Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να δείτε πλάκα! Έδωσα στον μικρό λίγα πατατάκια σ' ένα πιατάκι (βιολογικά) από αυτά που αγόρασε η Σοφία και νοστιμεύτηκε τόσο πολύ που δεν τον έχω ξαναδεί να κάνει έτσι, μαμμμμμ, μαμμμμ!!!

Πολύ σωστός ο μικρός!!:):):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ να μη μιλήσω για φαγητό και την όρεξη του παιδιού μου θα με πάρετε με τις ντομάτες μάλλον ε?!?!?! Ένα θα σας πω, προχθές έτρωγε σκουμπρί καπνιστό κι έκανε και λαδομπούκι μόνη της στο ζουμί του κουνώντας το χέρι δεξιά αριστερά και μουγκρίζοντας μμμμμμ.......:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγώ να μη μιλήσω για φαγητό και την όρεξη του παιδιού μου θα με πάρετε με τις ντομάτες μάλλον ε?!?!?! Ένα θα σας πω, προχθές έτρωγε σκουμπρί καπνιστό κι έκανε και λαδομπούκι μόνη της στο ζουμί του κουνώντας το χέρι δεξιά αριστερά και μουγκρίζοντας μμμμμμ.......:tongue::tongue::tongue:

Εγω τι να κανωωωωωω????

Πειτε μια συμβουλη..

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ειρήνη κι'εμένα δεν τρώει φαγητό δεν είσαι μόνη.Το είπα στο γιατρό και δεν μου είπε κάτι.Οταν θελήσει θα φάει.Πολλά παιδιά περνούν αυτή τη φάση.Και αφού θέλει φρυγανιές και τυρί δωστης αυτά.Αν σου πίνει και το γάλα τότε ακόμα καλύτερα.

SI5Yp3.png

Ειρήνη κι'εμένα δεν τρώει φαγητό δεν είσαι μόνη.Το είπα στο γιατρό και δεν μου είπε κάτι.Οταν θελήσει θα φάει.Πολλά παιδιά περνούν αυτή τη φάση.Και αφού θέλει φρυγανιές και τυρί δωστης αυτά.Αν σου πίνει και το γάλα τότε ακόμα καλύτερα.

ουτε μια κουταλια φαγητο?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

ουτε μια κουταλια φαγητο?

Aμα δεν θέλουν δεν τους ανοίγεις με τίποτα το στόμα.Κι'εμένα με τεχνάσματα και με κόλπα τρώει.Οχι πάντα αλλά όταν τρώει και δεν θέλει άλλο δεν της δίνεις με τίποτα άλλη μπουκιά.

SI5Yp3.png

Τι να σου πω βρε Ειρηνη, βαλτη μπροστα στην τηλεοραση (μη με σκοτωσετε αλλα η δικια μου με μπεμπε λιλυ,ζουζουνια και Πατυ τρωει) μπας και ξεχαστει και ανοιξει το στομα της και τοτε χωνε εσυ το κουταλι.Αν της δωσεις και κανα ταπερ με καραμελες κι ενα κουταλι να ασχολειται η παιχνιδι???(τι πατεντες εχω κανει δε μπορειτε να φανταστειτε...) Κι εμενα εχει ορεξη Μαριλεννα οπως κι η δικια σου για τα δικα μας φαγητα.Κρεμες, φρουτοκρεμες κλπ με τιποτα!

Κοίτα εγώ έτσι κι αλλιώς από 8 μηνών έχω σταματήσει να της αλέθω τα πάντα, τα φρούτα τα τρώει μόνη της με το χέρι ή με πηρουνάκι και την κρέμα την έχει καταργήσει καιρό τώρα και τρώει γιαούρτι:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

κορίτσια βαριούνται κι'αυτά κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια.Κι΄εμένα κάποια στιγμή την είχε κόψει τη φρουτόκρεμα και τρώγαμε μόνο μπανάνα.Κάθε μέρα μπανάνα.Κάποια στιγμή ξαναεπιχείρησα και της έδωσα φρουτόκρεμα τώρα τα σαββατοκύριακα που μπορώ να της δώσω γιατί τις άλλες μέρες τρώνε φρούτα στον παιδικό και τώρα μου την τρώει.Θέλουν αλλαγές απλώς αυτό είναι.

