Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χιονισε κι εδω στο κεντρο, αλλα δεν το εστρωσε, ηταν ομως ομορφη εικονα.

Σημερα πηγαμε στην παρασταση του μπαλετου.

Μια κουκλιτσα ηταν η δεσποινα.

Ενω στο πρωτο προγραμμα βγηκε χαμογελαστη και χορεψε, μετα κατεβασε τα μουτρα και εκλαιγε και κατεβηκε για λιγο και απο τη σκηνη και ολοι γελουσαν και τη χειροκροτουσαν:rolleyes:

Και μολις μπηκαμε στο αυτοκινητο να γυρισουμε σπιτι, μου τηλεφωνησαν οτι μας εκαναν διαρρηξη στο γραφειο και τωρα ειμαστε ολοι εδω και περιμενουμε τη σημανση:confused:

Τιποτα δεν πηραν, μονο που μας εκαναν χαλια γμτ....:?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κι απο μας.

Οντως πολυ ηλιος και πολυ κρυο.

Εμεις ντυθήκαμε καλα και βγηκαμε μια βολτα στον ήλιο. Πηγαμε φαγαμε πρωινο σε ενα μαγαζακι που ενδείκνυται, συνεχίσαμε τη βόλτα μας και γυρισαμε πριν λίγο. Η μικρή κοιμήθηκε στο καρότσι μετα απο πολλούς μήνες.

Σημερα θα φαμε φασολαδα κατοπιν αιτήματος του συζύγου. Εγω την απεχθάνομαι, οπότε θα φτιαξω κανα τοστακι να φαω (λατρευω τα τοστ μου, σας το εχω πει? μπορω να τρέφομαι μήνες με τοστ)

Ο νικος ειναι λιγο αρρωστος, μαλλον κόλλησε γαστρεντερίτιδα απο τη μικρή, κι ελπιζω το απόγευμα να μην μου κάνει κόγξες και μου αλλάξει τα σχέδια. Είδωμεν.

καλό μεσημέρι.

Πολύ μ' αρέσει αυτό με το πρωινό...α, και τα τοστ μου αρέσουν πολύ!!!χαχαχαχα!! Περαστικά στο Νίκο, και ελπίζω να σε δούμε το απόγευμα!!:)

Χιονισε κι εδω στο κεντρο, αλλα δεν το εστρωσε, ηταν ομως ομορφη εικονα.

Σημερα πηγαμε στην παρασταση του μπαλετου.

Μια κουκλιτσα ηταν η δεσποινα.

Ενω στο πρωτο προγραμμα βγηκε χαμογελαστη και χορεψε, μετα κατεβασε τα μουτρα και εκλαιγε και κατεβηκε για λιγο και απο τη σκηνη και ολοι γελουσαν και τη χειροκροτουσαν:rolleyes:

Αχ, η ψυχούλα μου!!! Πολύ σύνηθες πάντως αυτό στα παιδάκια αυτής της ηλικίας!!

Και μολις μπηκαμε στο αυτοκινητο να γυρισουμε σπιτι, μου τηλεφωνησαν οτι μας εκαναν διαρρηξη στο γραφειο και τωρα ειμαστε ολοι εδω και περιμενουμε τη σημανση:confused:

Τιποτα δεν πηραν, μονο που μας εκαναν χαλια γμτ....:?

Είδες??? Μέχρι την κυριακή πρέπει να είσαι στο γραφείο!!!:mrgreen::mrgreen:

Κανονισα και το τραπεζι για το απογευμα, μεσα εκλεισα για σιγουρια.

Ελπιζω να ερθετε και να μην ειμαι μονη.

