Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα είναι δύσκολα αν υπάρχει θέμα μεταξύ τους! Αλλά όντως δεν είναι συμπεριφορά αυτή κι εγώ θα νευρίαζα!

Κι εγω αυτο λεω, υπαρχουν καποια θεματα (οχι δεν εχουν τσακωθει) καποια κληρονομικα ας πουμε απο τοτε που παντρευτηκαμε...κατι με τα λεφτα απο το γαμο μας κλπ...τελος παντων κανεις δεν τον εχει θιξει και μου τη δινει παρα πολυ γιατι το κανει συνεχεια αυτο..Οποτε εχει αδεια δεν παταει σπιτι, γυρναει ΙΚΕΑ,σουπερ μαρκετ...οτι μπορεις να φανταστεις, μπορει να κατσει να πινει καφε μονος του σε καφετερια διπλα στο σπιτι για να μην παει σπιτι....

Κι εγω αυτο λεω, υπαρχουν καποια θεματα (οχι δεν εχουν τσακωθει) καποια κληρονομικα ας πουμε απο τοτε που παντρευτηκαμε...κατι με τα λεφτα απο το γαμο μας κλπ...τελος παντων κανεις δεν τον εχει θιξει και μου τη δινει παρα πολυ γιατι το κανει συνεχεια αυτο..Οποτε εχει αδεια δεν παταει σπιτι, γυρναει ΙΚΕΑ,σουπερ μαρκετ...οτι μπορεις να φανταστεις, μπορει να κατσει να πινει καφε μονος του σε καφετερια διπλα στο σπιτι για να μην παει σπιτι....

Τι δουλεια εχει η μαμα σου σπιτι εφοσον ο αντρας σου εχει αδεια? Γιατι δεν κραταει ο ιδιος τη μικρη?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Το εκλαμβανω σα ρητορικη ερωτηση....

Και η μαμα σου πως το σχολιαζει αυτο? Σε ρωταω γιατι εαν συνεβαινε κατι τετοιο στο σπιτι μου, θα ακουγα σφοδρο εξαψαλμο απο τη δικια μου...και με το δικιο της φυσικα...

age.png age.png

να πω την αληθεια, κι εμενα θα μου την ελεγε η μανα μου, και μαλιστα θα την ελεγε και στον ιδιο το Νικο. Αλλα περα απ' αυτό, τη μανα σου δεν θέλει να τη δει και δικαιωμά του στην τελική (λέμε τώρα, γιατί δεν είναι ετσι, ειναι ο άνθρωπος που του μεγαλώνει στην ουσία το παιδί του, και λιγος σεβασμός δεν βλάπτει) την κόρη του δεν θέλει να τη δει, να περασουν λίγο χρόνο μαζί? Πολύ με εκνευρίζουν οι άντρες μέ κάτι τέτοια

4Rnfp3.png

να πω την αληθεια, κι εμενα θα μου την ελεγε η μανα μου, και μαλιστα θα την ελεγε και στον ιδιο το Νικο. Αλλα περα απ' αυτό, τη μανα σου δεν θέλει να τη δει και δικαιωμά του στην τελική (λέμε τώρα, γιατί δεν είναι ετσι, ειναι ο άνθρωπος που του μεγαλώνει στην ουσία το παιδί του, και λιγος σεβασμός δεν βλάπτει) την κόρη του δεν θέλει να τη δει, να περασουν λίγο χρόνο μαζί? Πολύ με εκνευρίζουν οι άντρες μέ κάτι τέτοια

Ελα ντε....:?::?::?:

