Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμείς παραγγέλναμε σούσι στο γραφείο και μερικοί μας κοίταζαν καλά καλά, σα να έλεγαν: μμμ, οι φαντασμένες τρώνε και σούσι!!!!:twisted::twisted:

σιγα καλε!!!!

το σουσι, δεν ειναι πια και θεμα φαντασμαρας αλλα καθαρα γουστου!!!

να εβλεπα καποιον στο γραφειο να παραγγελνει χαβιαρι, σαμπανια και φραουλες να ελεγα για φαντασμαρα!!! :lol:

εμενα απλα μου προκαλει αποστροφη, οπως και καποια αλλα φαγητα...

σαλιγγαρια πχ... :?:???:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφφφφ, τωρα τελειωσα. Μαζεψα ολο το σπιτι, πεταξα σκουπιδια, εκανα μπανακι, και τωρα περιμενω το νικο να ερθει (ναι, ακομα) και να στεγνωσω μαλλια για να την πεσω.

Ευτυχως κοιμηθηκα πολυ χτες, ήταν και ησυχα σήμερα στο γραφείο και αντεξα, διαφορετικα δεν θα την παλευα. Από μικρο παιδι, δεν αντεχω αργα το βράδυ, και το πρωι το ματι γαριδα.

Μαλλον μου εμοιασε σε αυτο η μικρη, χαχα

4Rnfp3.png

Μια χαρά το τρώμε το σούσι, για την ακρίβεια τρελαινόμαστε, αλλά γι απες και για το μπουφέ του κινέζικου!!!! (όπως καταλαβαίνετε πεινάω τρελλά!!!!)
Κατ'αρχάς ο άντρας μου το σιχαίνεται, μια φορά πήγα μαζί του και πέρασε όοοολους τους δίσκους και δεν έβαλε τελικά τίποτα στο πιάτο, το γύρισε στο τραπέζι άδειο, πήρε μια κοκα κόλα για να πει ότι κάτι πήρε. Μετά χτύπησε πιτόγυρα από τον διπλανό. Λοιπόν, κάθε σκ μεσημέρι έχει στο κινέζικο της γειτονιάς μπουφέ (τελευταία βγάζει ΚΑΙ σούσι, άσχετο), τρως όσο θες κι όσες φορές θες, μετά πίνεις και καφέ και γλυκάκι και πληρώνεις 16 ευρώ αν θυμάμαι καλά, συν τα ποτά. Οποια γλύφεται, να το πει να κανονίσουμε! Έχω να πάω από την άνοιξη και μου έλειψε.

Λίζα, πρώτη φορά που δοκίμασα σούσι σε φίλη γιαπωνέζα δεν ήξερα τι να κάνω η δόλια! Προφασίστηκα στομαχόπονο. Αντιστοίχως, στην Γαλλία, φιλοξενούμενη από φίλους γάλλους, βγάζουν για βραδυνό σαλιγκάρια στον φούρνο... Έφαγα ένα με πίεση γιατί το έκαναν προς τιμήν μου. Προφασίστηκα στομαχόπονο (από πριν) κι είπα ας μην επιβαρυνθώ, αφού αύριο πάμε Παρίσι, να είμαι καλά να το ευχαριστηθώ :roll:

WN6Op3.png

Koυριτσια θελετε να παμε στο Vietnam στην Αχιλλεως καμια κυριακη μεσημερι για κινεζικο μπουφε?

http://www.estiatoria.gr/product.asp?gid=260

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα για ποιο κιζεζικο λες? Εκεινο το γωνιακό μαγαζί στη Φιλαδελφια?
http://www.estiatoria.gr/product.asp?gid=87 αυτό

Πως ερχόμαστε εκεί συμπεθέρα;

Καλέ τώρα το είδα, είναι πιο ακριβός ο δικός σου :P

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ
ακρίβεια!

WN6Op3.png

Ω ναι, της Φιλαδέλφειας ειναι αυτο που νομιζα, εχω φαει εκει 2-3 φορες.

Το αλλο στο γαλατσι δεν γνωριζω.

Δεν πιστευω να ειναι αυτο που ανακαινισε ο Εκτορας Μποτρίνι...

4Rnfp3.png

Καλημέρα,

από όρεξη καλά πάμε βλέπω...

