Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα

Μαριλου και εμενα το ιδιο

Dispatched via Deutsche Post DHL (estimated arrival date: December 20, 2010).

Βρε Ειρηνη αυτο το estimated arrival 20 Δεκεμβρη με την υπογραφη "ο μονος πραγματικος χρονος ειναι το εδω και τωρα" ειναι πραγματικα η αντιθεση της αντιθεσης!!!

Εμενα 23 Δεκεμβρη θα ερθουν!!Ρε κοριτσια πρεπει να φυγω αλλα πως θα παω σπιτι μου????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν μπορει να ερθει ο κωστας να σε παρει? ή να αγγαρεψεις το μπαμπα σου παλι?

οχι ρε γμτ, ο κωστας εχει υπηρεσια και μαλλον δε θα ερθει σημερα καθολου και ο πατερας μου εχει παλι χαλασμενο αυτοκινητο, το πρωι με του θειου μου ηρθε...παει το 10ρικο στο ταξι

Ευχαριστω βρε Μαρια, και διπλα να ησουν χαμος γινεται εξω...καρφι σπιτι σου πηγαινε! Θα παρω ταξι αλλα λεω να περπατησω μεχρι μεταξουργειο γιατι καβαλας γινεται χαμος...καλυτερα ποδαρακια!

Διαφημίσεις

Βρε Ειρηνη αυτο το estimated arrival 20 Δεκεμβρη με την υπογραφη "ο μονος πραγματικος χρονος ειναι το εδω και τωρα" ειναι πραγματικα η αντιθεση της αντιθεσης!!!

Εμενα 23 Δεκεμβρη θα ερθουν!!Ρε κοριτσια πρεπει να φυγω αλλα πως θα παω σπιτι μου????

εχεις δικιο

χαχαχα

επισης το δεμα μου βρισκεται στο

14.12.10 11:50 Hours

Staufenberg

αρα εχουμε μελλον ακομα κατερινα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Κοριτσια σημερα λειπει η μια μου διευθύντρια, ο αλλος ετοιμαζεται για την αυστραλια, και δεν εχω δουλεια, οποτε αποφασισα να περασω στο σύστημά μας, οσες business cards ειχα αφησει απεραστες τους τελευταιους μήνες.

Απο το πρωι κανω αυτη τη δουλεια, κι εχουν κανει πουλακια τα ματια μου.

Αλλα ευτυχως τελειωνω, αντε να φευγουν μια μια οι εκκρεμοτητες.

4Rnfp3.png

Γιώτα μου πολλά εστιατόρια τα ξέρω στη θεωρία και μόνο...:tongue::tongue: Διαβάζω αρκετά σχετικά περιοδικά. Αφού όταν πήγαινα σχολείο και έπαιρνα το Αθ......μα, έλεγε η μαμά μου: "Παιδί μου, αν διάβαζες και τα μαθήματά σου έτσι, πρώτη θα ήσουν!!" χαχαχαχαχα!!!!:mrgreen::mrgreen:

Και εμένα μου άρεσε η καφετέρια σαφώς περισσοτερο...πιο κοσμοπολίτικη ρε παιδί μου!!! Ασε που και το εξωτερικό περιβάλλον ήταν πολύ καλύτερο. Είχα παρκάρει απέναντι από τη γαλλική ακαδημία και χαιρόμουν που περπάτησα!!

Εχει χαλάσει το καλώδιο τροφοδοσίας του νετμπουκ και μου έχει σπάσει τα νεύραααααα!!! Η κάρολ μάσαγε την άκρη και τώρα δεν κάνει καλή επαφη!!!:twisted::twisted:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τα έχω καταβολευτεί τα active fit. Τελευταία αλλαγή κατά τις 23.30 και επόμενη 12 το μεσημέρι...γεμάτη η πάνα, αλλά καμμία διαρροή. Μήπως τους φοράτε μικρότερο νούμερο??

Κας που ήταν τόσο χάλια?? Στο Βοho σουβλάκι??

Κι εγώ θα συμφωνήσω με την πόλα!

Με τα παμπερς δεν έχουμε διαροές και φυσικα το πρωι μυρίζουν γιατι τοσα τσισάκια κ τόσεσ ώρεσ λογικό μου φαίνεται!

