Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κοριτσάκια καλησπέρα.....

Κατερινάκι και Ειρήνη σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας...είμαι στην δουλειά και είπα να μπω να πω μια καλησπέρα..

βλέπω περνάτε καλά και χαίρομαι πολύ!!!!!

εγώ έχω κάποια προβληματάκια στο σπίτι και όπως είπα και στην Κατερίνα θα δείξει από μεριά μου δεν υπάρχει διάθεση και λυπάμαι πολύ αλλά τι να κάνουμε,το μόνο που με κρατάει είναι η ανάγκη στα οικονομικά γιατί το να πάω Θεσσαλονίκη αφού εκεί έχω σπίτι και δεν με νοιάζει μια νέα αρχή το να πάρω μετάθεση είναι όχι απλά δύσκολο αλλά και ακατόρθωτο!!!!!το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή και να περιμένω 1,5 χρόνο να κλείσω 5ετία και να ξανακάνω αίτηση σε νέα προκήρυξη..είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στην σχέση με τον αντρα μου αλλά πλέον το ερωτικό δεν υπάρχει από μένα...αυτός αντιθέτως δείχνει ότι με αγαπάει..δεν του έχω πει τπτ ότι ψάχνω για να φύγω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...κι εγώ κρατάω να δω μήπως κάνω λάθος αλλά δεν νομίζω..έχω παραδώσει τα όπλα...να είστε καλά και να περνάτε όλες καλά

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια!μόλις κοιμήθηκε το μπεμπέ μου και μπήκα!πώς πήγε η συνάντηση σας? τί καλά! ζηλεύω.

έγραψα και τη συνταγή για το κρασάκι. με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω.

σήμερα θα προσπαθήσω να βάλω και το πρώτο μου πλυντήριο εδώ.πήραμε ένα γερμανικο(bauknecht) και δεν καταλαβαίνω χριστό από τις οδηγίες. ελπίζω να μην τιναχτούμε στον αέρα.

τί έγινε ρε staxi μου? σε τι φάση είσαι? μήπως φταίει η περιπέτεια υγείας που είχες τελευταία? κι εγώ με τον Γιώργο δεν περνώ και την καλύτερη μου φάση. ερωτισμός....χα. τί είναι αυτό? μου φταίει νομίζω το σώμα μου. 69..70...και έχω σταματήσει κάθε προσπάθεια. πρώτη φορά στη ζωή μου με ευχαριστεί τόοοοσο πολύ το φαγητό.

πάω λίγο να <<παίξω>> με το πλυντήριο μου. wish me luck.

HZBPp3.png

2558071iewasd2o42.gif

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Είδα κι έπαθα να ξυπνήσω τη Σοφία πρωί πρωί για το σχολικό, βγήκαμε κιόλας χωρίς ομπρέλες και ...γίναμε μούσκεμα. Πώς και πώς περιμένει να κλείσουν τα σχολεία για διακοπές. Και είναι μόλις στην πρώτη τάξη.

Το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε σε ένα φιλικό σπίτι όπου έτρεχα όλη την ώρα πίσω από τον μικρό μην κάνει κάποια ζημιά. Είναι η πιο δύσκολη ηλικία μου φαίνεται. Ο μόνος χώρος που ενδείκνυται γι'αυτόν είναι οι μεγάλες πλατείες για να τρέχει και να κυνηγάει περιστέρια!

Χθες το απόγευμα ήπιαμε ένα τέλειο καφεδάκι, έξω κρύο, μέσα ζέστη, ωραία παρέα. Για να λέω την αλήθεια (μη με μαλώσετε) εγώ λίγο "έσκασα" από το τσιγάρο, ήμουν απ' αυτούς (από τη μειοψηφία δηλαδή) που χάρηκαν με την εφαρμογή του μέτρου, γιατί έχω πράγματι πρόβλημα, δε μπορώ να ανασάνω... Ίσως φταίει που ο πατέρας μου κάπνιζε πολύ όταν ήμουν μικρή, ίσως.

