Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!💖

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

παρενεργια εννοω, χωρις να εμφανισει κάποια αλλεργια.

Αλλα δεν εχουμε καμια κληρονομικοτητα σε αλλεργιες, οποτε καλως εχοντων των πραγματων ελπιζω και η Ιλιανα να μην εχει.

εγω μετα την αλλεργια που παρουσιασε στο αυγο τη δευτερη φορα που εφαγε (γιατι οι αλλεργιες ποτε δεν εμφανιζονται με την πρωτη) τα ειδα ολα!!!!!!!! πεθανα απ΄το φοβο μου!!!!!!

εχω προμηθευτει απο αταραξ μεχρι σολντεσανιλ να τα εχω προχειρα!!!

ευτυχως η αλλεργια δεν υπαρχει πλεον αλλα απο το 12ο μεχρι το 15ο μηνα δεν του εδινα καθολου αυγο!!!

τωρα ευτυχως τρωει τα παντα χωρις προβλημα! :D

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Καλημέρα!

Απο την χιονισμένη μας πολη!

Ναι και πάλι χιόνισε οι δρόμοι είναι στρωμένοι και ρίχνει συνεχως!!

Απο την μια χαιρομαι

Απο την άλλη ομως δεν μου αρέσει γιατι δεν μπορούμε να βγούμε έξω με το αγοράκι μου!

Μονο για φωτο θα τον βγάλω το μεσημέρι

Και να δω πως θα του φανει το χιόνι..:confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

1461918t96rideq57.gif

απο βαρος δεν πηρε καθολου, αλλα απο υψος... σκιζουμε!!! 92 ποντους!!

Πανυψηλος θα γινει Λιζα! Και ο Αντωνης ηταν 91 ποντους στην ιδια ηλικια. Τωρα εχει το υψος 5χρονου.

Καλημέρα!

Καλημέρα!

Απο την χιονισμένη μας πολη!

Ναι και πάλι χιόνισε οι δρόμοι είναι στρωμένοι και ρίχνει συνεχως!!

Χιονι στις Σερρες? Αυτο κι αν ειναι παραδοξο!!!

Το περασμενο Σαββατο που χιονιζε εδω, αγγιξαν τα παιδια μου το χιονι και τρελλαθηκαν!

Το ωραιο ηταν που πηγαμε στο κολυμβητηριο, δεν ειχε ερθει αλλο παιδακι, και κολυμπουσε με τη δασκαλα στην πισινα ενω εξω χιονιζε...!

Καλημερα σας!

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!!

Χιόνισε κι εδώ!!!!Με ξύπνησε ο Κώστας 8 η ώρα το πρωί και μου λέει "έλα να δεις τί γίνεται έξω"...και πάω και τα βλέπω όλα λευκά!!!Αυτοκίνητα,δρόμοι κλπ δεν φαίνονται από το χιόνι....τρελάθηκα!!!έβγαλα και 2 φωτογραφίες κα σας έβαλα να δείτε.....είναι τόσο τέλεια!!!!

Ήθελα να γράψω και κάτι άλλο αλλά από τον ενθουσιασμό μου το ξέχασα......όταν το θυμηθώ θα επανέλθω...φιλιά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα:D:Dεγώ γιατί δεν προλαβαίνω να συμμετέχω στις κουβέντες;;;ούτε να διαβάσω πλέον δεν καταφέρνω.:cry:

θα φτίαξουν τα πράγματα που θα πάει.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πω πω ρε κουαξ κουαξ τι ωραίο χιόνι??? Ζηλευωωωωω....

Χθες όλη μέρα ψάχναμε τα διαβατήρια μας...1ον γιατί ήθελε ο άντρας μου να παραστεί σε ένα διαζύγιο σε πρεσβεία κ 2. γιατί έτσι κ αλλιώς τα θέλουμε από Γενάρη να κλείσουμε ένα ταξιδάκι....ε άφαντα το περίεργο είναι ότι βρήκαμε τα παλιά μας κ μου λέει λες να τα πέταξα αντί για τα παλιά???Αλλά αυτά ήταν 2 κ τα νέα 3 γιατί είναι κ της μικρής να έκανε τέτοια πατατιά???Τι γίνεται αν τα έχουμε πετάξει???Βγαίνουν έτσι απλά ή θα μας κοπανήσουν κανένα πρόστιμο γιατί δεν έχει ούτε χρόνο που τα βγάλαμε???:?

