Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια..πολύ ησυχία έπεσε όντως!!fatsaki περαστικά στον πατέρα σου..καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις επαφές με το νοσοκομείο σε παθολογική ή πνευμολογική είναι;;;ειδικά προσοχή με τα χέρια μεταφέρουν πολλά και στο νοσοκομείο δεν ξέρεις τιυγιεινή ακολουθεί ο καθένας,ειδικά οι καθαρίστριες δεν προσέχουν πιάνουν με τα γάντια τα πάντα χωρίς να προσέχουν και να σκέφτονται ότι διασκορπούν μικρόβια..δεν θέλω να το παίξω έξυπνη αλλά για το μπουμπουκάκι σου το λέω

Ειρηνάκι βγήκατε από την εντατική...

όχι μόνο η μικρή κι εγώ τα έπαιξα από την κλεισούρα αλλά σε λίγο θα πάμε μιαβόλτα,δεν φυσάει θα ντυθο΄θμε καλά και θα πάμε να πάρουμε λίγο αέρα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!

Μycothiol σε μωρο?:shock: Συγνωμη βρε Ειρηνακι, γιατρος δεν ειμαι, αλλα το βρισκω υπερβολικο. Μιλαμε για δυνατο φαρμακο! Ο βηχας ειναι απο τις μυξουλες. Το καταπολεμουμε με πολυ ορρο και προσεχτικα otrisalin για τις μυξες.

απο προχτεσ που διαβασα την απαντηση δεν τησ ξαναεδωσα...ξερετε γραφει πανω <σιροπι για παιδια> , το προτεινει και ο γιατροσ και μετα η μητερα (κυριωσ η νεα μαμα) ειναι σιγουρη και το δινει!!!!τωρα βαζουμε πολυ ορο , αλλα μπορω να πω οτι ο βηχασ εχει ψιλοχειροτερεψει απο τοτε που δεν τησ ξαναεδωσα..ελπιζω να μην χρειαστει να δωσω πλεον..

απλα εμεισ που εχουμε και ενα θεμα με τισ οτιτιδεσ κι επειδη στο παιδων μου ειπαν οτι εαν το παιδι κανει πολλεσ ωτιτιδεσ τοτε θα χρειαστει αμμεσα χειρουργειο,φοβηθηκα κι εγω κι ετσι εδωσα προκειμενου να μην μασ το γυρισει ωτιτιδα....

κ οσο σκευτομαι οτι παραμονεσ τησ βαπτισησ που ειχε παλι συναχακι και μου ειπε ο γιατροσ παλι το ιδιο κι εγω τοτε εδωσα πολυ προκειμενου να ειναι καλα στην βαπτιση(πολυ εννοω σε ημερεσ και οχι σε ποσοτητα..)

Κορίτσια, πήγα ν' αγοράσω τα ρούχα προ βάπτισης για το μπέμπη και μου είπε η υπάλληλος ότι παπουτσάκια δεν του φοράμε τότε, θα πρέπει τα πρώτα να είναι αυτά, που θα του βάλει η νονά του..... :shock::shock::shock::shock::shock:

Έχετε ακούσει εσείς κάτι παρόμοιο...?

Σιγά μην αφήσω το παιδί μου μόνο με τα καλτσάκια, να ξυλιάσει μέσα στο καταχείμωνο..:mad::-x:-x:-x

ναντινακι μου εγω με παπουτσια την πηγα!εδω ωσ και στο σαραντησμα που πηγαμε με παπουτσια ήμασταν...χε χε!!βλεπεισ ειμαστε δεσποινιδεσ...δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε απαπουτσοτεσ..χε χε!!απλα εγω τισ φορουσα τα μωρουδακα(με τον μαλακο πατο)ενω αυτα που τησ εβαλε η νονα ειναι κανονικο παιδικο παπουτσι με σκληρο πατο (κι ετσι θεωρειται οτι αυτη τησ πρωτοεβαλε κανονικο παπουτσι..)τελοσ παντων...πιστευω οτι ολα αυτα ειναι απλα παραδοσεισ που ο καθενασ πρατει οπωσ θελει..

Για τον μπαμπά σου έχω να πω ότι αναρρώνει γρήγορα. Κι ο δικός μου δεν έμεινε εντατική (εμένα ήταν στεντ βέβαια, όχι ανοιχτής καρδιάς) και μετά την ανάνηψη τον έφεραν στο δωμάτιο και πείναγε κι όλας το χρυσό μου! Ε ρε κάτι ξενύχτια στο Ντυνάν λέμε! Πουρνό πουρνό με σήκωνε από την πολυθρόνα να πάω να του φέρω κουλουράκι ζεστό από το εστιατόριο :lol:

χριστινακι κι εμενα εχει κανει εχτοσ απο μπαλονακια και στεντ...σε αυτα (θεωρουνται πλεον υποθεση ρουτινασ)αναρρωνεισ ευκολα...η ανοικτησ καρδιασ ειναι πιο επιπονη..μονο να σκευτεισ οτι σε ανοιγουν απο τον λαιμο σχεδον εωσ κατω την κοιλια..

