Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια...εχω καιρο να μπω

Καλησπέρα κορίτσια,

Χρόνια πολλά στην Ξανθή και την Άννα!!!:D

Σήμερα ήταν μια δραματική μέρα...Ο πατέρας μου νοσοκομείο λοίμωξη αναπνευστικού, διογκωμένη καρδιά και πίεση υψηλή, ευχόμαστε να είναι κάτι περαστικό και να μην ταλαιπωρηθεί πολύ. Έχω στενοχωρηθεί πολύ:-(

Το μωρό δεν ήξερα που να το αφήσω σήμερα αφού η μάνα μου ήταν κι αυτή στο νοσοκομείο. Πήγα το πρωί για μια ώρα στη δουλειά και μετά γύρισα σπίτι.

Δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω τι έχετε γράψει. Ελπίζω όλες να είστε καλά κι εσείς και οι οικογένειές σας.

περαστικα μαρακι ευχομαι

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια.!!!!Ξεκινησαμε φρουτακια και το πορτοκαλι δεν το θέλει η παιδιατρος μου ειπε να το κανω στο μπλεντερ αλλα ετσι ειναι ακομη πιο ξινό, το έβαλα στο ρυζαλευρο αλλα τίποτα....

σε χυμό μηπως είναι καλύτερα....τι να κάνω????

και τωρα με τις γρίπεσ ειναι απαραιτητο...!!!

Φρόντισε να είναι γλυκά τα πορτοκάλια και καθάρισε σχολαστικά το άσπρο γύρω γύρω. Αρχικα προσπάθησε να μην υπερισχύει το πορτοκάλι στη γεύση (λειτουργείς υπογείως χαχα) για να το ξεγελάσεις το μωρό. Εμένα δεν θέλει πχ την μπανάνα :rolleyes: Ε βάζω λιγότερη, ώστε να υπερισχύει το μήλο και το αχλάδι. Δοκίμασε και μανταρίνι που είναι πιο γλυκό.

Πάντως θα δεις με το που θα αρχίσει τα φρουτάκια θα είναι ρολόι! Τώρα εμάς κάνει 3-4 φορές τη μέρα χώρις κανένα πρόβλημα:)
'Εχουμε χέσει τον πλανήτη όλο κι εμείς!
Επίσης κορίτσια εδώ και καμιά βδομάδα ο μπέμπης την ημέρα έχει μειώσει πολύ το γάλα του... Στο γεύμα πίνει γύρω στα 50ml και μετά από ζόρι φτάνει τα 100. Σε σπάνιες περιπτώσεις πίνει τα 180... Αφού λοιπόν πιεί λίγο μετά βάζει τη θηλή στο στόμα και τη δαγκώνει. Αυτό στην καλύτερη περίπτωση... Στην χειρότερη, βάζει τη θηλή στο στόμα, το κλείνει και αρχίζει νακουνιέται και να τεντώνεται χωρίς να πίνει γάλα, αλλά με τη θηλή στο στόμα... Μήπως δεν του αρέσει το γάλα πια? Αλλά πάλι, το βράδυ χτυπάει 300αρια!!! Είναι δυνατόν τη μέρα να πίνει τόσο λίγο και το βράδυ τόσο πολύ? Λέτε να πάρω τηλ τον παιδίατρο?
Κι εμένα τα έκανε σε μια φάση, είχε μειώσει πολύ το γάλα κι ανησυχούσα. Το ξεπέρασε μόνος του, δεν τον πίεσα ποτέ.
χτεσ μαλιστα ενω ο πατερασ μου ηταν να βγει απο την εντατικη στο 24ωρο δηλαδη στισ 17΄00 το απογευμα , εκεινοσ βγηκε απο τισ 12!!!!!δηλαδη στισ 19 ωρεσ...και καποιεσ απο εσασ θα ξερετε οτι η εξελιξη τησ καταστασησ κρινεται απο το πρωτο 24ωρο...ευτυχωσ ολα καλα!!!

