Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα, χρονια πολλα στους εορταζοντες. Δημητρα να χαιρεσαι τη μαμα σου.

Κι εγω υπνοσακο της φοραω αλλα με ποδιια, γιατι με το σακι δεν θα μπορει να σηκωθει, και θα γκρινιάζει.

Σημερα την ειδα καλυτερα παντως την Ιλιάνα, και το πρωι που μετραγαμε μου ειπα και τέτελα. Αμεεεεεε

Μπραβο στην Ιλιανα...σε λιγο η Παναγιωτα δε θα μπορει να συννενοηθει με τα παιδακια της ηλικιας της...μονο ενα λεει..Με αυτο τον υπνοσακο ομως της φορας και καλτσακια ε??Μαλλον κι η δικια μου ξυπναει νωριτερα αλλα δε μπορει να σηκωθει και ξανακοιμαται...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα, τα καλτσακια τα βγαζει, οποτε συνηθως τα ποδαρακια της ειναι γυμνα, οποτε αφου ο υπνοσακος της ειναι λιγο μεγαλος, της τα βαζω μεσα. Ε αμα θελει να σηκωθει, λιγο παταει τα μπατζακια, λιγο τα καταφερνει και τα βγάζει μονη της εξω, οποτε σηκωνεται

4Rnfp3.png

Τι κάνετε?

Είμαι λίγο στις μαύρες μου και δεν έχω όρεξη να γράψω...καταλαβαίνετε! Σήμερα ο πατέρας μου έκανε βρογχοσκόπηση, ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα σε λίγες μέρες θα μάθουμε!

Μαρια ηθελα να σου πω κατι απο την προσωπικη μου εμπειρια και συζητα το με τη μαμα σου, να δειτε τι νομιζετε καλυτερο.

Εμενα ο μπαμπας μου ηξερε φυσικα οτι ειχε καρκινο, αλλα δεν του ειχα αποκαλυψει τη σοβαροτητα του πραγματος.

Καποιοι μου ειχαν πει οτι μπορει και να εκανα λαθος, οτι ηταν δικαιωμα του να ξερει, ομως εγω εκεινη την ωρα που βγηκα απο το γραφειο του γιατρου μετα την επεμβαση, αυτο αποφασισα, σκεπτομενη τα εξης

Αφενος οι αντρες ειναι πολυ φοβιτσιαρηδες με τις αρρωστιες και πεφτουν πολυ πιο ευκολα ψυχολογικα.

Αφετερου και μονο στο ακουσμα της συγκεκριμενης παθησης, μουδιαζεις.

Αν σου πουνε οτι ειναι και προχωρημενα τα πραγματα, δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι να βρεις το κουραγιο να τα αντιμετωπισεις.

Και η συγκεκριμενη αρρωστια και οι θεραπειες της απαιτουν οσο το δυνατον πιο καλη διαθεση.

Θα ελεγα λοιπον σε συνεργασια με τους γιατρους, να σκεφτειτε να του τα παρουσιασετε καπως θετικα τα πραγματα, ωστε να εχει ελπιδα και κουραγιο.

καλησπερα ξανα... :D

ακομα δεν ειμαι καλυτερα, αλλα το παλευω...

Πολα... ολα εχουν την αρνητικη και τη θετικη της πλευρα!

Εγω πχ δεν μπορω να φανταστω να εχω μια γυναικα μονιμως μεσα στο σπιτι!

Και μονο η ιδεα μου προκαλει αρνητισμο!

Προτιμω τα παιδια να ειναι σε παιδικο σταθμο με εξειδικευμενο προσωπικο παρα με μια γυναικα μεσα στο σπτι!

Σε λιγο διαστημα και εγω ξεκιναω δουλεια, ο μικρος θα παει παιδικο... και οσο για την εξοδο, εγω δυστυχως το εχω παρει αποφαση οτι κατι τετοιο για μενα ειναι ανεφικτο τουλαχιστον για καποιο διαστημα... :(

Επσισης, το θεμα "γυναικας στο σπιτι" και να ηθελα, δεν θα μπορουσα καν να το συζητησω και απο οικονομικης αποψης..

Και εγω δεν ηθελα γυναικα μονιμα στο σπιτι και φυσικα προτιμησα παιδικο σταθμο.

Ομως θα ηθελα μια γυναικα για τα υπολοιπα.

Γυρναω απο τη δουλεια και εχω να ασχοληθω και με πλυντηρια, απλωμα, σιδερο, μαγειρεμα κλπ.

