Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Για πες λίγο γιατί με ενδιαφέρει!!!!!!!!!!!!!!! Συγκεκριμένες μέρες και ώρες??

καθε τριτη με 40 ευρω το ατομο τρως οσο σουσι θελεις. και δεν χρειαζεται να σου πω για την ποιοτητα και τη γευση στο κονα και.

αξιζε πολυ τον κοπο και το χρημα.

Εσύ θα έρθεις στο μπουφέ του κινέζικου μαζί μου (τι αηδία το σούσι, πως το τρώτε; )

Πολυ μου αρεσει το κινεζικο και σκεφτομαστε και εμεις μια κυριακη μεσημερι να παμε για μπουφε σε ενα κινεζικο στο ζαππειο.

Το σουσι δεν το τρωω απλως, το τσακιζω σε σημειο ντροπης.

Οταν με εβλεπε ο κινεζος στη γειτονια μου στον καναδα να μπαινω, κουναγε το κεφαλι απελπισμενος:rolleyes:

Εμείς παραγγέλναμε σούσι στο γραφείο και μερικοί μας κοίταζαν καλά καλά, σα να έλεγαν: μμμ, οι φαντασμένες τρώνε και σούσι!!!!:twisted::twisted:

Ναι, γιατι το σουσι ειναι ακομα πολυ ακριβο στην ελλαδα.

Το οποιο αν το σκεφτεις ειναι και τελειως παραλογο, αφου ειμαστε χωρα θαλασσινη με αφθονα φρεσκα ψαρια.

Στην αμερικη που το εμαθα και κολησα ασχημα, ειναι απο τα πιο φθηνα φαγητα (με 15 δολλαρια τρως οσο θελεις) ακριβως γιατι λογω ατλαντικου εχουν πολυ ψαρι.

Μολις καταλαγιασει η πολυ μοδα και εδω, πιστευω θα λογικευθουν οι τιμες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαλενα και μενα που δεν ειδε το μπαμπα της χθες τον εψαχνε...μεγαλη αδυναμια οι μπαμπαδες για να πουμε την αληθεια....και το πρωι που ξυπνησε μπαμπα μου ελεγε...

Εγω κοριτσια απο Κινεζικα και σουσι δεν...Κινεζικο εχω φαει μια φορα που παραγγειλαμε σπιτι παλια, καηκα απο μια γαριδα και το αφησα..Σουσι??Δεν εχω δοκιμασει νομιζω, μονο στο Μπαλι θυμαμαι οτι εφαγα σολωμο, αψητος πρεπει να ηταν...καλο ηταν ομως!Αλλα γενικα εκει μας βρωμουσαν τα παντα οποτε τη βγαζαμε με πρωινο ξενοδοχειου και πιτσες...

Το αυθεντικο κινεζικο αν το σερβιραν στην ελλαδα οπως πραγματικα φτιαχνεται, αμφιβαλλω αν θα πατουσε ανθρωπος να το φαει.

Εδω το εμπλουτιζουν και το κανουν λιγο "γιουβετσι" για να ταιριαζει με τα ελληνικα γουστα και συνηθειες.

Αφηστε που εχουν απειρες κουζινες οι κινεζοι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αυτο που με ενοχλησε φοβερα χτες βρε παιδια ηταν το εξης

Στο απεναντι τραπεζι ηταν μια μεγαλη παρεα απο ηλικιωμενους σχετικα (λεω σχετικα γιατι απο το πολυ μποτοξ μπερδευοσουνα) και καποια στιγμη ηρθε καλεσμενη η γκερεκου, πρωην υπουργος και νυν βουλευτης.

Τωρα καταλαβα την αγανακτηση καποιων που εχουν κραξει πολλους πολιτικους στο δρομο η σε αλλα μερη.

Μου φανηκε απλως απαραδεκτο και προκλητικο στη βουλη να γινεται μαχη, να ανατρεπονται τα παντα για μεγαλη μεριδα της κοινωνιας (ασχετα αν καποιος συμφωνει η οχι) και αυτη να τρωει αμεριμνη το πολυτελες φαγακι της κερασμενο απο καποιον χοντρομπαλα επιχειρηματια.

Ηθελα να σηκωθω να τη βρισω, σας μιλαω ειλικρινα.

Και εγω θεωρητικα δεν ανηκω σε ταξη που βλαπτεται, αλλα με ολα αυτα δεν νομιζω οτι κανενας μας θα μεινει αλωβητος εκτος τελικα απο αυτους τους 300, που δε χασανε ουτε ευρω απο την τεραστια αμοιβη τους, που πληρωνουμε ολοι εμεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Οχι και ολες! Εγω ενα καροτακι εφαγα!:mrgreen:

Γουστα ειναι αυτα κοριτσια. Εμενα δε μου αρεσε καθολου η μουσικη, ΟΚ για εναν καφε το παραβλεπω, αλλα ξενερωσα απιστευτα με τις μπυρες. Να μην εχει βαρελι? Δε μου εχει ξανατυχει! Ειναι κολωνακιωτικο κολπο αυτο για να παιρνεις πολλα μικρα μπουκαλακια και να τα πληρωνεις χρυσα?:evil:

Σου φανηκε ακριβο? να πω την αληθεια δεν ξερω ποσο εχει μια μπυρα γιατι δεν μπορω να πιω ουτε γουλια, αλλα εγω για εναν διπλο καπουτσινο και 2 ποτηρια κοκκινο κρασι πληρωσα μολις 15 ευρω. Με τοσα συνοδευτικα και δωρεαν εμφιαλωμενο νερο (που παντως δεν το θεωρω απαραιτητο) μου φανηκε μαλλον φτηνο.