απλα χτεσ με πηρε το παραπονο κ σασ το γραψα γιατι σκευτομουν οτι η αλλη ηθελε τισ τιμεσ και τα μεγαλεια (θα καταλαβατε ποια εννοω) αλλα ποτε δεν με βοηθησε οσεσ φορεσ χρειαστηκα...τελοσ παντων....σασ ζαλισα..!!!

Για τον μπαμπά σου έχω να πω ότι αναρρώνει γρήγορα. Κι ο δικός μου δεν έμεινε εντατική (εμένα ήταν στεντ βέβαια, όχι ανοιχτής καρδιάς) και μετά την ανάνηψη τον έφεραν στο δωμάτιο και πείναγε κι όλας το χρυσό μου! Ε ρε κάτι ξενύχτια στο Ντυνάν λέμε! Πουρνό πουρνό με σήκωνε από την πολυθρόνα να πάω να του φέρω κουλουράκι ζεστό από το εστιατόριο :lol:
Καλημέρα ομορφοκόριτσα σε σας και στ'αγγελούδια σας!!
Καλημέρα και σε σένα μορφονιά :cool:
Λοιπόν η παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε από αύριο το δεύτερο πρωινό γεύμα φρουτόκρεμα(γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι το προτελευταίο γεύμα αλλάζουμε με κρέμα?) κ γάλα να πάρω κ ένα s-26 κανονικό κ να της βάζω μία μεζούρα-2-3 μέρα με τη μέρα μέσα στο ελεύθερο λακτόζης κ να δούμε πως θα πάει......τι λέτε οι πιο έμπειρες????:rolleyes:
Φρουτόκρεμα πάντα μετά το πρωινό γάλα. Προτελευταίο γεύμα κρέμα εννοούν ρυζάλευρο, μπισκοτόκρεμα, φαρίν λακτέ, αυτές. Όσο για το γάλα, λογικό μου ακούγεται, να το πας λάου λάου να δεις σε τι δοσολογία είναι οκ το παιδί.

Γεια σου Κας με τα απογευματινάδικά σου! Είναι οκ ο μπομπιράκος τώρα;

Ο Μπραντης έχει ηρεμήσει 2 μέρες τώρα, είναι χαρά θεού παιδάκι, δεν τσιρίζει, δε δείχνει να πονάει πολύ, τραγουδάει για ώρες, μιλάει ασταμάτητα και όλο γελάει. Το βράδυ δε κοιμάται αδιαμαρτύρητα (πριν την μία παρακαλώ πλέον!) με τα μικρά βέβαια δρομολόγια για πιπίλα...αλλά άρχισε άλλο χούι. Κατά τις 5-6 το πρωί κλαίει με την πιπίλα στο στόμα, θέλει αγκαλιά ντε και σώνει. Μετά από λίγη ώρα ξανακοιμάται αλλά μου έχει τσακίσει τον ύπνο εμένα της υπναρούς! Δεν παραπονιέμαι όμως, παρά να κλαίει με τις ώρες όλη μέρα και το βράδυ, καλύτερα αυτό!

WN6Op3.png

καλησπερα μανουλες!!!

και ο δικος μου εχει ακομα ενα μικρο μπουκωμα αλλα κατα τ΄αλλα μια χαρα ειναι!!

στο μεταξυ, εχει αρχισει και κανει κου-πε-πε και ειναι σκετος γλυκας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

οσο για τη φρουτοκρεμα, εγω το πορτοκαλι το στιβω και το ριχνω με τα υπολοιπα φρουτα, και αν ειναι πολυ ξινο, ισως να βαλω μια κουταλιτσα ρυζαλευρο βανιλια στην κρεμα... ;)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοριτσια ο μπεμπουλακος εφαγε το αχλαδακι με το ζορι σε καθε κουταλιτσα ξινιζε τα μουτρακια του κ μερικες φορες σφραγιζε τα χειλακια του να μην μπει το κουταλι ουτε το νερακι του πολυαρεσε

οταν ομως ειδε το μπουκαλι με το γαλα θα χοροπηδουσε απο την χαρα του....αν μπορουσε!!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑ ενω τον κρατουσα για να ρευτει τον καταλαβαινω που κανει κ@κ@ του οταν τον ανοιξα τι να δω ειχε κανει τοσο πολυ που πασαλιφτηκε παντου τα μπουτακια η πλατη του

αμεσως τον εκανα μπανιο!!!!