Απο την άλλη με τα λίμπερο έχουμε πάντα διαρροή το βράδυ. Και γι αυτο του τα φοράω μόνο την ημέρα... Και είναι και πιο χοντρα... Και τα αγοράζω μονο αν βρω κάποια καλή προσφορα!

Τώρα ο μασουτησ έχει τα παμπερς -30%:wink:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εμενα ο μικρος που ειναι τοσο θηριο και τα γκρεμιζει ολα, το δεντρο δεν το πλησιαζει.

Το ψιλοφοβαται νομιζω.

Κι εμένα το ίδιο,

περίμενα να το γκρεμίσει αλλά πηγαίνει προσεχτικά και προσθέτει κι άλλα από τα παιχνιδάκια του.

Νυστάζωωωω, η Σοφία με το μπαμπά της πήγαν για μίνι τένις, ο μπέμπης βλέπει Ντόρα (είναι η πιο καλή γκουβερνάντα), ξέρω δεν πρέπει να βλέπει σ' αυτή την ηλικία πολύ ώρα dvd, αλλά δεν αντέχω να με κυνηγάει με ένα μαμάαααααα!

Πρέπει ν' αρχίσω κι εφέτος λίγη γυμναστική, αν θα προλάβω ίσως πάω μια ωρίτσα γυμναστήριο (το οποίο δε μου αρέσει καθόλου αλλά το πιλάτες που πήγαινα πέρυσι είναι αρκετά μακρυά και πολύ ακριβό). Θα μπορούσα να πηγαίνω με τη Σοφία στο μάθημα και να τρέχω στο διπλανό γήπεδο, αλλά δε βγαίνει, να τη διαβάζω δηλαδή πριν, να την πηγαίνω, να επιστρέφω, κι έπειτα να φτιάχνω σπίτι, κουζίνα, να ταίζω το μπέμπη, να τα ετοιμάζω για ύπνο, άσε ας κάνει κι ο μπαμπάς κάτι, μολονότι κοιμάται όρθιος όταν φεύγουν και τον λυπάμαι...

Ωραία τα λες Κασσιανή για τον έρωτα κατόπιν γάμου, τώρα όσο για την πληρωμή, σε κερνάμε καφέ ή ποτό, κάνει;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

1861809e8qvh5vi97.gif

Πολυχρονη και καλοχρονη!:D

Δουλευεις στην Ερμου?:shock: Δηλαδη χωρις απεργιες ποσες ωρες θελεις?:confused:[/uf

κοιτα,αν φυγω απο πολυδενρι 7 παρα 10,7 και 20 ειμαι στην ερμου,στανταρ.Αυτο ομωσ γινοτανε προ μπεμπας,γιατι τωρα φευγω 7 παρα 10 και παω ηρακλειο,αφηνω την κατερινα και μετα παω στην ερμου με τον ησαπ.15 λεπτα ηταν πριν τα εργα,τωωωρα κανω 50 λεπτα,αλλα τουλαχιστον δεν πηζω συτην κινηση

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

σας ευχαριστω για τις ευχες ολες σας.καλες γιορτες να εχουμε.ρε κοριτσια,πως να πεισω τον σωτηρη για δευτερο παιδακι?δεν ειναι οτι δεν θελει,αλλα στην ιδεα τον 9 μηνων που θα ειμαι εγκυος καραφλιαζει(και εχει κα μακρυ μαλλι και του τα ξεριζωνω)

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Κι εμένα το ίδιο,

περίμενα να το γκρεμίσει αλλά πηγαίνει προσεχτικά και προσθέτει κι άλλα από τα παιχνιδάκια του.

Αχ, τί καλούλης!! Και η κάρολ σα να το ξέχασε τώρα που το στόλισα όλο!! Θα δείξει :roll::roll:

Ωραία τα λες Κασσιανή για τον έρωτα κατόπιν γάμου, τώρα όσο για την πληρωμή, σε κερνάμε καφέ ή ποτό, κάνει;

Μέχρι εκεί με παίρνει...άντε και κανένα σουβλάκι!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...