Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπέρα....Σοφάκι και τα δικά μας ποδαράκια μυρίζουν....φοβερό,ε;;;

αχ τα κακάκια...έμμονη ιδέα έγιναν..

όσο για το gummy bear μόνο με αυτό τρώμε την φρουτόκρεμα.της ξαναέκανα όταν ξύπνησε και την έφαγε 'ολη γιατί το πρωί λίγες κουταλιές....

βατραχάκι ωραίες που είναι οι αγκαλιές...

κορίτσια ξέρει καμμία για τα μωρά που παρατάνε στο Αλεξάνδρα και ζητάνε ρούχα που να τα στείλω;;επίσης μπορούμυ να υιοθετήσουμε από εκεί;;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τα δούμε τα ντοκουμέντα στο φβ, όχι τίποτα άλλο, να ετοιμαζόμαστε κι εμείς που δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα, να δούμε τι μας περιμένει! :tongue:
Θα βάλω σε λίγο πρώτη μέρα χορταρικά να δεις μούρη κλαμμένη!
κορίτσια ξέρει καμμία για τα μωρά που παρατάνε στο Αλεξάνδρα και ζητάνε ρούχα που να τα στείλω;;επίσης μπορούμυ να υιοθετήσουμε από εκεί;;
Υπάρχει σχετικό θέμα για το Αλεξάνδρα στο άλλο φόρουμ, προς το παρόν δεν δέχονται ρούχα. Μπορείς να στείλεις στο Ιδρυμα Βρεφών Μητέρα νομίζω (Δημοκρατίας 65, Ίλιον, τηλ. 2102627155, 2621911-15).

Δες κι αυτό: http://www.dailygreece.com/2007/02/post_67.php

WN6Op3.png

Να τα δούμε τα ντοκουμέντα στο φβ, όχι τίποτα άλλο, να ετοιμαζόμαστε κι εμείς που δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα, να δούμε τι μας περιμένει! :tongue:

Καλησπερούδια κοριτσάκια!!!!

θα βαλω φωτο μολις τις περασω στον υπολογιστη

που ειστε βρε κοριτσοπουλα??????????

περιμενετε να δειτε x-factor??

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ κορίτσια για το κουράγιο:) Να είστε καλά.Τελικά ο πατέρας μου έχει γρίπη (πνευμονιόκοκκο). Ευτυχώς που είχε εμβολιαστεί πριν 1 μήνα γιατί θα ήταν πολύ διαφορετικά τώρα τα πράγματα!!!:-(Μέχρι Τρίτη θα είναι σίγουρα μέσα πάντως.

Εχθές κάναμε κι εμείς εμβόλια και σήμερα η μπέμπα είναι λίγο αδιάθετη με πυρετούλη ως 38, αλλά δεν ανησυχώ είναι φυσικό!Τώρα είναι καλά,για να δούμε το βράδυ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ κορίτσια για το κουράγιο:) Να είστε καλά.Τελικά ο πατέρας μου έχει γρίπη (πνευμονιόκοκκο). Ευτυχώς που είχε εμβολιαστεί πριν 1 μήνα γιατί θα ήταν πολύ διαφορετικά τώρα τα πράγματα!!!:-(Μέχρι Τρίτη θα είναι σίγουρα μέσα πάντως.

Εχθές κάναμε κι εμείς εμβόλια και σήμερα η μπέμπα είναι λίγο αδιάθετη με πυρετούλη ως 38, αλλά δεν ανησυχώ είναι φυσικό!Τώρα είναι καλά,για να δούμε το βράδυ!

Περαστικα και στους δυο ολα θα πανε καλα!

Διαφημίσεις

Εμένα σταντέ μετά τα φρούτα θα μας χέσει. Όσο για το αν του άρεσε... Κατ'αρχάς ήρθε μια φίλη της προάλλες και μου έδειξε πως να ΜΗΝ είμαι τόσο δημοκρατική με το κουτάλι. Σπρώχνεις, κατεβάζεις γλώσσα και χώνεις όλο το κουτάλι, άμα περιμένεις να φάει από τη μυτούλα σώθηκες. Έτσι τελειώνουμε πιο γρήγορα και τρώει και περισσότερο παραδόξως (του αρέσει δεν του αρέσει). Επίσης στην φρουτόκρεμα θα βάλουμε απαραιτήτως ντιβιντι με το gummybear για να ξεχνιέται και να ανοίγει στοματάρα :lol:

Οπότε βρες τρόπους να του αποσπάς την προσοχή, μίλα, κάνε θορύβους (μπιπ μπιπ, ααααααα κλπ). Γενικώς γίνε γελωτοποιός :D

Εμένα πάλι η χοντρούλα μου τρώει ότι της δώσω, είναι φαγανό το κοριτσάκι μου, μου έμοιασε;) Σήμερα ήπιε την πορτοκαλάδα της σαν να μην έτρεχε τίποτα και την μπισκοτόκρεμα την πήγε ''μαρούλι''!:lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Βατραχάκι ευχαριστώ. Τι ωραίος φατσούλας αυτός που έβαλες!!!!!!!

ναι ειναι πολυ ωραιος!!!!

τι πορτοκαλαδα δινεις στη μικρη σου? εμας η γιατρος δεν μας δινει κρεμουλες γιατι ειμαστε στα ορια με τα κιλακια του προς τομπαρον μονο φρουτακια

και τον ανιψουλη μου τον δευτερο οταν ηταν μωρακι δεν τον δινανε κρεμουλες γιατι ητανε μπουλουκος και τωρα που ειναι 8 χρονων αν τον δεις ειναι τοσο αδυνατος αλλα τρωει πολυ

Ενα πορτοκάλι στιμένο και σουρωμένο και αραιωμένο με νερό. Αυτό το δίνουμε για δεκατιανό που λένε. Κρέμα τρώμε εδώ κι ένα μήνα!Εμείς είμαστε 7.700 και 65 ύψος. Αναλογίες για 6 μηνών παιδί όχι για 5 που είμαστε σχεδόν.Αλλά υπάρχει πλήρης συμμετρία μας είπε η παιδίατρος.Για το ύψος της είναι ότι πρέπει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ενα πορτοκάλι στιμένο και σουρωμένο και αραιωμένο με νερό. Αυτό το δίνουμε για δεκατιανό που λένε. Κρέμα τρώμε εδώ κι ένα μήνα!Εμείς είμαστε 7.700 και 65 ύψος. Αναλογίες για 6 μηνών παιδί όχι για 5 που είμαστε σχεδόν.Αλλά υπάρχει πλήρης συμμετρία μας είπε η παιδίατρος.Για το ύψος της είναι ότι πρέπει!

εμεις ειμαστε 8600 73 ποντους και ειμαστε στα φυσιολογικα ορια

καθε γιατρος εχει διαφορετικο προγραμμα στο θεμα φαγητου εσεις ηδη τρωτε κρεμουλα και χυμο ενω εμεις μολις σημερα ξεκινησαμε φρουτακι

5 μηνων

Θα βάλω σε λίγο πρώτη μέρα χορταρικά να δεις μούρη κλαμμένη!

Υπάρχει σχετικό θέμα για το Αλεξάνδρα στο άλλο φόρουμ, προς το παρόν δεν δέχονται ρούχα. Μπορείς να στείλεις στο Ιδρυμα Βρεφών Μητέρα νομίζω (Δημοκρατίας 65, Ίλιον, τηλ. 2102627155, 2621911-15).

Δες κι αυτό: http://www.dailygreece.com/2007/02/post_67.php

ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι μου..είδα και για τις ανάδοχες οικογένειες...γμτ είναι πολύ μακριά από μας ήθελα να πάω να δω πως είναι τα μωράκια εκεί μόνα τους τα καημένα..τεσπα

καλημέρα σας με πιάσανε οι ευαισθησίες..κοιμάστε ακόμη κούκλες;;εγώ έκανα καφεδάκι γαλλικό ντεκαφεινέ και αράζω λίγο,η μικρή ξύπνησε και κάθελίγο της δίνω και από μια κουδουνίστρα να μην γκρινιάζει...

εμείς είμαστε 68 πόντους και 6600...η γιατρός μας είπε ότι η καμπύλη της είναι σταθερή και ανοδική..οπότε δεν ανησυχώ άλλωστε ξένο δεν ξανακάνω το λάθος να της ξαναδώσω...(να μην παρεξηγηθώ εννοώ πως με το ξένο έχανε γεύματα από στήθος γιατί δεν πεινούσε συχνά και μειώνεται η ποσότητα)

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...