Εδώ κι εγώ προχθές στο καφέ όλο και κάτι έτρωγα. Μήπως είναι επειδή στο σπίτι δε μπορούμε να ησυχάσουμε λίγο και να καταλάβουμε ότι τρώμε; Εγώ πάντως που ποτέ δεν έτρωγα μετά τις εννέα αφού κοιμηθούν τα πιτσιρίκια σκέφτομαι "λοιπόν, τί έφαγα σήμερα; για να δώ υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στο ψυγείο...".Σούσι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, έχω την περιέργεια να δω πώς είναι.

Τελικά χθες δεν πήγα γυμναστήριο, δε με ελκύει καθόλου, μάλλον θα επιλέξω να πηγαίνω εγώ τη Σοφία για τέννις και θα ρίχνω ένα τρέξιμο εκεί κοντά μέχρι να τελειώσει το μάθημα.

Σας αφήνω, μέχρι τις εννέα, πρέπει να τελειώσω όλες τις δουλειές, σπίτι, μαγείρεμα και δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Α, χαίρομαι που σας άρεσε "ο μικρός πρίγκηπας", κι εμένα έχει σημαδέψει το νεανικά μου χρόνια, ειδικά το παρακάτω κείμενο, το θυμάμαι πάντοτε, είναι η πεμπτουσία της ζωής κατά τη γνώμη μου.

«Δεν είμαι εξημερωμένη». «Α! συγνώμη» έκανε ο μικρός πρίγκηπας.

Αλλά μετά από σκέψη πρόσθεσε: «Τι σημαίνει "εξημερώνω";»

«Είναι κάτι πολύ ξεχασμένο», είπε η αλεπού.

«Σημαίνει "δημιουργώ δεσμούς"».

«Δημιουργώ δεσμούς;» «Βέβαια», είπε η αλεπού.

21a.jpg

«Αλλά αν μ' εξημερώσεις, η ζωή μου θα 'ναι σα φωτισμένη απ' τον ήλιο.

Θ' αναγνωρίζω έναν ήχο βημάτων πού θα 'ναι διαφορετικός απ' όλους τους άλλους.

Τ' άλλα βήματα με κάνουν να ξαναγυρνώ κάτω απ' τη γη. Τα δικά σου θα με καλούν σα μουσική να βγω απ' την υπόγεια φωλιά μου.

Και μετά, κοίτα! Βλέπεις εκεί κάτω τους κάμπους με το στάρι; Εγώ δεν τρώω ψωμί. Το στάρι εμένα μού είναι άχρηστο. Οι κάμποι του σταριού δεν μου θυμίζουν τίποτα. Κι αυτό είναι θλιβερό.

Αλλά έχεις μαλλιά χρυσαφιά. Έτσι θα 'ναι θαυμάσια, αν μ' εξημερώσεις! Το στάρι, που είναι χρυσαφί, θα με κάνει να σε θυμάμαι. Και θα μ' αρέσει ν' ακούω τον άνεμο στα στάρια...»

Η αλεπού σώπασε καί κοίταξε για πολύ το μικρό πρίγκηπα: «Σε παρακαλώ ...εξημέρωσέ με!», είπε. Έτσι ο μικρός πρίγκηπας εξημέρωσε την αλεπού.

Κι όταν πλησίασε η ώρα της αναχώρησης: «Α!» είπε η αλεπού... «θα κλάψω». «Εσύ φταις», είπε ο μικρός πρίγκηπας, «εγώ δεν ήθελα καθόλου το κακό σου, αλλά θέλησες να σ' εξημερώσω».

«Ναι σίγουρα», είπε η αλεπού. «Αλλά θα κλάψεις!», είπε ο μικρός πρίγκηπας. «Ναι σίγουρα», είπε η αλεπού. «Τότε δεν κερδίζεις τίποτα!» «Κερδίζω», είπε η αλεπού, «εξ αιτίας του χρώματος που έχει το στάρι

820198475_2bdc163dde.jpg

«Ο χρόνος που έχασες για το τριαντάφυλλό σου αυτός είναι που κάνει το τριαντάφυλλό σου τόσο σημαντικό.»

«Ο χρόνος πού έχασα για το τριαντάφυλλό μου...», έκανε ο μικρός πρίγκηπας, για να το θυμάται.

«Οι άνθρωποι ξέχασαν αυτή την αλήθεια», είπε η αλεπού. «Αλλά εσύ δεν πρέπει να το ξεχάσεις. Γίνεσαι για πάντα υπεύθυνος γι' αυτό που έχεις εξημερώσει. Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό σου..

«Είμαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό μου», επανέλαβε ο μικρός πρίγκηπας, για να το θυμάται.

«Πήγαινε να ξαναδείς τα τριαντάφυλλα, θα καταλάβεις ότι το δικό σου είναι μοναδικό στον κόσμο, θα ξανάρθεις να μ' αποχαιρετήσεις, κι εγώ θα σου χαρίσω ένα μυστικό.»

"Να το μυστικό μου, είπε η αλεπού. Είναι πολύ απλό:Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια. Είναι ο χρόνος που ξόδεψες για το τριαντάφυλλο σου που το κάνει τόσο σημαντικό".

588297g65hhibfcq.gif

Αυτο με το φαι παντως.. καημο το εχουμε ολες μου φαινεται να τρωμε.

Ευτυχως να μη νιωθω και ασχημα οτι μονο εγω ειμαι λαιμαργη.

Οχι και ολες! Εγω ενα καροτακι εφαγα!:mrgreen:

Γουστα ειναι αυτα κοριτσια. Εμενα δε μου αρεσε καθολου η μουσικη, ΟΚ για εναν καφε το παραβλεπω, αλλα ξενερωσα απιστευτα με τις μπυρες. Να μην εχει βαρελι? Δε μου εχει ξανατυχει! Ειναι κολωνακιωτικο κολπο αυτο για να παιρνεις πολλα μικρα μπουκαλακια και να τα πληρωνεις χρυσα?:evil:

μη μιλατε για σουσι πληηηηζζζζ....

δεν θα ξεχασω ποτε πριν μερικα χρονια το σκηνικο!

ημουν Γερμανια για ενα σεμιναριο και πηγαμε με τη νυφη μου και τον αδερφο μου για σουσι (εγω για πρωτη φορα... μιας και δεν ειμαι φιλος των ψαρικων ποσο μαλλον των ωμων.... :? )

με το που βαζω την πρωτη μπουκια στο στομα μου, αλλαξα 40 χρωματα, σηκωθηκα απο το τραπεζι και ετρεχα περα δωθε στο μαγαζι ρωτωντας με το στομα μπουκωμενο ... βε θε, βε θε (wc)...

δεν ηταν μονο οτι ηθελα να το φτυσω, αλλα μου ηρθε ταση για εμετο!!!!

οταν μου εδειξαν τα γκαρσον την πορα για το wc... ετρεξα μεσα και εβγαλα τα συκωτια μου!!!!

περιτο να σας πω, οτι για δυο μερες δεν μπορουσα να φαω τιποτα!!!

ειχα χαλαστει εντελως...

αλλα... γουστα ειναι αυτα!!!

Λίζα, πρώτη φορά που δοκίμασα σούσι σε φίλη γιαπωνέζα δεν ήξερα τι να κάνω η δόλια! Προφασίστηκα στομαχόπονο. Αντιστοίχως, στην Γαλλία, φιλοξενούμενη από φίλους γάλλους, βγάζουν για βραδυνό σαλιγκάρια στον φούρνο... Έφαγα ένα με πίεση γιατί το έκαναν προς τιμήν μου. Προφασίστηκα στομαχόπονο (από πριν) κι είπα ας μην επιβαρυνθώ, αφού αύριο πάμε Παρίσι, να είμαι καλά να το ευχαριστηθώ :roll:

Αααα εγω ξεκαθαριζω τη θεση μου απο την αρχη! Δε δοκιμαζω κατι που ξερω πως δε θα μου αρεσει, και δεν το κανω για χατηρι κανενος. Δηλωνω απο την αρχη οτι δεν τρωω ψαρι και τελειωσε το θεμα!:wink:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Οχι και ολες! Εγω ενα καροτακι εφαγα!:mrgreen:

Γουστα ειναι αυτα κοριτσια. Εμενα δε μου αρεσε καθολου η μουσικη, ΟΚ για εναν καφε το παραβλεπω, αλλα ξενερωσα απιστευτα με τις μπυρες. Να μην εχει βαρελι? Δε μου εχει ξανατυχει! Ειναι κολωνακιωτικο κολπο αυτο για να παιρνεις πολλα μικρα μπουκαλακια και να τα πληρωνεις χρυσα?:evil:

