Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

@Makelen κορίτσι σήμερα πήγες για υπέρηχο; Συγγνώμη αν έχεις γράψει ήδη κάτι και δεν το είδα! 

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!Κι εδψ ψιλοχιονιζει!Δε γινεται να με αποκλεισει δευτερα πρωι??Ηπιαμε κι εναν καφε (μισο) στο μπαλκονι με σκουφο και μπουφαν...Η Παναγιωτα Σαββατο σημερα ειπε να με ξυπνησει απο τις 7...και ξανακοιμηθηκε 9...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βατραχακι εδω ειμαι ,σασ διαβαζω σχεδον καθημερινα...

μαρακι ευχομαι να πανε ολα πολυ καλα για τον μπαμπακα σου!!!!προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι και θα δεισ που ολα θα πανε καλα!!!!

για νουμερο παπουτσιου που λετε.....εγω 35!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα τελευταια με εγκυμοσυνεσ κ πριξιματα βαζω 36 και καμια φορα 37...

καλο σ.κ να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα και απο μενα,εδω το στρωσε για τα καλα και ουτε εξω δεν μπορω να βγω γαμωτο,δεν το γουσταρω καθολου.και εχω κανονισει να παω αυριο Στοκα-Ζουγανέλη-Μπουλά....αντε να δουμε.καλα ειστε εσεις?καλημερα και παλιι

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καλημερα και απο μενα,εδω το στρωσε για τα καλα και ουτε εξω δεν μπορω να βγω γαμωτο,δεν το γουσταρω καθολου.και εχω κανονισει να παω αυριο Στοκα-Ζουγανέλη-Μπουλά....αντε να δουμε.καλα ειστε εσεις?καλημερα και παλιι

Που μενεις?

Ζηλευω για αυριο, ειναι καταπληκτικο σχημα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

ααα,χαχα, λεγαμε προχτες με τα κοριτσια, γι αυτες τις μποτες τις ugg, που επειδή κανει ζεστη δεν μπορουμε να τις φοραμε. Και λεω σημερα λογω καιρού, κοριτσια ωρα για ugg

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια καλημέρα!!!

Πολύ χιόνι στην κηφισιά, στρωμένο παντού, εκτός του δρόμου...βέβαια, ο δημητρης μου είπε ότι το πρωί είχε πολύ περισσότερο!!!;););)

Για να δούμε θα στολίσουμε σήμερα???:rolleyes:

Γιώτα τις ugg τις φοράω μέσα στο σπίτι δώ και πολύ καιρόοοο!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα!!!

Χιόνισε χιόνισε???Εμάς εδώ τίποτα,μόνο παγωνιά!!!Πολύ παγωνιά όμως....

Βγήκαμε χτες με την Ιωάννα για το άναμμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία...άναψαν πρώτα το καραβάκι στην διπλανή πλατεία και μετά το δέντρο και τον στολισμό της πόλης....η Ιωάννα τρελάθηκε...έδειχνε το δέντρο και έκανε "ουουουουου" και χειροκροτούσε!!!Μετά ρίξανε και μερικά πυροτεχνήματα αλλά προς το τέλος που πέφτανε τα μεγάλα και κάνανε περισσότερο θόρυβο τρόμαξε λίγο....βέβαια της είχα ντυμένη σαν κρεμμύδι,σκουφάκι,κασκόλ,γάντια κλπ....Πάντως περάσαμε καλά....σήμερα-αύριο θα πάμε βόλτα να βγάλουμε και φωτογραφίες στο δέντρο και στην φάτνη...

Αυτά από'μας....Καλό Σαββ/ριακο σε όλες!!!Φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Που μενεις?

[/quote

Ταρα,μένω Πολυδενδρι(εκει με τισ ωραιεσ ταυερνεσ....),πανω απο Α.Στέφανο.

amstel live τισ κυριακες βλεπετε?εγω ναι,ειμαι και στο γκρουπ στο φεισμπ.την προηγουμενη εβδομαδα κερδισα προσκληση για να παω στα γυρισματα με οαυτους και περασαμε τελεια.ηταν σαν συναυλια.τεσπα οταν τελειωσε ο ζουγανελησ ειπε οτι οποιοσ ηθελε μπορουσε να δηλωσει το ονομα του και να παει την κυριακη στο μαγαζι να τουσ ξαναδει τσαμπε...χαχαχα μες στην κολοφαρδια ειμαι οπωσ βλεπετε γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να βγουμε.εχουμε κ ρ ι σ η!!!!παλι χιονιζει ρε....15 ποντουσ εχει στρωσει,ουτε για τσιγαρα δεν μπορω να παω

7760p2.png

Που μενεις?

[/quote

Ταρα,μένω Πολυδενδρι(εκει με τισ ωραιεσ ταυερνεσ....),πανω απο Α.Στέφανο.

amstel live τισ κυριακες βλεπετε?εγω ναι,ειμαι και στο γκρουπ στο φεισμπ.την προηγουμενη εβδομαδα κερδισα προσκληση για να παω στα γυρισματα με οαυτους και περασαμε τελεια.ηταν σαν συναυλια.τεσπα οταν τελειωσε ο ζουγανελησ ειπε οτι οποιοσ ηθελε μπορουσε να δηλωσει το ονομα του και να παει την κυριακη στο μαγαζι να τουσ ξαναδει τσαμπε...χαχαχα μες στην κολοφαρδια ειμαι οπωσ βλεπετε γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να βγουμε.εχουμε κ ρ ι σ η!!!!παλι χιονιζει ρε....15 ποντουσ εχει στρωσει,ουτε για τσιγαρα δεν μπορω να παω

κατι πηρε το αφτι μου και για παπακωνσταντινου τον γεναρη.ελπιζω μονο να ξανακερδισω προσκλησεις.χαχαχα,ο σωτηρης δεν το πολυπιστευε

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...