SI5Yp3.png

Εγω το σκ που δεν ετρωγε παλι (κι εγω δεν εχω τοση υπομονη οσο οι γιαγιαδες-αν δεν τρωει απλα το πεταω...) αντι για φρουτοκρεμα της δινω στην αρχη λιγη μπανανα, μετα αχλαδι, μου δινει πισω τη μπανανα, τρωει μισο κομματι αχλαδι, μετα της δινω μηλο, μου δινει πισω το αχλαδι τρωει μισο κομματι μηλο, της στιβω 3 μανταρινια, πινει μισο χυμο...ε ολα καλα ρε παιδια, αλλα ειχε περασει μια ωρα να δινω και να παιρνω και φυσικα εξακολουθουσε να πειναει και εφαγε το μεσημεριανο μια ωρα νωριτερα...

Διαφημίσεις

Ως προς τη βοήθεια από μαμάδες, τίποτα δεν είναι χωρίς επιστροφή. Όταν οι γονείς μπαίνουν στο σπιτικό για βοήθεια στη συνέχεια έχουν και άποψη επί πολλών θεμάτων της ζωής του ζευγαριού.

Συμφωνώ απόλυτα

Kαλημέρα,

Περί νοοτροπίας μαμάδων & μπαμπάδων έχω να πω ότι συμφωνώ με Κας. Άλλα μυαλά και άλλα βιώματα. Η μαμά μου όταν της λέω ότι δεν προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, μου λέει ''να σηκωθείς πρωί δηλ. κατά τις 6 να τις κάνεις, εγώ έτσι έκανα'' Αχ ρε μαμά και πότε θα κοιμηθώ κι εγώ η καημένη? Το βράδυ πηγαινοερχόμαστε με τη μικρή, αφού δεν καλοκοιμάται ακόμα και τη μέρα δουλεύω. Το απόγευμα, μέχρι να φας να πλύνεις κανένα πιάτο, να παίξεις και λίγο με το μωρό, πάει έφυγε!!! Τι να πεις? Ευτυχώς ο Αλέξης με βοηθάει όταν τον χρειαστώ! Κι εκείνος ασχολείται πολύ με το μωρό, καλά βέβαια παλέψαμε πολύ για να το κάνουμε. Ε είναι ένας λόγος παραπάνω, αλλά νομίζω ότι ''το είχε'' για να γίνει μπαμπάς!

QUOTE]

Συμφωνω κι εγω με την κας, και φυσικα κατερινα, δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να υπονοησω οτι ο αντρας σου δεν αγαπαει την κορη σου. Αλοιμονο. Απλα οπως λεει και η Κας, συνηθως δεν το εχουν οπως οι (περισσοτερες) γυναικες ρε παιδι μου.

οσο για τη μανα μου, μολις το παιδί εκοψε το βραδυνο ξυπνημα (περιπου 2 μηνων), μου έλεγε, άντε τι κοιμασαι μεχρι τις 11, σηκω να κανεις καμια δουλεια...:confused::confused:

