Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!

Ξύπνησα νωρίς σήμερα, η κάρολ κοιμάται ακόμη και απολαμβάνω ήσυχη το καφεδάκι μου!!! Μόλις με πήραν από το προσωπικό της τράπεζας, ευτυχώς δε με συγχίσανε, κάτι διαδικαστικά ήθελαν να ρωτήσουν!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαριλού μου κι' εγώ από ένα λινκ της Κατερίνας είδα για τις amazon πάνες, και υπολόγισα ότι γλίτωσα τουλάχιστον 20 ευρώ στη συγκεκριμένη παραγγελία με προυπόθεση ότι τις έπαιρνα και με έκπτωση.

Ναι κι εγώ το ίδιο υπολόγισα ότι με τις εδώ τιμές πληρώνω 0,36 την πάνα ενώ με τις τιμές που πήρα από το amazon 0,19!!!!!!!!! Οπότε κομμένες οι πάνες από Ελλάδα όπως καταλαβαίνετε:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα!!!

Ξύπνησα νωρίς σήμερα, η κάρολ κοιμάται ακόμη και απολαμβάνω ήσυχη το καφεδάκι μου!!! Μόλις με πήραν από το προσωπικό της τράπεζας, ευτυχώς δε με συγχίσανε, κάτι διαδικαστικά ήθελαν να ρωτήσουν!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαριλού μου κι' εγώ από ένα λινκ της Κατερίνας είδα για τις amazon πάνες, και υπολόγισα ότι γλίτωσα τουλάχιστον 20 ευρώ στη συγκεκριμένη παραγγελία με προυπόθεση ότι τις έπαιρνα και με έκπτωση.

Κοιτα ρε που μονο εγω δε σκεφτηκα να φωνισω απο εκει και χθες πηρα ενα πακετο παμπερς χωρις εκπτωση, ευτυχως ειχα κουπονι 3 ευρω...Απλα μου ειπε ο Κωστας οτι δεν πολυεμπιστευεται το αμαζον για την πιστωτικη..

Καλημερα!!!Με εφερε ο αντρας μου στη δουλεια σημερα (ευτυχως γιατι θα επρεπε να πληρωσω ταξι με τις απεργιες μου μεσα...), ηπιε και καφε και τωρα εφυγε, γι'αυτο αργησα να μπω!Η Παναγιωτα κοιμηθηκε 10:30-7:30, προσπαθησε να την ξανακοιμησει λιγο η μανα μου αλλα ματαια...να δουμε ποσο θ'αντεξει...Οσο για το θεμα αντρες, γονεις και βοηθεια, εγω βγηκα απο το μαιευτηριο Σαββατο και Κυριακη πρωι η μικρη μπηκε θερμοκοιτιδα οποτε μανα στο σπιτι για 5 μερες δε χρειαστηκα αφου ουτε εγω δεν ημουν σπιτι.Με τον Κωστα ειχαμε κανει συμφωνια (δεν ξεραμε και τι μας περιμενε πρωτη φορα γονεις) οτι θα φροντισουμε οι δυο μας το μωρο, οποτε και οταν βγηκε απο τη θερμοκοιτιδα δεν θελαμε κανεναν σπιτι,τις πρωτες μερες, ο Κωστας ειχε 20 μερες αδεια οι οποιες μειωθηκαν σε 15 αν θυμαμαι καλα λογω πυρκαγιων (η αεροπορια κινητοποιειται σε τετοιες περιπτωσεις και οι αδειες κοβονται) οποτε μεχρι 2 μηνων η μικρη εμεινα μονη μου στην ουσια μαζι της...Εκει τα 'παιξα, οσο και να με βοηθησουν τωρα δε μπορω να το ξεχασω, τι να κανω...και ειχα και καισαρικη. Γιωτα στο μαιευτηριο αλλα και σπιτι μετα μου ηταν πολυ δυσκολο να σηκωθω και να αλλαξω το μωρο...Τελος παντων, τωρα εχει αρχισει και ασχολειται, παιζουν μαζι, χθες καταφερα να φτιαξω μεχρι και γλυκο (μπεζεδες ή φουσκες η μαρεγκες..πολυ ωραιοι βγηκαν και απο ζαχαροπλαστεια να σκεφτειτε δεν τους τρωω!)Για αλλαγμα, ταισμα κλπ δεν το συζητω, εχει μεγαλωσει σε σπιτι που η μανα δε δουλευε, μονη της ασχολια ηταν σπιτι και παιδια, ο πατερας στρατιωτικος ελειπε συνεχεια...εχει τελειωσει μια στρατιωτικη σχολη,πιστευω να ξερετε τι αρχες ισχυουν εκει, ισως μπορω να του αλλαξω λιγο μυαλα και κατι εχω καταφερει αλλα απο τη στιγμη που ακουει τους ιδιους τους γονεις του να λενε αυτο που ειπε η Κας οτι το παιδι ειναι της μανας και τον πατερα να λεει οτι τα πεθερικα πρεπει να ειναι μακρια...ποσο μπορεις να αλλαξεις αυτο τον ανθρωπο?Τουλαχιστον ειναι νοικοκυρης παρα την ηλικια του, απο μικρος μαζευε χρηματα για το απιτι μας, ψωνιζει αυτος για το σπιτι, ασχολειται μεχρι και με τα φυτα απλα ειναι λιγο...περιεργος!