Εμενα ρε παιδια την προηγουμενη εβδομαδα ο νικος γυρναγε καθε βραδυ στις 11, 11:30, 12:00 και το σαββατο που ηρθαμε στον παιδοτοπο, ειχε παει στο γραφειο ξανα για να δουλεψει, και δουλεψε και την κυριακή απο το σπίτι. Χτες (που ηταν και η γιορτή του) γυρισε στις 8 τρέχοντας μπας και την προλάβει και αφου του ειπα οτι μολις την ειχα βαλει για υπνο, και ενω ξερει οτι δεν θελω να την ξεσηκωνει οταν την βαλω στην κουνια, πηγε στις μυτες των ποδιων του για να της δωσει ενα φιλακι (ασχετο που η μικρη ακομα τραγουδαγε χοροπηδωντας). Απορω κάποιοι, μπαμπαδες (αλλα και μαμάδες καποιες φορες, να μην ειμαστε αδικοι), δεν τους λειπει το παιδι τους? Βεβαια Κατερινα ο δικος σου εχει σταθερο ωραριο αν εχω καταλαβει καλα, η παναγιωτα κοιμαται και αργα, αρα πρεπει να την βλεπει αρκετα μεσα στη μερα ε?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα ρε παιδια την προηγουμενη εβδομαδα ο νικος γυρναγε καθε βραδυ στις 11, 11:30, 12:00 και το σαββατο που ηρθαμε στον παιδοτοπο, ειχε παει στο γραφειο ξανα για να δουλεψει, και δουλεψε και την κυριακή απο το σπίτι. Χτες (που ηταν και η γιορτή του) γυρισε στις 8 τρέχοντας μπας και την προλάβει και αφου του ειπα οτι μολις την ειχα βαλει για υπνο, και ενω ξερει οτι δεν θελω να την ξεσηκωνει οταν την βαλω στην κουνια, πηγε στις μυτες των ποδιων του για να της δωσει ενα φιλακι (ασχετο που η μικρη ακομα τραγουδαγε χοροπηδωντας). Απορω κάποιοι, μπαμπαδες (αλλα και μαμάδες καποιες φορες, να μην ειμαστε αδικοι), δεν τους λειπει το παιδι τους? Βεβαια Κατερινα ο δικος σου εχει σταθερο ωραριο αν εχω καταλαβει καλα, η παναγιωτα κοιμαται και αργα, αρα πρεπει να την βλεπει αρκετα μεσα στη μερα ε?

Τι να σου πω...τη βλεπει οσο κι εγω αλλα του αρκει?Μαλλον...

Η αληθεια ειναι οτι και σπιτι που ειναι καθε μερα καθεται στον η/υ στο δωματιο μας οποτε δεν την βλεπει και τοσο πολυ...

Κορίτσια έφτιαξα πανακόττα...καλή βγήκε δεδομένου ότι με την καρολ τριγύρω δεν μπορώ να μαγειρέψω με την ησυχία μου!!:rolleyes::rolleyes:

Επίσης αποφασίσαμε με τον άντρα μου ότι θα πρέπει να παρουμε μια κοπέλα εσωτερική από τη νέα χρονιά...θέλω κάποια στιγμή να γυρίσω στη δουλειά μου και δεν γίνεται να μην έχω καμμία βοήθεια με 3 παιδιά. Δε μας περισσεύουν βέβαια, και το θεωρούσα λίγο νεοπλουτίστικο, αλλά πιστεύω ότι δε γίνεται αλλιώς, αν θέλω να είμαι ψυχικά ήρεμη.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Επίσης αποφασίσαμε με τον άντρα μου ότι θα πρέπει να παρουμε μια κοπέλα εσωτερική από τη νέα χρονιά...θέλω κάποια στιγμή να γυρίσω στη δουλειά μου και δεν γίνεται να μην έχω καμμία βοήθεια με 3 παιδιά. Δε μας περισσεύουν βέβαια, και το θεωρούσα λίγο νεοπλουτίστικο, αλλά πιστεύω ότι δε γίνεται αλλιώς, αν θέλω να είμαι ψυχικά ήρεμη.

Εννοεις οτι θα αποκτησετε συγκατοικο?:confused: Πως θα το αντεξετε αυτο? Δεν ειναι καλυτερα να βρειτε ενα ατομο ως το απογευμα?

age.png age.png

Εννοεις οτι θα αποκτησετε συγκατοικο?:confused: Πως θα το αντεξετε αυτο? Δεν ειναι καλυτερα να βρειτε ενα ατομο ως το απογευμα?

Θα αποκτήσουμε συγκάτοικο για λίγο...όταν μεγαλώσουν λίγο τα 2 μωρά, θα μείνει σε μια γκαρσονιέρα στο ημιυπόγειο...ε, και το σπίτι μας είναι αρκετά μεγάλο, 200 τμ, θα τα καταφέρουμε...ως το απόγευμα είναι μια λύση, αλλά τα χρήματα είναι τα ίδια, μη σου πω και περισσότερα, και δεν θα έχουμε και κάποιον για όταν θα θέλουμε να βγούμε...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Και η μαμα σου πως το σχολιαζει αυτο? Σε ρωταω γιατι εαν συνεβαινε κατι τετοιο στο σπιτι μου, θα ακουγα σφοδρο εξαψαλμο απο τη δικια μου...και με το δικιο της φυσικα...