Κατά τ' άλλα ήταν ωραία, σιγά σιγά γνωριζόμαστε και πιο πολύ, αυτό το σταδιακό "πλησίασμα", με τον επαναλαμβανόμενο ρυθμό του μου θυμίζει λίγο το πώς πλησίαζε το μικρό πρίγκηπα η αλεπού μέχρι που "εξημερώθηκε" απ' αυτόν στον βιβλίο του Σαιντ-Εξυπερύ. Είναι ο πιο καλός τρόπος να χτίσεις σχέσεις, να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και να χαρίσεις ενδιαφέρον και αγάπη.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Σας παραθέτω το απόσπασμα, έτσι για να ξεκινήσει η μέρα:

Η αλεπού σώπασε και κοίταξε κάμποση ώρα το μικρό πρίγκιπα.

-Σε παρακαλώ...εξημέρωσε με!

-Το θέλω πολύ, αποκρίθηκε ο μικρός πρίγκιπας, αλλα δεν έχω πολύ καιρό. Έχω να ανακαλύψω φίλους και να γνωρίσω ένα σωρό πράγματα.

-Γνωρίζει κανεις μονο αυτά που εξημερώνει, είπε η αλεπού. Οι άνθρωποι δεν έχουν πια καιρό για να γνωρίσουν τίποτα. Τα αγοράζουν όλα έτοιμα από τα μαγαζιά. Όμως, επειδή δεν υπάρχουν μαγαζιά που να πουλάνε φίλους, οι άνθρωποι δεν έχουν πια φίλους. Αν θέλεις έναν φίλο, εξημέρωσε με!

- Τι πρέπει να κάνω? είπε ο μικρός πρίγκιπας

-Πρέπει να είσαι πολύ υπομονετικός, αποκρίθηκε η αλεπού. θα καθίσεις στην αρχή κάπως μακριά μου, έτσι όπως κάθεσαι τώρα στο χορτάρι. θα σε κοιτάζω με την άκρη του ματιού και δεν θα λες τίποτα. Τα λόγια φέρνουν παρεξηγήσεις. Όμως κάθε μέρα θα μπορείς να κάθεσαι όλο και πιο κοντά...

18044-HomePrince.jpgΉταν ένας κήπος γεμάτος ανθισμένα τριαντάφυλλα.

Καλημέρα, είπαν τα τριαντάφυλλα.

Ο μικρός πρίγκιπας τα κοίταξε. Όλα έμοιαζαν με το δικό του λουλούδι.

- Τι είσαστε εσείς ; τα ρώτησε κατάπληκτος.

- Είμαστε τριαντάφυλλα, είπαν.

- Α! έκανε ο μικρός πρίγκιπας.

Κι ένιωσε πολύ δυστυχισμένος. Το λουλούδι του είχε πει ότι ήταν το μοναδικό σ' όλο τον κόσμο από το είδος του. Και να τώρα που βρίσκονταν μπροστά του πέντε χιλιάδες, όλα τα ίδια, μέσα σ' ένα μόνο κήπο!

"Πολύ θα στενοχωρηθεί, σκέφτηκε, αν τα έβλεπε όλα αυτά... θα το 'πιανε φοβερός βήχας και θα 'κανε σαν να 'ταν να πεθάνει για να γλιτώσει από τη γελοιοποίηση. Κι εγώ Θα 'μαι αναγκασμένος να κάνω πως τάχα το περιποιούμαι γιατί, αν δεν το κάνω, για να με ταπεινώσει κι εμένα, θ' άφηνε τον εαυτό του να πεθάνει στ' αλήθεια..."

Ύστερα, σκέφτηκε πάλι: "Πίστευα πως ήμουν πλούσιος επειδή είχα ένα μοναδικό σ' όλο τον κόσμο λουλούδι, ενώ δεν είχα παρά ένα συνηθισμένο τριαντάφυλλο. Και, ξαπλωμένος πάνω στο χορτάρι, έκλαψε".

Δεν είναι ολότελα όμοια με το δικό μου&

Ακόμη δεν είσαστε, τους είπε. Κανείς δεν σας έχει εξημερώσει και σεις δεν έχετε εξημερώσει κανένα. Είσαστε όπως ήταν η αλεπού μου. Κι εκείνη δεν ήταν παρά όμοια με εκατό χιλιάδες άλλες. Όμως εγώ την έχω κάνει φίλη μου κι είναι τώρα μοναδική στον κόσμο.

