Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

πήγα ψώνισα και ήρθα.Αλλά βαριέμαι να μεγειρέψω.Πήρα να κάνω αρακά.Εμαθά και οτι η μικρή την Τετάρτη δεν θα έχει σχολείο λόγω του οτι κάνει απεργία η ΓΕΣΕΕ.Την κάτσαμε δηλαδή γιατί είχα κλείσει να πάω κομμωτήριο εδώ και ενα μήνα να βάψω τα μαλλιά μου για τις γιορτές.Τώρα ποιος θα μου την κρατήσει?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια, να έχουμε μια πολύ όμορφη εβδομάδα!!

Μαράκι χρόνια πολλά κοριτσάκι μου, ό,τι επιθυμείς, πάντα με υγεία και ευτυχία!:D:D

Πολύ ωραία περάσαμε χθες, όλα ήταν μια χαρά...το τσιγάρο δε με ενόχλησε καθόλου και μάλιστα ήταν από τις λίγες φορές που δε μύρισαν τα ρούχα και τα μαλλιά μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελενάκι τέλειος ο μικρός πρίγκηπας...από τα αγαπημένα μου παιδικά βιβλία!!

Στάχυ μου τι να πω...ελπίζω να είναι αναστρέψιμη η διάθεσή σου και να τα ξαναβρείτε σύντομα με τον άντρα σου!

Κας με το αλτσχάιμερ της εγκυμοσύνης ξέχασα να σ' ευχαριστήσω για τη συνταγή των κουραμπιέδων!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια, να έχουμε μια πολύ όμορφη εβδομάδα!!

Μαράκι χρόνια πολλά κοριτσάκι μου, ό,τι επιθυμείς, πάντα με υγεία και ευτυχία!:D:D

Πολύ ωραία περάσαμε χθες, όλα ήταν μια χαρά...το τσιγάρο δε με ενόχλησε καθόλου και μάλιστα ήταν από τις λίγες φορές που δε μύρισαν τα ρούχα και τα μαλλιά μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμ.... αφου εφυγα εγω απο διπλα σου:tongue:

καλημερα!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!

Χωρίς τα παιδιά τα Χριστούγεννα, τα στολίσματα, φαντάζουν ανούσια, διακατέχονται απλώς από μια καταναλωτική έξαρση.

Η Σοφία πριν λίγο με το μπαμπά της πήγαν στη σκοτεινή αποθήκη να βρουν τα φυλακισμένα για ένα χρόνο παιχνίδια, στολίδια "που έκλαιγαν" προσμένοντας να πάμε να τα φέρουμε και πάλι στο σπίτι να τα στολίσουμε. Χωρίς το παραμύθι των παιδιών τί χρωμα να έχει η ζωή;

ελενακι μου δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει....αλλα μασ γραφεισ τοσο ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοσο παραμυθενια!!!!

σευχαριστουμε και για το αποσπασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι χάρηκα που εγραψεσ!! Τι κάνουν τα κορίτσια σου?

μια χαρα ειναι !!!!με την μικρουλα παλευω με την γοπ....πολυ κλαμα!!!!και τωρα την σηκωνω και γραφω...

σευχαριστω!!!

Ειρήνη μου 35....?!:shock:

Που έβρισκες τοσο μικρα?

ελα ντε?!!!!παντωσ μου ελεγαν για αστειο να πηγαινω στα παιδικα!!!χα χα!!πλεον με τα πριξιματα κτλ 36!!!αλλα και 35 εβρισκα μια χαρα!!!ή επαιρνα 36 και μου εβαζαν πατακι...;)
γεια σας κορίτσια. σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το καινούργιο σπίτι. δεν έχω προλάβει βέβαια ακόμη να το χαρώ. φαντάζομαι κάποια στιγμή μέσα στις γιορτές....

νατασσουλα καλοριζικο το σπιτακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι ολα να πανε καλα για τον νονο σου!!!

Για να λέω την αλήθεια (μη με μαλώσετε) εγώ λίγο "έσκασα" από το τσιγάρο, ήμουν απ' αυτούς (από τη μειοψηφία δηλαδή) που χάρηκαν με την εφαρμογή του μέτρου, γιατί έχω πράγματι πρόβλημα, δε μπορώ να ανασάνω... Ίσως φταίει που ο πατέρας μου κάπνιζε πολύ όταν ήμουν μικρή, ίσως.

συμφωνω μαζι σου σε ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και για τον πατερα!!!!;)

Βλεπω στην τηλεοραση δημοσκοπηση για το δημοσιο θηλασμο... Απιστευτο πραγματικα! Οι περισσοτερες νεαρες κοπελες που ερωτηθηκαν, ηταν αρνητικες :shock: και μαλιστα το χαρακτηρισαν ως ακομψο... Αντιθετως, οι λιγοι νεαροι αντρες, ηταν θετικοι, και μαλιστα με τα σωστα επιχειρηματα...

