Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι εγινε βρε Λιζα???Ακομα?Περαστικα!!!

Για τα υπολοιπα συμφωνω με σενα και Κασσιανη, γι'αυτο κι εγω τωρα πια δεν πεφτω ξερη το βραδυ, δλδ ξερη ειμαι αλλα αλλο αυτο:oops::mrgreen:Κασσιανη που θα πατε???Θελω κι εγω γμτ να βγω με τον Κωστα αλλα μια οι υπηρεσιες, θελω να αφησω και τη μανουλα μου να παει σπιτι της σχετικα νωρις...μουφα η δουλεια!

Εγω κοριτσια εχω παρατηρησει οτι ειναι και λιγο μες στο μυαλο μας τα πραγματα.

Αμα στραβωσεις με τον αλλον, τα βλεπεις ολα στραβα μετα.

Εχω σκεφτει πολλες φορες οτι αν αρχισω και λεω στον εαυτο μου ποσο πτωμα ειμαι, ποσο χαλαστηκα με αυτο η το αλλο, διαθεση δε θα υπαρξει οχι για ερωτισμο, για τιποτα.

Επισης θα σας πω και κατι αλλο, που ισως να σας φανει λιγο "καπως".

Εγω πιστευω οτι πρεπει να κανουμε και ερωτα καμμια φορα χωρις να ειναι σωνει και ντε ολες οι συνθηκες τελειες.

Ειναι ενας φαυλος κυκλος που πρεπει να τον σπαμε μονες μας.

Λες "δεν ειμαι πολυ ξεκουραστη ή δεν ειναι πολυ καλα τα πραγματα μεταξυ μας", δεν κανεις τιποτα με τον αλλον και το αποτελεσμα ειναι οτι απομακρυνεσαι περισσοτερο.

Κι αν δεν ειναι τα πραγματα πολυ καλα και παρ ολα αυτα πατε και τον παρετε αγκαλια ή του δωσετε ενα φιλι ή ακομα περισσοτερο κανετε ερωτα μαζι του, ποιος το λεει οτι δε θα γινουν λιγο καλυτερα τα πραγματα?

Οτι δε θα ζεστανουν?

Οτι δε θα το εκλαβει κι εκεινος ως καλοπροαιρετη συμπεριφορα, κινηση καλης θελησεως κλπ και αλλαξει κι η δικη του συμπεριφορα προς το καλυτερο?

Επισης προτεινω να με πληρωνετε γι αυτα που λεω γιατι απ' αλλου δε βλεπω φως:tongue::tongue::tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!

Συμφωνώ απόλυτα με Κας, είναι όμως και στον χαρακτήρα του ανθρώπου να μην αφεθεί και σταματήσει να νιώθει ερωτεύσιμος και ερωτευμένος!! Και εμείς λέμε να πάμε για φαγητό το Σάββατο (όχι κάτι πολύ βαρύ βέβαια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:).

Όσο για το δέντρο μας...έβαλα 2-3 μπάλες για δοκιμή και ούτε 5 λεπτά δεν άντεξαν...άρχισε η κάρολ να τις ξεστολίζει...τζίφος η υπόθεση!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Όσο για το δέντρο μας...έβαλα 2-3 μπάλες για δοκιμή και ούτε 5 λεπτά δεν άντεξαν...άρχισε η κάρολ να τις ξεστολίζει...τζίφος η υπόθεση!!:tongue::tongue:

Μαλωσε τη κανα δυο φορες και στο τελος απλα θα τις πιανει...φυσικο ειναι να θελει να δει τι ειναι στην αρχη...Πιστεψε με μεχρι και η Παναγιωτα καταφερε να το αφησει ορθιο!!!

Διαφημίσεις

α, εγω κοριτσια, σωθηκα με το δεντρο!

1ον το εδεσα απ΄το καλοριφερ (για παν ενδεχομενο) και ...

2ον τα κλαδακια στα οποια κρεμασα στολιδια, τα εχω γυρισει (εκανα κνικ) και δεν μπορει να τα τραβηξει και να τα βγαλει!

ολη του η περιεργεια για το δεντρο κρατησε μονο 2-3 μερες, και οταν ειδε οτι... τιποτα δεν... κινειται... ουτε ασχολειτε πλεον!!!

μονο παει μερικες φορες και το κοιταζει, χαιδευει τα στολιδια και ξαναφευγει!!! :D

7hWqp3.png

Όσο για το ψάρι, ένα θα σας πω... προχθές η μικρή έφαγε 1/2 κιλό ψάρι ψητό και μετά και 1,5 κεφάλι από το ψάρι. Μάτια, μυαλό, μάγουλα όλα τα έφαγε κι έλεγε μιαμ μιαμ!!!! (Εγώ δίπλα κόντευα να βγάλω τα άντερά μου από αηδία εννοείται:):):):):) )

Kι εγω θα εβγαζα τα αντερα μου ετσι κι εβλεπα τετοιο πραγμα. Μου θυμισες τωρα ενα Πασχα που ειχα κανει στη Βυρωνεια Σερρων οταν ηταν εκει ο αδερφος μου με μεταθεση. Ειχα καθησει απεναντι απο ενα φιλο του που ειχε παρει το κεφαλι του αρνιου και ετρωγε με κουταλακι το μυαλο... Ετσι κι αλλιως δεν τρωω αρνι, εκεινη τη μερα δεν εφαγα ουτε μπιφτεκι... Μονο σαλατα κι αυτη με το ζορι...:roll:

Ειλικρινα απορω πως κοιμαται με τον υπνοσακο.

