Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 hours ago, Katiamaxiking said:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

19 hours ago, Ελπίδα88 said:

Επιτέλους να κάπου που μπορώ να απαντήσω και εγώ 😂 (είμαι και εγώ πρωτάρα και όλα λέω τα κορίτσια πως εγώ δεν γνωρίζω να σας απαντάω σε αυτά που λέτε ) 

Τα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο του εοππυ είναι εντελώς δωρεάν και είναι οι ορμόνες.  Τα υπόλοιπα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο σου έχουν κάποια συμμετοχή.  Εμένα μου βγήκαν περίπου 140€

Το πρήξιμο δεν είναι κάτι τρομερο, και εμένα μου το ανέφεραν αλλά οκ δεν είναι ότι έγινα και σαν μπαλόνι. Να σου πω την αλήθεια είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκίνησα που ούτε με νοιάζει.  

αν δεν κάνω κάνω λάθος έχεις την επιλογή αν εσύ δεν το θέλεις να μην βάλεις δύο. Δεν μπορεί να σου το επιβάλει ο γιατρός.  Ο δικός μου πάντως μου είπε πως ρωτάει για την μεταφορά δύο εμβρύων. 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

18 hours ago, karlajo said:

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειναι χαρακτηριστικο οτι στα περισσοτερα σπιτια, οταν γενναει η γυναικα, αυτοματως "μετακομιζει" η μαμα της ή καποια αλλη γυναικα για να αναλαβει το νοικοκυριο, να βοηθησει με το νεογεννητο αλλα και τη λεχωνα, ενω στο εξωτερικο το σπιτι και το παιδι θεωρουνται ευθυνη ισαξια και των δυο, οποτε στην περιπτωση πχ της γεννας δεν βοηθαει η μαμα, αλλα ο συζυγος και πατερας.

Aχ βρε Κασσιανή, πολυτέλειες μου ακούγονται όλα αυτά!!! Μόνο κάποια που δεν έχει κανέναν να τη βοηθήσει το καταλαβαίνει...;)

Για μενα ειναι η μονη λυση που θα σε βοηθησει.

Και τα παιδια νιωθουν καλυτερα οταν υπαρχει ενας συγκεκριμενος ανθρωπος στο σπιτι και δεν εναλασσονται διαφοροι αναλογα την περισταση και ειναι ο μονος τροπος να εχεις καθε φορα τη βοηθεια που χρειαζεσαι.

Και τα λεφτα ειναι αναλογικα λιγοτερα.

Αλλο μισθο θα ζητησει μια γυναικα την οποια θα εχεις δεσμευμενη μεχρι το απογευμα και θα εχει να πληρωνει ενοικιο κλπ και αλλον εκεινη που θα κοιματι και θα τρωει μεσα στο σπιτι.

Και θα μπορεις να βγεις και ενα βραδυ χωρις να εχεις κανει ολοκληρο σχεδιασμο απο πριν ή να πεταχτεις για μια δουλεια καπου κλπ.

Ακριβώς έτσι, τα είπες εσύ αντί εμού!!!:rolleyes::rolleyes: Να σκεφτείς ότι δίνω 200 το μήνα, που είναι πάντοτε περισσότερα με τις εξτρα φορές, και η κοπέλα θέλει 700

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα ξανα... :D

ακομα δεν ειμαι καλυτερα, αλλα το παλευω...

Πολα... ολα εχουν την αρνητικη και τη θετικη της πλευρα!

Εγω πχ δεν μπορω να φανταστω να εχω μια γυναικα μονιμως μεσα στο σπιτι!

Και μονο η ιδεα μου προκαλει αρνητισμο!

Προτιμω τα παιδια να ειναι σε παιδικο σταθμο με εξειδικευμενο προσωπικο παρα με μια γυναικα μεσα στο σπτι!

Σε λιγο διαστημα και εγω ξεκιναω δουλεια, ο μικρος θα παει παιδικο... και οσο για την εξοδο, εγω δυστυχως το εχω παρει αποφαση οτι κατι τετοιο για μενα ειναι ανεφικτο τουλαχιστον για καποιο διαστημα... :(

Επσισης, το θεμα "γυναικας στο σπιτι" και να ηθελα, δεν θα μπορουσα καν να το συζητησω και απο οικονομικης αποψης...

οσο για το θεμα της Κατερινας...

αυτο που μου προκαλεσε εμενα "εκπληξη" ηταν το θεμα περιουσιακα, λεφτα γαμου κλπ κλπ...

