκε στην γιαγιά(τα καλά της μετακόμισης) και εγώ πρέπει να κρεμμυδοποιηθώ για να πάω στην τράπεζα. επιβάλλεται κιόλας γιατί μπορεί από αύριο να είναι πάλι κλειστά. σας φιλώ προς το παρόν.......

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διάβαζα πριν για τα διαβατήρια τι γίνεται σε περίπτωση απώλειας...θεωρητικά γίνεται έρευνα για 3 μήνες από την αστυνομία κ αν δεν βρεθούν(που να βρεθούν στον σκουπιδότοπο???) τότε έχεις δικαίωμα να βγάλεις άλλο...κοινώς την κάτσαμε αν δεν τα βρούμε πάει το ταξιδάκι που σχεδιάζαμε για τα γενέθλια της μικρής γιατί σε 3 μήνες από τώρα τα εισιτήρια θα έχουν ανέβει τρελά κ θέλαμε να τα κλείσουμε τώρα μέσα στο Γενάρη που θα ξέρω αν εγκρίνεται η άδεια μου!!!! :cry::cry::cry: Θα κάνω φανουρόπιτα..... ;)

Αννα εψαξες παντου? Ειναι βεβαιο οτι χαθηκαν? Εαν ειναι ετσι, κανε σημερα δηλωση απωλειας. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει...:|

Και κανε και μια φανουροπιτα!;)

age.png age.png

Αννα εψαξες παντου? Ειναι βεβαιο οτι χαθηκαν? Εαν ειναι ετσι, κανε σημερα δηλωση απωλειας. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει...:|

Και κανε και μια φανουροπιτα!;)

Κοίτα να μας τα πήρανε δεν παίζει ίσος τα πέταξε απλά στα σκουπίδια ο άντρας μου αλλά λογικά θα τα έσκισε πρώτα...μου φαίνεται λίγο απίθανο βέβαια να τα άνοιξε να τα έσκισε κ να μην είδε ότι είναι τα πρόσφατα....ψάξαμε σε όλα τα πιθανά μέρη...εγώ νομίζω τα είχε αυτός,ο Στεφ νομίζει ότι τα έχω εγώ! :? Το σουκού θα ψάξουμε με ηρεμία κ οι δύο παντού κ αν δεν βρεθούν θα πούμε στην αστυνομία να ρθει να ψάξει! :tongue::tongue::tongue: Ναι τη φανουρόπιτα θα τη κάνω μπας κ βρω τη φώτιση να τα ανακαλύψω! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κοίτα να μας τα πήρανε δεν παίζει ίσος τα πέταξε απλά στα σκουπίδια ο άντρας μου αλλά λογικά θα τα έσκισε πρώτα...μου φαίνεται λίγο απίθανο βέβαια να τα άνοιξε να τα έσκισε κ να μην είδε ότι είναι τα πρόσφατα....ψάξαμε σε όλα τα πιθανά μέρη...εγώ νομίζω τα είχε αυτός,ο Στεφ νομίζει ότι τα έχω εγώ! :? Το σουκού θα ψάξουμε με ηρεμία κ οι δύο παντού κ αν δεν βρεθούν θα πούμε στην αστυνομία να ρθει να ψάξει! :tongue::tongue::tongue: Ναι τη φανουρόπιτα θα τη κάνω μπας κ βρω τη φώτιση να τα ανακαλύψω! ;)

Αννα ψαξε σε καμια τσεπη παλιου μπουφαν, δε μπορεις να φανταστεις τι μπορεις να βρεις μεσα:rolleyes::rolleyes:καμια τσαντα που ειχες μαζι σου τελευταια φορα που πηγες εξωτερικο....

Κατερίνα στης μικρής την τσάντα τα είχα όταν ταξιδέψαμε την έχω αδειάσει 100 φορές από τότε που γυρίσαμε!Κάπου τα βάλαμε μετά αλλά που?! Αντε να το κάνουμε κουίζ....που είναι τα διαβατήρια οεο??? Παρεμπιπτόντως σε μπουφάν δεν βρίσκω τίποτα αλλά όταν ψάχνω τσάντες όλο λεφτά βρίσκω αλλά ψιλά...χάθηκε να βρω κανένα πακέτο μώβ?! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα στης μικρής την τσάντα τα είχα όταν ταξιδέψαμε την έχω αδειάσει 100 φορές από τότε που γυρίσαμε!Κάπου τα βάλαμε μετά αλλά που?! Αντε να το κάνουμε κουίζ....που είναι τα διαβατήρια οεο??? Παρεμπιπτόντως σε μπουφάν δεν βρίσκω τίποτα αλλά όταν ψάχνω τσάντες όλο λεφτά βρίσκω αλλά ψιλά...χάθηκε να βρω κανένα πακέτο μώβ?! :tongue::tongue::tongue:

