Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μάλλον δεν έψαξες καλά, για κοίτα εδώ: http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-Size-Maxi-Nappies/dp/B003P2UU50/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291800222&sr=1-1

Πότε της φοράω 4 πότε 4+ αλλά με το 4 είναι καλύτερα:P

Οκ τα βρηκα, μια συσκευασια jumbo ομως δεν εχει δωρεαν μεταφορικα ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι κι αλλιώς δωρεάν μεταφορικά έχει μόνο εντός Αγγλίας, αλλά για όλο αυτό τα μεταφορικά σου είναι 7,5 λίρες :)

Οχι βρε αφου γραφει οτι πανω απο 25 λιρες η μεταφορα ειναι δωρεαν...νομιζω,Τελος παντων, με το subscribe εχεις καποια υποχρεωση η απλα σε ενημερωνουν?

Έτσι κι αλλιώς δωρεάν μεταφορικά έχει μόνο εντός Αγγλίας, αλλά για όλο αυτό τα μεταφορικά σου είναι 7,5 λίρες :)

Οταν τις παρήγγειλα, είχε μια προσφορά και δεν χρέωναν μεταφορικά, αλλά έτσι κι' αλλιώς δεν είναι πολλά!!! Αυτό που έγραψε η Κατερίνα, από ένα ποσό και πάνω δε χρεώνουν

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Με το subscribe, αν δεν το ακυρώσεις εσύ, σου στέλνουν κάθε μήνα την ίδια ποσότητα και έχεις την έκπτωση αλλά μπορείς χωρίς καμία υποχρέωση μόλις παραλάβεις το πρώτο πακέτο να κόψεις το subscribe και απλά να έχεις επωφεληθεί την έκπτωση

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

http://www.soby.gr/?gclid=CP_fqfKH26UCFQse4QodZxXgkQ

Εχει τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις προσφορές!!!

Επειδη ειδα ολα τα site προσφορων το πρωι...οντως αυτο τα εχει ολα!!!

Παρηγγειλα κι εγω με το subscribe(χωρις να το καταλαβω βεβαια...) 2 jumbo baby-dry, τωρα ποτε θα μου ερθουν...

Διαφημίσεις

Μόλις γύρισα.Τι το θελα κι'εγώ να βγώ σήμερα έξω.Πήγα μέχρι το avenue να ψωνίσω στα carrefour κι'εκανα μια ώρα να πάω.Ολα κολλημένα.Είδα κάτι καινούργια παιχνίδια που έχουν βγάλει με τον Miky το ενα είναι αρκουδάκι που έχει δίπλα ενα χειριστηρίο που έχει διάφορα κουμπάκια και λέει πολλά και το άλλο είναι πάλι του Miky ένα τραπέζι με πολλές δραστηριότητες.Και τα δύο όμως έχουν απο 50 ευρώ.Σκέφτομαι μήπως πω του άντρα μου να της πάρουμε κανένα απο τα δύο για Χριστούγεννα.Η ξαδερφούλα της που γιορτάζει και αύριο της πήραν αυτό το παιχνιδάκι με την κουζίνα που μιλάει και στα αγγλικά και λέει την κουζίνα την λένε kitcen και προχθές που είχαμε σπίτι τους και το είδα απο κοντά ωραίο ήταν αλλά η μικρή μου δεν ασχολήθηκε και πολύ μαζί του ενω η ξαδερφούλα της έπαιζε λίγο περισσότερο με αυτό.Και το πήραν και 60 ευρώ μου είπαν απο jumbo.Πανάκριβα τα παιχνίδια.

SI5Yp3.png

για τις πάνες που λέτε εδώ απ'ότι εχω δεί συμφέρει μόνο όταν τις βάζουν προσφορά καμιά φορά που έρχεται οικονομικά γιατί 20 ευρώ δεν είναι και λίγα.Ευτυχώς εμείς τις πέρνουμε δωρεάν απο τον συναιτερισμό του άντρα μου κάθε μήνα μαζί με τα απορρυπάντικα της.

SI5Yp3.png

Εχει και πανες βρακακι. Εμενα μου λεει αποστολη στις 10 Δεκεμνρη αρα καμια βδομαδα κανουν (με εκτελωνισμο που ξερω για τη δουλεια μου) λογικα θα μου φτασουν αυτα που εχω σπιτι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...