Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μας έμεινε και το αυτοκίνητο στην Πεντέλη το Σάββατο το βράδυ όπως πηγαίναμε.Ο ξάδερφος του άντρα μου μένουν πιο λίγο πιο πάνω απο το αστεροσκοπείο.Φυσικά δεν φτάσαμε σε αυτή την στροφή και ευτυχώς γιατί συνηδητοποιήσαμε οτι το αμάξι δεν έχει λάστιχα.Είχε και λίγο περισσότερο χιόνι στην Πεντέλη και σε μια στροφή πιο κάτω πήγε να μας φύγει το αμάξι.Λες κι'έκανε πατιναζ στο δρόμο.Τελικά ήρθε και μας πήρε ο ξάδερφος του και μετά μας γύρισε και σπίτι αφού το αυτοκίνητο το α΄φησαμε εκεί και πήγαμε και το πήραμε χθες.Τώρα θέλουμε και λάστιχα,άλλα λεφτά απο εκεί και υποψιάζομαι οτι είναι και ακριβά.2 χρονών αυτοκίνητο και να θέλει λάστιχα.Μα καλά τόσο ψεύτικα βάζουν?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα ο πυρετος ειναι και απο δοντια καποιες φορες!

κι'εγώ αυτό σκέφτηκα Κατερίνα αλλά ο άντρας μου υποστηρίζει οτι περισσότερο ήταν μάτι.Εγώ δεν πιστεύω βέβαια αλλά με την κόρη και τον άντρα μου σε αυτό το θέμα εχω αρχίσει να αναθεωρώ.

SI5Yp3.png

Εγω εχω αλλεργικη ρινιτιδα, αλλεργια σε γατες, σκονη, κλιματιστικα, ψευτικα κοσμηματα, φωτοαλλεργια και τις κοκκινιλες που βγαζω καποιες φορες στο δερμα.

Ο Φωτης εχει δερμογραφισμο, φωτοαλλεργια, προσφατα εβγαλε κι αυτος καποια σπιθουρακια με φαγουρα, επισης προσφατα εμφανισε αλλεργια στο νερο, και αλλεργια σε σφηκες κλπ εντομα.

Μαλλον σας τρωμε οικογενειακως!!!:tongue:

Α ναι, σωστα, ξεχασα να αναφερω την αλλεργια στα ψευτικα κι εγω...αλλα στο νερο ???Μπανιο πως κανει ο ανθρωπος?

Ο φουρναρης στη γειτονια μου εχει αλλεργια στο αλευρι...:confused::confused:

Μπανιο πως κανει ο ανθρωπος?

Βγαινει απο το μπανιο και εχει φαγουρα παντου για καποια ωρα. Το ιδιο και η μια απο τις αδερφες του, αλλα σε πιο εντονο βαθμο ακομα.

Δε μου κανει εντυπωση αυτο που λες για τον φουρναρη, γιατι εγω ειχα μια γατουλα 9 χρονια, και εμφανισα την αλλεργια πανω στα 2,5 χρονια, με χειροτερο και πιο επικινδυνο συμπτωμα το ασθμα. Δεν την εδιωξα ομως, δε μπορουσα, αλλα δεν πηρα και ποτε αντισταμινικα.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά και να έχετε υγεία!

Εχθές ήταν πολύ ωραία! Είμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα:tongue:

Κατερίνα όταν βρίσκεις φαί κάτσε, όταν βρίσκεις ξύλο, φύγε, έλεγαν οι παλαιότεροι!:D Ελπίζω να μην τα αφήσατε εκει τα τρουφάκια για κέρασμα στη σερβιτόρα:tongue:

καλημερα και απο μενα,εδω το στρωσε για τα καλα και ουτε εξω δεν μπορω να βγω γαμωτο,δεν το γουσταρω καθολου.και εχω κανονισει να παω αυριο Στοκα-Ζουγανέλη-Μπουλά....αντε να δουμε.καλα ειστε εσεις?καλημερα και παλιι

Περάσατε καλά? Είχα πάει κι εγώ πριν κανα μήνα. Ήταν πολύ καλά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!

ΧΙΟΝΙΖΕΙ στις Σερρες!!!!

Ναι!!! Και μάλιστα το εχει στρώσει κανονικα και επίσης Ρίχνει συνέχεια!

Τωρα εγω γιατι χαίρομαι τοσο αφου δεν μπορώ να βγω με το μωράκι μου εξω...ίσως τον βγάλω να δω πως θα αντιδράσει στο χιόνι!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Φατσάκι μου σου εύχομαι οτι επιθυμεις για τα γενεθλιά σου

Να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι το μικΡό σου το φατσάκι!

ΕΠίσης σου εύχομαι τα καλύτερα και για τον πατέρα σου!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κοριτσια!

ΧΙΟΝΙΖΕΙ στις Σερρες!!!!

Ναι!!! Και μάλιστα το εχει στρώσει κανονικα και επίσης Ρίχνει συνέχεια!

Τωρα εγω γιατι χαίρομαι τοσο αφου δεν μπορώ να βγω με το μωράκι μου εξω...ίσως τον βγάλω να δω πως θα αντιδράσει στο χιόνι!

Τί ωραία, βγάλε τον, ντύσε τον καλά, και ρίξε του και μια χιονομπαλίτσα!

Fatsaki να τα εκατοστήσεις! Τα σοκολατάκια σου είναι σε καλά χέρια μην ανησυχείς. Ήταν πεντανόστιμα, αχ να είχα τώρα ένα!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Να σαι καλα βρε Μαριαννα που μου εδωσες να καταλαβω ποσο επικινδυνη ειναι η δουλεια μου (πουλαμε ταμειακες).Παω να βαλω φωτια στο θερμικο εκτυπωτη ετικετων... και να ζητησω επιδομα ανθυγιεινης....

Να σαι καλα βρε Μαριαννα που μου εδωσες να καταλαβω ποσο επικινδυνη ειναι η δουλεια μου (πουλαμε ταμειακες).Παω να βαλω φωτια στο θερμικο εκτυπωτη ετικετων... και να ζητησω επιδομα ανθυγιεινης....

:lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...