Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα κ πάλι! ;)

Λίζα κ εγώ κάπως έτσι νοιώθω με τις τιμές...έστειλα τον κουνιάδο μου στο γκάζι να ρωτήσει σε ένα μπαράκι που λέγαμε να πάμε το Σάββατο για τη γιορτή μου κ του άντρα μου επειδή πέφτει μέσα στις γιορτές κ είπαν 120ευρώ ανα 4 άτομα....κ λέω εμείς θέλουμε 2(ίσος κ 2,5 αφού ήμαστε 10)δηλαδή 240???? Ναι μου λέει....Καλά του λέω ξέρεις τι τρώμε κ τι πίνουμε 10 άτομα με 240 ευρώ σε ένα κουτουκάκι?????? :mrgreen: Οπότε μάλλον σε κανα τέτοιο μαγαζί μας βλέπω! ;)

λατρευω τα... κουτουκακια και τα μεζεδωπωλεια!!!

απεχθανομαι καθε τι κυριλατο και δηθεν... οπως επισης απεχθανομαι οπως ο διαλος το λιβανι, τις... μεγαλες πιστες και τα μπουζουκια!!!!

δεν ξερω... αλλα ποτε δε διασκεδασα σε τετοια μερη!!!

και θεωρω εντελως ξεφτιλα να σκασω για ενα δειπνο 200 και 300 ευρω ή να πιω ενα ουισκι με 200 ευρω τη φιαλη!!!!

προτιμω να τα δωσω σε οικογενειες με παιδια που δεν εχω ουτε ψωμι να φανε, παρα σ΄αυτους!!!!!!!!!!

και το εχω κανει!

περυσι που πηρα επιδομα αλληλεγγυης το εδωσα σε μια μαμα στην παλια γειτονια που μεναμε που μεγαλωνε δυο παιδια μονη της και δεν ειχε εκεινη τη στιγμη ουτε να πληρωσει τη ΔΕΗ!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λεω κι εγω φτιαξω κουραμπιεδες...πρωτη φορα...ειναι δυσκολοι πολυ???να τους παρω ετοιμους?

Αννα ουτε εσυ της δινεις της μικρης ξηρους καρπους,ε?Θαλασσινα τρωει?

Λεω κι εγω φτιαξω κουραμπιεδες...πρωτη φορα...ειναι δυσκολοι πολυ???να τους παρω ετοιμους?

Αννα ουτε εσυ της δινεις της μικρης ξηρους καρπους,ε?Θαλασσινα τρωει?

Καλη επιτυχια!!!

Εγω κουραμπιεδες επειδη ποτε σχεδον δεν τους πετυχαινω... παιρνω ετοιμους!

φτιαχνω μελομακαρονα που γινονται τελεια (πανευκολη συνταγη)

θαλασσινα ουτε εγω δεν του δινω

την Κυριακη που εφτιαξα μακαροναδα με γαριδες του εφτιαξα χωριστα φαγητο!

σημερα εχουμε εμβολιο, θα ρωτησω τον παιδιατρο:)

7hWqp3.png

Καλη επιτυχια!!!

Kι εμενα ο παιδιατρος μου το ειπε, καλα θα κανω κι εγω μελομακαρονα...αφου ειναι πιο ευκολα και τα τρωω ολα:rolleyes:Το ιδιο φαγητο ειχαμε την Κυριακη!

Kι εμενα ο παιδιατρος μου το ειπε, καλα θα κανω κι εγω μελομακαρονα...αφου ειναι πιο ευκολα και τα τρωω ολα:rolleyes:Το ιδιο φαγητο ειχαμε την Κυριακη!

α! εσυ ρωτησες ηδη τον παιδιατρο!

εγω σημερα θελω να του κανω καποιες ερωτησεις!

οχι τιποτα αλλο, αλλα με κοροιδευει κιολας! μου λεει με δυο μεγαλυτερα παιδια και δεν θυμασαι?

που στην ευχη να θυμηθω η ερμη εδω και 16 και 13 χρονια!!!

εδω καλα καλα δε θυμαμαι τι εφαγα χθες...

τα μελομακαρονα και μενα μου αρεσουν!!!!

οι κουραμπιεδες μου αρεσουν μονο αυτοι που φτιαχνουν κατι θειες μου στο χωριο...αλλα πεφτει κομματακι μακρια να πεταχτω ως Αρτα!!! :?

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Λίζα κάνε την συνταγή μου κ αν δεν σου πετύχουν σου στέλνω εγω δώρο από το φούρνο! Εγγύηση μιλάμεπανεύκολοι και όσοι έχουν φάει τρώνε κ δεύτερο κ τρίτο μη σου πω αφού θέλω να χωρίσω λίγους γοα μάνα-πεθερά-κουμπάρα γιατί δεν βλέπω να μένουν στο τέλος κ δεν προλαβαίνω να φτιάξω πάλι έχω άλλες δουλειές!:tongue::tongue::tongue:

Κ καλά ρε Λίζα όλα όσα λες αλλά όχι μπουζούκια???? Ὀχι ότι πάω συχνά(1 στα 5 χρόνια??!!) αλλά στον Κιάμο χαλάλι το 180αρι το μπουκάλι που πληρώσαμε!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα η παιδίατρος μου έχει πει μετά τα 5 ξηρούς καρπούς και θαλασσινά κ επειδή η μάνα μου έχει πολλές αλλεργίες(κ οι αλλεργίες είναι κ κληρονομικές) δεν το διακινδυνεύω....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

α! εσυ ρωτησες ηδη τον παιδιατρο!

εγω σημερα θελω να του κανω καποιες ερωτησεις!

οχι τιποτα αλλο, αλλα με κοροιδευει κιολας! μου λεει με δυο μεγαλυτερα παιδια και δεν θυμασαι?