Ειμαι πολυ χαρουμενη που θα βρεθουμε παλι:D

Θα έρθουμε, μην ανησυχείς!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα!Λοιπον, η μικρη χθες (ειχαμε παει στο θειο μου που γιορταζε τη Δευτερα) οταν γυρισαμε κοιμηθηκε 11 και την ξυπνησα στις 10 το πρωι!!!!!!!!!!!!!!Το εχει πιασει το νοημα αυτη.ΣΣου λεει ας κατσω εδω που ειναι ζεστα!Εγω μολις εκατσα και απομουστακωνομαι!!! εχω κανει τα χιλια δυο απο το πρωι!Γαριδες μακαροναδα, ψαροσπυπα της Παναγιωτας, σκουπισμα εκανε ο Κωστας ευτυχως και μολις σφουγγαρισα...Φυσικα ειμαι ακομα ορθια γιατι εχουμε και καφε!!!Μην ξεχνιομαστε!

Ξεχασα να αναφερω οτι με τοσες δουλειες κα ιτρεξιμο με επιασε η αλλεργια μου παλι και αυτη τη στιγμη ειμαι κατακοκκινη απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια και τρωγομαιιιιιιιιιι...μαλλον πρεπει να παω δερματολογο!

Διαφημίσεις

Γιατι δεν εδωσες γαριδες με μακαρονια και στην παναγιώτα καλε και του εφτιαξες ψαροσουπα του παιδιού (μπλιαχ).

Εμενα η Ιλιανα την εκανε τη φασολαδα μια χαψια. Της ετριψα και φετα μεσα....

Ευτυχως δεν μου εμοιασε αυτο το παιδι να ειναι μιζερο στο φαγητό.

Οι γονεις μου ειχαν δεινοπαθήσει με μενα, και ο Νικος ακομα δεινοπαθεί για να λεμε και του στραβού το δίκιο. Από αυτά που μου αρεσουν μπορω να τρωω πολυ, αλλα δυστηχως (ή ευτυχώς) δεν μου αρεσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ φαγητά.

Και εχω κανει μεγαλες προοδους απο μικρότερη.

Κασσιανή κι εμας μας διαρρήξανε 2 φορες τον Οκτωβρη.

Χαμός έγινε με τη σήμανση. Μαυρισανε τα παντα.

4Rnfp3.png

Ελεος ρε παιδια, ακομη εδω ειμαστε.

Κατευθειαν στο καφε θα ερθω μου φαινεται:?

Αμα δειτε ρε παιδια εργαλεια που εχει η σημανση. τυφλα να χει το csi:tongue:

Με τα σελοτειπ κανουν δουλεια...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

ναι μαλλον ετσι το βλεπω, το πολυ πολύ να ερθω λιγο αργότερα. γι αυτο μην βιαστειτε να βγαλετε φωτογραφιες. χαααχα

Αυτο που λες για το σελοτειπ, το ειχα δει κι εγω και ειχα πεθανει στο γελιο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ναι μαλλον ετσι το βλεπω, το πολυ πολύ να ερθω λιγο αργότερα. γι αυτο μην βιαστειτε να βγαλετε φωτογραφιες. χαααχα

Αυτο που λες για το σελοτειπ, το ειχα δει κι εγω και ειχα πεθανει στο γελιο

Μα να εχει σκονη στο ντενεκαδακι του φραπε, μετα το σελοτειπ και μετα πηρε ενα μολυβι απο το γραφειο μου με γομα και πιεζε το σελοτειπ στην πορτα:rolleyes::rolleyes::?

yey2p2.png BN4cp2.png

Θελω να τους δειρω μιλαμε.

Περιμενουμε τις δεκα ωρες εδω και δεν μας παιρνουν λεει τωρα αποτυπωματα, θα μας καλει το τμημα και θα πηγαινουμε:rolleyes:

Ελεος!!!

Ασχετο....εχω δεντρολίβανο στον κηπο...θέλετε να σας φέρω??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Θελω να τους δειρω μιλαμε.

Περιμενουμε τις δεκα ωρες εδω και δεν μας παιρνουν λεει τωρα αποτυπωματα, θα μας καλει το τμημα και θα πηγαινουμε:rolleyes:

Σήμερα αυτό ή τις επόμενες ημερες?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...