Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Που μενεις?

Ζηλευω για αυριο, ειναι καταπληκτικο σχημα!

[/quote

Ταρα,μένω Πολυδενδρι(εκει με τισ ωραιεσ ταυερνεσ....),πανω απο Α.Στέφανο.

amstel live τισ κυριακες βλεπετε?εγω ναι,ειμαι και στο γκρουπ στο φεισμπ.την προηγουμενη εβδομαδα κερδισα προσκληση για να παω στα γυρισματα με οαυτους και περασαμε τελεια.ηταν σαν συναυλια.τεσπα οταν τελειωσε ο ζουγανελησ ειπε οτι οποιοσ ηθελε μπορουσε να δηλωσει το ονομα του και να παει την κυριακη στο μαγαζι να τουσ ξαναδει τσαμπε...χαχαχα μες στην κολοφαρδια ειμαι οπωσ βλεπετε γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να βγουμε.εχουμε κ ρ ι σ η!!!!παλι χιονιζει ρε....15 ποντουσ εχει στρωσει,ουτε για τσιγαρα δεν μπορω να παω

atridim εγω το βλεπω και μ αρεσει πολυ, μπήκα και στο γκρουπ. Προσκλήσεις πώς κερδίζεις ή μάλλον πως συμμετεχεις εξ' αρχής?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ταρα,μένω Πολυδενδρι(εκει με τισ ωραιεσ ταυερνεσ....),πανω απο Α.Στέφανο.

amstel live τισ κυριακες βλεπετε?εγω ναι,ειμαι και στο γκρουπ στο φεισμπ.την προηγουμενη εβδομαδα κερδισα προσκληση για να παω στα γυρισματα με οαυτους και περασαμε τελεια.ηταν σαν συναυλια.τεσπα οταν τελειωσε ο ζουγανελησ ειπε οτι οποιοσ ηθελε μπορουσε να δηλωσει το ονομα του και να παει την κυριακη στο μαγαζι να τουσ ξαναδει τσαμπε...χαχαχα μες στην κολοφαρδια ειμαι οπωσ βλεπετε γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να βγουμε.εχουμε κ ρ ι σ η!!!!παλι χιονιζει ρε....15 ποντουσ εχει στρωσει,ουτε για τσιγαρα δεν μπορω να παω

Πολυ ομορφη η περιοχη σου!

Βεβαιως βλεπω amstel live και μου αρεσει πολυ!

age.png age.png

atridim εγω το βλεπω και μ αρεσει πολυ, μπήκα και στο γκρουπ. Προσκλήσεις πώς κερδίζεις ή μάλλον πως συμμετεχεις εξ' αρχής?

κοιτα,γραφουν στο στατους ποιοι θα ειναι και σου λενε κανε λαικ και αν προλαβεις-προλαβες.εγω πηγα τριτη απογευμα στα γυρισματα,αρχισε κατα τισ 7.30 και τελειωσε στις 10.εγω ακουω μονο τετοια μουσικη κ μου αρεσει τρελα,και τωρα που εκλεισε κ ο φρειντομ ηταν μια καλη ενεση:tongue::tongue::tongue:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

κοιτα,γραφουν στο στατους ποιοι θα ειναι και σου λενε κανε λαικ και αν προλαβεις-προλαβες.εγω πηγα τριτη απογευμα στα γυρισματα,αρχισε κατα τισ 7.30 και τελειωσε στις 10.εγω ακουω μονο τετοια μουσικη κ μου αρεσει τρελα,και τωρα που εκλεισε κ ο φρειντομ ηταν μια καλη ενεση:tongue::tongue::tongue:

Ακους ελληνικο ροκ μονο?

age.png age.png

Ακους ελληνικο ροκ μονο?

κοιτα Ταρα,ακουω κυριωσ ελληνικο ροκ,απο ξενα δεν ακουω πολλα,μονοτα πιο γνωστα και οχι χεβυ μεταλ και τετοια.κυριωσ απο μεταλικα,u2 αν θεωρειται ροκ(ειχα παει και στο οακα στην συναυλια),και πολυ NIRVANA,αν και εχουν περασει χρονια ακομα εχω τις κασσετες.αλλα μεχρι εκει απο ξενα.ασε,που θελω να καταλαβαινω τουσ στιχους και στα ξενα δεν τα πιανω και ευκολα...σκραπας δηλ.

:oops:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Χωρίς τα παιδιά τα Χριστούγεννα, τα στολίσματα, φαντάζουν ανούσια, διακατέχονται απλώς από μια καταναλωτική έξαρση.

