Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλη ξεκουραση!Περαστικα!(σπιτι και ξεκουραση πως τα ταιριαζεις εσυ...):rolleyes:

Γιατι τα παιδακια μου ερχονται στις 4.40μμ:cool:

Καθε μερα νευριαζω και διαμαρτυρομαι στον αγγελο οτι ερχονται αργα τα παιδια μας.

Αλλα:

αφενος εχει δικιο οτι μου χρειαζεται κι εμενα εστω μια ωρα να προλαβω να βγαλω ρουχα, να πλυθω, να φαω

αφετερου εκεινη την ωρα μετα το μεσημεριανο υπνο ειναι που περνανε φανταστικα (οπως μου λεει η δεσποινουλα και εχω δει και η ιδια) γιατι εχουν ελευθερο παιχνιδι και γινεται χαμος.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τι το θελατε με τις ηλεκτρονικες αγορες????

Μολις ψωνισα απο αγγλια ενα παντελονι και τρια φουστανακια.

Δωρεαν αποστολη, ολα μαζι 170 ευρω:oops::oops::oops:

Των παιδιών φαντάζομαι εεεεε????:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μετα τα δυο η δεσποινα εδειξε ενδιαφερον για το δεντρο.

Και ο αγγελος το μονο που ηθελε ηταν να το τραβηξει κατω:rolleyes:

Εμεις χασαμε το ντιβιντι με τα χριστουγεννιατικα ζουζουνια και εχει πεσει κλαμα...

Πρεπει καπου να παω να το βρω παλι.

Οπως και την αριελ και την πενταμορφη και την ωραια κοιμωμενη:rolleyes:

Και τι το θελατε με τις ηλεκτρονικες αγορες????

Μολις ψωνισα απο αγγλια ενα παντελονι και τρια φουστανακια.

Δωρεαν αποστολη, ολα μαζι 170 ευρω:oops::oops::oops:

απο που τα πηρες καλε 170 ευρω??

εγω παντως πηρα απο το Next 2 τζιν ,3 μπλουζες ,5 ζευγαρια καλτσες του Μαριου και 2 σουτιεν δικα μου με 70 ευρω:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ρε ριξτε το λιγο στην τρελη και ολα καλα θα πανε! Η ζωη θελει διακομωδηση (παει...το δολοφονησα κι αυτο!)

ετσι ειναι ο αντρας μου και ειναι κουφετο:tongue:

Α οκ να μην ανησυχώ με το φατσάκι που μένει αδιάφορο!

Πάλι ψώνια βλέπω...:-P είναι που δεν θα ψώνιζες ε???

αμαρτια ομολογουμενη, ουκ εστιν αμαρτια:rolleyes:

τωρα το κανα:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Των παιδιών φαντάζομαι εεεεε????:tongue::tongue::tongue:

Δικα μου:oops::rolleyes:

απο που τα πηρες καλε 170 ευρω??

εγω παντως πηρα απο το Next 2 τζιν ,3 μπλουζες ,5 ζευγαρια καλτσες του Μαριου και 2 σουτιεν δικα μου με 70 ευρω:tongue:

Τωρα τα 170 για 3 φορεματα και ενα παντελονι ειναι πολλα η λιγα?

απο το ασος ψωνιζω

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Το next στέλνει Ελλάδα????

οχι αλλα εχει στην Αθηνα Νext για εσας , εγω τα παραγγειλα αλλα τα προωθησα στον ξαδελφο μου που μενει Λονδινο και μου τα εστειλε αυτος σε 4 ημερες ηταν σπιτι μου

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

οχι αλλα εχει στην Αθηνα Νext για εσας , εγω τα παραγγειλα αλλα τα προωθησα στον ξαδελφο μου που μενει Λονδινο και μου τα εστειλε αυτος σε 4 ημερες ηταν σπιτι μου

Ναι, το γνωρίζω, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα εχει καμμία σχέση με το αγγλικό!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

το ιδιο ειναι αλλα οι τιμες ειναι λιγο πιο τσιμπημενες εχει και πατρα και Λαρισα οποτε ολα μακρυα ειναι για εμενα ετσι αφου μπορω να το κανω ετσι θα το συνεχισω

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

το ιδιο ειναι αλλα οι τιμες ειναι λιγο πιο τσιμπημενες εχει και πατρα και Λαρισα οποτε ολα μακρυα ειναι για εμενα ετσι αφου μπορω να το κανω ετσι θα το συνεχισω

Και πολύ καλά κάνεις!!!;)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ουτε καν το ξερω το next

Παντως με το asos ειμαι φοβερα ικανοποιημενη.

Παιρνω φορεμα με 35 -40 ευρω και ειναι και πολυ ωραιο και δεν το φοραει και ολη η σκουφα ταυτοχρονα:tongue:

Παντως σοβαρα, προχθες φορουσα ενα φορεμα απο ασος και φαγωθηκαν ολοι να μου λενε τι ωραιο και απο που το πηρα και ολοι εβαζαν και στοιχημα οτι ειναι και ακριβο. 35 ευρουδακια το ειχα παρει...

Τωρα ομως κοιτουσα στο αλλο σαιτ που ψωνιζω, οπου τα πραγματα δεν ειναι ετσι "φιλικα" προς την τσεπη και εχω σκασει λεμε.

Ειδα το πιο ωραιο (για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον) καμηλο παλτο που εχω δει ποτε.

Τα καμηλο παλτο συνηθως μου κανουν πολυ γεροντιστικα και δεν τα θελω, αλλα αυτο ειναι πολυ καλο.

Στην αρχη ειδα 350 ευρω και λεω αντε ψιλοκαλα ειναι, αλλα τελικα ηταν σε λιρες.

420 ευρω παει η καμηλα:?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...