Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσενα φοραει και 27 ο αντωνης, η δεσποινουλα 25:tongue:

Ειναι μινιον το ποδαρακι μας...

Τα αγορια ειναι συνηθως μεγαλοσωμα. Στην ηλικια της Μαριαλενας, ο Αντωνης ειχε περισσοτερο υψος και βαρος. Τωρα εχει υψος 1.06.

age.png age.png

Τα αγορια ειναι συνηθως μεγαλοσωμα. Στην ηλικια της Μαριαλενας, ο Αντωνης ειχε περισσοτερο υψος και βαρος. Τωρα εχει υψος 1.06.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ναι καλα....μεχρι ποια ηλικια???γιατι εμενα οι συμμαθητες μου μπροστα μου στο δημοτικο μη σου πω και στο γυμνασιο ηταν νανοι...

και γενικα τα περισσοτερα κοριτσια ηταν πιο ανεπτυγμενα...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ναι καλα....μεχρι ποια ηλικια???γιατι εμενα οι συμμαθητες μου μπροστα μου στο δημοτικο μη σου πω και στο γυμνασιο ηταν νανοι...

και γενικα τα περισσοτερα κοριτσια ηταν πιο ανεπτυγμενα...

Εξαρταται απο τα γονιδια! Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα...δεν εβρισκα αγορι για χορο στα σχολικα παρτυ...!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εξαρταται απο τα γονιδια! Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα...δεν εβρισκα αγορι για χορο στα σχολικα παρτυ...!:tongue:

Παντως εγω βλεπω τουλαχιστον στην ηλικια που ειναι τωρα τα μικρα μας ειναι πιο ανεπτυγμενα τα κοριτσακια!

Εμενα ετσι κι αλλιως κανεις δεν ηθελε να χορεψει μαζι μου, ημουν η ντούλα της τάξης:-(:-(

Πολυ ωραιο Πολα!!!Βεβαια φανταζομαι τα νευρα της Παναγιωτας που το τυρι δε θα τρωγεται...αλλα τσιμπημενη τιμη...

Xαχαχαχαχα! αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι' εγώ!!!! Ακριβή δεν είναι όμως???:-(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ξανθή χρόνια πολλά.

Νατάσσα καλορίσικο το σπιτάκι σας.Να είστε καλά να το χαρείτε.

Ούτε καλημέρα δεν πρόλαβα να πω σήμερα μιας και η μικρή είναι 2 μ΄΄ερες τώρα που μου ξυπνάει απο τις 4:30.Εχθές κατάφερα και την ξανακοίμησα για 1 ώρα μέχρι να σηκωθεί πάλι για το σχολείο.Σήμερα παρ'ότι την πήρα στο κρεβέτι μας γιατί η μέση μου με έχει πεθάνει δεν είχε φύγει ακόμα ο μπαμπάς της για δουλειά κι'έτσι με το που τον είδε σκαρφάλωνε επάνω του,του έπιανε τα μαλλιά φώναζε μπαμπά,μετά σηκώθηκε και ο άντρας μου και έφυγε για δουλειά κι'έμεινα εγω με τη μικρή στο σαλόνι να παίζουμε για να περάσει η ώρα.Προχθές την κοίμησα στις 8 και εχθές στις 8:30 αλλά πάλι 4:30 ξύπνησε,δεν ξέρω γιατί.Σήμερα θα την βάλω στις 9 ή όσο αντέξει πιο αργά να δω αύριο τι ώρα θα μου ξυπνήσει.

Εχθές είχα πάει σε ραντεβού για μια δουλειά σ'ενα ξενοδοχείο το ωράριο ήταν 8-4 αλλά ήταν και τα Σάββατα και μου λέει ο άντρας μου και τι θα γίνει με το παιδί και ποιος θα το κρατάει και τέτοια.Αρχίσαμε πάλι τα ίδια.Μου φαίνεται δεν θέλει να πάω για δουλειά και τσακωθήκαμε πάί.Εντωμεταξύ μου λέει αυτό το ξενοδοχείο είναι γα..........Τι θα κάνεις εκεί?Θα πέρνω μάτι του λέω.Τι να του πω?Εδώ υπάρχει κρίση,δουλειές δεν υπάρχουν και αυτός τα δικά του.Λες κι'εχουμε επιλογές να διαλέγουμε πλέον.Εδώ παρακαλάμε να μας πάρουν.Σήμερα είχα πάει σ'ενα κατάστημα αλουμινίου το οποίο είχε το κακό του χάλι.Τρισάθλιο μες τη βρώμα που απορώ πως δουλεύει εκεί αυτός και φαίνεται να έχει μπει γυναίκα εκεί μέσα χρόνια.Αλλά το παρέβλεψα και αυτό.Ετσι όπως μιλούσαμε όμως και ήταν ανοιχτό το γραφείο απο κάτω έπεσε το μάτι μου στο παντελόνι του που ήταν σκισμένο όλο μπροστά και φαινόταν το εσωρουχο του.Περιττό το πόσο ξενέρωσα.Εντωμεταξύ δεν μου είπε μισθό,το βασικό λεει αλλα θα το βγάλει ο λογιστης του και θέλει η κοπέλα να ξεκινήσει με τον καινούργιο χρόνο.Αυτή η δουλειά είναι 8-4 αλλά δεν είναι τα Σάββατα και δεν θα εχει πρόβλημα και ο άντρας μου αν με πάρει τελικά.Αλλά δεν ξέρω αν του πω για τα άλλα αν τελικά θα έχει.Δεν ξέρω τι να κάνω.