Η Σοφία πριν λίγο με το μπαμπά της πήγαν στη σκοτεινή αποθήκη να βρουν τα φυλακισμένα για ένα χρόνο παιχνίδια, στολίδια "που έκλαιγαν" προσμένοντας να πάμε να τα φέρουμε και πάλι στο σπίτι να τα στολίσουμε. Χωρίς το παραμύθι των παιδιών τί χρωμα να έχει η ζωή;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

κοιτα Ταρα,ακουω κυριωσ ελληνικο ροκ,απο ξενα δεν ακουω πολλα,μονοτα πιο γνωστα και οχι χεβυ μεταλ και τετοια.κυριωσ απο μεταλικα,u2 αν θεωρειται ροκ(ειχα παει και στο οακα στην συναυλια),και πολυ NIRVANA,αν και εχουν περασει χρονια ακομα εχω τις κασσετες.αλλα μεχρι εκει απο ξενα.ασε,που θελω να καταλαβαινω τουσ στιχους και στα ξενα δεν τα πιανω και ευκολα...σκραπας δηλ.

:oops:

Και γιατι δεν ερχεσαι και μια βολτα απο δω?;)

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=199

age.png age.png

Γειά σας!

Κρύοοο!! Εδώ έχει πολύ κρύο!!

Εχει ήλιο αλλα 2 μέρες τώρα φυσάει Πολύ! Και δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε...

Σήμερα θα κάνω μελομακάρονα

Αν και είπα οτι δεν θα κάνω φέτος λόγω διαιτας που κόλησα κι ολας αλλα ο σύζηξ εξεφρασε την επιθυμια να κάνω..

Κι ο μικρός μου τα τρώει του αρέσουν πολυ!!

Τα παιδάκια σας τρώνε?

Ειρηνάκι χάρηκα που εγραψεσ!! Τι κάνουν τα κορίτσια σου?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βατραχακι εδω ειμαι ,σασ διαβαζω σχεδον καθημερινα...

μαρακι ευχομαι να πανε ολα πολυ καλα για τον μπαμπακα σου!!!!προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι και θα δεισ που ολα θα πανε καλα!!!!

για νουμερο παπουτσιου που λετε.....εγω 35!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα τελευταια με εγκυμοσυνεσ κ πριξιματα βαζω 36 και καμια φορα 37...

καλο σ.κ να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη μου 35....?!:shock:

Που έβρισκες τοσο μικρα?

Μια κοπέλα φοράει μικρό νούμερο σε παπούτσια

(Μου το είχαν πει αλλα δεν το θυμάμαι,)

Και τα παπούτΣια της τα έκανε παραγγελία αλλα και πολλές φορές βολευόταν απο τα παιδικά!

Εγώ φορούσα 38 και τώρα φοράω 39

Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι για τα παπούτσια του γάμου που δεν μπόρεσα να τα χαρώ και ειναι υπέροχα και μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπουσ!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια. σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το καινούργιο σπίτι. δεν έχω προλάβει βέβαια ακόμη να το χαρώ. φαντάζομαι κάποια στιγμή μέσα στις γιορτές....

με τον νονό μου ,στην Αλεξανδρούπολη ,δύσκολα τα πράγματα. ένα μήνα εμπύρετος δεν σηκώνεται πλέον από το κρεβάτι. η νονά μου μέρα νύχτα σε μια καρέκλα , τρώει μόνο κανένα τοστ άμα το θυμηθεί. αχ βρε κορίτσια τι δύσκολο να βλέπεις δικούς σου ανθρώπους να υποφέρουν και να μη μπορείς να βοηθήσεις.πιστεύω στον θεό αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί βασανίζονται έτσι τόσο καλοί άνθρωποι.τι να πω...

χιονίζει στην πρωτεύουσα? εδώ κάνει πάρα πολύ κρύο! θέλω να πάω βόλτα τον μικρό στη στολισμένη πόλη και το σκέφτομαι. θα πρέπει να του φορέσω πανοπλία!αλήθεια ξέρει καμία πως φτιάχνουμε ζεστό γερμανικό κρασάκι? πάει με τον καιρό. ε λιζάκι, εσύ μήπως ξέρεις?

είναι πολύ <<καγκουριά>> να πάρω έτοιμο από αυτό που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ και να το ζεστάνω? αλλά και πάλι που να το ζεστάνω? έψαχνα και σε όλη την πόλη λικέρ τριαντάφυλλο και τελικά βρήκα. έχετε δοκιμάσει. είναι θρακιώτικο. σου προκαλεί μια μικρή γλυκιά ζαλάδα και σου αφήνει μια γεύση στο στόμα, σαν λουκουμάκι τριαντάφυλλο. πολύ καλό.

χα, στο καινούργιο σπίτι με βλέπω να μπεκρωπίνω και να μεθώ με λικεράκια!είναι πιο σικ!