δηλαδη αν ολα αυτα τα θεματα δεν υπηρχαν ή ειχαν λυθει, δεν θα υπηρχε το προβλημα με την... πεθερα ???

εχουν ψυχραθει οι σχεσεις γενικοτερα λογω αυτου του ζητηματος?

επισης μου φαινεται αδιανοητο, να καθεται ο αντρας μου στον υπολογιστη κλεισμενος στο δωματιο του, απο το να ασχολειτε με το παιδι του... ποσο μαλλον οταν εχει αδεια...

ειναι πολυ κριμα, να δημιουργουνται στα ζευγαρια "προβληματα" εξ΄αιτιας προβληματων που αφορουνε περιστατικα που δημιουργησανε τριτοι, τεταρτοι.. πεμτοι και παει λεγοντας... και ακομα χειροτερα ο ενας απο τους δυο (απο το ζευγαρι παντα) να επηρεαζεται απο τετοια γεγονοτα και να φερεται "αδικα" εις βαρος της οικογενειας του...

7hWqp3.png

καλησπερα ξανα... :D

ακομα δεν ειμαι καλυτερα, αλλα το παλευω...

Περαστικάαα!!!

Πολα... ολα εχουν την αρνητικη και τη θετικη της πλευρα!

Εγω πχ δεν μπορω να φανταστω να εχω μια γυναικα μονιμως μεσα στο σπιτι!

Και μονο η ιδεα μου προκαλει αρνητισμο!

Προτιμω τα παιδια να ειναι σε παιδικο σταθμο με εξειδικευμενο προσωπικο παρα με μια γυναικα μεσα στο σπτι!

Σε λιγο διαστημα και εγω ξεκιναω δουλεια, ο μικρος θα παει παιδικο... και οσο για την εξοδο, εγω δυστυχως το εχω παρει αποφαση οτι κατι τετοιο για μενα ειναι ανεφικτο τουλαχιστον για καποιο διαστημα... :(

Επσισης, το θεμα "γυναικας στο σπιτι" και να ηθελα, δεν θα μπορουσα καν να το συζητησω και απο οικονομικης αποψης...

Και εμένα δε μου άρεσε πριν λίγο καιρό, αλλά τώρα αρχίζει να μου αρέσει, βλέποντας ποσες απαιτησεις εχει αυτό το σπίτι!! Βρε Λιζάκι και η καρολ θα παει παιδικό σε λίγο καιρό, μιλάω για τις δουλειές του σπιτιού πιο πολύ και όχι τοσο για τα παιδιά!!! Εγώ, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορώ να σκεφτώ οτι δε θα βγαίνω...δεν υπάρχει περίπτωση, θα πάθω κατάθλιψη!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

οντως... οι δουλειες του σπιτιου ειναι ενα θεμα, ποσο μαλλον οταν εχεις πενταμελη οικογενεια... :rolleyes:

εγω αυτο που εκανα ειναι οτι τη γυναικα που ερχοταν καθε δυο εβδομαδες, της ειπα και ερχεται καθε βδομαδα...

μια χαρα τα βολευουμε ...

απο κει και περα, οτι αφορα την εξοδο, η αληθεια ειναι, οτι ναι, χρειαζεται που και που!!!!!

δεν σημαινει οτι επειδη εκανες παιδια, κλεινεσε εφ΄ορου ζωης μεσα!!!

εχθες μιλουσα μ΄εναν ξαδερφο μου στο τηλ για Χρονια Πολλα, οποτε μου λεει...

στην περιοχη σας ειναι ενα πολυ ωραιο ρεμπεταδικο, το ταδε, να κανονισουμε ενα Σαββατο να παμε ολοι μαζι

εγω...

ναι, βεβαια!!!!!!!!! κανονιστε οποτε θελετε και εγω μεσα!!!

και εκεινη τη στιγμη συνειδητοποιησα τι ειπα!!!

το μωρο που θα το αφησω ??????????? :confused:

7hWqp3.png

οντως... οι δουλειες του σπιτιου ειναι ενα θεμα, ποσο μαλλον οταν εχεις πενταμελη οικογενεια... :rolleyes:

εγω αυτο που εκανα ειναι οτι τη γυναικα που ερχοταν καθε δυο εβδομαδες, της ειπα και ερχεται καθε βδομαδα...

μια χαρα τα βολευουμε ...

απο κει και περα, οτι αφορα την εξοδο, η αληθεια ειναι, οτι ναι, χρειαζεται που και που!!!!!

