Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ελενη μου... τα παιδια μου ειναι μεν στην εφηβεια αλλα δεν ειναι του ... καφε!

βγαινοντας για καφε, μονο καφε δεν πινουνε! και ευτυχως δηλαδη...

απο εκει κει περα ομως, τους δινουμε καθε Κυριακη το χαρτζιλικι τους, για να βγαλουνε τη βδομαδα...

ξερω λοιπον μονο τις τιμες σε χυμους, σε κρεπες ή σε πεινιρλι που αφορα την περιοχη μας!!!!! :lol:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sorry κορίτσια, αλλά τα ρεμπετάδικα μου φαίνονται λίγο ξεπερασμένα...εντάξει πήγαμε στα φοιτητικά μας χρόνια, αλλά μέχρι εκεί :rolleyes::rolleyes:

Ελενάκι εγώ χρησιμοποιώ το βούτυρο "Ηπειρος" για τους κουραμπιέδες.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Sorry κορίτσια, αλλά τα ρεμπετάδικα μου φαίνονται λίγο ξεπερασμένα...εντάξει πήγαμε στα φοιτητικά μας χρόνια, αλλά μέχρι εκεί :rolleyes::rolleyes:

Ελενάκι εγώ χρησιμοποιώ το βούτυρο "Ηπειρος" για τους κουραμπιέδες.

α! εδω θα διαφωνησω!!

τα ρεμπεταδικα ειναι διαχρονικα!!!! :)

τωρα δηλαδη στα... γεραματα μας... :tongue: που πρεπει να πηγαινουμε ???

7hWqp3.png

Ξεπερασμενα τα ρεμπεταδικα?:confused: Η πιο διαχρονικη μουσικη? Μεχρι κι εμενα μου αρεσουν τα ρεμπετικα! Ειναι ποιοτικα... Ειναι το ελληνικο ροκ!

Ελενη...

http://www.elculture.gr/Events/Kids/mikros-prigkipas/fullstory.php?id=39464

age.png age.png

Διαφημίσεις

Με το Κερκυρας δε θα γινουν καλοι?

Όχι και τόσο, έχω δοκιμάσει με ότι καλύτερο βούτυρο υπάρχει, και διάφορα βιολογικά, αλλά δεν βγαίνουν όπως παλιά. Τότε υπήρχε το Αλπίνο που ήταν τέλειο, με διαφορά, αλλά έχει καταργηθεί.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ελενη μου... τα παιδια μου ειναι μεν στην εφηβεια αλλα δεν ειναι του ... καφε!

βγαινοντας για καφε, μονο καφε δεν πινουνε! και ευτυχως δηλαδη...

απο εκει κει περα ομως, τους δινουμε καθε Κυριακη το χαρτζιλικι τους, για να βγαλουνε τη βδομαδα...

ξερω λοιπον μονο τις τιμες σε χυμους, σε κρεπες ή σε πεινιρλι που αφορα την περιοχη μας!!!!! :lol:

Είσαι τότε από τις τυχερές, αλλά όχι βέβαια τυχαία, μαμάδες!

Ξεπερασμενα τα ρεμπεταδικα?:confused: Η πιο διαχρονικη μουσικη? Μεχρι κι εμενα μου αρεσουν τα ρεμπετικα! Ειναι ποιοτικα... Ειναι το ελληνικο ροκ!

Ελενη...

http://www.elculture.gr/Events/Kids/mikros-prigkipas/fullstory.php?id=39464

Ευχαριστώ πολύ, αν θα πάμε τελικά Θεσσαλονίκη θα το έχουμε υπόψιν. Πέρυσι είχαμε πάει στο θεατρικό εργαστήρι "Ο Περιπατος"στην Ηλιούπολη (φέτος έχει επίσης κάτι ωραίο: http://www.paidorama.com/component/option,com_thyme/Itemid,358/calendar,4/category,0/d,15/event,2916/instance,2010-12-12/m,12/vcat,/y,2010/) που είχε μια διαδραστική παράσταση με θεατρικό παιχνίδι στη συνέχεια, με το μικρό πρίγκηπα.

Συμφωνώ για τα ρεμπετάδικα, τα αυθεντικά όμως με τα σμυρνέικα, ανατολίτικα παραδοσιακά στους τεκέδες..., έχω καιρό να πάω! Τελευταία φορά ήταν μια Πρωτοχρονιά στη Μαριώ τη Σαλονικιά.

Και αυτό στη υπόλοιπη παρέα...

(Τί έχω πάθει σήμερα θ' αργήσουμε στο μπαλέτο κι έχω και δρομολόγιο στη συνέχεια!)

