Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

@Makelen κορίτσι σήμερα πήγες για υπέρηχο; Συγγνώμη αν έχεις γράψει ήδη κάτι και δεν το είδα! 

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λοιπόν σήμερα προσπαθώ να μάθω τη νέα δουλειά που μου φορτώσανε, που σας έλεγα. Πειράζει που δεν καταλαβαίνω τίποτα? :shock::confused: :confused: Ε ρε γμτ, τι μπλέξιμο είναι αυτό ξαφνικά? Μιλάμε για δουλειά που είσαι όλη μέρα στο pc & στα τηλέφωνα ταυτόχρονα. Η κοπέλα που ασχολείται εχθές έφυγε από εδώ στις 8:30 το βράδυ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το κάνω αυτό!

Α στη φορτωσε τελικα....κουραγιο, εσυ εχεις ξεκαθαρισει τη θεση σου...και ολο αυτο για να μην παρουν κια αλλο προσωπικο???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α στη φορτωσε τελικα....κουραγιο, εσυ εχεις ξεκαθαρισει τη θεση σου...και ολο αυτο για να μην παρουν κια αλλο προσωπικο???

Πήρανε μια κοπέλα από προχθές αλλά θέλουν να την στέλνουν και στο άλλο κατάστημα που έχουν.Καλά κρασιά δηλαδή. Μισές μέρες εδώ και μισές εκεί.

Κοριτσια αποχωρω σημερα νωριτερα.

Τα λεμε απο κοντα την κυριακη:D

Καλο πσκ σε ολες!

Και πολύ καλά θα κάνεις! Ελπίζω να καταφέρω να έρθω την Κυριακή, πολύ το θέλω να ξεφύγω λίγο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εσείς έχετε συνάντηση για καφεδάκι την Κυριακή κι'εμείς χριτουγεννιάτικο πάρτυ στον παιδικό.Και μου έδωσαν κι'ενα χαρτί οτι αν θέλουμε μπορούμε να εμπλουτίσουμε τον μπουφέ τους με κάτι δικό μας και δεν ξέρω τι να φτιάξω τώρα.Πρέπει να οργανωθώ σήμερα.

Καλά να περάσετε στο καφεδάκι και βγάλτε και καμιά φωτό.

SI5Yp3.png

αχ, τι καλα, εμας την χριστουγεννιατικη γιορτη, την κανουν μεταξύ τους, δεν καλουν γονεις, γιατι λογω καιρού την κανουν εντος του σταθμού, και δεν χωρανε να ερθουν και ολοι οι γονεις, συν οτι οι περισσοτεροι δουλευουν γιατι το κανουν καθημερινή πρωι, οποτε και για να μην αισθανονται μειονεκτικά καποια παιδακια που δεν θα ειναι οι γονείς τους εκεί, το κανουν μονοι τους!!!!

Κανουν ομως μια καλοκαιρινή γιορτή αλλο πραγμα. Πηγα περσυ πρωτη φορα και ενθουσιαστηκα

4Rnfp3.png

καλησπερα κοριτσια...

εδω και περιπου δυο ωρες ο καιρος εχει αλλαξει! εχει βαλει αερα, κανει κρυο, και ο ουρανος εχει... γκριζαρει!!!

το ποσο ταιριαζουν τα λαμπακια του δεντρου και της γιρλαντας μ΄αυτο τον καιρο... δεν περιγραφεται!!!!!! :D

Αυριο εχω και εγω το ραντεβου να συζητησουμε για τη δουλεια που σας ελεγα!

Ευχομαι να τα βρουμε, ωστε απο μεσα Ιανουαριου να ξεκινησω!

Σαν αντικειμενο μ΄ενδιαφερει αρκετα, αλλα οπως ειπα, θα δειξει αυριο...

Εχω γινει και ακρως συναισθηματικη το τελευταιο διαστημα και εχω αρχισει και σκεφτομαι διαφορα του τυπου

"αχ θα μου κακοφανει που δεν θα δουλευω με το Χαρη"

"αχ κριμα το μωρο που θα παει παιδικο"

"αχ κριμα τα μεγαλα τα παιδια που θα γυριζουν απο το σχολειο και δεν θα ειμαι σπιτι"

θα συνηθισω, που θα παει... :rolleyes:

7hWqp3.png

καλησπερα κοριτσια...

εδω και περιπου δυο ωρες ο καιρος εχει αλλαξει! εχει βαλει αερα, κανει κρυο, και ο ουρανος εχει... γκριζαρει!!!