Παντως βαρελι εχουν πολλα μαγαζια στο κολωνακι και επισης εχουν και παρα πολλες διαφορετικες μαρκες μπυρας για τους λατρεις του ειδους.

Ξερω απο τον αντρα μου που απλως τις τσακιζει και προτιμα βεβαια βαρελι και εκεινος.

yey2p2.png BN4cp2.png

Δεν ηταν ακριβο, απλά αυτο που πηγαιναμε στα Εξαρχεια ηταν πολυ φτηνο, τουλαχιστον ο καφες νομιζω ειχε 2,5...Στο προχθεσινο για ενα διπλο καπουτσινο και μια σαγκρια πληρωσα 9!!Καλες τιμες εχει ή τουλαχιστον τις ιδιες με το 90% των καφε της Αθηνας:rolleyes:Οσο για τη μουσικη δεν την προσεξα γιατι δε σταματησα να μιλαω:mrgreen:

Διαφημίσεις

Δεν ηταν ακριβο, απλά αυτο που πηγαιναμε στα Εξαρχεια ηταν πολυ φτηνο, τουλαχιστον ο καφες νομιζω ειχε 2,5...Στο προχθεσινο για ενα διπλο καπουτσινο και μια σαγκρια πληρωσα 9!!Καλες τιμες εχει ή τουλαχιστον τις ιδιες με το 90% των καφε της Αθηνας:rolleyes:Οσο για τη μουσικη δεν την προσεξα γιατι δε σταματησα να μιλαω:mrgreen:

Ρε συ Κατερίνα από το στόμα μου το πήρες, κι εγώ τη μουσική καθόλου δεν την πρόσεξα από το μπίρι μπίρι;););)

Καλέ τι κρύο είναι αυτό σήμερα!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρε συ Κατερίνα από το στόμα μου το πήρες, κι εγώ τη μουσική καθόλου δεν την πρόσεξα από το μπίρι μπίρι;););)

Καλέ τι κρύο είναι αυτό σήμερα!!!!!!!

Ειμαι στη δουλεια με το μπουφαν ακομα....εχω αναψει 2 κινεζους και ειμαι ακομα παγωμενη....μαλλον επρεπε να απεργησω!

Μπιζελάκι

Πολύ ωραίο το σπιτι σου!

Μου άρεσε ίδιαίτερα το τραπεζάκι στο σαλόνι σου

Αλλα και το τραπεζάκι της μικρής με τις 3 καρεκλιτσες!

Απο που το πήρες?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Ε λοιπόν Καλημέρα σας μανούλες!

Τόσο άντεξα κ πολύ ήταν!!! Η αλήθεια είναι ότι η φυγή δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου(κρίθηκε απαραίτητη όμως) και μου έλειψε η παρέα.....Οι κύριοι διαχειριστές δεν με απενεργοποίησαν-μάλλον δεν τους έκανε ο λόγος που το ζήτησα οπότε θα είμαι κ πάλι εδώ κάθε πρωί να τα λέμε(εκτός κ αν το αποφασίσουν τώρα:tongue::tongue::tongue:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπραβο βρε Βατραχι που τον βγαζεις εξω εστω και με κρυο...εγω ηθελα να παω βολτα τη ντουλα χθες το απογευμα και δε μ'αφησε η μανα μου "Κανει κρυο, αστο το παιδι εδω που το εχουμε καλα μην κρυωσει..τελικα πηγα εγω σουπερ μαρκετ, πηρα κι εναν καινουργιο υπνοσακο:mrgreen: και γυρισα...

Κοριτσια εχω ενα κουπονι για εκπτωση στο σκλαβενιτη 15 ευρω με 2 οικονομικες συσκευασιες pampers.Θελει καμια?Ισχυει μεχρι 20 ή 22 του μηνος.Τα ειδα χθες και τσεπωσα δυο (το ενα για σας αν το θελετε).Εγω θα παρω 2 συσκευασιες 5αρι σημερα με ατην προσφορα να τα εχω γι'αργοτερα αφου εχω παραγγειλει απο το αμαζον

Τόσο άντεξα κ πολύ ήταν!!! Η αλήθεια είναι ότι η φυγή δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου(κρίθηκε απαραίτητη όμως) και μου έλειψε η παρέα.....Οι κύριοι διαχειριστές δεν με απενεργοποίησαν-μάλλον δεν τους έκανε ο λόγος που το ζήτησα οπότε θα είμαι κ πάλι εδώ κάθε πρωί να τα λέμε(εκτός κ αν το αποφασίσουν τώρα:tongue::tongue::tongue:)

Καλωσηρθες!!!:D:D:D:D:D:D:D

Άντε ντε!!!!! Μέρες αγάπης είναι ας μαζευτούμε πάλι όλες:D:D:D Καλώς την λοιπόν, για πες τα νέα της Ζωίτσας που χάσαμε!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κάλώς την Αννούλα μας!!!!Χαίρομαι πολύ που αποφάσισες να ξαναγυρίσεις στην παρέα μας....Όπως είπε και η Μαριαλένα,μέρες αγάπης είναι....Πώς είστε??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...