Είσαστε όμορφα, μα είσαστε άδεια, πρόσθεσε. Κανείς δεν θα μπορούσε να πεθάνει για σας. Σίγουρα, κάποιος τυχαίος περαστικός, βλέποντας το δικό μου λουλούδι θα νόμιζε πως σας μοιάζει. Μα, από μόνο του αυτό, είναι πιο σημαντικό από όλα εσάς, γιατί εγώ το ποτίζω, το προφυλάσσω κάτω από ένα γυάλινο δοχείο. Γιατί είναι αυτό που εγώ προφύλαγα με το παραβάν. Γιατί αυτό είναι που του σκότωσα τις κάμπιες. Γιατί αυτό είναι εκείνο που το άκουσα να παραπονιέται ή να περηφανεύεται ή, μάλιστα, μερικές φορές να σωπαίνει. Γιατί είναι το τριαντάφυλλό μου.

- Ότι είναι σημαντικό δεν το βλέπουν τα μάτια, επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

- Είναι ο χρόνος που έχεις χάσει για το τριαντάφυλλό σου και που το κάνει τόσο σημαντικό.

- Είναι ο χρόνος που έχω χάσει για το τριαντάφυλλό μου... έκανε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

- Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει αυτή την αλήθεια, είπε η αλεπού. Όμως εσύ δεν πρέπει να την ξεχάσεις. Να γίνεις υπεύθυνος για πάντα εκείνου που έχεις εξημερώσει. Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό σου...

- Είμαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό μου... επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να μην το ξεχάσει.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

1814331ivh58j1nv2.gif

Kαλημερα σε ολες!

Ελενη τι μου θυμισες τωρα...Ευχαριστουμε πολυ για το αποσπασμα, με πηγες πααααααρα πολυ πισω! Πολυ ομορφο βιβλιο!

Συμφωνω για το τσιγαρο, ηταν λιγο βαρια η ατμοσφαιρα. Εφοσον ειχε σομπες εξω, θα ηταν καλυτερα να καθησουμε εκει.

Μαρινα...ευχομαι ο χρονος που εχεις σκοπο να δωσεις στο γαμο σου να ειναι προσοδοφορος. Αν πραγματι θελεις να το κανεις αυτο, δεν πρεπει να καταθεσεις τα οπλα, αλλα πρεπει να προσπαθησεις πραγματικα. Διαφορετικα, θα ειναι απλως χασιμο χρονου και η ζωη, το γνωριζεις καλα ποσο μικρη και πολυτιμη ειναι. Ευχομαι οτι καλυτερο...!

Νατασσουλα ακουστηκε μια εκρηξη πριν λιγο...!:tongue:

Μαριααααααααααααα! Πολυχρονη και καλοχρονη! Ευχομαι υγεια και ευτυχια στο σπιτι σου, και μεσα απο την καρδια μου, περαστικα στον πατερα σου!

Βλεπω στην τηλεοραση δημοσκοπηση για το δημοσιο θηλασμο... Απιστευτο πραγματικα! Οι περισσοτερες νεαρες κοπελες που ερωτηθηκαν, ηταν αρνητικες :shock: και μαλιστα το χαρακτηρισαν ως ακομψο... Αντιθετως, οι λιγοι νεαροι αντρες, ηταν θετικοι, και μαλιστα με τα σωστα επιχειρηματα...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Γιατι δεν εδωσες γαριδες με μακαρονια και στην παναγιώτα καλε και του εφτιαξες ψαροσουπα του παιδιού (μπλιαχ).

Εμενα η Ιλιανα την εκανε τη φασολαδα μια χαψια. Της ετριψα και φετα μεσα....

Γιωτα ο γιατρος μου εχει πει οτι μπορει να φαει τα παντα εκτος απο ξηρους καρπους και θαλασσινα.Ισως μην τυχον και εχει αλλεργια τι να πω...αν και εχουμε κανει εξετασεις και γι'αυτα...Καλα τη φασολαδα την πεθαινουμε κι εμεις...τωρα που μου το θυμισες θα κανω μια αυριο!