Αααα εγω ξεκαθαριζω τη θεση μου απο την αρχη! Δε δοκιμαζω κατι που ξερω πως δε θα μου αρεσει, και δεν το κανω για χατηρι κανενος. Δηλωνω απο την αρχη οτι δεν τρωω ψαρι και τελειωσε το θεμα!:wink:

Μια σοφή γιαγιά στο χωριό μου (παρεπιπτόντως κι εγώ σε χωριό μεγάλωσα μέχρι το γυμνάσιο, θυμάμαι την προχθεσινή συζήτηση...) έλεγε ευτυχώς που κανείς δεν έχει το ίδιο γούστο και τις ίδιες προτιμήσεις με τον άλλο, γιατί αλλιώς δε θα βρισκόταν ούτε ένα ζευγάρι να παντρευτεί.

Αυτό που σε μένα φαίνεται ωραίο και διαλεχτό στον άλλο μπορεί να είναι εντελώς αδιάφορο και απορριπτέο. Αυτό όμως είναι που δημιουργεί και την τελική αρμονία. Η ισορροπία των αντιθέσεων.

Καλημέρα!!!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γαι το ψάρι...μπακαλιαράκι μάλλον θα της πάρω..ελπίζω να της αρέσει γιατί κι εγώ με τα ψάρια δεν τα πάω καλά...μόνο όταν ήμουν έγκυος τσάκιζα τσιπούρα στη σχάρα με σαλάτα καρότο-λάχανο και τρελαινόμουν.....τώρα ρολό φιλέτο μπακαλιάρο ή πέρκα στο φούρνο...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα τσούπρες:tongue::tongue::tongue: Λοιπόν Χριστίνα το ψηφίζω το κινέζικο της γειτονιάς θα κανονίσουμε μια από τις επόμενες Κυριακές να το τιμήσουμε!!!! Όσο για το Vietnam που είπε η Ειρήνη έχει πολύ ωραίο φαγητό, παλιά πηγαίναμε πολύ συχνά:tongue:

Αχ, Ελένη τα γράφεις τόσο ωραία, πρέπει να μπαίνεις συχνότερα μου φαίνεται!!!

Εχθές μας έπιασε η προκοπή μάνα και κόρη και φτιάξαμε κουραμπιέδες. Εγώ βέβαια αντί του κουραμπιέ ήθελα να δαγκώσω το στρουμπουλό χεράκι της κόρης μου που ζύμωνε;););););) Σήμερα θα κάνουμε και μελομακάρονα....

Το καημένο, έχει αρχίσει να της λείπει ο μπαμπάς της (είναι από την Κυριακή Αγγλία για training), εχθές μου έλεγε "μπαμπά μου? πού? να δω!!!!!"

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα! Τι παλιοκαιρος ειναι αυτος???Θελω να κοιμηθω κι αλλο! Η Παναγιωτα εσκασε κι αποψε και 12 παρα της εβγαλα τον υπνοσακο και κοιμηθηκε ξεσκεπαστη ολη νυχτα...Παγωμενη τη βρηκα 7 το πρωι και τη σκεπασα...πως καταφερνει να βγαινει απο το παπλωμα και να το αφηνει αθικτο και πιασμενο στις ακρες οπως της το βαζω ρε παιδια???

Ελενη κι εγω θελω να παω γυμναστηριο...:(και μ'αρεσει κιολας, και ειχα γραφτει περυσι ειχα πληρωσει χρονο και πηγα 5 φορες...

Πως θα περασει η μερα σημερα γμτ...ολοι εδω απεργουν, μονο εγω ηρθα!

Μαριαλενα και μενα που δεν ειδε το μπαμπα της χθες τον εψαχνε...μεγαλη αδυναμια οι μπαμπαδες για να πουμε την αληθεια....και το πρωι που ξυπνησε μπαμπα μου ελεγε...

Εγω κοριτσια απο Κινεζικα και σουσι δεν...Κινεζικο εχω φαει μια φορα που παραγγειλαμε σπιτι παλια, καηκα απο μια γαριδα και το αφησα..Σουσι??Δεν εχω δοκιμασει νομιζω, μονο στο Μπαλι θυμαμαι οτι εφαγα σολωμο, αψητος πρεπει να ηταν...καλο ηταν ομως!Αλλα γενικα εκει μας βρωμουσαν τα παντα οποτε τη βγαζαμε με πρωινο ξενοδοχειου και πιτσες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...