τσιριζει...θα σχολιασω τα υπολοιπα οταν καταφερω!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλησπερααααα!

Περασα τελεια εχθες .Ησασταν καταπληκτικες οοοολες.Χριστινα ευχαριστω και απο εδω για την μεταφορα εχθες!Κασιαννη το καφε ηταν πολυ ωραιο αλλα....ενισταμαι .Γιατι η απλαδα με τα παριζακια και τα τυρακια ηρθαν μονο στο δικο σας τραπεζι και σε εμας επεσε οικολογικη τροφη?εεεεε????:tongue:

Παντως περα απο την πλακα ηταν παρα πολυ ωραια εχθες ...και τωρα 8α ζηλευω πιο πολυ οταν θα συναντιεστε .Μακαρι να καθομουν μαι ωρα ακομα ...και 2 μη σας πω!

Η κοκο μια χαρα τα πηγε με τον πατερα της μονο που οταν με ειδε βουρκωσε το παιδακι μου...αχχχχχχχ μανα ειναι μονο μια βρε!:rolleyes::cool:

Μαρια να τα χιλιασεις κοριτσακι!Να χαιρεσαι το φατσακι σου και τον αντρα σου!Ενταξει με τα σουβλακια εχθες?:tongue:

Ε Κας...που γυριζεις μαρη?που ειναι οι φωτο απο το meeting?:D

Φιλιαααααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Κυριακή μου όλα καλά με τα σουβλάκια και σήμερα σηκώθηκα με κέφια, αλλά μου κοπήκανε.

Κορίτσια μόλις πήρα τη γιατρό του πατέρα μου και μου είπε ότι βγήκε η κυτταρολογική εξέταση και φυσικά έδειξε και επισήμως ότι έχει καρκίνο! Αυτά τα ολίγα. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν έχει εξαπλωθεί σε άλλο σημείο, πέρα του πνεύμονα. Την Πέμπτη θα πάμε να πάρουμε και γραπτώς τη διάγνωση και να απευθυνθούμε σε ογκολόγο πλέον. Πρέπει να ξεκινήσει χημειοθεραπέιες από ότι μου είπε!

Α μην σχολιάσετε τίποτα σας παρακαλώ για αυτό το θέμα, απλά ήθελα να το πω κάπου. Ξέρω ότι συμπάσχετε μαζί μου και σας ευχαριστώ!

Πείτε κάτι άλλο να ξεχαστώ...

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!

Μαρια μου... πολυχρονη!!!!!!!! Ευχομαι καθε ευτυχια!!!!!!!!! :D

Περασατε ωραια ε ??? Παντα ετσι!!!

Εγω περα οτι ειμαι ακομα κρυωμενη, εχω και ενα βηχα αλλο πραγμα!!!!

Απο σημερα αρχισα σιροπι γιατι δεν πηγαινε αλλο...

Το Σαββατο πηγα στη... "συνεντευξη" για τη δουλεια!

Εκεινος, θελει αν γινεται να ξεκινησω χθες... αλλα συμφωνησαμε να παω απο τις 27 Δεκεμβριου, να δω πως ειναι, τι ακριβως απαιτησεις εχει... και φυσικα αν μου αρεσει!!!

Ο μικρος απο 3/1 ξεκιναει παιδικο σταθμο, και αν ολα πανε καλα με τη δουλεια, απο 17 Ιανουαριου θα ξεκινησω και εγω κανονικα πλεον...

Εχθες στο προγραμμα ειχαμε τις επισκεψεις για γιορτες... οποτε μια ωρα στον εναν... μια στον αλλο... τελειωσε η μερα!!!

7hWqp3.png

Περαστικα Λιζα!Και καλη αρχη με τη δουλεια εσυ και ο μικρος στον παιδικο!Μην ανησυχεις μια χαρα θα περναει απο τη 2η μερα και μετα σιγουρα!

Ρε κοριτσια τι κινηση ειναι αυτη??Εγω θα κατσω μιση ωρα παραπανω να ερθει ο Κωστας να με παρει μην πληρωνω ταξι και σημερα και αυριο και μεθαυριο....

15 ευρω τη μερα θελω ρε γμτ...

Γειά σας κοπέλες μου! Τα χιόνια λιώνουν Σιγά σιγά

Τελικά σήμερα μόνο εγώ βγήκα

Ηρθε η μαμά μου και την άφησα σπίτι με τον μικρό κι εγώ βγήκα στην αγορα να κάνω κάτι ψώνια.

