Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγω πληρωσα 11 ευρω για εναν καφε και μια μικρη μπυρα...:?

Κι εγώ εννέα για τα ίδια! Μάλιστα μου φάνηκε σχετικά οικονομικό.Μήπως κάνανε λάθος σε σένα;

Καλημέρα τσούπρες:tongue::tongue::tongue: Λοιπόν Χριστίνα το ψηφίζω το κινέζικο της γειτονιάς θα κανονίσουμε μια από τις επόμενες Κυριακές να το τιμήσουμε!!!! Όσο για το Vietnam που είπε η Ειρήνη έχει πολύ ωραίο φαγητό, παλιά πηγαίναμε πολύ συχνά:tongue:

Αχ, Ελένη τα γράφεις τόσο ωραία, πρέπει να μπαίνεις συχνότερα μου φαίνεται!!!

Εχθές μας έπιασε η προκοπή μάνα και κόρη και φτιάξαμε κουραμπιέδες. Εγώ βέβαια αντί του κουραμπιέ ήθελα να δαγκώσω το στρουμπουλό χεράκι της κόρης μου που ζύμωνε;););););) Σήμερα θα κάνουμε και μελομακάρονα....

Το καημένο, έχει αρχίσει να της λείπει ο μπαμπάς της (είναι από την Κυριακή Αγγλία για training), εχθές μου έλεγε "μπαμπά μου? πού? να δω!!!!!"

Η Κουραμπιεδογλυκούλα εκτός από έξυπνη είναι και νοικοκυρούλα!

Σας είπα, αν με βλέπετε να μπαίνω μετά της εννέα το πρωί να μου λέτε, φύγε. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι το Φλεβάρη που επιστρέφω και μέχρι τότε πρέπει να έχω τελειώσει.

Καλώς την Anna ath και πάλι ξανά στη συντροφιά. Ένστικτο θα το πεις, δεν ξέρω, σε σκεφτόμουν το πρωί.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπιζελάκι

Πολύ ωραίο το σπιτι σου!

Μου άρεσε ίδιαίτερα το τραπεζάκι στο σαλόνι σου

Αλλα και το τραπεζάκι της μικρής με τις 3 καρεκλιτσες!

Απο που το πήρες?

Ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια γαι το σπιτάκι μας!!!

Το τραπέζι στο σαλόνι είναι από neoset και της μικρής ΙΚΕΑ...oι 3 καρέκλες απαραίτητες διότι έχει την απαίτηση η κυρία να καθόμαστε όλοι μαζί και να παίζουμε στο τραπέζι της.....:rolleyes:

MRIip3.png

xnmwp3.png

Η Ζωή καλά είναι με μία τεράστια μελανιά στο μάγουλο εδώ κ μια εβδομάδα από πτώση που είχε σε ένα καναπεδάκι,τρώει μελομακάρονα που έφτιαξα κ της κράτησα χωρίς καρύδι,της πήραμε δώρο μια κουζίνα mini tefal ή κάπως έτσι λέγεται για να μαγειρεύει τα δικά της φαγητά κ παπαγαλίζει τα πάντα πλέον...ακούει μια λέξη κ την επαναλαμβάνει με τον δικό της τρόπο...σοκολάτα-τοτολατα, κουραμπιές-μπιες και πολλά άλλα....:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χαχαχα...σας ειπα για την Παναγιωτα τι μου εκανε ΠΑΛΙ προχες???Μπηκα στην τουαλετα η δολια μολις με ειδε ηρθε απ'εξω να μου χτυπαει την πορτα, με το που ακουει εναν "ηχο" αρχιζει με το στομα της:πρρρρρρ,πρρρρρ,πρρρρρ εγω ειχα σκασει στα γελια:mrgreen:

Διαφημίσεις

Αυτο που με ενοχλησε φοβερα χτες βρε παιδια ηταν το εξης

Στο απεναντι τραπεζι ηταν μια μεγαλη παρεα απο ηλικιωμενους σχετικα (λεω σχετικα γιατι απο το πολυ μποτοξ μπερδευοσουνα) και καποια στιγμη ηρθε καλεσμενη η γκερεκου, πρωην υπουργος και νυν βουλευτης.