Εχω βαρεθει να ακουω το δεσποινακι μου να μου παραπονιεται "μανουλα μη σιδερωνεις, ελα να παιξουμε":(

Θα ηθλεα λοιπον να εχω μια γυναικα πιο μονιμα, ωστε να εχω αυτου του ειδους τη βοηθεια.

Να μπορω να ασχοληθω πιο πολυ και πιο ευχαριστα με τα παιδια μου, να μπορω να βγω μια φορα ξαφνικα ειτε για διασκεδαση ειτε γιατι απλα κατι προεκυψε.

Αυτή τη νοοτροποία ειχε και η μαμα μου "Μολις γεννήσεις θα ερθω να μεινω σπιτι σου μια εβδομαδα"...

Της έλεγα, γιατί τι θα κάνεις? "Θα σηκωνομαι το βράδυ αν κλαίει το μωρο". (Μήπως θα το θηλάζεις κιόλας?)

Αλλα ξεχασα, οτι κατά τη μάνα μου, δεν επρόκειτο ουτε μια στο εκατομμύριο να θηλάσω γιατί εκείνη δεν είχε γάλα:confused::confused::confused:.

Της ελεγα, μαμα, το μωρο θα το εχω μαζι μου στο μαιευτηριο (γέννησα στο έλενα που ειχαμε rooming in), μονη μου θα το αλλαζω, μονη μου θα το πλενω, μονη μου θα το ταιζω, εσενα 4 βραδια μετά τι να σε κάνω?

Έτσι ολα αυτά κοπηκανε μαχαίρι εξαρχής.

Στο μαιευτηριο εμεινε ο νικος 4 βραδια μαζί μου, και επειδη γεννησα τελος Ιουλιου, πηρε καπάκι την καλοκαιρινή του αδεια, εκατσε και λιγο παραπανω (τι σκατα διευθυντής είναι, μόνο για να δουλευει ως αργα?) και εκατσε ενα μήνα μαζί μου στο σπίτι.

Μαζί τα καναμε όλα. Αυτός εβαλε πρωτη φορά τον αποστειρωτή να δουλέψει, αυτός διάβασε τις οδηγίες για το θήλαστρο, από ξεσκάτωμα δε? να φαν και οι κοτες. Κι ομως, εβαλε το κεφαλι κατω, σήκωσε τα μανίκια, και με βοήθησε παρα πολύ και πρακτικά και κυρίως ψυχολογικά.

Οι μαμαδες ερχοταν μονο για να δουν το μωρο 1-2 απογευματα την εβδομαδα και να φέρουν κανα φαί (ναι ναι, και τοτε δυσκολευομουν με το φαγητό:tongue:)

Ο μονος αντρας σε ολο το 6κλινο ηταν ο δικος μου.

Και εκεινος το ηθελε και αλλη βοηθεια δεν εχουμε και στην τελικη θεωρουσαμε και οι δυο οτι ειναι δικη μας ευθυνη και το μωρο και η δικη μου φροντιδα.

Αλλα η νοοτροπια αυτη καλα κρατει.

Η πεθερα του εξαδελφου μου (μια κατα τ' αλλα μορφωμενη γυναικα και σχετικα νεα) ειχε εγκατασταθει 2 μηνες στο σπιτι, για να βοηθαει με το μωρο και να μην ξυπναει ο γαμπρος απο το κλαμα τη νυχτα:rolleyes:

[Ως προς τη βοήθεια από μαμάδες, τίποτα δεν είναι χωρίς επιστροφή. Όταν οι γονείς μπαίνουν στο σπιτικό για βοήθεια στη συνέχεια έχουν και άποψη επί πολλών θεμάτων της ζωής του ζευγαριού.

Καποτε ειχα "μαλωσει" τη θεια μου (αδελφη του μπαμπα μου) γιατι ανακατευεται στη διατροφη της εγγονης της (του γιου) και διαφωνει με τη νυφη της κλπ.

Της λεω "δικο της ειναι το παιδι εσυ δεν εχεις λογο"

"Μπα, οταν ειναι να το κρατησω για να βγουνε , εχω λογο?":rolleyes:

Πότε της φοράω 4 πότε 4+ αλλά με το 4 είναι καλύτερα:P

Εμεις φοραμε 5 και μας ειναι ισα ισα:oops:

ουτε μια κουταλια φαγητο?

Οσο την πιεζεις χειροτερα ειναι.

Δεν ειναι ολα τα παιδια φαγανα (βολιωτικο κι αυτο)

Κανε προσπαθεια με ηρεμια να δοκιμαζει απ' ολα οσο θελει και δινε της κυριως αυτα που θελει (οχι γλυκα, φαγητο εννοω)

Την κυριακή το πρωι ειναι η γιορτή για τα παιδακια των υπαλληλων στην εταιρεία του Νικου. Δουλευει στο Κολωνακι. Και με την ευκαιρια των ανοιχτων καταστηματων, μαλλον θα βολταρουμε εκει μετα, θα τσιμπισουμε, και θα ερθω να σας βρω κατευθειαν για καφε, αφηνοντας μπαμπα και κορη να γυρισουν σπιτι για ξεκουραση.

