Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!!!

πολυχρονοι, οσοι και οσες γιορταζουν :)

σημερα ξυπνησα ενα ματσο χαλια!!!

τρεχει η μυτη μου, τσουζει ο λαιμος μου... και γενικα νιωθω εντελως "κομμενη"

ηπια ηδη ενα ντεπον και βιταμινες... αλλα εχω και κρυαδες!!! σα να μου ριχνουν κρυο νερο στην πλατη!!! :-(:sad:

μαλλον κολλησα απο το μπεμπη ο οποιος σημερα ειναι εντελως καλα (ευτυχως)

fatsaki... περαστικα στον πατερα σου και γρηγορη αναρρωση!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες!!! Λοιπόν το παιδί μου έχει μάθει τη διαφορά Σαββατοκύριακο από καθημερινή και σήμερα ξύπνησε 8:30 άρα ξεκουράστηκε και η δόλια μάνα που πάλι έφυγα 5 από το γραφείο χθες:confused::confused::confused::confused::confused:

Τώρα κάθεται στο ριλάξ και μου κάνει παρέα που πίνω το καφεδάκι μου και κοιτάει το δέντρο και τα φωτάκια και του μιλάει:P:p:p:p:p:p:p:p

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!!

Σήμερα το πρωί γέννησε η κουμπάρα μου που θα βαφτίσει τον μπέμπη! Έκανε ένα κοριτσάκι 2,5 κιλάκια! Να μας ζήσει η μπουμπούκα! :D Θα πάμε να τη δούμε τώρα με βάρδιες μάλλον... Θα πάμε με τον Γιάννη, θα ανέβω εγώ να την δω και θα κάτσει στο αμάξι με τον μπέμπη εκείνος και μόλις κατέβω θα ανέβει κι αυτός...

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια και τις μανούλες τους και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!! :D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Ηταν ενας ανθρωπος και ετρεχε με 200 και τον σταματαει ενας αστυνομικος και του λεει:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Το ξερεις κυριε μου οτι τρεχεις με 200!!!

ΑΝΔΡΑΣ:Ναι,και τι εγινε!!!??

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Μα ρωτας? δωσε μου το διπλωμα σου.

ΑΝΔΡΑΣ:Εγω δεν εχω διπλωμα δεν μου το εδωσε ο δασκαλοσ μου στην σχολη οδηγων.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Δεν εχεις διπλωμα!!!??

ΑΝΔΡΑΣ:Ναι,αμα εχεις ενα πιστολι κατω απο το καθισμα σου τι το θες το διπλωμα!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Τι λες, εχεις πιστολι κατω απο το καθησμα σου;;;

ΑΝΔΡΑΣ:Μα και βεβαια πως θα σκοτωνα τον πολιτη; Μαλιστα το εχω πισω στο πορπαγκαζ το πτωμα του!!!

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και του λεει:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Κυριε αυτος ο ανδρας εχει ενα πτωμα ενος πολιτη πισω στο πορμπαγκαζ!!!

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΡΧΗΓΟΣ:Μα τι πραγματα λες δεν υπαρχει τιποτα στο πορμπαγκαζ!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Πες μου που πηγες το πτωμα!!!

ΑΝΔΡΑΣ:Μα ποιο πτωμα δεν ειχα κανενα πτωμα!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Ναι,αλλα κατω απο το καθισμα εχει ενα πιστολι!!!

ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ

ΑΡΧΗΓΟΣ:Τι λες το παιδι ειναι αθωο!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Οχι,ξερω οτι κατι κρυβει.Πες που ειναι το πτωμα!!!

ΑΝΔΡΑΣ:Μα δεν υπαρχει κανενα πτωμα!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Υπαρχει!!!Ναι υπαρχει και δεν εχει ουτε διπλωμα!!!

ΑΝΔΡΑΣ:Να το διπλωμα!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:Κατι κρυβεις!!!

ΑΝΔΡΑΣ:Οοοοοοοο!!!!!! Αμαν κατι κρυβω και κατι κρυβω!!!!!! Σε λιγο θα μου πεις οτι ετρεχα και με 200!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημερα!!!!

Σοφια να σας ζησει η μπουμπουκα!! Χιλιοχρονη και γερη να ναι!!!!