Δεν μπορω καθολου τη βροχη, σας το ειπα?Τη σιχαινομαι!

Η Παναγιωτα ολη νυχτα κλαψουριζε...γιατι αραγε??Ωραια περασαμε χθες ε??Αντε να κοψουμε και την πιτα την επομενη φορα!

Παω να σας διαβασω!

Γιωτα ο γιατρος μου εχει πει οτι μπορει να φαει τα παντα εκτος απο ξηρους καρπους και θαλασσινα.

Η Μαριαλενα δεν εχει φαει θαλασσινα, γιατι γενικα δεν τρωμε ουτε εμεις, αλλα τρωει συχνα πολυσπορο ψωμι. Γενικα προσεχα μεχρι το χρονο τις τροφες στα παιδια. Απο 12 μηνων και μετα τρωνε τα παντα.

age.png age.png

Σταχυ τα παιδια φερνουν πολλες αλλαγες στη ζωη μας. Ερωτισμος δεν υπαρχει ουτε σε μας, δυστυχως.Απλα δεν το παραδεχομαστε γιατι αγαπιομαστε και προσπαθουμε να κρατησουμε τη σχεση μας! Και μια περιπετεια υγειας σαν τη δικια σου εχει επιπτωσεις στο πως βλεπουμε τους αλλους. Οι γονεις μου ηταν σε πολυ ασχημη φαση οταν η μητερα μου εγχειριστηκε με ογκο στο στηθος, και αυτο κρατησε καιρο, νομιζα οτι θα χωρισουν τοτε, αλλα με τον καιρο ολα ξεπεραστηκαν.Εσυ ξερεις τι εχει γινει, αν αξιζει (κατα τη γνωμη μου αφου οπως λες σ'αγαπαει και τον διαλεξες καποτε να ζησετε και να κανετε κι ενα παιδι μαζι, αξιζει) προσπαθησε να τον δεις οπως πριν και δωσε πραγματικα μια ευκαιρια! Ευχομαι ολα να πανε καλα!

Μαρια χρονια πολλα!!!!Ολα να πανε καλα με τον πατερα σου!!!(Τα γλυκακια ηταν τελεια, ηθελα κι αλλο αλλα ντραπηκα να παρω:oops:)

Η Μαριαλενα δεν εχει φαει θαλασσινα, γιατι γενικα δεν τρωμε ουτε εμεις, αλλα τρωει συχνα πολυσπορο ψωμι. Γενικα προσεχα μεχρι το χρονο τις τροφες στα παιδια. Απο 12 μηνων και μετα τρωνε τα παντα.

Ισως φοβαται λογω της υποτιθεμενης αλλεργιας της Παναγιωτας ο γιατρος και για να πω την αληθεια, κι εγω εχει τυχει να φαω παελια στην ισπανια και σε 5 λεπτα γεμισα κοκκινιλες...Εχει κληρονομικοτητα στις αλλεργιες το παιδι!

Ισως φοβαται λογω της υποτιθεμενης αλλεργιας της Παναγιωτας ο γιατρος και για να πω την αληθεια, κι εγω εχει τυχει να φαω παελια στην ισπανια και σε 5 λεπτα γεμισα κοκκινιλες...Εχει κληρονομικοτητα στις αλλεργιες το παιδι!

Κι εμεις εχουμε ιστορικο με αλλεργιες (οχι τροφικες ομως) και οι δυο. Βεβαια δεν παιζει ρολο αυτο, και ενα παιδι με βαρυ ιστορικο μπορει να παρουσιασει οπουδηποτε αλλεργια. Ηδη ο Αντωνης βγαζει κοκκινιλες στο δερμα οπως εγω σε αραια χρονικα διαστηματα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μαράκι,χρόνια πολλά!!Πολύχρονη!!!

Στάχυ.....ελπίζω να πάρεις την σωστή απόφαση και να μην το μετανιώσεις αργότερα....Κάνε αυτό που θεωρείς καλό για το παιδάκι σου πρώτα απ'όλα....

