Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τάρα, κι εμένα έχει εδώ και τρεις μέρες και γίνεται μάχη!!! για να του βάλω νερό στη μύτη λες και τον αποκεφαλίζουν!

Του αρέσει να παίζει πολύ ώρα με το νερό στη μπανιέρα, νομίζω ότι εκεί τελικά "ψωνίζει" το μπούκωμα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα

Νατάσσα καλορίζικο το νέο σπίτι σας.

Ξανθή χρόνια πολλά κι εσύ Τοξοτίνα?

Σκουφάκι αγιοβασιλιάτικο που μπορώ να βρω για το φατσόνι?

Σήμερα θα βγει ο μπαμπάς μου από το νοσοκομείο και έχει λίγο αλλάξει η διάθεσή μου. Όχι ότι είναι οκ, αλλά τι άλλο να κάνει εκεί μέσα? Θα γίνουν και κάποιες τελευταίες εξετάσεις σήμερα και μετά περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα! Εχθές πήγα και τον είδα... αφήστε καλύτερα ας μην πω τίποτα...καταλαβαίνετε και πως ένιωσα αλλά και πως νιώθει κι εκείνος αφού το έχει καταλάβει! Προσπαθεί βέβαια ο καημένος να πιαστεί από μερικές φράσεις των γιατρών που ήταν θετικές, αλλά στο τέλος μου λέει...''Τις άλλες φορές ερχόμουν εδώ αεράτος, αυτή τη φορά όμως ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά'':-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια εχω συγκινηθει παρα πολυ, χθες γεννησε (με τον ιδιο τροπο με μενα-αριστη εγκυμοσυνη, προκληση, καισαρικη) μια φιλη μας και συναδελφος του Κωστα, ενα αγορακι (εκπληξη ηταν το φυλο) 3750!!Το κοιτουσα τωρα στις φωτο στο fb και ειναι ενα κουκλακι!Θελω κι εγωωωωω!!!

Χμ....είσαι σίγουρη????

Αμα ημουν θα το εκανα...:rolleyes:απλα σκεφτομαι οτι ο Κωστας μαλλον θα ξεκινησει μεταπτυχιακο απο Γενναρη και θα θελει να διαβαζει...θα βαλει λεει ενα γραφειο στην αποθηκη στο υπογειο...:confused:απο την αλλη η μανα μου λεει "καντο τωρα που ειμαι καλα και μπορω να σε βοηθησω"τι να κανω?

καλε, 3 ωρες δεν μπηκα, και γραψατε 2 σελιδες, τι ειστε εσεις καλε????

Εγω δεν εχω ψωνισει ποτε ρουχο απο το ιντερνετ, ούτε απο καταλογο! Πώς ξερετε οτι σας πανε?

και για βαλτε αυτο το site του ασος να το δω κι εγω να ενημερωθω ντεεεε

Αυτο τον ενδοιασμο ειχα κι εγω και τελικα διαψευστηκα.

Καταρχην σου δινουν πολλες λεπτομερειες για το ρουχο και μπορεις να δεις τα παντα απο πολυ κοντα. Επισης ειναι πολυ σωστα τα νουμερα. Επιπλεον μπορεις και να το επιστρεψεις.

Παντως γενικα κοιταω να επιλεγω κομματια σχετικα ευκολα, δηλ οχι με περιεργα κοψιματα κλπ που καλο ειναι να τα δοκιμαζεις.

Μεχρι τωρα ευτυχως μονο μια μπλουζα μου εχει βγει μικρη αλλα σε αυτο φταιω εγω.

Καλημερα!!!Ξανθη χρονια πολλα για χθες!!!Να τα εκατοστησεις (και παραπανω δλδ αν γινεται, εμενα το σοι μου τα φτανει τα 105-120!...)

Εχθες εφτιαξα μπισκοτακια λεμπκουχεν!!!Με πηρατε στο λαιμο σας παλι!Εγω κι η μανα μου και η Παναγιωτα (τα κανει τριμματα) τα τσακιζουμε!

Βγηκαμε και βολτα και ψωνισαμε αθλητικα puma για την Παναγιωτα και σκουφο kitty!Κουκλα ειναι!Για τα αθλητικα εχω εναν ενδοιασμο με το νουμερο.Μικρο μου φαινεται το 22 γμτ, η μαλλον ισα ισα.Ε, το πολυ σε 2 μηνες να παρουμε καινουργια! Η μικρη ελιωσε παλι αποψε, 10:30 με 8:30....

Παντως εμενα τα παιδια μου δεν αλλαζουν τοσο συχνα νουμερο παπουτσιου, οπως λενε. Ανα εξαμηνο, μη σας πω και χρονο.

Καλημέρα,

γεια σου Νατασσούλα, με το καλό στο κανούριο σπίτι!

