Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κι εγω Ειρηνη αν δε βρω αλλου συντομα με βλεπω ανεργη η στη χειροτερη με τον ιδιο μισθο για τα επομενα 10 χρονια...

Λοιπν, ο Κωστας με ξ..χ..ε που παρηγγειλα τα παμπερς απο το αμαζον, τωρα δεν ξερω ισως το ακυρωσω, αν γινεται...και φυσικα ειναι παλι στο σπιτι του αδερφου του μονος του και πινει καφε:evil:...Η Παναγιωτα ξεραθηκε στις 1:30...ελπιζω να μην ξυπνησει πριν τις 4 παρα αλλιως παει στραφι ολο το προγραμμα

Katerina εγω δεν εχω καν τον μισθοοοοοοο

Γιατι τι τον ενοχλει με το amazon?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Katerina εγω δεν εχω καν τον μισθοοοοοοο

Γιατι τι τον ενοχλει με το amazon?

Δεν εμπιστευεται το αμαζον στο θεμα της καρτας και επισης επειδη καθε τοσο βγαινουν προσφορες εδω μου λεει δεν υπηρχε λογος να παραγγειλω απο ιντερνετ.Και δεν ξερω και την τιμη της συσκευσιας εδω ρε γμτ..να δω αν οντως συμφερει

Δεν εμπιστευεται το αμαζον στο θεμα της καρτας και επισης επειδη καθε τοσο βγαινουν προσφορες εδω μου λεει δεν υπηρχε λογος να παραγγειλω απο ιντερνετ.Και δεν ξερω και την τιμη της συσκευσιας εδω ρε γμτ..να δω αν οντως συμφερει

Μην αγχώνεσαι...εχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές τις κάρτες στο ιντερνετ και στο amazon, δεν έχει συμβεί ποτέ το παραμικρό...τι δεν εμπιστεύεται δηλ? ότι θα κλέψουν τον αριθμό της κάρτας??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μην αγχώνεσαι...εχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές τις κάρτες στο ιντερνετ και στο amazon, δεν έχει συμβεί ποτέ το παραμικρό...τι δεν εμπιστεύεται δηλ? ότι θα κλέψουν τον αριθμό της κάρτας??

Ελα ντε...βασικα μαλλον επειδη συνηθως ψαχνει και βρισκει προσφορες εδω και τις παιρνει σχεδον παντα φθηνοτερα το λεει...

Ελεγα να ακυρωσω την παραγγελια αλλα 1ον:δε μπορω σε αυτη τη φαση τουλχιστον και 2ον δεν το κανω γιατι μετα απο πολλεεεες μετατροπες, μεθοδο των τριων:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και αλλα, εδω η τιμη της πανας μου βγαινει 0,35 ευρω και εκει 0,21!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Ελεγα να ακυρωσω την παραγγελια αλλα 1ον:δε μπορω σε αυτη τη φαση τουλχιστον και 2ον δεν το κανω γιατι μετα απο πολλεεεες μετατροπες, μεθοδο των τριων:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και αλλα, εδω η τιμη της πανας μου βγαινει 0,35 ευρω και εκει 0,21!!!:tongue:

Κι εγώ αυτό δε σου είπα ότι εδώ μου βγαίνει 0,36 κι εκεί 0,19!?!?!?!?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ετοιμάζεται και το φαγάκι μας.Μπιφτεκάκια στο φούρνο με πατάτες.Να δω η μικρή θα φάει?Στο σχολείο σήμερα είχαν μπιφτέκια με πουρέ και σαλάτα.

Κατερίνα εσύ γιατί θες να φύγεις απο τη δουλειά σου?Είναι πολύ δύσκολα πάντως έξω τα πράγματα και αν δεν βρείς κάτι σίγουρο πρώτα θα σου πρότεινα να μην φύγεις έτσι.Εγώ τόσο καιρό ψάχνω και ακόμα τίποτα.Σήμερα έκλεισα 2 ραντεβού το ένα αύριο και το άλλο μαθαύριο.Για να δούμε θα γίνει τίποτα.Βαρέθηκα να περιμένω και θέλω πολύ να δουλέψω.

Ειρήνη σε καταλαβαίνω απόλυτα για την αγωνία σου να βρείς δουλειά.

SI5Yp3.png

κι'εμένα ο άντρας μου έχει θέμα με τις πληρωμές μέσω internet αλλά το ξεπέρασε.Του είπα να βάλουμε λίγα χρήματα στη χρεωστική να υπάρχουν μόνο αυτά για αγορές αν χρειαστούμε κάτι κι'έτσι να μην υπάρχει πρόβλημα.

SI5Yp3.png

Δεν ξερω τι εχει η μικρη και δε τρωει , δε το αντεχω αλλο

δε τρωει καθολου μαγειρεμενο φαγητο δε δεχεται να της βαλω τιποτα εγω στο στομα πλεον παει να κοψει και το γιαουρτι που ηταν τρελη μαζι του

εχει κολησει με τις φρυγανιες τα τυρια και κατι τετοια ..

τι να κανω δε μπορω να την ζορισω με το κουταλι και το πιρουνι δε γινεται δουλεια κλαει δε ανοιγει το στομα...