το ποσο ταιριαζουν τα λαμπακια του δεντρου και της γιρλαντας μ΄αυτο τον καιρο... δεν περιγραφεται!!!!!! :D

Αυριο εχω και εγω το ραντεβου να συζητησουμε για τη δουλεια που σας ελεγα!

Ευχομαι να τα βρουμε, ωστε απο μεσα Ιανουαριου να ξεκινησω!

Σαν αντικειμενο μ΄ενδιαφερει αρκετα, αλλα οπως ειπα, θα δειξει αυριο...

Εχω γινει και ακρως συναισθηματικη το τελευταιο διαστημα και εχω αρχισει και σκεφτομαι διαφορα του τυπου

"αχ κριμα τα μεγαλα τα παιδια που θα γυριζουν απο το σχολειο και δεν θα ειμαι σπιτι"

Θα συνηθισεις μωρε, τι να κανουμε....φαγωθηκαμε με την ισοτητα!

Το φατσάκι αυτές τις μέρες έρχεται η πεθερά μου και το κρατάει, αλλά και η μάνα μου δεν φεύγει πρωί πρωί για νοσοκομείο. Με περιμένει γυρνάω εγώ και φεύγει κι αυτή.

Ευτυχώς ο πατέρας μου τώρα που μιλάμε είναι σπίτι!

Λίζα είναι ζόρι οι πρώτες μέρες, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει μετά, αφού σου αρέσει και το αντικέιμενο της δουλειάς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

το κουλο ειναι οτι δουλευω απο τα 18μου (παραλληλα με τις σπουδες)

να φανταστειτε επισης οτι με την κοιλια στο στομα στο πρωτο μου παιδι, συνεχιζα κανονικα και σπουδες και δουλεια!!!!!!

τωρα ειναι η πρωτη φορα που νιωθω ετσι... αβολα να το πω... ανησυχα να το πω...

δεν μπορω να προσδιορισω τα συναισθηματα... :confused:

7hWqp3.png

Έτσι είναι οι καλές μαμάδες, όλο έχουν τύψεις αν και τα προσφέρουν όλα στα παιδιά και δεν αφήνουν ούτε μια σταλίτσα για τον εαυτό τους. Για σκέψου ότι κάποιοι γονείς ούτε κατά διάνοια δε θα τα σκεφτόντουσαν όλα αυτά. Τα παιδιά αποτελούν γιαυτούς ένα απαραίτητο αξεσουάρ κοινωνικής, οικογενειακής καταξίωσης. Όσο λιγότερο τα βλέπουν τόσο περισσότερο άνετοι και ευχαριστημένοι είναι. Βέβαι τα γεμίζουν με χαρτζιλίκι, δώρα και ότι αγοράζεται...

Εμενα παλι μου αρεσουν πολυ τα ξυλινα παιχνιδια, και οχι αυτα τα τυπου fischer price κλπ., αλλα θα μου πεις και παλι παιχνιδι ειναι.

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα ξύλινα. Στη Σοφία όλο της fischer price αγόραζα, τώρα πλέον παίρνω σπάνια παιχνίδια και αυτά ξύλινα, είναι τέλοια στην υφή, όμορφα, δε σπάνε και μπορούν να μείνουν ως αναμνηστικά για μια ζωή ...καθώς θυμίζουν παλιούς καιρούς. Το καλοκαίρι αγόρασα ξύλινα κουζινικά και λαχανικά υποτίθεται για τη Σοφία και τελικά ο μπέμπης ξετρελαίνεταιι με αυτά, κάθε μέρα με αυτά παίζει, μαγειρεύει, μας ταίζει, κοκ.

Ελένη, ο βαγγέλης θα πάει με 2 συμμαθητές του στο σαββόπουλο σήμερα. Αξίζει ή θα βαρεθεί? (είναι 8,5)

Η Σοφία με τη φίλη της (και οι δύο 6 ετών) ξετρελάθηκαν, ανέβηκαν και στη σκηνή, χόρεψαν, πέρασαν πολύ όμορφα. Το πρώτο μέρος είναι λίγο ιδιαίτερο καθώς έχει πολύ ελληνική μυθολογία-κοσμογονία αλλά το δεύτερο που τραγουδά ο Σαββόπουλος με παιδιά που τον συνοδέυουν είναι υπέροχο. Καλά διασκέδαση.

Ξύπνησε ο φωνακλάς!!!

Καλή σας ημέρα! Ελπίζω σήμερα να στολίσουμε...

701892n6o1f3stc7.jpg

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...