Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Η Ravenna έχει εκπτώσεις μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω τα έχω καταβολευτεί τα active fit. Τελευταία αλλαγή κατά τις 23.30 και επόμενη 12 το μεσημέρι...γεμάτη η πάνα, αλλά καμμία διαρροή. Μήπως τους φοράτε μικρότερο νούμερο??

Κας που ήταν τόσο χάλια?? Στο Βοho σουβλάκι??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγω τα έχω καταβολευτεί τα active fit. Τελευταία αλλαγή κατά τις 23.30 και επόμενη 12 το μεσημέρι...γεμάτη η πάνα, αλλά καμμία διαρροή. Μήπως τους φοράτε μικρότερο νούμερο??

και εγω τα ιδια!

τις εχω καταβολευτει!!! ποτε δεν ειχαμε διαρροες ή ερεθισμενο δερμα και αυτη τη στιγμη του φοραω το 5!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Κας που ήταν τόσο χάλια?? Στο Βοho σουβλάκι??

Ναι ρε παιδι μου, μεγαλη απογοητευση.

Τα παιδακια μου δεν μπορεσαν να φανε ουτε ψητο κοτοπουλο απο το πολυ μπαχαρικο.

Φευγω, τα λεμε το απογευμα με φωτογραφιες

yey2p2.png BN4cp2.png

Εγώ ιδέα δεν έχω, ποιος στο είπε ο παιδίατρος?

Καποιος διατροφολογος διαβασε κατι που ειχα γραψει για την περιπτωση της μικρης στο parents και μου εστειλε πμ να κανω αυτο!

Κατάλαβα... Τι να σου πω δεν το ήξερα, αλλά αφού δεν έχει πρόβλημα μωρέ το παιδί, άστο εκεί να τρώει ότι του αρέσει. Εννοείται με προσοχή:)

Ναι καλα, ο ανθρωπος ειχε μεινει στην...εποχη της αλλεγιας...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσουδια, τι κανετε? Χτες δεν προλαβα να μπω απο τη δουλεια, και το βράδυ κοιμηθηκα από τις 8;15 στον καναπε. Κατα τις 11 πηγα στο κρεβατι μου (μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες του Νικου να με ξυπνησει και να παω νωριτερα) και κοιμηθηκα μεχρι τις 07:30 σημερα. Εκτος του οτι ξεκουραστηκα παρα πολυ, με επιασε η μεση μου απο τις πολλες ωρες ξαπλας.

Τι αλλα? Κατσε να θυμηθω τωρα, διαβασα πολλες σελιδες μαζεμενες, αν ξεχναω κατι, θα το θυμηθω αργοτερα.

Μαρακι χρονια πολλα και καλα. Εύχομαι να πανε όλα καλα με το μπαμπα σου. Δεν ειχα καταλαβει ότι τα σοκολατακια τα ειχες φερει εσυ την Κυριακή. Ειδες για να αργω να ερθω?

Σταχυ μου ευχομαι να παρεις τη σωστοτερη αποφαση για την οικογενεια σου, οποια κι αν ειναι αυτή.

Κατερινα, καλυτερα δοκιμασε υπνοσακο με ποδια, μαλλον θα βολευτει καλυτερα. Εγω την κοιμηζω με κοντομανικο φανελακι, την κατω μπιτζαμα και τον υπνοσακο και ειναι πολυ καλα. ουτε ιδρωνει ουτε τιποτα. Επίσης, δεν θυμομουν ότι η μικρη σου ειχε θεμα με αλλεργίες γι αυτό σε ρωτησα γιατι δεν της δινεις θαλασσινα. Η δεν εχει και απλα ετσι σου λεει ο παιδιατρος να κανεις. Παλι δεν καταλαβα.

Η Λενα παντως μια χαρα γουστο εχει στο φαι. Δεν λενε τυχαια ότι τα μαγουλα στο ψαρι εχουν το νοστιμοτερο κρεας.

Νατασουλα, καταρχην καλοριζικο το σπιτακι σας (ξεχασα να σου ευχηθω η ανεπροκοπη). Για δωρο που ελεγες, αφου είναι και της θεολογιας, νομιζω μια ασημενια εικονα είναι ένα πολύ καλο δωρο που θα εκτιμηθει πολύ.

Βρε μπιζελακι μου, τι αγχωνεσαι κοριτσι μου, με τη μικρη? Μια χαρα είναι το παιδακι. Θες να σου θυμισω ποσο είναι η δικια μου που δεν εχει προβλημα με το φαγητο και τρωει μια χαρα τα παντα? Από κιλά 9 900 και από ύψος 77 πόντους. Εγώ τι θα επρεπε να λεω δηλαδη?

Κυριακή μου κι εγω χαρηκα πολύ σε γνωρισα και που ηρθες, και εισαι πραγματικα πολύ γλυκια.

Από πάνες κι εγω τις active fit παίρνω, και μια χαρα τις βρισκω. Της φοραω το 4 ολη μερα, και στον υπνο το 4+. Αλλα για τη μυρωδια, θα συμφωνησω με την Κατερινα. Μυριζουν αρκετα. Τουλαχιστον το πρωι που ειναι πολλες ωρες με την ιδια

Μαρή Πώλα, όλα τα φαγαδικα τα ξερεις πια? Τι πραγμα εισαι εσυ?

Κασιανή καλα να περασεις σημερα.

Και οσο για την καφετερια της κυριακής, εμενα μου αρεσε παρα πολύ, και να πω την αμαρτια μου, πολύ περισσοτερο από την άλλη που πάμε συνήθως.

Σας επρηξα το ξερω, σας φιλω ολες.

4Rnfp3.png

Κοριτσια, μου ειπαν απο το parents οτι το αμαζον σταματησε να στελνει pampers ελλαδα:confused::confused:

Ρε κοπελιά εμένα εχθές μου ήρθε ειδοποίηση ότι το δέμα μου έφυγε κανονικά και έρχεται και ότι 20/12 θα είναι εδώ, τι να σου πω? Θα δείξει τη Δευτέρα:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρε κοπελιά εμένα εχθές μου ήρθε ειδοποίηση ότι το δέμα μου έφυγε κανονικά και έρχεται και ότι 20/12 θα είναι εδώ, τι να σου πω? Θα δείξει τη Δευτέρα:D

Μαλλον το εκανα αφου τα παραγγειλαμε τι να πω, εμεις παντως θα τα παρουμε κανονικα, αφου τα εχουμε χρεωθει κιολας!Τωρα προσπαθω μεσω dhl να δω που ειναι το δεμα και δε βγαζω ακρη γμτ...και θα χρειαστω αυριο..

Γιωτα η μικρη ειχε θεμα με αλλεργια στο γαλα, ολα τα αλλα εχουν βγει αρνητικα (και το γαλα τωρα που το σκεφτομαι:rolleyes:)Παντως ακολουθω συμβουλες του γιατρου, κατι θα εχει δει ο ανθρωπος και το λεει.Εγω το κεφαλι του ψαριου απλα το πεταω!!!Μπιζελι μην ξεχαστεις αν παρεις μπακαλιαρακι στο παιδι, το κεφαλι του δεν τρωγεται!

Οντως η καφετερια ηταν πολυ καλυτερη- το περιβαλλον δλδ- απο την προηγουμενη!Να καθιερωθει παρακαλω!!!Θα τρωμε κιολας:mrgreen:

Καλημέρα

Μαριλου και εμενα το ιδιο

Dispatched via Deutsche Post DHL (estimated arrival date: December 20, 2010).

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...