Καλημερα!!!Με εφερε ο αντρας μου στη δουλεια σημερα (ευτυχως γιατι θα επρεπε να πληρωσω ταξι με τις απεργιες μου μεσα...), ηπιε και καφε και τωρα εφυγε, γι'αυτο αργησα να μπω!Η Παναγιωτα κοιμηθηκε 10:30-7:30, προσπαθησε να την ξανακοιμησει λιγο η μανα μου αλλα ματαια...να δουμε ποσο θ'αντεξει...Οσο για το θεμα αντρες, γονεις και βοηθεια, εγω βγηκα απο το μαιευτηριο Σαββατο και Κυριακη πρωι η μικρη μπηκε θερμοκοιτιδα οποτε μανα στο σπιτι για 5 μερες δε χρειαστηκα αφου ουτε εγω δεν ημουν σπιτι.Με τον Κωστα ειχαμε κανει συμφωνια (δεν ξεραμε και τι μας περιμενε πρωτη φορα γονεις) οτι θα φροντισουμε οι δυο μας το μωρο, οποτε και οταν βγηκε απο τη θερμοκοιτιδα δεν θελαμε κανεναν σπιτι,τις πρωτες μερες, ο Κωστας ειχε 20 μερες αδεια οι οποιες μειωθηκαν σε 15 αν θυμαμαι καλα λογω πυρκαγιων (η αεροπορια κινητοποιειται σε τετοιες περιπτωσεις και οι αδειες κοβονται) οποτε μεχρι 2 μηνων η μικρη εμεινα μονη μου στην ουσια μαζι της...Εκει τα 'παιξα, οσο και να με βοηθησουν τωρα δε μπορω να το ξεχασω, τι να κανω...και ειχα και καισαρικη. Γιωτα στο μαιευτηριο αλλα και σπιτι μετα μου ηταν πολυ δυσκολο να σηκωθω και να αλλαξω το μωρο...Τελος παντων, τωρα εχει αρχισει και ασχολειται, παιζουν μαζι, χθες καταφερα να φτιαξω μεχρι και γλυκο (μπεζεδες ή φουσκες η μαρεγκες..πολυ ωραιοι βγηκαν και απο ζαχαροπλαστεια να σκεφτειτε δεν τους τρωω!)Για αλλαγμα, ταισμα κλπ δεν το συζητω, εχει μεγαλωσει σε σπιτι που η μανα δε δουλευε, μονη της ασχολια ηταν σπιτι και παιδια, ο πατερας στρατιωτικος ελειπε συνεχεια...εχει τελειωσει μια στρατιωτικη σχολη,πιστευω να ξερετε τι αρχες ισχυουν εκει, ισως μπορω να του αλλαξω λιγο μυαλα και κατι εχω καταφερει αλλα απο τη στιγμη που ακουει τους ιδιους τους γονεις του να λενε αυτο που ειπε η Κας οτι το παιδι ειναι της μανας και τον πατερα να λεει οτι τα πεθερικα πρεπει να ειναι μακρια...ποσο μπορεις να αλλαξεις αυτο τον ανθρωπο?Τουλαχιστον ειναι νοικοκυρης παρα την ηλικια του, απο μικρος μαζευε χρηματα για το απιτι μας, ψωνιζει αυτος για το σπιτι, ασχολειται μεχρι και με τα φυτα απλα ειναι λιγο...περιεργος!

Η αλήθεια ειναι οτι εγω δεν ειχα να αντιμετωπισω θεμα πονων. Με 3 ωρες γεννας και 5 ράμματα, απο την πρώτη στιγμή ημουν τελειως αυτονομη. Ισως κι εγω να αλλαζα γνωμη αν ειχα κανει καισαρική και αντιμετωπιζα τετοια θεματα.

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-Size-Maxi-Nappies/dp/B003P2UU3M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291799344&sr=8-1

Εγώ πήρα αυτές με το subscribe να μας το στέλνουν κάθε μήνα για να έχω και την έξτρα έκπτωση του 10% ;)

Μωρε λες να παρω κι εγω? το ιδιο ειδα που ελεγε και μια αλλη κοπελα σε αλλο θεμα. Με χρεωστική γίνεται κατερινα? Γιατι πιστωτικές γιοκ

Ελενη εγω επαιρνα libero, ειναι πολυ καλες, δε συγκαηκε ποτε,οταν αλλαξα και πηρα τις simply dry το παιδι εγινε χαλια κατακοκκινο, αλλα τωρα σταματησα τις λιμπερο λογω τιμης...ειχε καλυτερες προσφορες η pampers τελευταια,(τα baby dry παιρνω) και μου φαινονται καλυτερες επειδη ειναι πιο λεπτες, γιατι σε απορροφητικοτητα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι καλυτερες απο αλλες...