Θα ειναι η πανεπιστημιου πεζοδρομημενη, η εταιρεια του νικου σε ποιον δρομο ειναι?

Κατι εχει η μικρή μου, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι!

Βγαζει 3 δοντια συν τα αλλα τρια που ακομα βγαινουν, κανει διάρροιες, ειναι πεσμενη (που συνηθως οργωνει το σπιτι), πυρετο δεν εχει...

ειναι ετσι απο προχτες που συμπληρωθηκε η 10 μερα που εκανε το mmr. Παιζει να εχει καποια σχέση?

Το συγκεκριμενο εμβολιο εχει παρενεργειες 7-10 μερες μετα.

Οι διαρροιες ομως μαλλον απο τα δοντια ειναι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμενα και τα δυο μου παιδια ουτε υπνοσακο δεχτηκαν ποτε ουτε σκεπασματα:confused:

Μαλλον ειμαι λιγο αρρωστη μου φαινεται.

Ποναει ο λαιμος και λιγο το κεφαλι.

Και ο ντρουλης μου εχει πολυ μπουκωμα.

Απο την παρασκευη το μεσημερι που θα τον παραλαβω θα πεσει νηστεια δυο μερες να συνελθουμε.

Γαλατακι μονο και βλεπουμε:tongue:

Χτες στο δικαστηριο τι μου ειπε ενας αντρας συναδελφος???

Ακουγε που μιλουσαμε οι γυναικες για το θηλαμο και μου ελεγε μια συναδελφος οτι ο αδελφος της που θηλαζε μεχρι τα 2, δεν αρρωστησε ποτε και εγινε δυο μετρα αντρας και ελεγα κι εγω οτι δοξα τω θεω δεν εχει λειψει ουτε μερα απο τον παιδικο κι ας ειναι η πρωτη του χρονια.

"Θα του δημιουργησεις οιδιποδειο (λες και αλλιως δεν δημιουργειται, το γαλα φταιει:rolleyes:) και θα νιωθει και μειονεκτικα στο σταθμο γιατι τα αλλα παιδακια θα πινουν το γαλα με το μπιμπερο και αυτος θα ψαχνει τη μαμα"

16 μηνων βρε φιλε μου μονο πρωι βραδυ πινουν γαλα τα παιδια, ποιο μπιμπερο στον παιδικο?

Φαι τρωει και απ' ο,τι εμαθα χτες στη συναντηση γονεων που ειχαμε, το τρωει ολο του το φαγακι.

Και των αλλονων αμα λαχει:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Θα ειναι η πανεπιστημιου πεζοδρομημενη, η εταιρεια του νικου σε ποιον δρομο ειναι?

Το συγκεκριμενο εμβολιο εχει παρενεργειες 7-10 μερες μετα.

Οι διαρροιες ομως μαλλον απο τα δοντια ειναι.

Ομήρου σχεδον γωνια με τη Σταδίου. Αλλα τελικά μου είπε οτι η γιορτή θα γίνει στο Ledra Mariott :rolleyes::rolleyes:.

Οποτε μαλλον μετα θα ανεβουμε Κολωνακι, αν και εκεινος μου ειπε οτι προτιμα να κατεβουμε Θησειο, Πλακα κλπ.

Θα δούμε.

Τωρα για το εμβολιο, ειμαι κι εγω σχεδον βεβαιη πως δεν ειναι απο εκει. Ή τα δοντακια της ειναι ή γαστρεντερίτιδουλα που την περναει στο πόδι.

Καθε μερα αυτή την εβδομαδα μου επιστρεφουν ρουχα λερωμενα απο χεσ..ο. Εχω ήδη παει 3 μπιτζαμες και 2 καινουργιες αλλαξιες. Ευτυχως τα πλενουν εκεί επι τόπου οπότε δεν μενουν οι λεκεδες.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Α βρε κοριτσια για πειτε καμια γνώμη. Τι δωρα να παρω στις δασκαλες της τωρα τα χριστούγεννα? Να σημειωσω οτι γιορταζανε και οι 3 πριν λιγες μερες (Κατερινες και Αντριάνα)

4Rnfp3.png

Α βρε κοριτσια για πειτε καμια γνώμη. Τι δωρα να παρω στις δασκαλες της τωρα τα χριστούγεννα? Να σημειωσω οτι γιορταζανε και οι 3 πριν λιγες μερες (Κατερινες και Αντριάνα)

Α πολλα εξοδα ο παιδικος...δωρα για τις δασκαλες???δεν παιρνετε ολες οι μαμαδες μαζι?Αλλιως μια εικονιτσα ασημενια στην καθεμια πιστευω ειναι καλο δωρακι

εγω σκεφτομουν από ενα ωραιο γουρι (εχουμε ενα μαγαζι εδω που πουλαει πολυ ωραια) για την καινουργια χρονια.