χθες πηγαμε για τον καρδιολογο για το φυσηματακι εγινε χαμος εκλαιγε ασταματητα

ο καρδιολογος ειπε οτι μαλλον δε εχουμε πλεον τιποτα αλλα με τετοια ενταση που ειχε και το τιποτα γινεται κατι.. απλα εναν ελενχο ξανα σε ενα χρονο

μολισ ακουσε οτι ακομα δε εχουμε πιασει καλα καλα τα 10 κιλα

ειπε οτι αν απλα δε τρωει δε οφειλεται στο θεμα της καρδιας

αλλα αν τρωει και δε παιρνει τοτε ειναι θεμα καρδιας...

εμεις ομως δε τρωμε

δε ξερω τι να κανω... σημερα θα την αφησω εντελως με την ψαροσουπα την οποια θα τις δινω σε τακτα διαστηματα τιποτα αλλο

γιατι αυτη κλαιει και φωναζει φρυγανια

Οσο για την δουλεια εχω στειλει cv και ουτε καν τηλ για συνεντευξη, πλεον εχω απελπιστει δε ξερω τι να κανω , δε ζουμε ετσι...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

κι'εμένα ο άντρας μου έχει θέμα με τις πληρωμές μέσω internet αλλά το ξεπέρασε.Του είπα να βάλουμε λίγα χρήματα στη χρεωστική να υπάρχουν μόνο αυτά για αγορές αν χρειαστούμε κάτι κι'έτσι να μην υπάρχει πρόβλημα.

Εμενα ο δικος μου δεν ξερω πως την ειδε.Μαλλον του ξενισε να αγοραζει παμπερς απο το ιντερνετ...δε λεει που τα χρεωσα στη δικια μου καρτα...:rolleyes:Καλε εννοειται δε φευγω αν δε βρω κατι.Με 1400 του Κωστα και δανειο 700 πως θα βγουμε???

Καλε Ειρηνη τι εχουν παθει ολα με τις φρυγανιες και τα τυρια?Κι εγω αν δεν επεμενα η δικια μου με μεσημεριανο (αυτο τουλαχιστον το τρωει) και τοστ θα την εβγαζε.Καθε απογευμα μετα την κρεμα (αν μας κανει την τιμη να τη φαει...)τρωει και μισο τοστ.Πιστευω οτι απλα θελουν να τρωνε μονα τους.Ξερεις να τα παιρνουν στο χερι τους αλλα θα μου πεις γινεται???

Η Παναγιωτα σημερα εκανε μιση ωρα να φαει τη φρουτοκρεμα...

Καλε Ειρηνη τι εχουν παθει ολα με τις φρυγανιες και τα τυρια?Κι εγω αν δεν επεμενα η δικια μου με μεσημεριανο (αυτο τουλαχιστον το τρωει) και τοστ θα την εβγαζε.Καθε απογευμα μετα την κρεμα (αν μας κανει την τιμη να τη φαει...)τρωει και μισο τοστ.Πιστευω οτι απλα θελουν να τρωνε μονα τους.Ξερεις να τα παιρνουν στο χερι τους αλλα θα μου πεις γινεται???

Η Παναγιωτα σημερα εκανε μιση ωρα να φαει τη φρουτοκρεμα...

Δε τα τρωει ουτε ετσι τα φαγητα .. της τα κοβω και τα εχει μπροστα της δ ετα τρωειι

δε τρωμε φαγητο .... δε την παλευωω θα παρω τον γιατρο ο οποιοσ θα μου πει να κανουμε εξετασεις ... και???

4u4cp3.png aMppp3.png

Εμενα ο δικος μου δεν ξερω πως την ειδε.Μαλλον του ξενισε να αγοραζει παμπερς απο το ιντερνετ...δε λεει που τα χρεωσα στη δικια μου καρτα...:rolleyes:Καλε εννοειται δε φευγω αν δε βρω κατι.Με 1400 του Κωστα και δανειο 700 πως θα βγουμε???

και καλά κάνεις.Να μείνεις εκεί γιατί με 2 μισθούς κάπως βολεύονται τα πράγματα.

Οι άντρες πιάνονται με διάφορα,αν του εξηγήσεις τη διαφορά και το δεί οικονομικα το θέμα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.Αν πάλι ο φόβος του είναι με το site που δεν εμπιστεύεται πες του οτι κι'άλλες κοπέλες το χρησιμοποιούν καιρό και δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα.Κι'εμένα με τις κάρτες δεν θέλει να χρησιμοποιώ.Με έβαλε και τις έκοψα τις πιστωτικές που είχα και τώρα έχω κρατήσει μόνο μια έτσι για να υπάρχει και δεν την χρησιμοποιώ.Απλά στην αρχή είχαμε ξεφύγει μια φορά και δεν μπορούσαμε να τη μαζέψουμε.Απο τη μια δίκιο έχει σκέφτηκα.Τουλάχιστον με την χρεωστική έχεις θα πάρεις,δεν έχεις δεν θα πάρεις.

SI5Yp3.png

Να δείτε πλάκα! Έδωσα στον μικρό λίγα πατατάκια σ' ένα πιατάκι (βιολογικά) από αυτά που αγόρασε η Σοφία και νοστιμεύτηκε τόσο πολύ που δεν τον έχω ξαναδεί να κάνει έτσι, μαμμμμμ, μαμμμμ!!! Τον πλησιάζω μάλιστα και μου αγριεύει να μην τ' ακουμπίσω.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...