Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πολύ ενδιαφέρουσα, ευχαριστούμε!

Είδες??? Από τα ρεμπέτικα στην art nouveau!!!!! Oλα τα "σηκώνει" η ομάδα μας!!:roll::roll::roll::roll:

Το σάββατο στις 19.00 ο Παρλιάρος φτιάχνει κουραμπιέδες!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως στους κουραμπιέδες έβαλα μισό όλυμπος κ μισό λούρπακ...μια χαρά μυρωδάτοι βγήκαν αν κ πραγματικα δεν μπορώ να κρίνω αφού δεν τους τρώω...ο αδελφός μου πάντως που είναι μεγάλος φαταούλας(κ δεν του φαίνεται-γκρρρ) είπε ότι μοσχοβολάνε βουτυρο! ;)

Για πείτε κανα Ρεμπετάδικο πιο κοντά προς τα μένα! ;)

Ελένη πραγματικά ευχαριστώ για την υποδοχή αλλά μέχρι εκεί....:-)

Welcome

Αννα... στα μερη μας:

Ο οντας της Κωνσταντίνας!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Είδες??? Από τα ρεμπέτικα στην art nouveau!!!!! Oλα τα "σηκώνει" η ομάδα μας!!:roll::roll::roll::roll:

Το σάββατο στις 19.00 ο Παρλιάρος φτιάχνει κουραμπιέδες!

Οοο, thanks!

..και την κουραμπιεδόσκονη πού τη βάζεις;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

να μαι κι'εγώ......

Με τις απεργίες και τα σχετικά χάθηκα αλλά δεν είχε ο άντρας μου δουλειά 2 μέρες τώρα και η μικρή δεν είχε σχολείο σήμερα που σας είχα πεί.Την Τρίτη βρήκαμε ευκαιρία και πήγαμε τα δυό μας με τον άντρα μου στην Κηφισιά για καφεδάκι.Τι ωραία που είναι να ξεφεύγεις λίγο χωρίς το παιδί.Μετά κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά οπού οι τιμές ήταν απλησίαστες και είπαμε να περιμένουμε τις εκπτώσεις που θέλουμε να πάρουμε κάποια πραγματάκια.Μετά φάγαμε και απο μια μακαρονάδα στο La-pasteria που είχε καιρό να φάει ο άντρα μου και του άρεσε πολύ.Το απόγευμα που γύρισε η μπουμπού απο το σχολείο την πήγαμε και της πήραμε το δώρο της για την Πρωτοχρονιά γιατί ο άντρας μου δεν του αρέσει να βγαίνει τέτοιες μέρες με κόσμο στα μαγαζιά γιατί γίνεται χαμός.Της πήραμε ενα παιχνίδι που έχει πολλές δραστηριότητες του Miky,ελπίζω να παίξει και να το ευχαριστηθεί.Θα της δώσουμε την επόμενη μέρα της πρωτοχρονιάς.Πήραμε και διάφορα άλλα μπιχλιμπίδια και ενα σετάκι με πλαστικά φρούτα και λαχανικά και ενα dvd με τα ζουζούνια που ακούει και μετά την πήγαμε σ'ενα παιδότοπο να περάσει λίγο η ώρα και να παίξει λίγο.Εκεί που πήγαμε είδα το εξής.Ενω καθόταν η μικρή και έπαιζε κι'εμείς πίναμε άλλο ενα καφεδάκι χωρίς να μας ενοχλήσει κάποια στιγμή παρατήρησα πως το μαγαζί δεν είχε κόσμο ενω μέσα είχε παιδάκια που παίζανε.Ανάμεσα τους κι'ενα αγοράκι ίδια ηλικία με τη δικιά μου 18 μηνών το οποίο έκλαιγε και το είχε η κοπέλα που πρόσεχε τα παιδάκια όλο αγκαλιά γιατί μόλις το άφηνε κάτω έκλαιγε.Λέω του άντρα μου μα που είναι οι γονείς όλων αυτών των παιδιών?Δεν ξέρω μου λέει και αυτός το παρατήρησε.Κάποια στιγμή που έμπαινα μέσα να κοιτάζω τη μικρή γιατί καθόμασταν έξω στο κλειστο για να καπνίζει ο άντρας μου αλλά είχες και απο εκεί ορατότητα,όταν πήγα να δω τη μικρή΄λέω στην κοπέλα που κρατούσε το αγοράκι μήπως θέλει τη μαμά του?Να ι μου λέει αλλά δεν είναι εδώ.Είναι και η αδερφή του εδώ.Η οποία ήταν λίγο μεγαλύτερη και έπαιζε με τα άλλα παιδάκια.Το αγοράκι μετά απο λίγο μάλλον είχε αρχίσει να νυστάζει και έπαισε στην αγκαλιά της κοπέλας αλλά έκλαιγε.Και απορώ πως αυτή η μάνα α΄φησε τα παιδιά της κι'έφυγε?Και απ'ότι μου είπε η κοπέλα τον έχει ξανακρατήσει αρκετές φορές.Περιττό να σας πω πόσο στεναχωρήθηκα αφού οταν φύγαμε όλο αυτό συζητούσαμε στο αμάξι.Μα τι γονείς υπάρχουν?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης απο προχθές είμαι χάλια με τον λαιμό μου πάλι και όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ απο τον πόνο.Καταπίνω και πονάω υπερβολικά.Σήμερα το πρωί ακύρωσα και το ραντεβού μου στο κομμωτήριο που είχα να βάψω τα μαλλιά μου και πήγαμε στο γιατρό.Εχω φαρυγγίδα και μάλιστα πολύ βαριά.Μου έδωσε αντιβίωση και μου είπε να πίνω ντεπόν γιατι εχω και πονοκέφαλο απο αυτό και ζεστά τσάι,χαμομήλι και γάλα.Και ξεκούραση,μου είπε οτι δεν θα περάσει αμέσως και οτι θέλει το χρόνο του.Τώρα που θέλει να κάνω αφωνία με τη μικρή αυτό του εξήγησα πως δεν γίνεται αλλα μου είπε οσο μπορώ να μη μιλάω.Μου έβαλε κι'ενα ενδοσκόπιο απο τη μύτη να δει μέσα και πέθανα στον πόνο.Τότε κατάλαβα πόσο πόναγε και μια φορά η μικρή που της το είχαν κάνει αυτό στο νοσοκομείο που την είχαμε πάει οατν ήταν μικρή και της καθαρίσανε τη μύτη.Είναι πολύ επώδυνο.Ακόμα χάλια είμαι και οταν καταπίνω πονάω υπερβολικά πολύ.Ευτυχώς αύριο ο άντρας μου θα πάει για δουλειά και η μικρή σχολείο και ελπίζω να ηρεμήσω λίγο γιατί σήμερα δεν ξεκουράστηκα καθόλου.