Κυκλοφορώ με κοντομάνικο και ακούω δελτία καιρού για επερχόμενο ψύχος, μπας και ονειρεύομαι; Άντε πια, να απαλλαχθούμε από τα κουνούπια, Δεκέμβρη μήνα, τον έχουν κάνει το μικρό λες κι έχει ιλαρά, τι κι αν παίρνω τα μέτρα μου, κουνουπιέρες, αντικουνουπικά...[/size][/font]

Παιδιά η ζωή τρέχει κι εγώ την κυνηγάω, πώς φεύγει έτσι ο χρόνος; Τίποτα απ' όσα σχεδιάζα δεν προφθαίνω, σε λίγο Χριστούγεννα... (σαν χθες μου φαίνεται ότι ήταν τα περσυνά!)[/size][/font]

Εχουμε μουρλαθει απο τα κουνουπια ρε παιδια.

Αφου πηγα να παρω ταμπλετες και δεν ειχε το μαρκετ.

Που να φανταστουμε να εχουμε ταμπλετες μεσα στο δεκεμβριο, μου λεει η υπευθυνη...

Αυτο που περναει η ζωη σαν τρελλη, το νιωθω κι εγω πια συνεχεια.

Καταρχην κοιταω την κορη μου και παθαινω πλακα απο το ποσο εχει μεγαλωσει.

Ξανθη χρονια πολλα!!!:D

Νατασσουλα καλοριζικο, να ειστε ευτυχισμενοι στο καινουργιο σπιτι.

Παντως τα παιδακια συνηθως μετα τα 2 δειχνουν ενδιαφερον στον παιδοτοπο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αμα ημουν θα το εκανα...:rolleyes:απλα σκεφτομαι οτι ο Κωστας μαλλον θα ξεκινησει μεταπτυχιακο απο Γενναρη και θα θελει να διαβαζει...θα βαλει λεει ενα γραφειο στην αποθηκη στο υπογειο...:confused:απο την αλλη η μανα μου λεει "καντο τωρα που ειμαι καλα και μπορω να σε βοηθησω"τι να κανω?

Εγω παντως λεω να τα κανετε τα δευτερα πριν γινουν 3 τα πρωτα.

Η δεσποινα δε θυμαται καν οτι ηταν μονη της, καταλαβαινει οτι καποια στιγμη ηρθε το αδελφακι (μας λεει και ευχαριστω που της φεραμε αδελφο και θελει κι αλλο:rolleyes:) αλλα θεωρω οτι περασε πολυ πιο ευκολα αυτη τη φαση ζηλιας κλπ γιατι δεν ειχε ακομα συνειδητοποιησει τα προτερηματα του να ειναι μονη.

Παντως τωρα που τους βλεπω (ακομα και οταν ψιλοτσακωνονται) λεω ευτυχως που με φωτισε ο Θεος και δεν εμεινα στο ενα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Η συνταγη για τους κουραμπιεδες

500γραμ βουτυρο

2 βανιλιες

1 κροκος

2 κ.γ. ανθονερο

1 πιατακι του καφε ζαχαρη αχνη

Τα χτυπαμε στο μιξερ να γινουν σαν σαντιγυ, χαμηλωνουμε και ριχνουμε 1 πακετο περιπου αλευρι (οσο παρει) και 250 γραμ τριμμενο αμυγδαλο.

Τα πλαθουμε και τα βαζουμε στο ταψι.

Ψησιμο 1 ωρα στους 170 να εχουν ανοιχτο χρωμα.

Τα βγαζουμε, τα ραντιζουμε με ανθονερο και πασπαλιζουμε με αχνη ζαχαρη.

Καλη επιτυχια:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Αυτο τον ενδοιασμο ειχα κι εγω και τελικα διαψευστηκα.

Καταρχην σου δινουν πολλες λεπτομερειες για το ρουχο και μπορεις να δεις τα παντα απο πολυ κοντα. Επισης ειναι πολυ σωστα τα νουμερα. Επιπλεον μπορεις και να το επιστρεψεις.

Παντως γενικα κοιταω να επιλεγω κομματια σχετικα ευκολα, δηλ οχι με περιεργα κοψιματα κλπ που καλο ειναι να τα δοκιμαζεις.

Μεχρι τωρα ευτυχως μονο μια μπλουζα μου εχει βγει μικρη αλλα σε αυτο φταιω εγω.

Α καλο αυτό, λετε να το τολμησω κι εγω? Καλα θα δω

Παντως εμενα τα παιδια μου δεν αλλαζουν τοσο συχνα νουμερο παπουτσιου, οπως λενε. Ανα εξαμηνο, μη σας πω και χρονο.

Κι εγω αυτό βλεπω με την Ιλιάνα, δεν μεγαλωνει γρηγορα το ποδαρακι της (λογικο αν σκεφτεις οτι τους τελευταιους μήνες εχει μείνει λίγο στάσιμη και η γενικότερη ανάπτυξη. Με το ζορι τους παιρνουμε τους ποντους και τα γραμμαρια).

4Rnfp3.png

Εμάς η μικρή φοράει 22 και μας είπαν ότι ανά 3 μήνες αλλάζει νούμερο για να είναι και άνετο,να μην την σφίγγει...εγώ φοράω 38 και ο Κώστας 45....ανάλογα πάντα και το παπούτσι..ας πούμε σε καλοκαιρινά πέδιλα μπορεί να φορέσω και 37...καλά εγώ είπαμε,είμαι μινιόν!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...