Τωρα καταλαβα την αγανακτηση καποιων που εχουν κραξει πολλους πολιτικους στο δρομο η σε αλλα μερη.

Μου φανηκε απλως απαραδεκτο και προκλητικο στη βουλη να γινεται μαχη, να ανατρεπονται τα παντα για μεγαλη μεριδα της κοινωνιας (ασχετα αν καποιος συμφωνει η οχι) και αυτη να τρωει αμεριμνη το πολυτελες φαγακι της κερασμενο απο καποιον χοντρομπαλα επιχειρηματια.

Ηθελα να σηκωθω να τη βρισω, σας μιλαω ειλικρινα.

Και εγω θεωρητικα δεν ανηκω σε ταξη που βλαπτεται, αλλα με ολα αυτα δεν νομιζω οτι κανενας μας θα μεινει αλωβητος εκτος τελικα απο αυτους τους 300, που δε χασανε ουτε ευρω απο την τεραστια αμοιβη τους, που πληρωνουμε ολοι εμεις.

Απορώ κι αναρωτιέμαι τόσες απεργίες γίνονται, τόσες φορές παραλύει η πόλη και την πληρώνουμε τελικά οι απλοί πολίτες, και καμιά μα καμιά διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή για τους τριακόσιους κηφήνες που έχουν τρυπώσει στο κτίριο που υποτίθεται προασπίζει τη δημοκρατία και την ευνομούμενη πολιτεία. Αλλά τί να λεω όταν οι ίδιοι οδήγησαν τον τόπο στην τωρινή κατάσταση. Αλλά καμία αντίδραση, καμία αντίσταση πια. Μας έχουν αποβλακώσει τα ΜΜΕ μου φαίνεται με τις μαγειρικές...

Γεια σας τώρα τα λέμε αργότερα!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Κατερίνα καμιά μέρα θα χεις κ κανέναν ξένο στο σπίτι κ θα σε κάνει ρόμπα η κόρη σου! :tongue::tongue::tongue: Η Ζωή έκανε τσσσσσσσ κ τώρα ο έξυπνος ο πατέρας της την έμαθε όταν τη ρωτάνε τι κάνει η μαμά στη τουαλέτα να λέει ΚΑΚΑ! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα καμιά μέρα θα χεις κ κανέναν ξένο στο σπίτι κ θα σε κάνει ρόμπα η κόρη σου! :tongue::tongue::tongue: Η Ζωή έκανε τσσσσσσσ κ τώρα ο έξυπνος ο πατέρας της την έμαθε όταν τη ρωτάνε τι κάνει η μαμά στη τουαλέτα να λέει ΚΑΚΑ! :tongue::tongue::tongue:

καλα το τσσσσ το ξεραμε....ναι, θα με κανει ρεζιλι το παλιοπαιδο, το ξερω!

Ε λοιπόν Καλημέρα σας μανούλες!

Τόσο άντεξα κ πολύ ήταν!!! Η αλήθεια είναι ότι η φυγή δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου(κρίθηκε απαραίτητη όμως) και μου έλειψε η παρέα.....Οι κύριοι διαχειριστές δεν με απενεργοποίησαν-μάλλον δεν τους έκανε ο λόγος που το ζήτησα οπότε θα είμαι κ πάλι εδώ κάθε πρωί να τα λέμε(εκτός κ αν το αποφασίσουν τώρα:tongue::tongue::tongue:)

Καλως την!