παντωσ αναρρωνει σχετικα γρηγορα..

κι ο δικοσ μου παντωσ θυμαμαι μετα τα στεντ που ηλθε δωματιο πεινουσε!!!θυμαμαι που εφαγε ενα πακετο σχεδον κρακεσ...

τι τουσ κανουν και ψωμολυσανε?:lol::confused::lol:

DnfMp3.pngqTarp3.png

ωωωωωωωωωωχ!!!

καλημερα κοριτσακια μοουουουουου....o025.gif

το χαλι μου το μαυροοοοοο!!!!

ειχαμε τραπεζι χθες στους κουμπαρους και μετα απο πολυυυυυ καιρο ηπια 2-3 ποτηρακια κρασι... ξυπνησα σημερα μ΄ενα κεφαλι ετοιμο να σπασει!!!!

κουραστηκα και πολυ χθες να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα αλλα απ΄οτι ειδα, αξιζε τον κοπο γιατι φαγανε του σκασμου ολοι!!!

εφτιαξα, κεμπαπ,μια ειδικη σαλτσα για κεμπαπ, λουκανικα ψητα με ντοματα πιπερια και φετα, κοτοπουλο αλα κρεμ, ρυζακι με λαχανικα, φετα ψητη και δυο σαλατες... (τυφλα να ΄χει το ... "κατι ψηνεται" ) :tongue:

ο μπεμπης ξυπνησε στα καλα καθουμενα στις δωδεκα και μιση και εκλαιγε... μαλλον δεν εκλαιγε, ουρλιαζε για κανα μισαωρο!!!!!

τελικα μονο με γαλα ηρεμησε και ξανακοιμηθηκε....

αααχ πως θα μου περασει αυτος ο πονοκεεεεφαλοοοοςςςςςςςς ??????:mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

λιζακι τι εκανεσ τελικα με τουσ καινουριουσ κουμπαρουσ?τουσ ειπεσ τιποτα?θα γινει το κουμπαριο?

ευχομαι ολα καλα!!!!

παρε κανενα ντεπονακι μηπωσ κ περασει ο πονοκεφαλοσ!!φτιαξε και κανεναν ελληνικο καφε...

DnfMp3.pngqTarp3.png

γεια σασ κοριτσια!!!επιτελους τα καταφερα!!ειμαι η evdokia86 και δεν μπορουσα να μπω εδω!!εχω πολυ καιρο να μπω!!!δεν εχω καθολου χρονο!!δουλευουμε εναλλαξ με τον αντρα μου γιατι δεν εχω να αφησω πουθενα το μωρο και εχω και τισ δουλειεσ του σπιτιου και τρεχω και δεν φτανω!!ελπιζω τωρα να μπαινω πιο συχνα!!!αυριο εμεισ γινομαστε 5 μηνων!!και σημερα το απογευμα θα φαμε την πρωτη μας κρεμουλα!!!ριζαλευρο βανιλια!βαφτιστικαμε κιολασ το ονομα μας Χρυσουλα (και των δυο γιαγιαδων!!):Dφιλακια σε ολεσ, μου λειψατε!!!:D

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

γεια σασ κοριτσια!!!επιτελους τα καταφερα!!ειμαι η evdokia86 και δεν μπορουσα να μπω εδω!!εχω πολυ καιρο να μπω!!!δεν εχω καθολου χρονο!!δουλευουμε εναλλαξ με τον αντρα μου γιατι δεν εχω να αφησω πουθενα το μωρο και εχω και τισ δουλειεσ του σπιτιου και τρεχω και δεν φτανω!!ελπιζω τωρα να μπαινω πιο συχνα!!!αυριο εμεισ γινομαστε 5 μηνων!!και σημερα το απογευμα θα φαμε την πρωτη μας κρεμουλα!!!ριζαλευρο βανιλια!βαφτιστικαμε κιολασ το ονομα μας Χρυσουλα (και των δυο γιαγιαδων!!):Dφιλακια σε ολεσ, μου λειψατε!!!:D

τι κανεισ ευδοκιτσα?καλοριζικο το ονοματακι σασ!!!!!να την χαιρεστε!!και καλη χριστιανη!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

τι κανεισ ευδοκιτσα?καλοριζικο το ονοματακι σασ!!!!!να την χαιρεστε!!και καλη χριστιανη!!!!

