Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Εγω σημερα διαβασα οτι οχι μονο θα ειναι ανοιχτα αλλα θα πεζοδρομηθει η πανεπιστημιου οπως ειχε ξαναγινει μια φορα τον σεπτεμβριο.

Με βλεπω ολη μερα στους δρομους!!!!!!Θα ειναι πολυ ωραια.Βεβαια εγω ρωτησα γιατι ακουσα για απεργια και αντιδρασεις των υπαλληλων για την Κυριακη

Με βλεπω ολη μερα στους δρομους!!!!!!Θα ειναι πολυ ωραια.Βεβαια εγω ρωτησα γιατι ακουσα για απεργια και αντιδρασεις των υπαλληλων για την Κυριακη

Δεν εχουν αδικο κι αυτοι και ολοι γιατι με προσχημα την κριση, καταργουν τα παντα.

Απο την αλλη ειναι και οι εμποροι παιδια για λυπηση.

Δεν τολμω να κοιταξω σε βιτρινα και βλεπω να με κοιτανε με ενα βλεμμα σχεδον ικετευτικο.

Και πλεον την ιδια αγωνια εχουν οχι μονο οι ιδιοκτητες εμπορικων, αλλα και οι υπαλληλοι μεγαλων καταστηματων (που παλια δε σου δινανε και σημασια), αφου προφανως τωρα θα φοβουνται κι αυτοι για τις δουλειες τους.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τι κάνετε? Είναι τόσο ωραία όλα αυτά που λέτε, γιορτές, δώρα, μαγαζιά...

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω σήμερα, είμαι πολυ...:(:(:(

Μόλις μίλησα με τον πατέρα μου και έγινα χάλια πάλι! Μάλλον αύριο θα βγει από το νοσοκομείο, αλλά πονάει από ότι μου είπε. Η γιατρός που τον παρακολουθεί του είπε να μην ανησυχεί και ότι μάλλον πέρασε ένα βαρύ κρύωμα :( Τι να του πει κι αυτή για να τον καθησυχάσει? Εκείνος μου είπε ότι φοβάται πάντως! :cry:

Κασσιανή, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! Να του το παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ όλο αυτό! Γιατί είναι και πολύ φοβιτσιάρης και όταν του επιβεβαιώσουμε την υποψία του, θα τρελαθεί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι να του πειτε βρε Μαρια του ανθρωπου?Με τιποτα δε λεγονται αυτα!Παντως οτι θα βγει απο το νοσοκομειο ειναι καλο σημαδι πιστευω!Μακαρι να πανε ολα καλα!!

Τι κάνετε? Είναι τόσο ωραία όλα αυτά που λέτε, γιορτές, δώρα, μαγαζιά...

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω σήμερα, είμαι πολυ...:(:(:(

Μόλις μίλησα με τον πατέρα μου και έγινα χάλια πάλι! Μάλλον αύριο θα βγει από το νοσοκομείο, αλλά πονάει από ότι μου είπε. Η γιατρός που τον παρακολουθεί του είπε να μην ανησυχεί και ότι μάλλον πέρασε ένα βαρύ κρύωμα :( Τι να του πει κι αυτή για να τον καθησυχάσει? Εκείνος μου είπε ότι φοβάται πάντως! :cry:

Κασσιανή, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! Να του το παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ όλο αυτό! Γιατί είναι και πολύ φοβιτσιάρης και όταν του επιβεβαιώσουμε την υποψία του, θα τρελαθεί!

Δεν ειναι ευκολο μαρια για κανεναν. Και φοβιτσιαρης να μην εισαι, με αυτη τη λεξη σου κοβονται τα ηπατα.

Τελικα σας εχουν πει οριστικα οτι ειναι καρκινος?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι ευκολο μαρια για κανεναν. Και φοβιτσιαρης να μην εισαι, με αυτη τη λεξη σου κοβονται τα ηπατα.

Τελικα σας εχουν πει οριστικα οτι ειναι καρκινος?

Nαι δυστυχώς, απλά δεν ξέρουμε την μορφή του και πόσο επιθετικός είναι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλησπερα κοριτσια...

απο το πρωι, φτιαχνω χριστουγεννιατικα γερμανικα μπισκοτακια αλλα τωρα κανω ενα διαλλειμα και ειπα να ... σας διαβασω λιγο!!

Μαρια μου ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ!

Ειναι μια δυσκολη κατασταση και θα πρεπει να ... οπλιστειτε ολοι με δυναμη για να βοηθησετε το μπαμπα σου!!!!!

Καμια φορα αναρωτιεμαι τι ειναι το καλυτερο... να ξερει καποιος για την κατασταστη του ωστε να το παλεψει... ή οχι ?

Στη μαμα μου, το ειπαμε εξ΄αρχης, και οταν το εμαθε, εγινε αλλος ανθρωπος!

Εκει που ηταν φοβιτσιαρα, δεν φοβοταν τιποτα!!!! Παλεψε και ... τον νικησε τελικα!!!!!!!!!!!!

7hWqp3.png

καλησπερα κοριτσια...

απο το πρωι, φτιαχνω χριστουγεννιατικα γερμανικα μπισκοτακια αλλα τωρα κανω ενα διαλλειμα και ειπα να ... σας διαβασω λιγο!!

Lebkuchen?!?!!?!?! Θέλω τι συνταγή ΤΩΡΑ!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αχ βρε Μαρια ποσο σας σκεφτομαι, γιορτες ερχονται, μακαρι να πανε ολα καλα, κουραγιο σε ολους σας!Και ολοι μαζι να το αντιμετωπισετε και να παει απο κει που'ρθε η βρωμοαρρωστια πια!Προσπαθησε κι εσυ να εισαι καλα ψυχολογικα για τη μικρη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...