Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παντως αυτοσχεδιαζω καθε βραδυ σε παραμυθια για να κοιμηθει η Παναγιωτα...καλα που δεν καταλαβαινει ακομα με τις βλακειες που λεω

Γι αυτο μπορεις και αυτοσχεδιαζεις.

Εμενα η δεσποινα μου κανει και παρατηρησεις:rolleyes:

Καλημέρα

Σκουφάκι αγιοβασιλιάτικο που μπορώ να βρω για το φατσόνι?

Απο τζαμπο της εχω παρει εγω.

yey2p2.png BN4cp2.png

Πρεπει να παμε και στο τζαμπο για κατι αλλαγες.

Και καλα για τη δεσποινα παρηγγειλα κατι ταινιες που θελει, πηρα και το toy story και το fantasia που ειναι και για τους δυο (γιατι θα παθει τιποτα ο γιος μου με ολες αυτες τις πριγκηπισσες και τη ντορα:rolleyes:) και επισης βιβλια και κουκλες.

Στον ντρουλη τι να παρω για δωρο χριστουγεννων.

Αυτοκινητα, τρακτερ, φορτηγα εχει.

Επισης του εχω παρει και κατι παιχνιδια με ηχους και ενα σκυλακι που το τραβαει.

Γενικως το εχουμε παρακανει εκει μεσα με τα παιχνιδια.

Αλλα μπορω να μην του παρω κατι? Τι ομως?

yey2p2.png BN4cp2.png

ναι κι εγω αυτο λεω, εχω ακομα παιχνιδια κατω στην αποθηκη, που δεν της τα εχω ανοιξει, για να μην τα βγαζω ολα μαζι και τα βαριεται.

Αλλα γινεται να μην της παρω κατι τωρα για τα χριστουγεννα και να της δωσω παλιο δωρο που στην τελική δεν της το εχω παρει καν εγω (ειναι απο δωρα γενεθλιων και βαπτισης).

Εμενα παλι μου αρεσουν πολυ τα ξυλινα παιχνιδια, και οχι αυτα τα τυπου fischer price κλπ., αλλα θα μου πεις και παλι παιχνιδι ειναι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Πρεπει να παμε και στο τζαμπο για κατι αλλαγες.

Και καλα για τη δεσποινα παρηγγειλα κατι ταινιες που θελει, πηρα και το toy story και το fantasia που ειναι και για τους δυο (γιατι θα παθει τιποτα ο γιος μου με ολες αυτες τις πριγκηπισσες και τη ντορα:rolleyes:) και επισης βιβλια και κουκλες.

Στον ντρουλη τι να παρω για δωρο χριστουγεννων.

Αυτοκινητα, τρακτερ, φορτηγα εχει.

Επισης του εχω παρει και κατι παιχνιδια με ηχους και ενα σκυλακι που το τραβαει.

Γενικως το εχουμε παρακανει εκει μεσα με τα παιχνιδια.

Αλλα μπορω να μην του παρω κατι? Τι ομως?

εγω του πηρα αυτο του αρεσει πολυ και εχει ωραιο ηχο , ανεβοκατεβαινει

o buzz Και τα aliens Κουνιουνται

542456.jpg

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Εγω θα της παρω 2 κουτες να βαζει μεσα τα παιχνιδια της...κι ενα καινουργιο σετ κατσαρολες!!!Αφου αυτα αρεσουν στο παιδι!

Χωρις πλακα παντως, ενα τραπεζακι δραστηριοτητων και μια κουζινουλα τη θελουμε!Επισης πολυ της αρεσει η ηλεκτρικη σκουπα της playskool που μιλαει και τραγουδαει!Της την εφεραν οι παππουδες της, γιατι να μη λειτουργει και κανονικα ομως???

ναι κι εγω αυτο λεω, εχω ακομα παιχνιδια κατω στην αποθηκη, που δεν της τα εχω ανοιξει, για να μην τα βγαζω ολα μαζι και τα βαριεται.

Αλλα γινεται να μην της παρω κατι τωρα για τα χριστουγεννα και να της δωσω παλιο δωρο που στην τελική δεν της το εχω παρει καν εγω (ειναι απο δωρα γενεθλιων και βαπτισης).

Εμενα παλι μου αρεσουν πολυ τα ξυλινα παιχνιδια, και οχι αυτα τα τυπου fischer price κλπ., αλλα θα μου πεις και παλι παιχνιδι ειναι.

Εγω παντως το εχω κανει αυτο μια φορα με τη δεσποινα, γιατι εχει παραγινει το κακο με τα παιχνιδια.

Η δεσποινα δεν επαιζε και δεν παιζει και πολυ με παιχνιδια.

Πιο πολυ της αρεσει να ζωγραφιζει, να βλεπει καποιο παραμυθι η να διαβαζουμε.

Ο μικρος ομως τρελαινεται με παιχνιδια.

Ολα που αναφερετε τα εχουμε:rolleyes:

Και τα παιζει ο αγγελακος. Και τις κουζινες και ολα:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Εμείς πάλι δεν έχουμε πολλά παιχνίδια!! Και όσα έχουμε, δεν φαίνεται να την ενδιαφέρουν!!:tongue::tongue: Προτιμά τα τάπερ και τα κουζινικά, γι' αυτό λέω να πάρω καμμια κουζίνα που αρέσει και του βαγγέλη :tongue::tongue::tongue: Εχετε δει κάποια καλή???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

το ικεα εχει μια ωραια και το elc

Τhanks!! Πρέπει να πάω ΙΚΕΑ τώρα που το λες, θέλω να πάρω πολλαααα κουτιά να μαζεψω κάπως την ακαταστασία μας!!!:tongue::tongue:

Ελένη, ο βαγγέλης θα πάει με 2 συμμαθητές του στο σαββόπουλο σήμερα. Αξίζει ή θα βαρεθεί? (είναι 8,5)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Παντως εμενα τα παιδια μου δεν αλλαζουν τοσο συχνα νουμερο παπουτσιου, οπως λενε. Ανα εξαμηνο, μη σας πω και χρονο.

Kαι τα δικα μου το ιδιο. Ο Αντωνης φοραει τωρα 27 και η Μαριαλενα 22.

Εχουμε μουρλαθει απο τα κουνουπια ρε παιδια.

Αφου πηγα να παρω ταμπλετες και δεν ειχε το μαρκετ.

Που να φανταστουμε να εχουμε ταμπλετες μεσα στο δεκεμβριο, μου λεει η υπευθυνη...

Εγω ειχα αποθεμα σε αντικουνουπικα υγρα, γιατι ξερω οτι μεχρι τα Χριστουγεννα κυκλοφορουν κουνουπια!

Εδωσα στη Μαριαλενα εχινακεια και πηγα και πηρα και ενα ομοιοπαθητικο φαρμακο να της δωσω. Μου φαινεται και λιγο ζεστουλα, αλλα κοιμαται τωρα και δεν της βαζω θερμομετρο.

Νατασσουλα καλοριζικο το σπιτι!

age.png age.png

Εσενα φοραει και 27 ο αντωνης, η δεσποινουλα 25:tongue:

Ειναι μινιον το ποδαρακι μας...

Η κουζινα στο ικεα μου αρεσε κι εμενα πολυ.

Υπαρχουν βεβαια δεκαδες επιλογες.

Αμα πας τζαμπο θα παθεις σοκ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...