Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ελα ντε!

Εχω καθησει εδω και προσπαθω να βρω καπου να διαβασω την ιστορια της αριελ της μικρης γοργονας γιατι εχω υποσχεθει στη δεσποινα να της πω το παραμυθι και το μισοθυμαμαι.

Επισης πρεπει να διαβασω καλα και την πενταμορφη και το τερας, γιατι θα με εξετασει και σε αυτο:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα ντε!

Εχω καθησει εδω και προσπαθω να βρω καπου να διαβασω την ιστορια της αριελ της μικρης γοργονας γιατι εχω υποσχεθει στη δεσποινα να της πω το παραμυθι και το μισοθυμαμαι.

Επισης πρεπει να διαβασω καλα και την πενταμορφη και το τερας, γιατι θα με εξετασει και σε αυτο:tongue:

Ωχ κατάλαβα!!!! Αντε καλό κουράγιο!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλε, 3 ωρες δεν μπηκα, και γραψατε 2 σελιδες, τι ειστε εσεις καλε????

Εγω δεν εχω ψωνισει ποτε ρουχο απο το ιντερνετ, ούτε απο καταλογο! Πώς ξερετε οτι σας πανε?

και για βαλτε αυτο το site του ασος να το δω κι εγω να ενημερωθω ντεεεε

4Rnfp3.png

να ΄μαι παλι!!!

σορρυ, αλλα τελικα ειχα ενα μακρυυυυυυυ τηλεφωνημα απο τον ιδιοκτητη της δουλειας στην οποια το πιθανοτερο θα ξεκινησω απο μεσα Ιανουαριου!

το Σαββατο θα παμε να συζητησουμε οποτε... κοτντος ψαλμος αλληλουια...

αναμικτα τα συναισθηματα.... :|:?:):mad::eek::confused:;)

θα κατσω το βραδακι να μεταφρασω τις συνταγες και θα σας τις γραψω!!!

εγω παντα ελεγα, οτι... δημιουργω αναμνησεις!!!!

εφτιαχνα με τα παιδια μου αυτα τα μπισκοτακια, και καθε χρονο το περιμενανε πως και πως!!

φυσικα τωρα που ειναι πλεον εφηβοι... το μονο που κανουν ειναι να τα... σαβουριαζουν αλλα απο βοηθεια... 0 !!!!!! :rolleyes:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

να ΄μαι παλι!!!

σορρυ, αλλα τελικα ειχα ενα μακρυυυυυυυ τηλεφωνημα απο τον ιδιοκτητη της δουλειας στην οποια το πιθανοτερο θα ξεκινησω απο μεσα Ιανουαριου!

το Σαββατο θα παμε να συζητησουμε οποτε... κοτντος ψαλμος αλληλουια...

αναμικτα τα συναισθηματα.... :|:?:):mad::eek::confused:;)

θα κατσω το βραδακι να μεταφρασω τις συνταγες και θα σας τις γραψω!!!

εγω παντα ελεγα, οτι... δημιουργω αναμνησεις!!!!

εφτιαχνα με τα παιδια μου αυτα τα μπισκοτακια, και καθε χρονο το περιμενανε πως και πως!!

φυσικα τωρα που ειναι πλεον εφηβοι... το μονο που κανουν ειναι να τα... σαβουριαζουν αλλα απο βοηθεια... 0 !!!!!! :rolleyes:

Λίζα εκει που έκανες τη δεξίωση θα δουλέψεις??...δε ρωτάω από κουτσομπολιό, δούλευε ένας φίλος μου εκεί και έχω χάσει τα ίχνη του!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλε, 3 ωρες δεν μπηκα, και γραψατε 2 σελιδες, τι ειστε εσεις καλε????

Εγω δεν εχω ψωνισει ποτε ρουχο απο το ιντερνετ, ούτε απο καταλογο! Πώς ξερετε οτι σας πανε?

και για βαλτε αυτο το site του ασος να το δω κι εγω να ενημερωθω ντεεεε

http://www.asos.com/

Δεν μπαίνω πολύ τελευταία αλλά σας διαβάζω.