Με αυτά και μ'αυτά ξέχασα να ευχηθώ και στην Μαρία να χαίρεσαι τους γονείς σου.Και εύχομαι οτι καλύτερο για τον μπαμπά σου.

Σας αφήνω,πάω να κάνω κανένα ζεστό και να την πέσω κιέγω τώρα που κοιμήθηκε η μικρή.Τα λέμε το πρωί.

SI5Yp3.png

Και αυτό στη υπόλοιπη παρέα...

(Τί έχω πάθει σήμερα θ' αργήσουμε στο μπαλέτο κι έχω και δρομολόγιο στη συνέχεια!)

ή σε αυτήν την πιο σύγχρονη εκτέλεση:

http://www.youtube.com/watch?v=jktFCHlzI2M&feature=related

Μπραβο Ελενη!!!:D

Επίσης απο προχθές είμαι χάλια με τον λαιμό μου πάλι και όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ απο τον πόνο.Καταπίνω και πονάω υπερβολικά.Σήμερα το πρωί ακύρωσα και το ραντεβού μου στο κομμωτήριο που είχα να βάψω τα μαλλιά μου και πήγαμε στο γιατρό.Εχω φαρυγγίδα και μάλιστα πολύ βαριά.Μου έδωσε αντιβίωση και μου είπε να πίνω ντεπόν γιατι εχω και πονοκέφαλο απο αυτό και ζεστά τσάι,χαμομήλι και γάλα.Και ξεκούραση,μου είπε οτι δεν θα περάσει αμέσως και οτι θέλει το χρόνο του.Τώρα που θέλει να κάνω αφωνία με τη μικρή αυτό του εξήγησα πως δεν γίνεται αλλα μου είπε οσο μπορώ να μη μιλάω.Μου έβαλε κι'ενα ενδοσκόπιο απο τη μύτη να δει μέσα και πέθανα στον πόνο.Τότε κατάλαβα πόσο πόναγε και μια φορά η μικρή που της το είχαν κάνει αυτό στο νοσοκομείο που την είχαμε πάει οατν ήταν μικρή και της καθαρίσανε τη μύτη.Είναι πολύ επώδυνο.Ακόμα χάλια είμαι και οταν καταπίνω πονάω υπερβολικά πολύ.Ευτυχώς αύριο ο άντρας μου θα πάει για δουλειά και η μικρή σχολείο και ελπίζω να ηρεμήσω λίγο γιατί σήμερα δεν ξεκουράστηκα καθόλου.