Σήμερα επιτέλους θα πάω μετά από 2 μήνες και κομμωτήριο!!!!!:twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Αννα καλως ήρθες και πάλι στην παρέα.Ξέχασα να σου πω κι'εχθες που μπήκα αλλά έπιασα να γράφω και μετά τα μηνύματα μου δεν είχα άλλο κουράγιο απο τον πόνο να γράψω κι'άλλο.Πονάω πολύ κορίτσια.Το βράδυ πάλι δεν κοιμήθηκα.Πήρα ενα ντεπόν αλλά δεν έκανε τίποτα.Οταν καταπίνω πονάω τόσο πολύ που κλαίω απο τον πόνο.Είναι 3η μέρα σήμερα και δεν έχω δεί καμμία διαφορά.Τόσο πολύ κάνει να πέράσει?

Τάρα να σου πω για τη βότκα που λες καλή λύση θα ήταν να πιώ κανα μπουκάλι να πέσω ξερή να μην καταλαβαίνω τίποτα.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πω πω ρε κουαξ κουαξ τι ωραίο χιόνι??? Ζηλευωωωωω....

Χθες όλη μέρα ψάχναμε τα διαβατήρια μας...1ον γιατί ήθελε ο άντρας μου να παραστεί σε ένα διαζύγιο σε πρεσβεία κ 2. γιατί έτσι κ αλλιώς τα θέλουμε από Γενάρη να κλείσουμε ένα ταξιδάκι....ε άφαντα το περίεργο είναι ότι βρήκαμε τα παλιά μας κ μου λέει λες να τα πέταξα αντί για τα παλιά???Αλλά αυτά ήταν 2 κ τα νέα 3 γιατί είναι κ της μικρής να έκανε τέτοια πατατιά???Τι γίνεται αν τα έχουμε πετάξει???Βγαίνουν έτσι απλά ή θα μας κοπανήσουν κανένα πρόστιμο γιατί δεν έχει ούτε χρόνο που τα βγάλαμε???:?

Σήμερα επιτέλους θα πάω μετά από 2 μήνες και κομμωτήριο!!!!!:twisted:

Τυχερή που θα πας μετά απο 2 μήνες.Εγώ αναγκαστικά πηγαίνω κάθε μήνα γιατί έχω πολλά λευκά και στο 20ημερο θέλω βάψιμο.Και το βαριέμαι απίστευτα αυτό κάθε φορά.Τουλάχιστον να πήγαινα για χτένισμα εντάξει θα τελείωνα μπαμ-μπαμ αλλα αυτό με τη βαφή τόση ώρα δεν το μπορώ.

SI5Yp3.png

Τάρα να σου πω για τη βότκα που λες καλή λύση θα ήταν να πιώ κανα μπουκάλι να πέσω ξερή να μην καταλαβαίνω τίποτα.

Δημητρα ενα καλοκαιρι επαθα φαρυγγιτιδα και μετα υποτροπιασα αλλες 2 φορες σε συντομο χρονικο διαστημα. Ειχα βγει ενα βραδυ και δε μπορουσα οπως λες ουτε να καταπιω απο τον πονο. Ενας φιλος μου ειπε να πιω τη συγκεκριμενη βοτκα που ειναι παρα πολυ δυνατη, και ηπια σιγα σιγα 2-3 ποτηρια. Αν σου πω οτι καποια στιγμη μπορεσα ακομη και να καπνισω χωρις να νιωθω πονο? Ψιλοζαλιστηκα κιολας, και ημουν μια χαρα!

Ζεστο ρακομελο δοκιμασες να πιεις? Κι αυτο θα βοηθησει.

age.png age.png

καλημέρα κορίτσια!τί κάνετε? εδώ χιονίζει πολύ, το'χει στρώσει κανονικά.ο μικρός μου χουχούλιασε, κοιμάται ακόμη!ούτε το τηλέφωνο που κάνει τρελό θόρυβο δεν τον ανησύχησε!

αύριο έιχαμε κανονίσει καφεδάκι με τα κορίτσια του parents. λέτε να τα καταφέρουμε? θα τις πω να έρθουν σπίτι, για πιο ζεστά.