Ε βρε Κατερινα, αυτες μου μεγαλωνουν και μου διαπεδαγωγούν το παιδί μου. Ειναι δυνατόν να μην τους παρω ενα δωρακι για το καλό? Και το καλοκαιρι που κλεινανε τους ειχα παρει απο ενα δωρακι.

Εδω παιρνω δώρο ή αφηνω ενα βδομαδιατικο παραπανω στην κοπελα που μας βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου καθε εβδομαδα, σ αυτες δεν θα παρω?

Και φυσικά δεν ειναι υποχρεωτικό, δική μου πρωτοβουλία είναι. Παντως σε μια ξαδελφη του Νικου που το ειχα αναφερει που ειναι δασκαλα σε παιδικο, μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκια κινηση και χαροποιεί πολυ τις δασκαλες.

Ασε που ξερω και ελαχιστες μαμαδες

4Rnfp3.png

εγω σκεφτομουν από ενα ωραιο γουρι (εχουμε ενα μαγαζι εδω που πουλαει πολυ ωραια) για την καινουργια χρονια.

Ε βρε Κατερινα, αυτες μου μεγαλωνουν και μου διαπεδαγωγούν το παιδί μου. Ειναι δυνατόν να μην τους παρω ενα δωρακι για το καλό? Και το καλοκαιρι που κλεινανε τους ειχα παρει απο ενα δωρακι.

Εδω παιρνω δώρο ή αφηνω ενα βδομαδιατικο παραπανω στην κοπελα που μας βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου καθε εβδομαδα, σ αυτες δεν θα παρω?

Και φυσικά δεν ειναι υποχρεωτικό, δική μου πρωτοβουλία είναι. Παντως σε μια ξαδελφη του Νικου που το ειχα αναφερει που ειναι δασκαλα σε παιδικο, μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκια κινηση και χαροποιεί πολυ τις δασκαλες.

Ασε που ξερω και ελαχιστες μαμαδες

Καλα εννοειται και στο σχολειο αργοτερα παντα παιρναμε κι εμεις, ολη η ταξη μαζι συνηθως..(βεβαια εκει δεν πληρωνεις ενα καρο λεφτα...)Αυτο ηθελα να σου πω, παρτους κατι χριστουγεννιατικο για το σπιτι τους, διακοσμητικο ή και το γουρι που λες..

Θυμαμαι μια καθηγητρια μου φιλολογο (και ηταν απο τους λιγους που τους λες ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ!!) φοβερος ανθρωπος!Της ειχαμε παρει μια ασημενια εικονα, ξερεις για την τραπεζαρια της τελος παντων κρεμαστη και συγκινηθηκε τοσο που εκλαιγε η γυναικα.Εχτιζε και το σπιτι της τοτε και της αρεσε πολυ!

Κι εγω καθε χρονο τους παιρνω κατι τα χριστουγεννα.

Εχουν τα παιδια μου καθε μερα, ειναι και ανθρωπινο.

Κοιτα, μια χρονια ειχα δωσει λεφτα (ειχαμε και περισσοτερα τοτε:tongue:), γουρια, ποτα, χριστουγεννιατικες κουπες του καφε και οι εικονες ωραιες ειναι και πακετα καλλυντικων ή αρωματων απο σεφορα κλπ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινα επειδη ειμαι στη δουλεια, και ο υπολογιστής μου ειναι ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡ (ειρωνικα το λεω βεβαια), βλεπω οτι εχεις βαλει μια εικονα, αλλα δεν μου δειχνει τι. θα το δω το απογευμα απο το σπίτι. Θενκς παντως οτι και να εβαλες

4Rnfp3.png

Κατερινα επειδη ειμαι στη δουλεια, και ο υπολογιστής μου ειναι ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡ (ειρωνικα το λεω βεβαια), βλεπω οτι εχεις βαλει μια εικονα, αλλα δεν μου δειχνει τι. θα το δω το απογευμα απο το σπίτι. Θενκς παντως οτι και να εβαλες

Παρακαλω...μ'αρεσει να ψαχνω γενικα....:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...