Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,πως ειστε σημερα?εγω τελεια,αφου με πηρε το αφεντικο στις 6.30 και μου ειπε να μην παω για δουλεια σημερα γιατι εχει απιστευτη κινηση,και ετσι μολισ ξυπνησαμε οι κιουριες,φαγαμε το τοστακι μας,και τωρα βουρ για τα ταπερ!!!δεν εχω καπακια λεμε,μονο τα μπωλ αφησε ορθια.μαλλον πρεπει να παρω καινουρια;););)εντωμεταξυ,εχω μαγειρεψει απο χτες και ετσι για σημερα εχω μονο σκουπισματοσφουγγαρισμα:twisted::twisted:α,και σιδερο αλλα προσποιουμε οτι δεν εχω

Κι εγω ειχα βγαλει 2 μπιφτεκια να τα παρω στη δουλεια σημερα αλλα φυσικα δεν εβρισκα το καπακι του ταπερ....:twisted:

Antridim σε τι μαγαζι δουλευεις στην ερμου?Αν θες λες φυσικα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και γιατι να μην θελω?ασχολουμαστε με τουσ εξοπλισμουσ καταστηματων,δηλ τα επιπλα τους,σταντ,ραφια,αποθηκεσ κτλ.πολυ ενδιαφερον δουλεια,ευτυχωσ ομως που δεν ειμαστε εμπορικο μαγαζι και ετσι δεν εχουμε εορταστικα ωραρια,απογευματα κτλ.εωτ τισ 4 καθημερινα και το σαββατο 2.30.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Κασσιανή.... Για να υπάρξει συγχώρεση πρέπει να έχουν γίνει λάθη,να υπάρξει η παραδοχή τους κ κατόπιν η συγνώμη,δεν ξέρω αν ταιριάζει όλο αυτό όμως στην περίπτωση μας! :? Εγώ για χάρη της παρέας θα κρατήσω χαμηλούς τόνους κ εύχομαι να μην προκαλέσω ξανά σε καμία τόσο άσχημη εντύπωση!:D

Μαρία να χαίρεσαι τους γονείς σου! Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για τον πατέρα σου κ εύχομαι να είναι περαστικό!!!Έχουμε τον γαμπρό της πεθεράς μου σε αυτή τη κατάσταση...βλέπω πολύ τρέξιμο κ αγώνα μπροστά σας από όσα μου έχει πει η πεθερά κ απλά θα σας προτείνω να επισκεφθείτε το Μεταξά που είναι από τα πιο πλήρη νοσοκομεία για αυτό το θέμα όπως ανακάλυψαν μετά από πολλές επισκέψεις σε πολλά νοσοκομεία κ τα πεθερικά μου! Υπάρχουν ένα σωρό εξετάσεις,αξονικές κτλ που πρέπει να γίνονται κάθε φορά κ σε διαφορετικό σημείο γι΄αυτό στο λέω(μιλάω για κάλυψη ίκα) :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α μπράβο ρε κορίτσια να γίνουμε όπως είμασταν!

Καλώς ήρθες και πάλι Άννα!

Χρόνια πολλά στους Λευτέρηδες και τις Ελευθερίες όσες έχετε!

Σήμερα γιορτάζει ο πατέρας μου και έχει γενέθλια και η μαμά μου!

Να τους χαιρεσαι:D

καλημερα κοριτσια,πως ειστε σημερα?εγω τελεια,αφου με πηρε το αφεντικο στις 6.30 και μου ειπε να μην παω για δουλεια σημερα γιατι εχει απιστευτη κινηση,και ετσι μολισ ξυπνησαμε οι κιουριες,φαγαμε το τοστακι μας,και τωρα βουρ για τα ταπερ!!!δεν εχω καπακια λεμε,μονο τα μπωλ αφησε ορθια.μαλλον πρεπει να παρω καινουρια;););)εντωμεταξυ,εχω μαγειρεψει απο χτες και ετσι για σημερα εχω μονο σκουπισματοσφουγγαρισμα:twisted::twisted:α,και σιδερο αλλα προσποιουμε οτι δεν εχω

Εχει κατι ωραια γυαλινα σε πολλα μεγεθη το καρφουρ.

Κλεινουν πολυ καλα και ειναι πιο υγιεινα απο τα πλαστικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι να χαίρεσαι τους γονείς σου!!!

Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που σκέφτεται το φαγητό...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Οσο για το καφέ δε μου φανηκε ακριβό...μια σοκολάτα και 2 τζιν τονικ 20 ευρώ. Νορμάλ τιμές.