SI5Yp3.png

xaxaxax, εγω παλι επειδη οπως εχω ξαναπει μετα τα 15 πηρα το λιγο μποι που πηρα (γιατι τοτε αδιαθετησα και αναπτυχθηκα δηλαδη), θυμαμαι ειχε ερθει ενα πολυ ψηλό αγορι να μου ζητησει να χορεψουμε σε ενα παρτυ και θυμαμαι οπως ξεκινησα να τον κοιταζω απο κατω προς τα πανω, ελεγα απο μεσα μου "Χριστε μου, που τελειώνει αυτό?"

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxax, εγω παλι επειδη οπως εχω ξαναπει μετα τα 15 πηρα το λιγο μποι που πηρα (γιατι τοτε αδιαθετησα και αναπτυχθηκα δηλαδη), θυμαμαι ειχε ερθει ενα πολυ ψηλό αγορι να μου ζητησει να χορεψουμε σε ενα παρτυ και θυμαμαι οπως ξεκινησα να τον κοιταζω απο κατω προς τα πανω, ελεγα απο μεσα μου "Χριστε μου, που τελειώνει αυτό?"

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημητρα μην πας σ'αυτον με το σκισμενο παντελονι!!!!Με τιποτα ομως!Ασε που θα του καθαριζεις και το μαγαζι....σαν εμενα θα καταντησεις που φερνει ο κυριος καθαριστρια 1 φορα στους 2 μηνες και καθαριζω μπανιο μονη μου...Οσο για το αλλο, ρεσεψιον θα εισαι, εγω θα πηγαινα.Αλλα εαν εχει προβλημα ο συζυγος...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημητρα μην πας σ'αυτον με το σκισμενο παντελονι!!!!Με τιποτα ομως!Ασε που θα του καθαριζεις και το μαγαζι....σαν εμενα θα καταντησεις που φερνει ο κυριος καθαριστρια 1 φορα στους 2 μηνες και καθαριζω μπανιο μονη μου...Οσο για το αλλο, ρεσεψιον θα εισαι, εγω θα πηγαινα.Αλλα εαν εχει προβλημα ο συζυγος...

Εχει πρόβλημα Κατερίνα γιατί η δουλειά είναι και Σάββατα και δεν θέλει να πάρουμε κοπέλα να κρατάει τη μικρή τουλάχιστον τα Σάββατα.Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Να προσπαθώ να βρώ δουλειά και να είναι και πενθήμερη και με το ωράριο που θέλει.Τέλος πάντων θα δούμε τι θα γίνει.Οσο για τον άλλον αυτός ούτε καθαρίστρια πρέπει να φέρνει γιατί το γραφείο και ο χώρος γενικά ήταν μες στην σκόνη με πράγματα δεξιά και αριστέρα αλλά τι να κάνεις όταν υπάρχει ανάγκη?Ούτε για μένα είναι εύκολο να δουλεύω σε τέτοιες συνθήκες αλλά θα το παρέβλεπα.Τώρα γι'αυτόν δεν είμαι σίγουρη για το τι άνθρωπος είναι γιατί αν πας σε πρώτο ραντεβού και τον βλέπεις τον άλλο έτσι ενώ περιμένει γυναίκες για ραντεβού τι να πω.Δεν είναι οτι είναι μόνος του στο γραφείο και δουλεύει με τους πακιστανούς του και δεν τρέχει κάτι.

SI5Yp3.png

Λοιπόν σήμερα προσπαθώ να μάθω τη νέα δουλειά που μου φορτώσανε, που σας έλεγα. Πειράζει που δεν καταλαβαίνω τίποτα? :shock::confused: :confused: Ε ρε γμτ, τι μπλέξιμο είναι αυτό ξαφνικά? Μιλάμε για δουλειά που είσαι όλη μέρα στο pc & στα τηλέφωνα ταυτόχρονα. Η κοπέλα που ασχολείται εχθές έφυγε από εδώ στις 8:30 το βράδυ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το κάνω αυτό!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...