σας καληνυχτώ. μέχρι να κοιμήσω τον γιαννάκη και να κάτσω να χαλαρώσω λίγο κλείνουν τα μάτια μου. καλή ξεκο΄ραση σε όλες!

HZBPp3.png

1782300wmf51mltm9.gif

με τον νονό μου ,στην Αλεξανδρούπολη ,δύσκολα τα πράγματα. ένα μήνα εμπύρετος δεν σηκώνεται πλέον από το κρεβάτι. η νονά μου μέρα νύχτα σε μια καρέκλα , τρώει μόνο κανένα τοστ άμα το θυμηθεί. αχ βρε κορίτσια τι δύσκολο να βλέπεις δικούς σου ανθρώπους να υποφέρουν και να μη μπορείς να βοηθήσεις.πιστεύω στον θεό αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί βασανίζονται έτσι τόσο καλοί άνθρωποι.τι να πω...

Ευχομαι οτι καλυτερο για τον ανθρωπο Νατασσουλα... Ολοι σηκωνουμε εναν σταυρο καποια στιγμη της ζωης μας. Μπορει να διαφερει στον καθενα, αλλα ολοι δοκιμαζομαστε...

Καλημερα! Παει το χιονι, κοπασε ο αερας, βγηκε ηλιος λαμπερος και ζεστος. Ευτυχως που μας εμεινε ο Υμηττος και η Πεντελη να χαζευουμε απο το μπαλκονι μας...

Χθες το βραδυ ψηναμε μπριζολες στο τζακι, ο ανεμος ουρλιαζε εξω, και ηταν τοσο ομορφα! Οι ομορφες οικογενειακες στιγμες ειναι ανεκτιμητες τελικα!

age.png age.png

Καλημέρα

ΥΛΙΚΑ

- ½ Λεμόνι

- ½ Πορτοκάλι

- 1 Μανταρίνι

- 1 μπουκάλι Ξηρό κόκκινο κρασί (750 ml)

- 190 γρ. Ζάχαρη

- 1 ξυλάκι Κανέλα

- 2 Αστεροειδείς γλυκάνισους

- 2 Γαρύφαλλα

- 1 πρέζα Φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

- 100 γρ. Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και τα βράζουμε για 3-5 λεπτά...

Σουρώνουμε και σερβίρουμε το κρασί ζεστό.

Νατασσα αν και εχει πολλες παραλαγες... επισης εχει ετοιμο στο λιντλ και απλα το ζεσταινεις... αλλα αμα βαλεις μεσα ολα αυτα τα φρουτα και τα μυρωδικα γινεται σαφως καλυτερο...

Κοριτσια εμεις ειμαστε με εμετος μολις πιουμε γαλα και η κοιλιτσα μας ειναι ρευστη... ευκοιλια...

γαστρεντεριτιδα μαλλον...

Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα λεω αν μεχρι τελευταια στιγμη ειμαι λιγο καλυτερα ψυχολογικα να ερθω στον καφε...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Kαλημέρα κορίτσια, καλή Κυριακή!!

Μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα, με αρκετό κρύο...

Εμείς καταφέραμε χθες και στήσαμε το δέντρο. Σήμερα, αύριο ευελπιστώ να το στολίσω...:rolleyes: Η Κάρολ βοήθησε, βγάζοντας τα κλαδιά από την κούτα :tongue::tongue: Πρώτη φορά, το βάλαμε πίσω από τον καναπέ, μπροστά στο μεγάλο παράθυρο. Οταν το στολίσουμε, θα ανεβάσω photos.

Ειρηνούλα πολλά περαστικά στη μικρή!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερα κι απο μας.

Οντως πολυ ηλιος και πολυ κρυο.

Εμεις ντυθήκαμε καλα και βγηκαμε μια βολτα στον ήλιο. Πηγαμε φαγαμε πρωινο σε ενα μαγαζακι που ενδείκνυται, συνεχίσαμε τη βόλτα μας και γυρισαμε πριν λίγο. Η μικρή κοιμήθηκε στο καρότσι μετα απο πολλούς μήνες.

Σημερα θα φαμε φασολαδα κατοπιν αιτήματος του συζύγου. Εγω την απεχθάνομαι, οπότε θα φτιαξω κανα τοστακι να φαω (λατρευω τα τοστ μου, σας το εχω πει? μπορω να τρέφομαι μήνες με τοστ)

Ο νικος ειναι λιγο αρρωστος, μαλλον κόλλησε γαστρεντερίτιδα απο τη μικρή, κι ελπιζω το απόγευμα να μην μου κάνει κόγξες και μου αλλάξει τα σχέδια. Είδωμεν.

καλό μεσημέρι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...