Εγω την περασμενη βδομαδα βρηκα σε μπουφαν μου τα εισητηρια της Πραγας και μια αποδειξη mc donalds....αααχχχχχχ

Μολις ειδα σε φυλλαδιο του Βεροπουλου οτι εχει βουτυρο γαλακτος αιγοπροβειο με το κιλο...αυτο για τους κουραμπιεδες που συζητουσατε!

:P:pΤο είχα πάρει πέρυσι, χάλιαα!

Καλημέρα,

Ελενάκι κεφάκια βλέπω ε? Το γυρίσαμε στο ρεμπέτικο?

Δήμητρα περαστικά και γρήγορα!

Χθες τ' απόγευμα, να δεις τον ενθουσιασμό του Νικόλα, πως χόρευε λες και το έχει στο αίμα του το ρεμπέτικο...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

:P:pΤο είχα πάρει πέρυσι, χάλια!

Χθες τ' απόγευμα, να δεις τον ενθουσιασμό του Νικόλα, πως χόρευε λες και τα έχει στο αίμα του τα ρεμπέτικα...

Και η Παναγιωτα μολις ακουει 9/8 αρχιζει τις στροφες και χτυπαει και το χερι στο πατωμα ολο μαγκια...:mrgreen:πλακα εχει!

Στους κουραμπιεδες που θα φτιαξω θελει λικερ η κονιακ μαστιχας.Εχει τετοιο πραμα στο σουπερ μαρκετ???

Διαφημίσεις

Και η Παναγιωτα μολις ακουει 9/8 αρχιζει τις στροφες και χτυπαει και το χερι στο πατωμα ολο μαγκια...:mrgreen:πλακα εχει!

Στους κουραμπιεδες που θα φτιαξω θελει λικερ η κονιακ μαστιχας.Εχει τετοιο πραμα στο σουπερ μαρκετ???

Υπάρχει λικέρ μαστίχας. Είναι τέλειοοοοοοο!!! Περυσι, μετά από ένα δείπνο ήπιαμε περίπου 1 μπουκαλι...:mrgreen::mrgreen: Το βρίσκεις παντού!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Υπάρχει λικέρ μαστίχας. Είναι τέλειοοοοοοο!!! Περυσι, μετά από ένα δείπνο ήπιαμε περίπου 1 μπουκαλι...:mrgreen::mrgreen: Το βρίσκεις παντού!!!

Ειμαι σιγουρη οτι ειναι τελειο αφου απο χθες μου μυριζει ηδη!!!Απλα δεν ξερω απο που ερχεται η μυρωδια:mrgreen::mrgreen:

Hello, girls....!!! :D

Με θυμαστε, βρεϊ....???

Ούτε ξέρω από πότε έχω να σας γράψω-διαβάσω..!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά με τα μικρά σας....!!!

Εμείς αλωνίζουμε, θηρίο ανήμερο ο Παναγιώτης, δεν κάθεται ούτε λεπτό..!!

Αυτό, που με προβληματίζει είναι η ανάπτυξή του, μέχρι 13 μηνών έπαινε 2-3 πόντους το μήνα. Εδώ και 3-4 μήνες παραμένει στάσιμος, μισό πόντο έβαλε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατά τ' άλλα, ο ύπνος του ήταν φυσιολογικός μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες (που παρεμπιπτόντως, δεν έκανε εμβόλια), από Σεπτέμβρη κι έπειτα ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ......!!! :mad::mad::mad:

Τα έχουμε δει όλα, κι εγώ και ο πατέρας του...!!!!

Θα προσπαθήσω να σας διαβάζω συχνότερα, φιλιά σε όλες...!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

τα νευρα μου,τα Χαπια μου και ενα ελικοπτερο...το πρωι,ξεκινησα 7.30 απο ηρακλειο και εφτασα στην ερμου στις 9.45!!!!!το μεσημερι εφυγα απο ερμου στις 15.30 και εφτασα ηρακλειο στις 4.30!!!!δεν το αντεχω λεμε,κατα τα αλλα ολα καλα,μολισ τσακισα το μεσημεριανο μου και καααααθομαι.ςασ χαιρετησα?δεν σας χαιρετησα,γεια σας λοιπον

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...