Κι εμείς δεν μπορώ να πω ότι ξεχειλίζουμε από ερωτισμό αλλά το παλεύουμε...ελπίζω να πάνε όλα καλά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

ΤΑΡΑ ιστορικο δικο μου: αλλεργικη ρινιτιδα, χοληνεργικη κνιδωση (με επιασε και χθες που σφουγγαρισα...ουτε δουλειες δεν μπορω να κανω γμτ), φωτοαλλεργια (εβγαινα απο τη θαλασσα στον ηλιο και γεμιζα σπυρια), αλλη αλλεργια που εμπαινα στη θαλασσα και γεμιζα σπυρια,αλλλεργια στο τριχωμα των ζωων (μετα τα 15 μου εμφανιστηκε αυτο...αφου με σκυλια μεγαλωσα),ποικιλοχρους πυτιριαση....θες κι αλλα?????Δερματολογο επρεπε να παντρευτω!Ξεχασα να αναφερω οτι κυκλοφορω με ενα κουτι ζιρτέκ στην τσαντα μου!

Καλημέρα κορίτσια.

Μαράκι χρόνια πολλά.Προφανώς έχεις γενέθλεια.Κοίταξα να δω στο face αν μου το βγάζει αλλά διαπίστωσα οτι δεν είμαστε φίλοι και σου έστειλα αίτημα φιλίας.Να τα εκατοστήσεις σου εύχομαι και να πάνε ολα καλά με τον μπαμπά σου!

Πως τα περάσατε στο καφεδάκι κορίτσια?Για πείτε κανένα νέο.

Εμείς το Σάββατο είχαμε πάει στην γιορτή που έκανε η ξαδερφούλα της θωμαϊτσας και είχε κι'άλλα παιδάκια εκεί και παίξανε.Οχι για πολύ όμως γιατί απο κάποιο σημείο και μετά άρχισε να μην είναι καλά.Σαν να νύστεζε και καθόταν αγκαλιά μια σε μένα και μια στον μπαμπά της.Την πιάνω,ήταν λίγο ζεστή,υπέθεσα επειδή έκανε πολύ ζέστη στο σπίτι,είχαν και το τζάκι αναμμένο οτι ήταν απο αυτό.Οταν όμως της βάλαμε θερμόμετροείχε 38.Της δώσαμε ντεπόν εκεί και φύγαμε για το σπίτι.Με το που ερχόμαστε είχα 36.Ολο το βράδυ τίποτα και εχθές επίσης ΄'ηταν μια χαρά αφού πήγαμε και στο πάρτυ του σχολείου.Ο άντρας μου ήταν κι'αυτός χάλια και μια κυρία που ήταν εκεί και τον ξεμάτιασε του είπε οτι είχε μάτι και δεν αποκλείεται να το πήρε και η μικρή.Τι να πω πια με αυτό το μάτι?Μα να κάνει 38αρι και μόλις φύγαμε να είναι περδίκι?

SI5Yp3.png

ΤΑΡΑ ιστορικο δικο μου: αλλεργικη ρινιτιδα, χοληνεργικη κνιδωση (με επιασε και χθες που σφουγγαρισα...ουτε δουλειες δεν μπορω να κανω γμτ), φωτοαλλεργια (εβγαινα απο τη θαλασσα στον ηλιο και γεμιζα σπυρια), αλλη αλλεργια που εμπαινα στη θαλασσα και γεμιζα σπυρια,αλλλεργια στο τριχωμα των ζωων (μετα τα 15 μου εμφανιστηκε αυτο...αφου με σκυλια μεγαλωσα),ποικιλοχρους πυτιριαση....θες κι αλλα?????Δερματολογο επρεπε να παντρευτω!

Εγω εχω αλλεργικη ρινιτιδα, αλλεργια σε γατες, σκονη, κλιματιστικα, ψευτικα κοσμηματα, φωτοαλλεργια και τις κοκκινιλες που βγαζω καποιες φορες στο δερμα.

Ο Φωτης εχει δερμογραφισμο, φωτοαλλεργια, προσφατα εβγαλε κι αυτος καποια σπιθουρακια με φαγουρα, επισης προσφατα εμφανισε αλλεργια στο νερο, και αλλεργια σε σφηκες κλπ εντομα.

Μαλλον σας τρωμε οικογενειακως!!!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...