Απορώ κι αναρωτιέμαι τόσες απεργίες γίνονται, τόσες φορές παραλύει η πόλη και την πληρώνουμε τελικά οι απλοί πολίτες, και καμιά μα καμιά διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή για τους τριακόσιους κηφήνες που έχουν τρυπώσει στο κτίριο που υποτίθεται προασπίζει τη δημοκρατία και την ευνομούμενη πολιτεία. Αλλά τί να λεω όταν οι ίδιοι οδήγησαν τον τόπο στην τωρινή κατάσταση. Αλλά καμία αντίδραση, καμία αντίσταση πια. Μας έχουν αποβλακώσει τα ΜΜΕ μου φαίνεται με τις μαγειρικές...

Συμφωνω απολυτως. Κοιμομαστε ορθιοι...

age.png age.png

Δεν ηταν ακριβο, απλά αυτο που πηγαιναμε στα Εξαρχεια ηταν πολυ φτηνο, τουλαχιστον ο καφες νομιζω ειχε 2,5...Στο προχθεσινο για ενα διπλο καπουτσινο και μια σαγκρια πληρωσα 9!!Καλες τιμες εχει ή τουλαχιστον τις ιδιες με το 90% των καφε της Αθηνας:rolleyes:Οσο για τη μουσικη δεν την προσεξα γιατι δε σταματησα να μιλαω:mrgreen:

Γλιστριδα λεμε:tongue:

Ρε συ Κατερίνα από το στόμα μου το πήρες, κι εγώ τη μουσική καθόλου δεν την πρόσεξα από το μπίρι μπίρι;););)

Καλέ τι κρύο είναι αυτό σήμερα!!!!!!!

Γλωσσα δεν εβαλε μεσα:tongue:

Ε λοιπόν Καλημέρα σας μανούλες!

Τόσο άντεξα κ πολύ ήταν!!! Η αλήθεια είναι ότι η φυγή δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου(κρίθηκε απαραίτητη όμως) και μου έλειψε η παρέα.....Οι κύριοι διαχειριστές δεν με απενεργοποίησαν-μάλλον δεν τους έκανε ο λόγος που το ζήτησα οπότε θα είμαι κ πάλι εδώ κάθε πρωί να τα λέμε(εκτός κ αν το αποφασίσουν τώρα:tongue::tongue::tongue:)

Η παρεα ειναι και δικη σου και καλα θα κανεις να εισαι καθε μερα εδω:D

Ελπιζω να συγχωρεθουμε και μεταξυ μας (τουλαχιστον εγω δεν εχω κανενα θεμα μαζι σου) και να μου λες κι εμενα γεια:D

Στη συναντηση δε του ιανουαριου δε θα λειψει καμμια.

Για τζοκερ δεν ξερω, αλλα που ξερεις, αν ερθεις, μπορει να σου τυχει το φλουρι;)

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Α μπράβο ρε κορίτσια να γίνουμε όπως είμασταν!

Καλώς ήρθες και πάλι Άννα!

Χρόνια πολλά στους Λευτέρηδες και τις Ελευθερίες όσες έχετε!

Σήμερα γιορτάζει ο πατέρας μου και έχει γενέθλια και η μαμά μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Να τους χαίρεσαι και τους δύο Μαράκι και γρήγορα γερός ο μπαμπάς σου!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Να τους χαιρεσαι και τους δυο Μαρια!Και ολα να πανε καλα!!!

καλημερα κοριτσια,πως ειστε σημερα?εγω τελεια,αφου με πηρε το αφεντικο στις 6.30 και μου ειπε να μην παω για δουλεια σημερα γιατι εχει απιστευτη κινηση,και ετσι μολισ ξυπνησαμε οι κιουριες,φαγαμε το τοστακι μας,και τωρα βουρ για τα ταπερ!!!δεν εχω καπακια λεμε,μονο τα μπωλ αφησε ορθια.μαλλον πρεπει να παρω καινουρια;););)εντωμεταξυ,εχω μαγειρεψει απο χτες και ετσι για σημερα εχω μονο σκουπισματοσφουγγαρισμα:twisted::twisted:α,και σιδερο αλλα προσποιουμε οτι δεν εχω

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

να τους χαιρεσαι και τους 2 φατσακι,καιοτι καλυτερο

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...