Εαν η μαμα εχει και λιγο "παλια" μυαλα, μαλλον φυσιολογικο θα το βρισκει:rolleyes:

Ετσι ειναι, παλια η νοοτροπια ηταν (και δυστυχως επικρατει αρκετα ακομα) οτι το παιδι ειναι της μανας (υπαρχει και σχετικη εκφραση) και οτι οι αντρες δεν εχουν καμμια σχεση με το μεγαλωμα των παιδιων.

Ειναι χαρακτηριστικο οτι στα περισσοτερα σπιτια, οταν γενναει η γυναικα, αυτοματως "μετακομιζει" η μαμα της ή καποια αλλη γυναικα για να αναλαβει το νοικοκυριο, να βοηθησει με το νεογεννητο αλλα και τη λεχωνα, ενω στο εξωτερικο το σπιτι και το παιδι θεωρουνται ευθυνη ισαξια και των δυο, οποτε στην περιπτωση πχ της γεννας δεν βοηθαει η μαμα, αλλα ο συζυγος και πατερας.

Δυστυχως στην ελλαδα καλα κρατουν ακομα οι παλιες νοοτροπιες, που ομως παραγνωριζουν το γεγονος οτι τοτε που ισχυαν αυτα, οι γυναικες δεν εργαζονταν οποτε καπου ηταν και λογικο ο συζυγος να μη συμμετεχει.

Εδω λοιπον βλεπεις τη δικη μου τη μαμα που ειναι και νεωτατη, οτι δε λεει "μπραβο παιδι μου πως αντεχεις και δουλευεις τοσο δυσκολη δουλεια και εχεις και ενα σπιτι τακτοποιημενο και καθαρο και ασχολεισαι και με τα παιδια σου και με τον αντρα σου κλπ" (ναι καλε τοσο καλη ειμαι:tongue:), αλλα μια ωρα να κρατησει ο αγγελος τα παιδια ειτε για να παω σε δουλεια ειτε για εναν καφε, του πλεκει το εγκωμιο "και να τι καλος αντρας και μην τον ταλαιπωρεις κλπ":rolleyes:

Αυτη ειναι η νοοτροπια και δυστυχως την εχουν και οι γυναικες.

Δε νιωθουν ολοι οι αντρες το ιδιο δεσιμο με τα παιδια τους οταν ειναι μωρα.

Οπως χαρακτηριστικα λεγεται, το μητρικο ενστικτο υπαρχει, το πατρικο δημιουργειται με τον καιρο και την επαφη.

Πως νομιζετε οτι εξηγειται το φαινομενο μολις παιρνουν διαζυγιο να "ξεχνανε" και τα παιδια τους?

Συνηθως οι αντρες (ειδικα με τα παλια μυαλα) δεν συμμετεχουν ιδιαιτερα στο μεγαλωμα του παιδιου, παρα παιζουν λιγο μαζι του, αντε να το πανε και καμια κουνια και αποκτανε περισσοτερο δεσιμο καθως το παιδι μεγαλωνει και επικοινωνουν λεκτικα περισσοτερο.

Γι αυτο συνηθως αποκτανε περισσοτερο δεσιμο με τους γιους, γιατι κανουν πραγματα μαζι.

Κορίτσια έφτιαξα πανακόττα...καλή βγήκε δεδομένου ότι με την καρολ τριγύρω δεν μπορώ να μαγειρέψω με την ησυχία μου!!:rolleyes::rolleyes:

Για μενα ειναι η μονη λυση που θα σε βοηθησει.

Και τα παιδια νιωθουν καλυτερα οταν υπαρχει ενας συγκεκριμενος ανθρωπος στο σπιτι και δεν εναλασσονται διαφοροι αναλογα την περισταση και ειναι ο μονος τροπος να εχεις καθε φορα τη βοηθεια που χρειαζεσαι.

Και τα λεφτα ειναι αναλογικα λιγοτερα.

Αλλο μισθο θα ζητησει μια γυναικα την οποια θα εχεις δεσμευμενη μεχρι το απογευμα και θα εχει να πληρωνει ενοικιο κλπ και αλλον εκεινη που θα κοιματι και θα τρωει μεσα στο σπιτι.

Και θα μπορεις να βγεις και ενα βραδυ χωρις να εχεις κανει ολοκληρο σχεδιασμο απο πριν ή να πεταχτεις για μια δουλεια καπου κλπ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...