Με αυτά και μ'αυτά ξέχασα να ευχηθώ και στην Μαρία να χαίρεσαι τους γονείς σου.Και εύχομαι οτι καλύτερο για τον μπαμπά σου.

Σας αφήνω,πάω να κάνω κανένα ζεστό και να την πέσω κιέγω τώρα που κοιμήθηκε η μικρή.Τα λέμε το πρωί.

Το μονο "φαρμακο" που με κανει καλα οταν εχω φαρυγγιτιδα, ειναι η μπλε σκουρα smirnoff!!! Μη γελατε, την πινω σκετη, ειναι η πιο δυνατη...καθαρο οινοπνευμα...μου κανει τον λαιμο καινουριο!!!:mrgreen:

Περαστικα Δημητρα!

Οσο για τους γονεις αυτου του παιδιου...τι να σχολιασω...:evil:

age.png age.png

Το μονο "φαρμακο" που με κανει καλα οταν εχω φαρυγγιτιδα, ειναι η μπλε σκουρα smirnoff!!! Μη γελατε, την πινω σκετη, ειναι η πιο δυνατη...καθαρο οινοπνευμα...μου κανει τον λαιμο καινουριο!!!

Και δεν το'λεγες πριν δυο βδομάδες που δεινοπάθησα με τη λαρυγγίτιδα!

Δήμητρα περαστικά, είναι πολύ πολύ επώδυνο, αλλά θέλει τρεις τέσσερις μερούλες να περάσει.

Σε λίγο βγαίνει από το φούρνο ζεστή, σπιτική (με βιολογικά υλικά) σπανακόπιτα, ελάτε να σας φιλέψω.

Α, τι πλάκα, να δείτε χορό που έριξε ο μικρός με το "Όσοι έχουνε πολλά λεφτά να ξέρα τι τα κάνουν"!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

ξανα μανα καλησπερα...

ηρθε ο παιδιατρος το απογευμα, εκανε το τελευταιο εμβολιο του...

το επομενο Μαιο παλι!!

απο βαρος δεν πηρε καθολου, αλλα απο υψος... σκιζουμε!!! 92 ποντους!!

για τα θαλασσινα που λεγαμε και μενα μου ειπε να τ΄αποφευγω...

το μονο που προσφερουν πχ καλαμαρια, γαριδες κλπ... δεν ειναι τιποτα αλλο απο χοληστερινη!

7hWqp3.png

πω πω, κι εγω εφτιαξα τις προαλλες γαριδομακαροναδα και ουτε που το σκεφτηκα. Της εδωσα κανονική μεριδα κι εφαγε.

ευτυχως χωρις καμια παρενεργεια

α, καλά, μην ανησυχείς...και η κάρολ όλα τα φαγητά με υψηλή χοληστερίνη τσακίζει!!! Και πρώτα απ' όλα τα κίτρινα τυριά!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

να σου πω την αληθεια, δε μου μιλησε για παρενεργειες αν φυσικα το παιδι δεν ειναι αλλεργικο...

απλα οτι σαν τροφη... δεν οφελει και σε τιποτα αντιθετως με τα ψαρια (και αυτα χωρις πετσα φυσικα)

και μενα τρωει κιτρινα τυρια...

αλλα αυτα τουλαχιστον για την ηλικια των παιδιων μας ειναι μια ισοροπημενη διατροφη και πηγη ασβεστιου... και φυσικα πρεπει να τα τρωνε με πληρες λιπαρα και οχι light!

7hWqp3.png

παρενεργια εννοω, χωρις να εμφανισει κάποια αλλεργια.

Αλλα δεν εχουμε καμια κληρονομικοτητα σε αλλεργιες, οποτε καλως εχοντων των πραγματων ελπιζω και η Ιλιανα να μην εχει.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...