Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ετσι κι εμενα, αν δεν θελει να φαει, τελειωσε. Απλα εγω δεν επιμενω πολύ. Δεν θελω να την πιεζω. Την αφηνω εκει στο τραπεζι μαζί μας, και αν θελησει να συνεχισει μας το δείχνει μονη της (που συνηθως δεν θέλει)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την κυριακή το πρωι ειναι η γιορτή για τα παιδακια των υπαλληλων στην εταιρεία του Νικου. Δουλευει στο Κολωνακι. Και με την ευκαιρια των ανοιχτων καταστηματων, μαλλον θα βολταρουμε εκει μετα, θα τσιμπισουμε, και θα ερθω να σας βρω κατευθειαν για καφε, αφηνοντας μπαμπα και κορη να γυρισουν σπιτι για ξεκουραση.

4Rnfp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!

Πολυλογούδες μου!

Πολύ καλή η προσφορά απο το αμαζόν!

Θα το σκεφτω κ εγώ! Ο νικολας φοράει το 4+ και το βράδυ του βάζω το 5.το 4 του κάνει αλλα γεμίζει πολύ γρήγορα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

την κυριακή το πρωι ειναι η γιορτή για τα παιδακια των υπαλληλων στην εταιρεία του Νικου. Δουλευει στο Κολωνακι. Και με την ευκαιρια των ανοιχτων καταστηματων, μαλλον θα βολταρουμε εκει μετα, θα τσιμπισουμε, και θα ερθω να σας βρω κατευθειαν για καφε, αφηνοντας μπαμπα και κορη να γυρισουν σπιτι για ξεκουραση.

Mια χαρά μου ακούγεται!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κατι εχει η μικρή μου, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι!

Βγαζει 3 δοντια συν τα αλλα τρια που ακομα βγαινουν, κανει διάρροιες, ειναι πεσμενη (που συνηθως οργωνει το σπιτι), πυρετο δεν εχει...

ειναι ετσι απο προχτες που συμπληρωθηκε η 10 μερα που εκανε το mmr. Παιζει να εχει καποια σχέση?

4Rnfp3.png

Κατι εχει η μικρή μου, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι!

Βγαζει 3 δοντια συν τα αλλα τρια που ακομα βγαινουν, κανει διάρροιες, ειναι πεσμενη (που συνηθως οργωνει το σπιτι), πυρετο δεν εχει...

ειναι ετσι απο προχτες που συμπληρωθηκε η 10 μερα που εκανε το mmr. Παιζει να εχει καποια σχέση?

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω για το mmr, αν και μου φαίνονται πολλές οι 10 μέρες μετά...μήπως έχει καμμια ψιλογαστρεντερίτιδα??

Διάβασα ότι το σ/κ θα πέσει η θερμοκρασία γύρω στο 0 :evil::evil::evil:Είναι λέτε αλήθεια ή ράδιο αρβύλα?

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ναι κι εγω το ακουσα, εμεις παντως μολις χτες βαλαμε παπλωμα, αλλα η διαφορα ηταν πολυ καλή, εκανα εναν υπνο, αλλο πραγμα.

το λεω για το mmr, γιατι μου ειπε η παιδιατρος οτι 7η με 10η μερα, μπορει να κάνει πυρετο.

και επειδη ξεκινησε διαρροια την 10η, ειπα μήπως....

Μαλλον κατι τετοιο θα ειναι, γαστρεντερίτιδα παλι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα :)

Γιωτα... οντως, το mmr βγαζει συμπτωματα 7-10 μερες μετα τον εμβολιασμο, αλλα τα συνηθης συμπτωματα ειναι πυρετος και ισως εξανθηματα!

οι διαροιες το πιθανοτερο να ειναι ή απο καποια ιωσουλα ή απο τα δοντακια της!

και ο δικος μου τις τελευταιες μερες, τα εβγαλε οοοολα μαζι, τραπεζιτες, κυνοδοντες... ειναι ετοιμος για παϊδάκια... και εχει γκρινια, καταροη και λιγο διαροια...

οσο για το κρυο που λετε, απο Σαββατο, ερχεται το ψυχος απο την Ευρωπη και προς Ελλαδιτσα μερια!

Δοξα τω Θεω δηλαδη!!!!!!

Ευτυχως ηρθαν σημερα και μας βαλανε το πετρελαιο οποτε ειμαστε πανετοιμοι!!!!!!!!!

Παπλωμα και εμεις επισης εχουμε βαλει εδω και αρκετο καιρο και ειναι... ααακρως χουχουλιαρικα!!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Καλημέρα.Χρόνια πολλά σε όλες τις Αννούλες που γιορτάζουν σήμερα.Εσείς έχετε καμμία?Εμένα γιορτάζει η μαμά μου και η ξαδερφούλα της Θωμαϊτσας στην οποία μάλλον θα πάμε το απόγευμα αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα,θα ξέρω πιο μετά.Πρέπει να πάω να της πάρω κι'ενα δωράκι.

Τελικά στολίσαμε χθες το απόγευμα οικογενειακώς.Η μικρή μου έδινε τις μπάλες και τις βάζαμε στο δέντρο κι'έτσι πέρασε ευχάριστα την ώρα της.Το δέντρο δεν το πολυπλησίαζει γιατί κατάλαβε οτι τη γραντζουνάει οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα.Το βράδυ είχε πάει και καθότανε και χάζευε τα φωτάκια.Θα βγάλω και καμιά φωτό αυτές τις μέρες.

SI5Yp3.png

καλημέρα.Χρόνια πολλά στους/στις/στα εορτάζοντες....:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημερα!!Χρονια πολλα στις Αννουλες!Λοιπν χθες πηγα γυναικολογο για παπ και υπερηχο...ρεζιλι εγινα, του λεω εχω ενα ραμμα στην καισαρικη ακομα, πιανει ο ανθρωπος τη λαβιδα και μου βγαζει 2-3 τριχες μαζεμενες...:oops::oops::oops:του λεω, συγγνωμη αλλα φοβομουν να το τραβηξω μονη μου, προσπαθησα λιγο αλλα ηταν πανω στην τομη:oops::oops::oops:

Γιωτα εμενα 4η μερα μετα το mmr και για 2-3 μερες ειχε 38,5 πυρετο και συναχι αφου σταματησε ο πυρετος αλλα η διαρροια αν οχι ιωση μπορει να σχετιζεται με δοντια

Α!Ξεχασα, η Παναγιωτα 9 η ωρα που μιλησα με τη μανα μου κοιμοταν ακομα (απο τις 10:20) αλλα...την ακουσα που μιλαγε μονη της γυρω στις 3 τη νυχτα, δεν πλησιασα αφου φοραει και τον υπνοσακο τωρα...και κλαψουρισε ξανα λιγο στις 6 (μηπως πειναει εκεινη την ωρα??)Υποψιαζομαι οτι το παιδι ηταν ξυπνιο απο τις 3 μεχρι τις 6 κι εμενα με ειχε πλακωσει το παπλωμα........

Καλημερα κι απο μενα, χρονια πολλα στους εορταζοντες. Δημητρα να χαιρεσαι τη μαμα σου.

Κι εγω υπνοσακο της φοραω αλλα με ποδιια, γιατι με το σακι δεν θα μπορει να σηκωθει, και θα γκρινιάζει.

Σημερα την ειδα καλυτερα παντως την Ιλιάνα, και το πρωι που μετραγαμε μου ειπα και τέτελα. Αμεεεεεε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...