δεν σημαινει οτι επειδη εκανες παιδια, κλεινεσε εφ΄ορου ζωης μεσα!!!

εχθες μιλουσα μ΄εναν ξαδερφο μου στο τηλ για Χρονια Πολλα, οποτε μου λεει...

στην περιοχη σας ειναι ενα πολυ ωραιο ρεμπεταδικο, το ταδε, να κανονισουμε ενα Σαββατο να παμε ολοι μαζι

εγω...

ναι, βεβαια!!!!!!!!! κανονιστε οποτε θελετε και εγω μεσα!!!

και εκεινη τη στιγμη συνειδητοποιησα τι ειπα!!!

το μωρο που θα το αφησω ??????????? :confused:

Ναι, ρε γμτ και εγώ σκέφτομαι ότι είμαι 40 χρονών, θέλω να βγω, να δω πέντε πράγματα, να πάω για φαγητό, ποτό, δε με πήραν και τα χρόνια.

Δε μπορείς να βρεις μια κοπέλα να το κρατήσει ή δεν θέλεις?? Πιστεύω ότι τώρα, με την οικονομική κατάσταση, είναι πιο εύκολο να βρεις.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι χαρακτηριστικο οτι στα περισσοτερα σπιτια, οταν γενναει η γυναικα, αυτοματως "μετακομιζει" η μαμα της ή καποια αλλη γυναικα για να αναλαβει το νοικοκυριο, να βοηθησει με το νεογεννητο αλλα και τη λεχωνα, ενω στο εξωτερικο το σπιτι και το παιδι θεωρουνται ευθυνη ισαξια και των δυο, οποτε στην περιπτωση πχ της γεννας δεν βοηθαει η μαμα, αλλα ο συζυγος και πατερας.

Αυτή τη νοοτροποία ειχε και η μαμα μου "Μολις γεννήσεις θα ερθω να μεινω σπιτι σου μια εβδομαδα"...

Της έλεγα, γιατί τι θα κάνεις? "Θα σηκωνομαι το βράδυ αν κλαίει το μωρο". (Μήπως θα το θηλάζεις κιόλας?)

Αλλα ξεχασα, οτι κατά τη μάνα μου, δεν επρόκειτο ουτε μια στο εκατομμύριο να θηλάσω γιατί εκείνη δεν είχε γάλα:confused::confused::confused:.

Της ελεγα, μαμα, το μωρο θα το εχω μαζι μου στο μαιευτηριο (γέννησα στο έλενα που ειχαμε rooming in), μονη μου θα το αλλαζω, μονη μου θα το πλενω, μονη μου θα το ταιζω, εσενα 4 βραδια μετά τι να σε κάνω?

Έτσι ολα αυτά κοπηκανε μαχαίρι εξαρχής.

Στο μαιευτηριο εμεινε ο νικος 4 βραδια μαζί μου, και επειδη γεννησα τελος Ιουλιου, πηρε καπάκι την καλοκαιρινή του αδεια, εκατσε και λιγο παραπανω (τι σκατα διευθυντής είναι, μόνο για να δουλευει ως αργα?) και εκατσε ενα μήνα μαζί μου στο σπίτι.

Μαζί τα καναμε όλα. Αυτός εβαλε πρωτη φορά τον αποστειρωτή να δουλέψει, αυτός διάβασε τις οδηγίες για το θήλαστρο, από ξεσκάτωμα δε? να φαν και οι κοτες. Κι ομως, εβαλε το κεφαλι κατω, σήκωσε τα μανίκια, και με βοήθησε παρα πολύ και πρακτικά και κυρίως ψυχολογικά.

Οι μαμαδες ερχοταν μονο για να δουν το μωρο 1-2 απογευματα την εβδομαδα και να φέρουν κανα φαί (ναι ναι, και τοτε δυσκολευομουν με το φαγητό:tongue:)

4Rnfp3.png

Καλημέρα.Εχθές το βράδυ έδωσα στη μικρή φρέσκο γάλα Ολυμπος που της πήρα για να το δοκιμάσω αν το πίνει και δεν έφερε καμία αντίσταση.Το ήπιε χωρίς κανένα πρόβλημα.Εχω ενα κουτί σκόνη το τελευταίο που κρατήσαμε που είναι σχεδόν γεμάτο αλλά μου είπε ο άντρας μου να μην της δώσω σήμερα απο αυτο για να μην κάνει πισωγυρίσμα.Αφού το δέχτηκε το φρέσκο να συνεχίσω με αυτό μην μας κάνει νερά μετά και δεν το θέλει.Εγώ σκεφτόμουν να το τελειώσω να μην πάει χαμένο αλλά δεν βαριέσαι ενα κουτί είναι.Θα το πετάξω τώρα.Το θέμα είναι οτι πίνει το φρέσκο χωρίς πρόβλημα.Επίσης είδα οτι το 1lt που πήρα χθες δεν μας φτάνει γιατί είναι για 3 γευμάτα και κάτι οπότε θα πέρνω το 2λιτρο να κρατάει παραπάνω.