Ας μη σχολιάσω για τους πολιτικούς...είναι όλοι στην καρακοσμάρα τους - γιατί έτσι τους βολεύει - και το μόνο που θέλουν ειναι να τους βγουν τα νούμερα, χωρίς να υπολογίζουν ο,τιδήποτε άλλο...Ολοι κρεμασμα θέλουν :twisted::twisted::twisted:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

θα φρικαρω λεμε.την αφησα για 1 λεπτο να παω για πιπι.ε,σκορπισε ολες τισ χαρτοπετσετες και τα μωρομαντηλα στο πατωμα.για να σας προλαβω,τις πηρε μεσα απο το συρταρι με την βαση μαζι,και τα μωρομαντηλα απο το τραπεζακι γιατι πριν καθαριζαμε τον κολακο μας.ξετυλιξε και ολο το αλουμινοχαρτο.και ακουγα κατι κριτς κριτς και σκεφτηκα οτι απλα εριξε την φρυγανια και την παταει...αμ που,μαζευε τωρα ανευθυνη μανα ,χαχαχα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Ε λοιπόν Καλημέρα σας μανούλες!

Τόσο άντεξα κ πολύ ήταν!!! Η αλήθεια είναι ότι η φυγή δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου(κρίθηκε απαραίτητη όμως) και μου έλειψε η παρέα.....Οι κύριοι διαχειριστές δεν με απενεργοποίησαν-μάλλον δεν τους έκανε ο λόγος που το ζήτησα οπότε θα είμαι κ πάλι εδώ κάθε πρωί να τα λέμε(εκτός κ αν το αποφασίσουν τώρα:tongue::tongue::tongue:)

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!:)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

καλσηπερα κοριτσια!!!!!!

Αννουλα, καλως ηρθες!!!!!!!!!!!! :D

Μαρια, πολυχρονοι να ειναι οι γονεις σου παντα με υγεια και ευτυχια!!!!!!!!

Στο μεταξυ κοριτσια, γελαω μονη μου με τις τιμες που γραφεται για τα ποτα/καφεδες...

Τοσο καιρο που εχω να βγω (απο την εποχη του Δραμαλη ενα πραμα), τα ποσα μου φαινονται αστρονομικα!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Μπράβο Αννα!

Χαίρομαι που άλλαξες γνώμη και γύρισες στην παρέα μασ!!

Μου λειψαν οι συνταγες σου!:tongue::tongue:

Κατερίνα τον μικρό τον βγάζω μετά τις 11 το πρωί που αλλαζει λίγο ο καιρός

Το απόγευμα έχει κρύο οταν αρχίσει κ νυχτώνει

.αν θα παμε κάπου θα είναι εδώ κοντα!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλώς σας βρήκα κ πάλι! ;)

Λίζα κ εγώ κάπως έτσι νοιώθω με τις τιμές...έστειλα τον κουνιάδο μου στο γκάζι να ρωτήσει σε ένα μπαράκι που λέγαμε να πάμε το Σάββατο για τη γιορτή μου κ του άντρα μου επειδή πέφτει μέσα στις γιορτές κ είπαν 120ευρώ ανα 4 άτομα....κ λέω εμείς θέλουμε 2(ίσος κ 2,5 αφού ήμαστε 10)δηλαδή 240???? Ναι μου λέει....Καλά του λέω ξέρεις τι τρώμε κ τι πίνουμε 10 άτομα με 240 ευρώ σε ένα κουτουκάκι?????? :mrgreen: Οπότε μάλλον σε κανα τέτοιο μαγαζί μας βλέπω! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπράβο Αννα!

Χαίρομαι που άλλαξες γνώμη και γύρισες στην παρέα μασ!!

Μου λειψαν οι συνταγες σου!:tongue::tongue:

Κατερίνα τον μικρό τον βγάζω μετά τις 11 το πρωί που αλλαζει λίγο ο καιρός

Το απόγευμα έχει κρύο οταν αρχίσει κ νυχτώνει

.αν θα παμε κάπου θα είναι εδώ κοντα!

Αφού σας έβαλα κ τους τέλειους κουραμπιέδες ρε στο φατσοβιβλίο! ;) Ο άντρας μου μόλις τρώει το φαγητό του το απόγευμα παίρνει το πιατάκι του κ πάει κ σερβίρεται από το σαλόνι που τα χω στολισμένα 2 κουραμπιέδες-2 μελομακάρονα!:lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...