λετε να τον πειραξε το αχλαδακι?

ετσι κανουν οταν τρωνε φρουτο?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κοριτσια θελει αρκετη υπομονη με τον απογαλακτισμο... μεχρι να συνηθισουν το κουταλακι και τις... καινουριες γευσεις!

Οσο για τις κενωσεις μετα το φρουτο, δεν ειναι στανταρ οτι θα εχουν!

Εμενα πχ πολλες φορες, λιγη ωρα μετα τη φρουτοκρεμα κανει κακα αλλα λιγο πιο νερουλα...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια ο μπεμπουλακος εφαγε το αχλαδακι με το ζορι σε καθε κουταλιτσα ξινιζε τα μουτρακια του κ μερικες φορες σφραγιζε τα χειλακια του να μην μπει το κουταλι ουτε το νερακι του πολυαρεσε

λετε να τον πειραξε το αχλαδακι?

ετσι κανουν οταν τρωνε φρουτο?

Εμένα σταντέ μετά τα φρούτα θα μας χέσει. Όσο για το αν του άρεσε... Κατ'αρχάς ήρθε μια φίλη της προάλλες και μου έδειξε πως να ΜΗΝ είμαι τόσο δημοκρατική με το κουτάλι. Σπρώχνεις, κατεβάζεις γλώσσα και χώνεις όλο το κουτάλι, άμα περιμένεις να φάει από τη μυτούλα σώθηκες. Έτσι τελειώνουμε πιο γρήγορα και τρώει και περισσότερο παραδόξως (του αρέσει δεν του αρέσει). Επίσης στην φρουτόκρεμα θα βάλουμε απαραιτήτως ντιβιντι με το gummybear για να ξεχνιέται και να ανοίγει στοματάρα :lol:

Οπότε βρες τρόπους να του αποσπάς την προσοχή, μίλα, κάνε θορύβους (μπιπ μπιπ, ααααααα κλπ). Γενικώς γίνε γελωτοποιός :D

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Άντε να δούμε θα χέσουμε κ εμείς αύριο με τα φρούτα???Καλά αν δεν τα κάνει κ σήμερα με το χαμομήλι κ τα κάνει με τα φρούτα φαντάζεστε τι έχει να γίνει μετά από 4ημερη αποχή....με βλέπω να την κρατάω πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας να χέζει με τις ώρες :lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Άντε να δούμε θα χέσουμε κ εμείς αύριο με τα φρούτα???Καλά αν δεν τα κάνει κ σήμερα με το χαμομήλι κ τα κάνει με τα φρούτα φαντάζεστε τι έχει να γίνει μετά από 4ημερη αποχή....με βλέπω να την κρατάω πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας να χέζει με τις ώρες :lol::lol::lol::lol:
Χέσε μέσα η κατάσταση!

WN6Op3.png

αχ βρε Αννα με κανες και γελασα και μαλιστα δυνατα που ο μικρος τρομαξε και τιναχτηκε!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ετσι εκανα κι εγω τον εκανα να γελαει για να ανοιγει το στομα του και να του χωνω κουταλιτσες φυσικα με μικρη ποσοτητα κρεμας

και οταν εκλεινε το στομα του και καταλαβαινε οτι κατι εχει μεσα.....εκεινη η φατσουλα ηταν ολα τα λεφτα!!!!

απο την μια ειχα το κουταλι και απο την αλλη την φωτογραφικη!!! Να χουμε ντοκουμεντα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

απο την μια ειχα το κουταλι και απο την αλλη την φωτογραφικη!!! Να χουμε ντοκουμεντα!!

Να τα δούμε τα ντοκουμέντα στο φβ, όχι τίποτα άλλο, να ετοιμαζόμαστε κι εμείς που δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα, να δούμε τι μας περιμένει! :tongue:

Καλησπερούδια κοριτσάκια!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...