SI5Yp3.png

Εχω ξεσηκωθεί πρωί-πρωί με τα deals που ήρθαν στο e-mail μου με κάτι βάφλες,με κάτι πίτσες και ετοιμάζομαι να τα κλείσω.Τουλάχιστον δεν πάμε που δεν πάμε πουθενά ας πάμε να φάμε κανα γλυκάκι.

SI5Yp3.png

[237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα!

Λίζα περαστικά!

Και ο μικρούλης μου κρύωσε πέρασε δύσκολη νύχτα καθώς ήταν μπουκωμένος.

Πολα, με τις προϋποθέσεις που έχεις, μεγαλο σπίτι και ξεχωριστό χώρο μια χαρά ενδείκνυται αυτό που σκέφτεσαι, μάλιστα είναι καλό που έχεις μεγάλο χρονικό περιθώριο να ψάξεις (χρειάζεται πολύ ψάξιμο).

Ως προς τη βοήθεια από μαμάδες, τίποτα δεν είναι χωρίς επιστροφή. Όταν οι γονείς μπαίνουν στο σπιτικό για βοήθεια στη συνέχεια έχουν και άποψη επί πολλών θεμάτων της ζωής του ζευγαριού.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Λοιπόν ένα έχω να πω Πολινάκι ευτυχώς που μου άνοιξες τα μάτια!!!! Κομμένες οι πάνες από εδώ, μόνο Amazon. Παραγγείλαμε χθες και κουφάθηκα με τη διαφορά της τιμής:tongue::tongue::tongue::tongue: Οπότε κομμένες οι πάνες από εδώ!!!!!

Κατά τα άλλα τι κάνετε? Εγώ γραφείο με όχι πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά έχω και το μάθημά μου για το κόσμημα μετά οπότε περιμένω πιο χαρωπά να περάσει η μέρα. Άλλωστε έχει χαλαρώσει και η δουλειά τώρα, μόνο τα κλεισίματα μας μένουν οπότε είμαι σε καλύτερη φάση;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Kαλημέρα!!!

Ξύπνησα νωρίς σήμερα, η κάρολ κοιμάται ακόμη και απολαμβάνω ήσυχη το καφεδάκι μου!!! Μόλις με πήραν από το προσωπικό της τράπεζας, ευτυχώς δε με συγχίσανε, κάτι διαδικαστικά ήθελαν να ρωτήσουν!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαριλού μου κι' εγώ από ένα λινκ της Κατερίνας είδα για τις amazon πάνες, και υπολόγισα ότι γλίτωσα τουλάχιστον 20 ευρώ στη συγκεκριμένη παραγγελία με προυπόθεση ότι τις έπαιρνα και με έκπτωση.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαλημέρα,

Περί νοοτροπίας μαμάδων & μπαμπάδων έχω να πω ότι συμφωνώ με Κας. Άλλα μυαλά και άλλα βιώματα. Η μαμά μου όταν της λέω ότι δεν προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, μου λέει ''να σηκωθείς πρωί δηλ. κατά τις 6 να τις κάνεις, εγώ έτσι έκανα'' Αχ ρε μαμά και πότε θα κοιμηθώ κι εγώ η καημένη? Το βράδυ πηγαινοερχόμαστε με τη μικρή, αφού δεν καλοκοιμάται ακόμα και τη μέρα δουλεύω. Το απόγευμα, μέχρι να φας να πλύνεις κανένα πιάτο, να παίξεις και λίγο με το μωρό, πάει έφυγε!!! Τι να πεις? Ευτυχώς ο Αλέξης με βοηθάει όταν τον χρειαστώ! Κι εκείνος ασχολείται πολύ με το μωρό, καλά βέβαια παλέψαμε πολύ για να το κάνουμε. Ε είναι ένας λόγος παραπάνω, αλλά νομίζω ότι ''το είχε'' για να γίνει μπαμπάς!