αννούλα, καλημέρα! πάνω που ήθελα να ρωτήσω που είσαι. και η mantinop δε μπαίνει? έχω ψιλοχαθεί.

τελικά στην αρραβωνιαστικιά πήρα ένα μενταγιόν από τα swarovski. πολύ δύσκολο πάντως το να παίρνεις δώρο σε κάποιον που δεν ξέρεις. την επόμενη φορά θα πάρω ένα κουτί μελομακάρονα να τελειώνω! αλλά δεν τρώει και γλυκά.....

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα ενα καλοκαιρι επαθα φαρυγγιτιδα και μετα υποτροπιασα αλλες 2 φορες σε συντομο χρονικο διαστημα. Ειχα βγει ενα βραδυ και δε μπορουσα οπως λες ουτε να καταπιω απο τον πονο. Ενας φιλος μου ειπε να πιω τη συγκεκριμενη βοτκα που ειναι παρα πολυ δυνατη, και ηπια σιγα σιγα 2-3 ποτηρια. Αν σου πω οτι καποια στιγμη μπορεσα ακομη και να καπνισω χωρις να νιωθω πονο? Ψιλοζαλιστηκα κιολας, και ημουν μια χαρα!

Ζεστο ρακομελο δοκιμασες να πιεις? Κι αυτο θα βοηθησει.

ναι, βρε κορίτσι, βοηθάει και στο κρύο! η γιαγιάκα μου έβραζε ούζο και σε δυο ώρες ήταν περδίκι! παλιά καλά κόλπα.

η φαρυγγίτιδα είναι μανίκι. όλοι οι καθηγητές πάσχουμε. εγώ μόνο με δυο κουτιά γερή αντιβίωση επανέρχομαι όταν με πιάσει. έχει κλείσει και η φωνή μου κάποια στιγμή. πολύ ζόρι.

HZBPp3.png

Demykoo ευχαριστώ και περαστικά...δοκίμασε μωρέ τη βότκα κ το ρακόμελο που λέει η Μαριάννα καμιά φορά αυτά είναι καλύτερα κ από φάρμακο! Κομμωτήριο πολύ θα ήθελα να πηγαίνω κάθε μήνα με ανεβάζει ψυχολογικά αλλά δεν υπάρχει χρόνος! Και σήμερα μιας κ θα κρατήσει η μαμά μου τη μικρή κ θα γυρίσει κ νωρίς ο άντρας να με πάρει από το κομμωτήριο θα χτυπήσουμε και ένα factory! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Νατασσα έκανα ένα διάλειμμα από τη παρέα!:tongue:...Που θα πάει θα εμφανιστεί κ πιτσιπομαμά ;) ....ξέχασα να σου πω καλορίζικο το σπιτάκι σας κ μόνο γέλια κ χαρές να ακούγονται εκεί μέσα!:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Και σήμερα μιας κ θα κρατήσει η μαμά μου τη μικρή κ θα γυρίσει κ νωρίς ο άντρας να με πάρει από το κομμωτήριο θα χτυπήσουμε και ένα factory! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελα ρε Αννα! Ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι θα χτυπησετε κανενα παϊδακι, κατι τετοιο δηλαδη!!! Οι δυο σας θα ειστε, δεν πατε για φαγητο αντι για ψωνια?:mrgreen:

age.png age.png

Αχ,πήγα κι εγώ κομμωτήριο χτες....απόλαυση!!2 ώρες χαλάρωση χωρίς να ακούω την γκρίνια της Ιωάννας....την κράτησε ο Κώστας και τα πήγαν μιά χαρά...έπαιξαν,κοιμήθηκαν κι όταν γυρνούσα βρήκα ευκαιρία να σταματήσω να πάρω και το 1ο δώρο της Ιωάννας γαι τα Χριστούγεννα!!!!Της πήρα 1 καρότσι σούπερ-μάρκετ με διάφορα πράγματα μέσα....και μία κούκλα που της την έδωσα αμέσως για να μην δώσει σημασία στο τυλιγμένο δώρο κάτω από το δέντρο!!Θα της πάρουμε άλλα 2-3 δώρα να τα ανοίξει ανήμερα Χριστουγέννων να καταλάβει γιορτή!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...