Κι εμεις σημερα ξυπνησαμε 8.30 αντι για 7 και τωρα κανουμε δοκιμες το καροτσι μας βγαλαμε το καθισματακι του αυτοκινητου και βαλαμε το καλοκαιρινο δοκιμαζω και τον ποδοσακο με τον μπεμπουλη μεσα και τον κανω βολτες μεσα στο σπιτι

λιγο αργοτερα αν βγει ηλιος θα παμε βολτιτσα

ο καημενουλης εχει να βγει απο το σπιτι 3 μερες....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσαι.Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.Σπύρος,σπυριδούλα.Πριν λίγες μέρες είχαμε πάει στον παιδίατρο για το καθιερωμένο εμβόλιο και μας μέτρησε κιόλας.Η μπουμπού πήγε 7,200 και 64cm.;Άλλαξαμε και το γάλα και τώρα θα πίνει το Humana το 2,ευτυχώς το κανονικό,όχι το αντιαναγωγικό που έπινε απο νεογέννητο.Αρχίσαμε και φρουτόκρεμες το πωί.Μια μέρα μήλο-μπανάνα και μια μέρα μήλο-αχλάδι για 15 μέρες και μετά μου είπε να της βάλω ότι φρούτο θέλω.Προς το παρόν βλέπω οτι δεν της αρέσει η φρουτόκρεμα,δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός οτι αποτελείται μόνο απο 2 φρούτα.Ελπίζω μετά που θα βάλουμε περισσότερα να τρώει περισσότερο.Σε 15 μέρες επίσης ξεκινάμε και τη χορτόσουπα,δεν μου είπε ενα-ενα τα λαχανικά.Θα της τη φτιάξω απο την αρχή κανονικά.Επίσης σε 15 μέρες θα μπορώ να της δίνω τα απογεύματα και αντί για κρέμα γιαουρτάκια.Μου είπε αν της παρω αυτά τα advance,αλλά κάπου εδώ είχα διαβάσει οτι αυτά είναι επιδόρπια γιαουρτιού και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά.Τι να κάνω όμως?Τι άλλο θα μπορούσα να της δώσω για γιαούρτι?Εσείς τα παίρνεται τα advance?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χρόνια πολλά σε όσους-σες γιορτάζουν!

Σοφάκι να σας ζήσει η μπουμπούκα!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! φάγαμε κ εμείς φρουτόκρεμα!!!! Όλη να της την έδινα θα την έτρωγε αλλά περιορίστικα στα 2-3 κουταλάκια που είπε η παιδίατρος κ από αύριο θα αυξάνουμε!!! 1 Μήλο με 1 φετούλα μπανάνα της εφτιαξα έτσι για τη γεύση! Την υπόλοιπη φυσικά την έφαγα εγώ!:lol::lol::lol::lol: Μετά ήπιε κ 120μλ γάλα κ στάνιαρε το πουλάκι μου....κακά ακόμα τίποτα βλέπω το κλυσματάκι να μην το γλυτώνουμε το βράδυ!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα,

Ερημιές Σαββατιάτικα. Ευχομαι να είστε κάπου έξω και να διασκεδάζετε τουλάχιστον, αλλά με τέτοιο καιρό...:( Δράμα είναι η κατάσταση, η μπέμπα τα έχει παίξει μέσα συνέχεια!:confused:

Ο πατέρας μου δυστυχώς δεν είναι καλύτερα. Τα ίδια και με πυρετό. Αυριο θα πάω το πρωί να τον δω. Η μπέμπα στην πεθερά μου.

Μου τη δίνει που δεν μπορώ να πάω στο νοσοκομέιο όποτε θέλω, αλλά τι να κάνω αφού το μπουμπούκι με χρειάζεται!

Αυτή τη στιγμή κοιμάται και κατά τις 9:30 θα ξυπνήσει για το τελευταίο γεύμα της ημέρας.

Αυτά τα υπέροχα νέα :rolleyes: από εμένα.

Καλό βράδυ σε όλους και Χρόνια Πολλά στους εορταζόμενους!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια!!

Fatsaki εύχομαι πολλά περαστικά στον μπαμπάκα σου, και να βγει γρήγορα από το νοσοκομείο:):)

Tara όλα καλά??? Δεν σε βλέπω πολύ δραστήρια τον τελευταίο καιρό...:-(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ησυχια σημερα...........

τι κανετε? εμεις σημερα φαγαμε οοοοοοοοοολη την κρεμουλα μασ!! σε αντιθεση με χθες σημερα επιανε το κουταλη και το βαζε στο στομα του

μετα ηπιε και 120 ml γαλατακι

τωρα δεν εχω τι να κανω και διαβαζω αυτα που γραψατε παλια....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ευτυχώς φώτισε ο τόπος κ έφυγε η μαυρίλα!!!:D

Χθες τελικά κατεφυγα στο κλύσμα....η μικρή σπάραξε κ εβγαλε ένα χοντρό σκουλίκι τόοοοσο ξερό....Παναγιά μου πως άντεχε?! Σήμερα έκανε μόνη της κακά αφού έβαλα μέσα στο γάλα χαμομήλι....αλλάξαμε κ γάλα πήραμε το Nativa! Μακάτι να καταλήξουμε επιτέλους κάπου.....

Έφτιαξα κ μελομακάρονα χθες.....που το βρήκα το κουράγιο δεν ξέρω!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...