Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Lebkuchen?!?!!?!?! Θέλω τι συνταγή ΤΩΡΑ!!!!!!

Κι εγω!Να φτιαξω με την Παναγιωτα!!!!!Εψαχνα για κατι τετοιο σημερα, θα τα κανω σε σχεδιακια χριστουγεννιατικα!

Α!Καλε για πειτε, πηρατε σκουφακι για τα μικρα?Ειχα παρει ενα απο την Πραγα πλεκτο με αυτακια-κοτσιδες οταν ημουν εγγυος αλλα ειναι μικρο.Που να κοιταξω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lebkuchen?!?!!?!?! Θέλω τι συνταγή ΤΩΡΑ!!!!!!

αααχ! οχι, δε φτιαχνω lebkuchen ... αλλα τη συνταγη την εχω! το θεμα ειναι, οτι πολλα απο αυτα τα υλικα που αναφερονται στη συνταγη δεν μπορω να το βρω εδω στην Ελλαδα!!!

φτιαχνω plaetzchen...

Kekse.jpg

7hWqp3.png

Nαι δυστυχώς, απλά δεν ξέρουμε την μορφή του και πόσο επιθετικός είναι!
καλησπερα κοριτσια...

απο το πρωι, φτιαχνω χριστουγεννιατικα γερμανικα μπισκοτακια αλλα τωρα κανω ενα διαλλειμα και ειπα να ... σας διαβασω λιγο!!

Μαρια μου ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ!

Ειναι μια δυσκολη κατασταση και θα πρεπει να ... οπλιστειτε ολοι με δυναμη για να βοηθησετε το μπαμπα σου!!!!!

Καμια φορα αναρωτιεμαι τι ειναι το καλυτερο... να ξερει καποιος για την κατασταστη του ωστε να το παλεψει... ή οχι ?

Στη μαμα μου, το ειπαμε εξ΄αρχης, και οταν το εμαθε, εγινε αλλος ανθρωπος!

Εκει που ηταν φοβιτσιαρα, δεν φοβοταν τιποτα!!!! Παλεψε και ... τον νικησε τελικα!!!!!!!!!!!!

Μαρια πολυ λυπαμαι, ειλικρινα.

Παντως να ξερεις οτι εμενα ο γιατρος μου τα χε πει πολυ μαυρα, κατι για 6 μηνες, να κανουμε θεραπειες μπας και γινει κατι κλπ.

Με τις θεραπειες εξαφανιστηκαν τα παντα και εχουν περασει σχεδον 4 χρονια.

Ειμαι ομως βεβαιη οτι αν του ελεγα τη σοβαροτητα, θα επεφτε επι τοπου σε καταθλιψη και δε θα ειχε καλη εξελιξη.

Ο μπαμπας μου για να καταλαβετε πιστευε οτι η εγχειριση εγινε κανονικα και οι θεραπειες ηταν απλως τυπικη διαδικασια.

Οποτε εμπαινε κι εβγαινε απο τις χημειοθεραπειες και τις ακτινοβολιες ροδαλος και κεφατος.

Σημασια βεβαια παιζει και ο χαρακτηρας του καθε ανθρωπου.

Εγω δυστυχως ηξερα οτι δεν επρεπε να πω τιποτα σε κανεναν, γιατι ο μπαμπας μου θα κατερρεε και οι υπολοιποι δε θα μπορουσαν να κρυψουν τα μουτρα τους. Οποτε...το τρωγα μονη μου:?

Γι αυτο μαρια πρεπει να το συζητησετε και με τη μαμα σου, τι ξερετε εσεις/B] οτι ειναι καλυτερο για εκεινον.

Ευχομαι ειλικρινα ολα να πανε οσο το δυνατον καλυτερα.

Το φατσακι σου παντως θα σε βοηθησει παρα πολυ:)

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Λίζα μακάρι κι ο μπαμπάς μου να το δει έτσι, αλλά επείδη τον ξέρω...δεν το βλέπω!

Αφήστε τα τώρα αυτά, σας μαύρισα πάλι!

Πολύ ωραία τα μπισκοτάκια φαίνονται! Καλοφάγωτα!!!