Πολίνα μου εμένα με ξενίζει η ιδέα της εσωτερικής κοπέλας, αλλά δεδομένου ότι δεν έχεις άλλη βοήθεια και έχεις και μεγάλο σπίτι, πάω πάσο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα...

Προσπαθώ εδώ κ πόσες μέρες να γράψω κ δεν μπορώ γιατί μου χάλασε το πληκτρολόγιο...τώρα γράφω με το πληκ/γιο οθόνης τσακ τσακ με το ποντίκι,θα μου πάρει καμιά ώρα να τελειώσω...

Τελικα την Δευτέρα ατυχήσαμε,η μικρή δεν έφαγε τίποτα οπότε αναγκαστήκαμε να την πάρουμε μαζί μας κ μόλις βγήκαμε πέσαμε πάνω σε επεισόδια με ΜΑΤ κ διαδηλωτές οπότε γυρίσαμε απίτι άρον άρον...θα βγούμε σήμερα αλλά όλοι μαζί γιατί η μαμά μου αρρώστησε κ δεν μπορεί να κρατήσει την Ιωάννα....

Αυτά προς το παρόν...θα τα πούμε αύριο με καινούριο πληκτρολόγιο.....φιλιά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημερα!!!Με εφερε ο αντρας μου στη δουλεια σημερα (ευτυχως γιατι θα επρεπε να πληρωσω ταξι με τις απεργιες μου μεσα...), ηπιε και καφε και τωρα εφυγε, γι'αυτο αργησα να μπω!Η Παναγιωτα κοιμηθηκε 10:30-7:30, προσπαθησε να την ξανακοιμησει λιγο η μανα μου αλλα ματαια...να δουμε ποσο θ'αντεξει...Οσο για το θεμα αντρες, γονεις και βοηθεια, εγω βγηκα απο το μαιευτηριο Σαββατο και Κυριακη πρωι η μικρη μπηκε θερμοκοιτιδα οποτε μανα στο σπιτι για 5 μερες δε χρειαστηκα αφου ουτε εγω δεν ημουν σπιτι.Με τον Κωστα ειχαμε κανει συμφωνια (δεν ξεραμε και τι μας περιμενε πρωτη φορα γονεις) οτι θα φροντισουμε οι δυο μας το μωρο, οποτε και οταν βγηκε απο τη θερμοκοιτιδα δεν θελαμε κανεναν σπιτι,τις πρωτες μερες, ο Κωστας ειχε 20 μερες αδεια οι οποιες μειωθηκαν σε 15 αν θυμαμαι καλα λογω πυρκαγιων (η αεροπορια κινητοποιειται σε τετοιες περιπτωσεις και οι αδειες κοβονται) οποτε μεχρι 2 μηνων η μικρη εμεινα μονη μου στην ουσια μαζι της...Εκει τα 'παιξα, οσο και να με βοηθησουν τωρα δε μπορω να το ξεχασω, τι να κανω...και ειχα και καισαρικη. Γιωτα στο μαιευτηριο αλλα και σπιτι μετα μου ηταν πολυ δυσκολο να σηκωθω και να αλλαξω το μωρο...Τελος παντων, τωρα εχει αρχισει και ασχολειται, παιζουν μαζι, χθες καταφερα να φτιαξω μεχρι και γλυκο (μπεζεδες ή φουσκες η μαρεγκες..πολυ ωραιοι βγηκαν και απο ζαχαροπλαστεια να σκεφτειτε δεν τους τρωω!)Για αλλαγμα, ταισμα κλπ δεν το συζητω, εχει μεγαλωσει σε σπιτι που η μανα δε δουλευε, μονη της ασχολια ηταν σπιτι και παιδια, ο πατερας στρατιωτικος ελειπε συνεχεια...εχει τελειωσει μια στρατιωτικη σχολη,πιστευω να ξερετε τι αρχες ισχυουν εκει, ισως μπορω να του αλλαξω λιγο μυαλα και κατι εχω καταφερει αλλα απο τη στιγμη που ακουει τους ιδιους τους γονεις του να λενε αυτο που ειπε η Κας οτι το παιδι ειναι της μανας και τον πατερα να λεει οτι τα πεθερικα πρεπει να ειναι μακρια...ποσο μπορεις να αλλαξεις αυτο τον ανθρωπο?Τουλαχιστον ειναι νοικοκυρης παρα την ηλικια του, απο μικρος μαζευε χρηματα για το απιτι μας, ψωνιζει αυτος για το σπιτι, ασχολειται μεχρι και με τα φυτα απλα ειναι λιγο...περιεργος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...