Μαρία δεν ξέρω τι να σου πω ρε γμτ... καλή δύναμη

WN6Op3.png

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ WEIHNACHTSPLAETZCHEN :tongue:

γερμανικα χριστουγεννιατικα μπισκοτακια

500γρ αλευρι

250γρ βιταμ

200γρ ζαχαρη

8 κροκους

2 βανιλιες

ξυσμα λεμονιου ή πορτοκαλιου (οτι προτιματε)

για το στολισμα

κουβερτουρα λευκη, μαυρη, διαφορα ζαχαρωτα, τριμμενοι ξηροι καρποι, ινδικη καρυδα (οτι σας αρεσει)

βαζουμε ολα τα υλικα μαζι σε μια λεκανιτσα και ζυμωνουμε μεχρι να γινει η ζυμη

αφηνουμε τη ζυμη για 1 ωρα στο ψυγειο να ξεκουραστει και στη συνεχει την ανοιγουμε και με τα φορμακια κοβουμε τα μπισκοτακια

ψηνουμε στους 180 βαθμους για 10 - 15 λεπτα (αναλογα με το φουρνο)

αφηνουμε να κρυωσουν λιγο και στη συνεχεια αφου εχουμε λιωσει την κουβερτουρα, στολιζουμε με οτι θελουμε...

αυτη ειναι η βασικη συνταγη για μπισκοτακια

αν θελετε μεσα στη ζυμη μπορειτε να προσθεσετε για περισσοτερο γευση...

κακάο, ή αλεσμενα φουντουκια ή αμυγδαλα...

:)

7hWqp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!τί κάνετε?με θυμάστε?

μετακομίσαμε τελικά και μέχρι να συμμαζευτώ, να αποκτήσω και πάλι σύνδεση πέρασε πολύς καιρός. τα παιδάκια σας τί κάνουν? ο δικός μου εκτός από ένα πρόσφατο κρυωματάκι είναι μια χαρά.

αύριο θα πάω Αλεξανδρούπολη με την αδερφή μου.είναι ο νονός μου στο νοσοκομείο και θα πάμε να τον δούμε. τί να σας λέω τώρα.και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει το παράπονο. καρκινώματα και ο οργανισμός του δεν αντέχει την χημειοθεραπεία. ανεβάζει σαράντα πυρετό, πέφτει ο αιματοκρίτης.έχει την γιορτή του τα χριστούγεννα να πάρει...

ας μη σας στεναχωρώ, να πω κάτι άλλο. όμορφο το καινούργιο σπίτι. βέβαια κάθε μέρα όλο και κάτι βγάζει, δεν έχουμε συμμαζευτεί και τελείως αλλά το παλεύουμε. πάτησα και πόδι και κάθε δεκαπέντε θα μου κάνει μια κυρία τα μπαλκόνια και θα με βοηθάει στο καθάρισμα. για να δούμε, θα τα καταφέρω ή θα την χάσω πάλι τη μπάλα?

πριν μια εβδομάδα βγήκαμε επιτέλους και με τις θεσσαλονικιές του parents. αν και ο γιος μου ξενέρωσε με τον παιδότοπο και δεν ξεκολλούσε από πάνω μου, πέρασα πολύ ωραία. σαν να τις ήξερα χρόνια. ελπίζω μόλις βολέψει πάλι να το επαναλάβουμε.

σας καληνυχτώ, για να σας διαβάσω και λίγο...πολλά φιλιά

HZBPp3.png

Τι κάνετε? Είναι τόσο ωραία όλα αυτά που λέτε, γιορτές, δώρα, μαγαζιά...

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω σήμερα, είμαι πολυ...:(:(:(

Μόλις μίλησα με τον πατέρα μου και έγινα χάλια πάλι! Μάλλον αύριο θα βγει από το νοσοκομείο, αλλά πονάει από ότι μου είπε. Η γιατρός που τον παρακολουθεί του είπε να μην ανησυχεί και ότι μάλλον πέρασε ένα βαρύ κρύωμα :( Τι να του πει κι αυτή για να τον καθησυχάσει? Εκείνος μου είπε ότι φοβάται πάντως! :cry:

Κασσιανή, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! Να του το παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ όλο αυτό! Γιατί είναι και πολύ φοβιτσιάρης και όταν του επιβεβαιώσουμε την υποψία του, θα τρελαθεί!

καλή δύναμη κοριτσάκι. εύχομαι να πάνε όλα καλά. κι εγώ δεν θα το έλεγα, δεν ξέρω.

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

πορει καποια να μου πει που ειναι αυτο το next στην αθηνα?