Εχθές στόλισα δέντρο και η μικρή όσο εγώ στόλιζα, έβλεπε ζουζούνια sto youtube. Φυσικά και μετά σημασία δεν του έδωσε! Καθόλου εντύπωση δεν της έκανε ρε παιδί μου? Τζάμπα ο κόπος μου :rolleyes: Κι εσάς έτσι ασυγκίνητα ήταν τα μωρά σας? δεν νομίζω, ε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

και εγώ θέλω τα κουλουράκια!!!! :):):) Και καμμιά δοκιμασμένη συνταγή για κουραμπιέδες παρακαλώ!! Εκανε τέλειους η μαμά μου, αλλά η συνταγή ήταν γραμμένη στο μυαλό της...:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαρια κι εμενα σχεδον ασυγκινητη εμεινε, καλυτερα ομως γιατι οποτε το κοιταει θελει να βγαλει τις μπαλες!Και για το φουσκωτο αη βασιλη που της πηρα με κοτζαμ ελαφι σημασια δεν εδωσε...

Καλε Λιζα δωσε τη συνταγη ετσω και γι'αυτα τα λεκουκεν, πως τα λες....ωραια φαινονται!

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Λίζα μακάρι κι ο μπαμπάς μου να το δει έτσι, αλλά επείδη τον ξέρω...δεν το βλέπω!

Αφήστε τα τώρα αυτά, σας μαύρισα πάλι!

Πολύ ωραία τα μπισκοτάκια φαίνονται! Καλοφάγωτα!!!

Εχθές στόλισα δέντρο και η μικρή όσο εγώ στόλιζα, έβλεπε ζουζούνια sto youtube. Φυσικά και μετά σημασία δεν του έδωσε! Καθόλου εντύπωση δεν της έκανε ρε παιδί μου? Τζάμπα ο κόπος μου :rolleyes: Κι εσάς έτσι ασυγκίνητα ήταν τα μωρά σας? δεν νομίζω, ε?

Μετα τα δυο η δεσποινα εδειξε ενδιαφερον για το δεντρο.

Και ο αγγελος το μονο που ηθελε ηταν να το τραβηξει κατω:rolleyes:

Εμεις χασαμε το ντιβιντι με τα χριστουγεννιατικα ζουζουνια και εχει πεσει κλαμα...

Πρεπει καπου να παω να το βρω παλι.

Οπως και την αριελ και την πενταμορφη και την ωραια κοιμωμενη:rolleyes:

Και τι το θελατε με τις ηλεκτρονικες αγορες????

Μολις ψωνισα απο αγγλια ενα παντελονι και τρια φουστανακια.

Δωρεαν αποστολη, ολα μαζι 170 ευρω:oops::oops::oops:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Μαρια κι εμενα σχεδον ασυγκινητη εμεινε, καλυτερα ομως γιατι οποτε το κοιταει θελει να βγαλει τις μπαλες!Και για το φουσκωτο αη βασιλη που της πηρα με κοτζαμ ελαφι σημασια δεν εδωσε...

Καλε Λιζα δωσε τη συνταγη ετσω και γι'αυτα τα λεκουκεν, πως τα λες....ωραια φαινονται!

Άντε ρε με έκανες και γέλασα...το είχα ανάγκη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλή ξεκούραση! Ο μπαμπάς σου σε ποιο σημείο είχε αν επιτρέπεται?

Ουροδοχο κυστη, μη εγχειρισιμος τελικα. Τον ανοιξαν και τον εκλεισαν:?

Με τις χημειοθεραπειες περδικι:)

και εγώ θέλω τα κουλουράκια!!!! :):):) Και καμμιά δοκιμασμένη συνταγή για κουραμπιέδες παρακαλώ!! Εκανε τέλειους η μαμά μου, αλλά η συνταγή ήταν γραμμένη στο μυαλό της...:rolleyes::rolleyes:

Υποτιθεται οτι οι κουραμπιεδες της γιαγιας μου ειναι κορυφαιοι (εγω κουραμπιε δεν τρωω και επιφυλασσομαι)

Θα στη γραψω αυριο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μετα τα δυο η δεσποινα εδειξε ενδιαφερον για το δεντρο.

Και ο αγγελος το μονο που ηθελε ηταν να το τραβηξει κατω:rolleyes:

Εμεις χασαμε το ντιβιντι με τα χριστουγεννιατικα ζουζουνια και εχει πεσει κλαμα...

Πρεπει καπου να παω να το βρω παλι.

Οπως και την αριελ και την πενταμορφη και την ωραια κοιμωμενη:rolleyes:

Και τι το θελατε με τις ηλεκτρονικες αγορες????

Μολις ψωνισα απο αγγλια ενα παντελονι και τρια φουστανακια.

Δωρεαν αποστολη, ολα μαζι 170 ευρω:oops::oops::oops:

Α οκ να μην ανησυχώ με το φατσάκι που μένει αδιάφορο!

Πάλι ψώνια βλέπω...:-P είναι που δεν θα ψώνιζες ε???

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...