ευχαριστω πολυ ειρηνη μου!!!καλα ειμαστε ολοι!!!εσεισ???

ανυπομωνουμε να ερθουν τα χριστουγεννα και η πρωτοχρονια!!!(να ανοιξουμε τα δωρα τησ μπεμπασ!!!:D:D

βλεπω και συ την βαφτισεσ!!!καλοφωτιστη και καλη χριστιανη!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ευτυχώς φώτισε ο τόπος κ έφυγε η μαυρίλα!!!:D

Χθες τελικά κατεφυγα στο κλύσμα....η μικρή σπάραξε κ εβγαλε ένα χοντρό σκουλίκι τόοοοσο ξερό....Παναγιά μου πως άντεχε?! Σήμερα έκανε μόνη της κακά αφού έβαλα μέσα στο γάλα χαμομήλι....αλλάξαμε κ γάλα πήραμε το Nativa! Μακάτι να καταλήξουμε επιτέλους κάπου.....

Έφτιαξα κ μελομακάρονα χθες.....που το βρήκα το κουράγιο δεν ξέρω!:tongue:

Καλησπερα σε ολες τι μανουλες!!

Αννα κι εμεις nativa 1 πινουμε απο 20 ημερων δεν εχουμε κανενα προβλημα περα γουλιτσες που εβγαζε αλλα πλεον εχει σταματησει

σε λιγο μας ειπε να παρουμε το NATIVA2 εγω το περνω 8 ευρω

σημερα χαλια ο καιρος ριχνει χιονονερο και κανει κρυο κταθλιψη θα με πιασει τοσες μερες μεσα ηθελα σημερα να κανουμε καμια καροτσαδα

οι κουμπαροι μας με τα παιδια ανεβηκαν στο Λαιλια <χιονοδρομικο> αλλα εγω δεν ειχα χοντρα ρουχα και παπουτσια για το μικρο αλλα και για μενα κι ετσι δεν πηγαμε

λιγο να καλυτερεψει ο καιρος να βγουμε..........

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλώς την! Άντε βρε που ήσουν τόσο καιρό? Πως τα πας στην καινούρια δουλίτσα? Να σου ζήσει η νεοφώτιστη!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Fatsaki να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς κοριτσάκι μου!!!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Ευδοκία να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!! Έχουμε κ το ίδιο σχεδόν όνομα(Ζωή-Χρυσή την βγάλαμε εμείς) :D

Ειρήνη αν χειροτερέυει ο βήχας καλύτερα να της δώσεις για λίγες μέρες φάρμακο.....:rolleyes:

Αχ Λαιλιάς ε??? Μα πότε θα έρθει το καλοκαίρι να έρθουμε βόλτα στις Σέρρες?:wink:

Εγώ είμαι έτοιμη να πάω στη πεθερά...αλλά ο άντρας μου κ η μικρή βρήκαν ώρα να πέσουν για ύπνο....ααααα έχουμε κάνει 2 φορές κακά σήμερα....βέβαια είναι κυπαρισσί σκούρα πράσινα....να ναι επειδή ήπιε χαμομήλι το πρωί ή από το αχλάδι????Θα το ανακαλύψω αύριο που θα της δώσω μήλο.....;) Και συγνώμη ρε κορίτσια γιατί ένα πρόβλημα με την κρέμα το έχω....που τα πολτοποιείται??????Τα έβαλα στο μπλέντερ είχαν κομματακια πολύ πολύ μικρά βέβαια....τα έβαλα στο μούλτι το ίδιο....έτσι γίνονται?????Δεν γίνονται αλοιφή?:confused::confused::confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι εμάς κυπαρισσί ήταν....δεν ξέρω από τιαλλά μην ασχολείσαι άλλο με τα μυρωδάτα κακά!!!!εγώ πήρα μπανανόμηλα γιατί έμεναν κομματάκια και μια χαρά αλέθεται αλοιφή γίνεται...με τι ξεκινήσατε;αχλάδι μπανάνα;εμείς αχλάδι μήλο,μετά μπανάνα και τέλος πορτοκάλι.ανά 2 μέρες πρόσθετα