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα που λες, πάντως εγώ τον είδα όταν ήρθε να σας πάρει που την καμάρωνε την κόρη του!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κοιτα ρε που μονο εγω δε σκεφτηκα να φωνισω απο εκει και χθες πηρα ενα πακετο παμπερς χωρις εκπτωση, ευτυχως ειχα κουπονι 3 ευρω...Απλα μου ειπε ο Κωστας οτι δεν πολυεμπιστευεται το αμαζον για την πιστωτικη..

Ψωνίζω σχεδόν 10 χρόνια από το amazon και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Επιπλέον, τώρα πια με τις προπληρωμένες λύνεται και αυτό το πρόβλημα, είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτείς με τέτοια διαφορά τιμής;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ψωνίζω σχεδόν 10 χρόνια από το amazon και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Επιπλέον, τώρα πια με τις προπληρωμένες λύνεται και αυτό το πρόβλημα, είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτείς με τέτοια διαφορά τιμής;)

Αν ειναι τοση η διαφορα δεν το συζηταω, θα παιρνω απο εκει.Με χρεωστικη εννοειται!Εδω εχουμε κανει τα απειρα αλμπουμ με αυτο τον τροπο, προχθες παραλαβαμε αλλο ενα με ολες μας τις διακοπες στο εξωτερικο (μαλλον αυτο εκανε ο φουκαρας ολη μερα στον η/υ καποια μερα...κι εγω τον εκραζα:rolleyes:)Α!Εχουν ερθει και οι φωτο της μικρης που εμφανισα απο το photoκατι...δε θυμαμαι τωρα που μας ειχε πει και η Αννα και ειναι πολυ ωραιες και οικονομικες;)230 φωτογραφικες γυρω στα 25 ευρω!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα που λες, πάντως εγώ τον είδα όταν ήρθε να σας πάρει που την καμάρωνε την κόρη του!!!!!!!

Α αυτό μπορώ να το πω κι εγώ! Έλιωνε που την είδε και εκείνη όμως έτρεξε αμέσως πάνω του.

Ε αλίμονο ρε παιδιά και βέβαια την καμαρώνει και την αγαπάει την κορούλα του, απλά έχει άλλα ''πιστεύω'' ο άνθρωπος!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α αυτό μπορώ να το πω κι εγώ! Έλιωνε που την είδε και εκείνη όμως έτρεξε αμέσως πάνω του.

Ε αλίμονο ρε παιδιά και βέβαια την καμαρώνει και την αγαπάει την κορούλα του, απλά έχει άλλα ''πιστεύω'' ο άνθρωπος!

Καλε εγω δεν ειπα οτι δεν αγαπαει την κορη του, ημαρτον, αυτος ο καημενος οταν εβγαλε το αιμα στην πανα πρωτη φορα κοντεψε να πεθανει απο τη στενοχωρια του κι εγω ημουν ψυχραιμη μεχρι αηδιας...απλα εχει μεγαλωσει αλλιως και εχει θεμα με τα πεθερικα του.αν και με τον πατερα μου μια χαρα τα παει

Πολα μου κι εγω δε θα μπορουσα με ξενη γυναικα σπιτι με τιποτα αλλα εμενα το σπιτι μου ειναι 85 τετραγωνικα:? συμφωνω να παρεις καποια να σε βοηθαει για ενα χρονικο διαστημα!αν υπαρχουν και τα χρηματα φυσικα!

Μα κι εγώ γι' αυτό στο έγραψα.... Γιατί είναι ολοφάνερο ότι το θέμα είναι απλά ότι έχει μεγαλώσει αλλιώς:):):):):):):) Τι να τους κάνουμε μωρέ, τους αγαπάμε με τα αρνητικά τους :):):):):) (όπως κι αυτοί εμάς άλλωστε, για να είμαστε δίκαιες)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Α σας ειπα?Σημερα εχω γυναικολογο...για να δουμε τι θα δουμε...εν τω μεταξυ δε μου παιρνει λεφτα ο ανθρωπος γιατι ειναι φιλος αλλα εγω του αφηνω ενα 50ρικο τουλαχιστον για τεστ παπ και υπερηχο και λιγα ειναι..αλλα το εκλεισα κι εγω το ραντεβου σε μερα απεργιας, χαμος θα γινεται...

Kαλημερα Μαριλου

Δωσε το λινκ του amazon για τις πανες

προχθες που το συζητουσα με την πολα και πηγα να παραγγειλω οταν εφτασα στο τελος δε μου εστελνε ελλαδα!!

για δωσε λινκ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-Size-Maxi-Nappies/dp/B003P2UU3M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291799344&sr=8-1

Εγώ πήρα αυτές με το subscribe να μας το στέλνουν κάθε μήνα για να έχω και την έξτρα έκπτωση του 10% ;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-Size-Maxi-Nappies/dp/B003P2UU3M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291799344&sr=8-1

Εγώ πήρα αυτές με το subscribe να μας το στέλνουν κάθε μήνα για να έχω και την έξτρα έκπτωση του 10% ;)

μΟΛΙΣ πειρα και εγω 2 κουτια

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Μαριλου 4αρι της φορας??Η Παναγιωτα που ειναι στα ιδια περιπου κυβικα φοραει 4+...τα οποια βεβαια δε βρισκω στο αμαζον...Και σκεφτομουν για 5αρι

Μάλλον δεν έψαξες καλά, για κοίτα εδώ: http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-Size-Maxi-Nappies/dp/B003P2UU50/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291800222&sr=1-1

Πότε της φοράω 4 πότε 4+ αλλά με το 4 είναι καλύτερα:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...