Εμενα τις libero δεν τις δεχτηκε ποτε. Κατευθειαν κατακκοκινη. Βγαλαμε πολυ μεγαλο διαστημα με της Lidl αλλα με το που πηγε σταθμο, και με τη συχνοτητα αλλαγής των πανων εκει περα, καταληξαμε στις pambers. κι εγω active fit και baby dry παιρνω, αναλογα με το τι θα βρω.

Τι να σου πω βρε Ειρηνη, βαλτη μπροστα στην τηλεοραση (μη με σκοτωσετε αλλα η δικια μου με μπεμπε λιλυ,ζουζουνια και Πατυ τρωει) μπας και ξεχαστει και ανοιξει το στομα της και τοτε χωνε εσυ το κουταλι.Αν της δωσεις και κανα ταπερ με καραμελες κι ενα κουταλι να ασχολειται η παιχνιδι???(τι πατεντες εχω κανει δε μπορειτε να φανταστειτε...) Κι εμενα εχει ορεξη Μαριλεννα οπως κι η δικια σου για τα δικα μας φαγητα.Κρεμες, φρουτοκρεμες κλπ με τιποτα!

Μηπως να σταματησετε τη φρουτοκρεμα και να αρχισετε τα κανονικα φρουτα? Εγω βλεπω τετοιες αντιδράσεις τον τελευταιο καιρο. Θελει να τρωει μονη της. Ισως αν καρφωνει μονη της, της τραβαει το ενδιαφερον και τρωει. Και δοκιμασε κατι αλλο απο κρεμα το απογευμα. Ισως αν της ξαναεδινες λιγο φαγητό ?

4Rnfp3.png

Γιωτα αυτο που ειπα για τα φρουτα βρε δεν το καταλαβες?Γυριζει μια ωρα με ενα κομματι μηλο γυρω γυρω και τελικα τι εχει φαει?Τιποτα! Καλα το απογευματινο, αν οχι κρεμα με το ζορι (ειπαμε αν ειναι την ωρα που αρχιζει η παττυ) της κανω τοστ, τραχανα.....

Με χρεωστικες ψωνιζω κι εγω!Πιστωτικες δε χρησιμοποιουμε!

Κοίτα εγώ έτσι κι αλλιώς από 8 μηνών έχω σταματήσει να της αλέθω τα πάντα, τα φρούτα τα τρώει μόνη της με το χέρι ή με πηρουνάκι και την κρέμα την έχει καταργήσει καιρό τώρα και τρώει γιαούρτι:)

Κι εμεις το ίδιο, θελει να τα καρφωνει μονη της. Εμεις τα αλεσμενα τα κοψαμε με το που χρονισε. Αλλωστε 10 μηνων εσκασε μυτη το πρωτο δοντι.

Εμενα παλι κρεμα δεν εφαγε σχεδον ποτε, κατευθειαν γιαουρτι.

4Rnfp3.png

Από ότι διαβάζω, όλα τα φατσάκια τα ίδια κάνουν με το φαί. Κι εμένα δεν θέλει φρουτόκρεμα καθε μέρα κι έτσι δεν τη ζορίζω. Για το φαγητό τώρα...άμα δεν της αρέσει δεν πάω να κάνω τούμπες, δεν τρώει με τίποτα. Σε γενικές γραμμές όμως δεν έχω παράπονο.Γάλα έπινε και πίνει πάντα, οπότε ολά καλά.

Ειρήνη δωσε της λίγο χρόνο μην τη πιέζεις! Φάση είναι θα περάσει. Ρίξτε το στο γάλα και στα ψωμοτύρια μέχρι να βαρεθεί κι αυτά και μετά βλέπεις.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...