που στην ευχη να θυμηθω η ερμη εδω και 16 και 13 χρονια!!!

εδω καλα καλα δε θυμαμαι τι εφαγα χθες...

τα μελομακαρονα και μενα μου αρεσουν!!!!

οι κουραμπιεδες μου αρεσουν μονο αυτοι που φτιαχνουν κατι θειες μου στο χωριο...αλλα πεφτει κομματακι μακρια να πεταχτω ως Αρτα!!! :?

Αμα πεταχτεις παντως περνα κι απο Μεσολογγι να κεραστεις κολοκυθοπιτα απο τη γιαγια μου...θελει να μου στειλει γμτ αλλα δεν εχει τροπο!

Ο γιατρος απο μονος του μου τα ειπε για τη διατροφη της μικρης, δεν τον ρωτησα, γενικα ο ανθρωπος ειναι αψογος.Οποτε παμε, ερωτησεις, τι τρωει, πως ειναι τα κακα της...ολα!

Αννουλα... θα δεχτω την... προκληση και θα φτιαξω και κουραμπιεδες!!!

Μ΄εβαλες σε περιεργεια τωρα!!! :lol:

Οσο για τα μπουζουκια που λες... ενταξει... ειναι και θεμα μουσικης που ακους και που σε εκφραζει!!

Εγω πχ δεν ακουω καθολου ελληνικη μουσικη περα απο εντεχνο και ροκ οποτε γι΄αυτο και δεν μπορω να φανταστω να σκαω τοσα λεφτα... :)

Κατεριιιιιιιιιιναααααααα!!!!!!!!!!! Με πεθανες τωρα με την κολοκυθοπιτα!!!!!!!!

Την καλυτερη γλυκια κολοκυθοπιτα την εφαγα στο Μεσολογγι στη μαμα μιας πολυ καλης μου φιλης!!!!!

Ηταν θεικη μιλαμε!!!!!!!!!!! Και ειναι απο τις αγαπημενες μου πιτες!!!!!

7hWqp3.png

Α ρε αννούλα...θα με κάνεις να κάνω και κουράμπιέδες.,με αυτα που λες!

Τα μελομακάρονα που έκανα σχεδον τελείΩσαν και λέω να κάνω μιση δόση ακόμη! Και είναι πολύ εύκολα και πεντανόστιμα!

Τα κυριλάτα κι εμένα δεν μου αρέσουν...θέλω ταβερνούλα κρασάκι καλή παρέα και παχύ μουχαμπέτι που λένε κ Στο χωριό μοτ!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγω παιδια ακουω τα παντα, σχεδον...αλλα τοσα λεφτα στα μπουζουκια και να με εχουν χωμενη στριμωγμενη οπως την τελευταια φορα που πηγα τερζη πριν 2 χρονια και οι ακριανες καρεκλες να ειναι μισες σε μεγεθος ειδικα φτιαγμενες για τσιχλες....δεν ξαναπαταω αν ειναι ετσι!Χιλιες φορες ρεμπεταδικο, ταβερνα, εχει ενα πολυ ωραιο στην πλ.Ν.Φιλαδελφειας μια χαρα περασαμε.Και το ποντικι στην Κυψελη που παμε χρονια....και εννοειται οτι με τα κυριλε εστιατορια δεν τα παω καλα λογω κοστους....:rolleyes:

Κατερινα... το ποντικι στην Κυψελη ηταν το πρωτο μαγαζι που πηγα για διασκεδαση οταν πρωτοηρθα στην Ελλαδα!!!!!! :D

Απο τοτε εχουμε παει αρκετες φορες με παρεα και παντα περνουσαμε τελεια!!!!!!!!!

Εχω χρονια να παω...

7hWqp3.png

Για να υπάρξει συγχώρεση πρέπει να έχουν γίνει λάθη,να υπάρξει η παραδοχή τους κ κατόπιν η συγνώμη,δεν ξέρω αν ταιριάζει όλο αυτό όμως στην περίπτωση μας! :? Εγώ για χάρη της παρέας θα κρατήσω χαμηλούς τόνους κ εύχομαι να μην προκαλέσω ξανά σε καμία τόσο άσχημη εντύπωση!:D

Όμως Αννούλα, υπήρξε παράκληση για συγνώμη και παραδοχή από τη μια πλευρά, καθώς και ανοιχτόκαρδη και ειλικρινής υποδοχή σήμερα. Σε ποιά περίπτωση τότε αν όχι σ' αυτήν εδώ ταιριάζει;

Στο μεταξυ κοριτσια, γελαω μονη μου με τις τιμες που γραφεται για τα ποτα/καφεδες...

Τοσο καιρο που εχω να βγω (απο την εποχη του Δραμαλη ενα πραμα), τα ποσα μου φαινονται αστρονομικα!!!!!!!!!

Εσύ μαμά εφήβων αγοριών (που υποθέτω βγαίνουν με τους φίλους τους), πώς και δεν ξέρεις πόσο ακριβός που είναι ο καφές στην Ελλάδα!

Καλη επιτυχια!!!

Εμένα πάλι τα μελομακάρονα μου φαίνονται δύσκολα...οι κουραμπιέδες όχι!!!

Τα μελομακάρονα είναι εύκολα να τα φτιάξεις, το μέλωμα έχει μόνο δουλειά πολύ και ....ζαχάρωμα της κουζίνας.

Οι κουραμπιέδες είναι πιο εύκολοι αλλά θέλουν πρόβειο φρέσκο βούτυρο για να γίνουν ωραίοι. Και δεν ξέρω πού μπορώ να βρω.

Όσο για τις γαριδούλες με ρυζάκι τις δίνω στο μικρό και τις ...καταβροχθίζει!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...