Και ήθελα λοιπον να πάρω ενα μπλουζοφόρεμα για δώρο.οταν μου είπε 60-80 ευρω μου πεσαν τα αυτια.,και 120 ενα μπουφαν κοντο για μενα

Θεωρώ οτι είναι πολύ ακριβά και πλέον ειναι δικαιολογημενο το γιατι η αγορά είναι άδεια....κρίμα μονο αυτό έχω να πω...

Και να ψάχνω να βρώ σκούφο για τον μικρό κ να μην εχει...

Για κορίτσια ενα σωΡό σχέδια! Για αγοράκια εχουν ήδη τελειώσει!:shock:

Μας φάγανε λάχανο τα κορίτσια και στην ποικιλία σχεδίων αλλα και στην ποσότητα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Ναι οντως Βατραχακι!Εγω της πηρα ενα με την kitty και ειναι κουκλα!!!Σε μαγαζια με ρουχα κοιτα!

Σε καναδυό μαγαζια που ρώτησα δεν είχαν

Στα χόντος είχαν τελειώσει.

Ενα σκουφι πήρα τελικά απο το πρεμαμάν

Κ θα δώ κ στα μπένετον αν δεν έχουν τελειώσει κ εκει!

Γενικα Στο κατάστημα της μπένετον (σέρρες)τα ρούχα τους τελειώνουν πολύ γρήγορα!

Επίσης κορίτσια σκεφτόμαστε πολύ σοβαρα να γυρίσουμε στο χωριο..

Ο κύριος λόγος ειναι οτι η δουλεια του αντρα μου ειναι εκεί

Λείπεί πολλές ώρες κ δεν τον βλέπουμε καθόλου..

Ενω αν είμαστε εκει θα τον βλέπαμε πιο πολυ!

Επίσης εκεί εχουμε την δυνατότητα να χτυσουμε σπίτι ενω εδω με τα ίδια χρήματα ενα διαμέρισμα.

Και φυσικα διαλέγω την μονοκατοικια!

Για να δούμε

Είμαστε στη σκέψη ακόμη

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά και να έχετε υγεία!

Εχθές ήταν πολύ ωραία! Είμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα:tongue:

Κατερίνα όταν βρίσκεις φαί κάτσε, όταν βρίσκεις ξύλο, φύγε, έλεγαν οι παλαιότεροι!:D Ελπίζω να μην τα αφήσατε εκει τα τρουφάκια για κέρασμα στη σερβιτόρα:tongue:

Περάσατε καλά? Είχα πάει κι εγώ πριν κανα μήνα. Ήταν πολύ καλά!

αν ειχαμε παει θα ειχαμε περασει τελεια!!!!!!!!!:(:(:(δυστυχωσ δεν πηγαμε,ειχε παρα πολυ χιονι και το αμαξι εκανε τσουληθρα κ κατσαμε στα αβγα μας.αφου,για να καταλαβεται,εχτες ειχα γενεθλια και εκανα την τουρτιτσα μου,και ουτε μεχρι τα ψιλικα δεν πηγα για κερακια.εσβησα ρεσο:-P:razz::-Pτελοςπαντων,τα χω παρει με τις κολοαπεργιες τους.θελω 3 ωρες την μερα για να παω κ να ερθω απο την δουλεια μου στην ΕΡΜΟΥ:shock::shock::shock:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Επίσης κορίτσια σκεφτόμαστε πολύ σοβαρα να γυρίσουμε στο χωριο..

Ο κύριος λόγος ειναι οτι η δουλεια του αντρα μου ειναι εκεί

Λείπεί πολλές ώρες κ δεν τον βλέπουμε καθόλου..

Ενω αν είμαστε εκει θα τον βλέπαμε πιο πολυ!

Επίσης εκεί εχουμε την δυνατότητα να χτυσουμε σπίτι ενω εδω με τα ίδια χρήματα ενα διαμέρισμα.

Και φυσικα διαλέγω την μονοκατοικια!

Για να δούμε

Είμαστε στη σκέψη ακόμη

εγω παντως παω στο χωριο μου και τωρα.τρεχοντας.ανοιγουμε κ ενα μαγαζι εκει,και αρχιζουμε να ΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.τον σωτηρη προσπαθω να πεισω αλλα ματαια

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

εγω παντως παω στο χωριο μου και τωρα.τρεχοντας.ανοιγουμε κ ενα μαγαζι εκει,και αρχιζουμε να ΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.τον σωτηρη προσπαθω να πεισω αλλα ματαια

Συμφωνώ! Κι εγώ σε χωριό μεγάλωσα και είχα πολύ όμορφα παιδικά χρονια!

Όσο το σκέφτομαι τοσο πιο πολύ μου αρέσει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...