ή σε αυτήν την πιο σύγχρονη εκτέλεση:

http://www.youtube.com/watch?v=jktFCHlzI2M&feature=related

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως στους κουραμπιέδες έβαλα μισό όλυμπος κ μισό λούρπακ...μια χαρά μυρωδάτοι βγήκαν αν κ πραγματικα δεν μπορώ να κρίνω αφού δεν τους τρώω...ο αδελφός μου πάντως που είναι μεγάλος φαταούλας(κ δεν του φαίνεται-γκρρρ) είπε ότι μοσχοβολάνε βουτυρο! ;)

Για πείτε κανα Ρεμπετάδικο πιο κοντά προς τα μένα! ;)

Ελένη πραγματικά ευχαριστώ για την υποδοχή αλλά μέχρι εκεί....:-)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρααααα κορίτσια μου σας διαβάζω αλλά δεν έχω γράψει καθόλου!!!Ήθελα πολύ να ανέβω Αθήνα στη συνάντηση αλλά έγινε ο κακός χαμός κακοκαιρία,απεργίες και δεν συμμαζεύεται!!!:rolleyes:

Τα νέα από το δικό μας μέτωπο είναι οτι τρέχουμε και δεν φτάνουμε,πολλά διαβάσματα και υποχρεώσεις τα μεγάλα είμαστε όλη μέρα στους δρόμους και ο μικρός έχει εξελλιχθεί σε θηρίο δεν κάθεται σε μια μεριά!!!Ακόμα στο μεταξύ θηλάζω και θέλω να σταματήσω κουράστηκα κι όσο μεγαλώνει η κατάσταση γίνεται δύσκολη!!!!!

Στολίσαμε κι εμείς το σπιτάκι μας για τις γιορτές και απολαμβάνουμε την όμορφη αυτή ατμόσφαιρα!!!Τρεεεελλαίνομαι για τα Χριστούγεννα!!!!!

Τη Δευτέρα θα ανέβω Αθήνα γιατί την Τρίτη ο Γιάννης θα κάνει εγχείρηση κήλη και μιλάμε οτι είναι πολύυυυ φοβιτσιάρης!!!!!Όπως καταλαβαίνεται νταντεύω άλλο ένα μωρό και σκέφτομαι τα μετά και μου έρχεται τρέλλα τέλως πάντων να πάνε όλα καλά εύχομαι!!!!

Αννούλα το βούτυρο Όλυμπος το χρησιμοποιώ πολύ φτιάχνω και κέικ με αυτό και γίνεται πολύ μυρωδάτο!!!Τους κουραμπιέδες μέχρι πέρισυ τους έφτιαχνα με βούτυρο Κερκύρας και Φυτίνη και γίνονται πολύ πολύ νόστιμοι αν κι εγώ δεν τρώω κανένα απο αυτά τα γλυκά(γνώμες άλλων)!!!!!:mrgreen:

Σας φιλώ όλες!!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Για πείτε κανα Ρεμπετάδικο πιο κοντά προς τα μένα! ;)

Ελένη πραγματικά ευχαριστώ για την υποδοχή αλλά μέχρι εκεί....:-)

Σὺ οἶδας.

Εσένα αφιερώνω το παρακάτω (μην ψάχνεις ρεμπετάδικο, ήρθε σε σένα).

Καλησπέρααααα κορίτσια μου σας διαβάζω αλλά δεν έχω γράψει καθόλου!!!Ήθελα πολύ να ανέβω Αθήνα στη συνάντηση αλλά έγινε ο κακός χαμός κακοκαιρία,απεργίες και δεν συμμαζεύεται!!!:rolleyes:

Τα νέα από το δικό μας μέτωπο είναι οτι τρέχουμε και δεν φτάνουμε,πολλά διαβάσματα και υποχρεώσεις τα μεγάλα είμαστε όλη μέρα στους δρόμους και ο μικρός έχει εξελλιχθεί σε θηρίο δεν κάθεται σε μια μεριά!!!Ακόμα στο μεταξύ θηλάζω και θέλω να σταματήσω κουράστηκα κι όσο μεγαλώνει η κατάσταση γίνεται δύσκολη!!!!!

Στολίσαμε κι εμείς το σπιτάκι μας για τις γιορτές και απολαμβάνουμε την όμορφη αυτή ατμόσφαιρα!!!Τρεεεελλαίνομαι για τα Χριστούγεννα!!!!!

Τη Δευτέρα θα ανέβω Αθήνα γιατί την Τρίτη ο Γιάννης θα κάνει εγχείρηση κήλη και μιλάμε οτι είναι πολύυυυ φοβιτσιάρης!!!!!Όπως καταλαβαίνεται νταντεύω άλλο ένα μωρό και σκέφτομαι τα μετά και μου έρχεται τρέλλα τέλως πάντων να πάνε όλα καλά εύχομαι!!!!

Αννούλα το βούτυρο Όλυμπος το χρησιμοποιώ πολύ φτιάχνω και κέικ με αυτό και γίνεται πολύ μυρωδάτο!!!Τους κουραμπιέδες μέχρι πέρισυ τους έφτιαχνα με βούτυρο Κερκύρας και Φυτίνη και γίνονται πολύ πολύ νόστιμοι αν κι εγώ δεν τρώω κανένα απο αυτά τα γλυκά(γνώμες άλλων)!!!!!:mrgreen:

Σας φιλώ όλες!!!!!

Καλώς το κορίτσι! Καλή δύναμη σε όλα. Εμείς τον κόψαμε το θηλασμό, έχει ένα μήνα σχεδόν. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά έγινε. Δεν άντεχε άλλο το χέρι μου το βάρος. Τώρα που δε θηλάζει έχει στρώσει και τον ύπνο τα βράδυα.

Έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες που αναφέρατε αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω. Πολύ το ψάχνω ε; Αλλά κι ο Παρλιάρος μια φορά που έτυχε να τον ακούσω έλεγε να χρησιμοποιήσουμε πρόβειο φρέσκο. Και τώρα φεύγω να πάρω τη μικρή από το μπαλέτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...