Δυο παιδια εχω και κανενα δεν καταφερα ποτε να χωσω μεσα σε υπνοσακο να εχω κι εγω το κεφαλακι μου ησυχο οτι ειναι σκεπασμενα.

Ευτυχως τα δικα μου κοιμουνται μια χαρα με τους υπνοσακους!

Θελω να προσπαθω με τον αντρα μου οχι μονο γιατι αγαπιομαστε και εχουμε και δυο παιδια (αρα δε θελω και να το διαλυσω το μαγαζι), αλλα και για εμενα.

Για να ζω σε μια ευχαριστη ατμοσφαιρα στο σπιτι μου και να νιωθω και ερωτευμενη.

Ειναι πολυ ωραιο το συναισθημα για να το ξεχασω απο τωρα μωρε:D

Συμφωνω.

Κοριτσια μεγαλυτερη μουφα απο τα Pampers Active Fit Dry Max δεν εχω ξαναδει. Καθε πρωι μουσκεμα η Μαριαλενα, και κατα τη διαρκεια της ημερας πρεπει να την αλλαζω συνεχεια. Ουτε να τα ξαναδω...:evil:

age.png age.png

Εγω σκεφτομαι (αφου καταναλωσω τα pamers που παρηγγειλα βεβαι) να ξαναγυρισω στα libero. Ειναι μεν πιο χοντρα αλλα μου φαινεται πιο μαλακο και φιλικο προς το δερμα το υλικο και δε θυμαμαι να μυριζαν τα τσισα της τοσο,τωρα καθε πρωι με τα baby-dry βρωμαει το παιδι...:rolleyes:

Εγω σκεφτομαι (αφου καταναλωσω τα pamers που παρηγγειλα βεβαι) να ξαναγυρισω στα libero. Ειναι μεν πιο χοντρα αλλα μου φαινεται πιο μαλακο και φιλικο προς το δερμα το υλικο και δε θυμαμαι να μυριζαν τα τσισα της τοσο,τωρα καθε πρωι με τα baby-dry βρωμαει το παιδι...:rolleyes:

Συμφωνω, πρεπει να ειναι πολυ ναιλον αυτα τα παμπερς.

Παντως εμας πιο πολυ τα λιμπερο μας βολευουν. ειναι λιγο πιο φαρδια.

Το σουμο δεν καλοχωραει στα παμπερς και του παιρνω και νουμερο 5:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω, πρεπει να ειναι πολυ ναιλον αυτα τα παμπερς.

Παντως εμας πιο πολυ τα λιμπερο μας βολευουν. ειναι λιγο πιο φαρδια.

Το σουμο δεν καλοχωραει στα παμπερς και του παιρνω και νουμερο 5:rolleyes:

Α το προσεξες κι εσυ ε???Και μενα ο πωπος της Παναγιωτας στο 4αρι λιμπερο ισα ισα μπαινει αλλα τα pampers ειναι λογο στενα.

Λοιπον χτες πηγαμε σε ενα μαγαζι στη γλυφαδα και φαγαμε ολοι μαζι με τα παιδια.

Ειχαμε παει πρωτα στο κομμωτηριο, οπου το αγγελακι κουρευτηκε παρα πολυ.

Πανε οι μπουκλιτσες του.

Η δεσποινα στενοχωρηθηκε που δεν κουρευτηκε και εκεινη και τη χτενισανε με το πιστολακι.

Παμε μετα για φαγητο σε ενα καινουργιο που ειχα διαβασει οτι ειναι μοντερνα ταβερνα με κρεατα και τελικ ηταν απλως σουβλατζιδικο.

Κανενα προβλημα δε θα ειχα φυσικα με το σουβλατζιδικο, αλλα το φαγητο ηταν δραμα κοριτσια.

Ηταν ολα τα κρεατα τοσο βαρια μαριναρισμενα που δεν ειχαν καν τη γευση του κρεατος.

Λες και ειχαμε παει σε ινδικο εστιατοριο.

Μεγαλη απογοητευση.

Και σκεφτομουν ρε παιδια κατι που ειχα διαβασει σε μια κριτικη εστιατοριου.

Ποσο αδικο ειναι για τους πελατες να πανε καπου και να ειναι τοσο μαπα το φαι.

Οχι μονο για τα λεφτα που δινεις που δε σου περισσευουν να τα δινεις για χαζομαρες, αλλα και γιατι ειναι τετοιοι οι ρυθμοι της ζωης πια που η καθε εξοδος ειναι πολυτιμη για τον καθε ανθρωπο και δε θελει να την ξοδευει και να μην περναει καλα.

Ετσι ακριβως νιωθω.

Βγαινουμε πια τοσο σπανια ειτε με τον αντρα μας, ειτε με τις φιλες ειτε με τα παιδια μας, που εχω απαιτηση ρε παιδι μου να κανει ο αλλος το καλυτερο δυνατον για να περασω καλα.

Χαλια το κρεας λεμε:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...