A: Iroon Polytechniou 51,

Pireaus,

T: + 30 210 4297482

και

rendis

Petrou Ralli 97, Ag. Ioannis

Rendis

T: + 30 210 5698160

και λαρισα

larissa

3rd klm Larisas-Tirnavou

Larisa

T: + 30 2410 593730

καλημερα

Εχτες ειχα γεννεθλια και τσακισα μια τουρτα μονη σημερα εχω καουρες πρωι-πρωι:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα!!!Ξανθη χρονια πολλα για χθες!!!Να τα εκατοστησεις (και παραπανω δλδ αν γινεται, εμενα το σοι μου τα φτανει τα 105-120!...)

Εχθες εφτιαξα μπισκοτακια λεμπκουχεν!!!Με πηρατε στο λαιμο σας παλι!Εγω κι η μανα μου και η Παναγιωτα (τα κανει τριμματα) τα τσακιζουμε!

Βγηκαμε και βολτα και ψωνισαμε αθλητικα puma για την Παναγιωτα και σκουφο kitty!Κουκλα ειναι!Για τα αθλητικα εχω εναν ενδοιασμο με το νουμερο.Μικρο μου φαινεται το 22 γμτ, η μαλλον ισα ισα.Ε, το πολυ σε 2 μηνες να παρουμε καινουργια! Η μικρη ελιωσε παλι αποψε, 10:30 με 8:30....

Καλημέρα!!

Ξανθή,χρόνια πολλά για χτες!!Πολύχρονη!!!

Μαράκι,για άλλη μιά φορά θα σου ευχηθώ τα καλύτερα για τον πατέρα σου....μακάρι να το ξεπεράσει και να πάνε όλα καλά....εμείς χάσαμε τον θείο μου και την γιαγιά μου από καρκίνο και δεν τους είχαμε πει τίποτα...μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρανε αλλά τελικά δεν ξέρω αν αυτό ήταν καλό ή όχι....βέβαια ήταν και οι δύο περιπτώσεις σε τελικό στάδιο όταν το μάθαμε οπότε ούτε λόγος για θεραπείες κλπ....ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!!

Η Ιωάννα έχει ακόμα βήχα,της δίνω σιρόπι aerius και ελπίζω να συνέλθει σιγά σιγά....έχει ένα βήχα λες κι είναι νταλικιέρης....και πιό έντονο το βράδυ,βήχει για καμιά ώρα πριν κοιμηθεί...

MRIip3.png

xnmwp3.png

247757bl6lb0e06a.gif

Καλημέρα,

γεια σου Νατασσούλα, με το καλό στο κανούριο σπίτι!

Κυκλοφορώ με κοντομάνικο και ακούω δελτία καιρού για επερχόμενο ψύχος, μπας και ονειρεύομαι; Άντε πια, να απαλλαχθούμε από τα κουνούπια, Δεκέμβρη μήνα, τον έχουν κάνει το μικρό λες κι έχει ιλαρά, τι κι αν παίρνω τα μέτρα μου, κουνουπιέρες, αντικουνουπικά...

QUOTE=kassiani;729324]

αμαρτια ομολογουμενη, ουκ εστιν αμαρτια:rolleyes:

τωρα το κανα:tongue:

Αααα, και σε είχαμε παράδειγμα, λέγαμε δηλαδή, αν η Κασσιανή δεν παίρνει τίποτα, τότε μπορούμε κι εμείς, μας κατέρριψες το μύθο μας. (Όλοι έχουμε ανάγκη από ένα μύθο).

Παιδιά η ζωή τρέχει κι εγώ την κυνηγάω, πώς φεύγει έτσι ο χρόνος; Τίποτα απ' όσα σχεδιάζα δεν προφθαίνω, σε λίγο Χριστούγεννα... (σαν χθες μου φαίνεται ότι ήταν τα περσυνά!)

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

1870931wimvlht4t3.gif

Καλημερα κοριτσια!

Συμπεθερα ειχες γενεθλια και μας το εκρυψες? Απο τωρα...???:tongue:

Πολυχρονη και καλοχρονη!

Χθες επιτελους στολισαμε κι εμεις. Προς το παρον το δεντρο ειναι ορθιο, και νομιζω πως ετσι θα παραμεινει!

Η Μαριαλενα εχει μυξες σημερα. Σε λιγο θα παρω τον γιατρο να μου δωσει κανενα ομοιοπαθητικο φαρμακο για να μη χειροτερεψει και κολλησει και ο Αντωνης.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...