Ευδοκία να σας ζήσει η νεοφώτιστη

nAcmp3.png

uZRep2.png

ααααα έχουμε κάνει 2 φορές κακά σήμερα....βέβαια είναι κυπαρισσί σκούρα πράσινα....να ναι επειδή ήπιε χαμομήλι το πρωί ή από το αχλάδι????Θα το ανακαλύψω αύριο που θα της δώσω μήλο.....;) Και συγνώμη ρε κορίτσια γιατί ένα πρόβλημα με την κρέμα το έχω....που τα πολτοποιείται??????Τα έβαλα στο μπλέντερ είχαν κομματακια πολύ πολύ μικρά βέβαια....τα έβαλα στο μούλτι το ίδιο....έτσι γίνονται?????Δεν γίνονται αλοιφή?:confused::confused::confused:

Τα κουραδίνια πλέον παίζουν σε τέτοια χρώματα, ειδικά το πρωί μετά τη φρουτόκρεμα. Όσο για την κρέμα, στο μούλτι την βάζω. Μην τα κόβεις πολύ μικρά κομματάκια, είναι πιο δύσκολο να πολτοποιηθούν. Στο ενδιάμεσο άνοιγέ το και παίρνε από τα τοιχώματα με ένα κουτάλι τα κομμάτια, ανακάτευε και ξαναχτύπα τα. Ρίξε μια γουλίτσα νεράκι να το βοηθήσεις. Όταν έχω αχλάδι, επειδή είναι ζουμερό πάντα γίνεται αλοιφή.

Πάντως ο δικός μου δεν γουστάρει καθόλου μανταρίνι και μπανάνα :rolleyes:

WN6Op3.png

Τα κουραδίνια πλέον παίζουν σε τέτοια χρώματα, ειδικά το πρωί μετά τη φρουτόκρεμα. Όσο για την κρέμα, στο μούλτι την βάζω. Μην τα κόβεις πολύ μικρά κομματάκια, είναι πιο δύσκολο να πολτοποιηθούν. Στο ενδιάμεσο άνοιγέ το και παίρνε από τα τοιχώματα με ένα κουτάλι τα κομμάτια, ανακάτευε και ξαναχτύπα τα. Ρίξε μια γουλίτσα νεράκι να το βοηθήσεις. Όταν έχω αχλάδι, επειδή είναι ζουμερό πάντα γίνεται αλοιφή.

Πάντως ο δικός μου δεν γουστάρει καθόλου μανταρίνι και μπανάνα :rolleyes:

Έλεος........!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλησπέρα κι από εδώ. Σοφάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου, ότι επιθυμεις.Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο να δω τον μπαμπά μου. Είναι καλύτερα, ευτυχώς για να φύγει από εκεί μέσα. Μιλάμε για τριτοκοσμικό νοσοκομείο. Χάλια αδιόρθωτα:mad:

Ειρήνη περαστικά και σε εσένα για τον μπαμπά σου. Σήμερα το διάβασα:confused:

Το μπουμπούκι τώρα κοιμάται, αφού έφαγε στις 7:30, έκανε και μπάνιο και χαλάρωσε!;)Βρήκα ευκαιρία να μπω αφού για φέτος δεν κανόνισα τίποτα για τα γενέθλια μου. Δεν είχα καθόλου όρεξη με όλα όσα συμβαίνουν.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Φρόντισε να είναι γλυκά τα πορτοκάλια και καθάρισε σχολαστικά το άσπρο γύρω γύρω. Αρχικα προσπάθησε να μην υπερισχύει το πορτοκάλι στη γεύση (λειτουργείς υπογείως χαχα) για να το ξεγελάσεις το μωρό. Εμένα δεν θέλει πχ την μπανάνα :rolleyes: Ε βάζω λιγότερη, ώστε να υπερισχύει το μήλο και το αχλάδι. Δοκίμασε και μανταρίνι που είναι πιο γλυκα

καλησπέρα!

Δεν μπορω Χριστινάκι να αγοράσω πορτοκάλια έχουμε στον κήπο μας και ειναι κριμα, αλλα είναι λιγο ξίνά παρόλα αυτά θα δοκιμάσω να το κρύψω απλά είναι ακόμη στην εβδομάδα δοκίμης για αλεργίες και της δίνω ενα-ένα φρούτο. είχε και δίκιο βεβαια το μωρό....είναι ξινό...την δέυτερη μέρα εφαγε λίγο παραπάνω το έβαλα στο ρυζάλευρο και όχι σκέτο, όπως μου είπε η παιδίατρος και απο τοτε βάζω όλα τα φρούτα μεσα στο ρυζάλευρο δεν ξέρω αν είναι σωστο.

Βασικά έχω μπερδευτεί με τα γεύματα....

της δίνω πρωινο γαλα και μετα απο 3 ωρες ρυζάλευρο με φρουτο.οι άλλοι παιδίατροι τι λένε για το πρόγραμμα?

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...