Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι κάνετε?

Είμαι λίγο στις μαύρες μου και δεν έχω όρεξη να γράψω...καταλαβαίνετε! Σήμερα ο πατέρας μου έκανε βρογχοσκόπηση, ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα σε λίγες μέρες θα μάθουμε!

Η μικρή εχθές τα έδωσε όλα στον παιδότοπο, περάσαμε καλά, εκείνη δηλαδή!

Καλά τι έχουνε κάνει...έχουν μια φωτογράφο μέσα και βγάζει όλα τα παιδάκια και στο τέλος οι φωτό ήταν εκτυπωμένες σε μπρελόκ, μικρές κορνιζούλες,μαγνητάκια για το ψυγείο κ.α. Φυσικά πήραμε 4 απο αυτά! Καλά φοβερό εμπόριο μιλάμε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κι απο μενα!!!!!!!!!!!

σημερα το κρυο δεν "τσουζει " και τοσο πολυ....εχθες ηταν αρκετο!!!!!!!

οποτε βγηκαμε ανετα εξω αλλαξαμε κι ενα δωρακι που μας εφεραν και του πηρα κουβερτουλα!!!!!!!! πορτοκαλενια πολυ ωραια!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

KOYKOYBAAAA, KOYKOYBAAAAA

Η Ιλιάνα μέτραγε χτες... Ενα, ίο, τία, οτο, εκαααααα

Μεχρι προχτες ελεγε μονο το ενα.

πωπωω φανταζομαι τη Μαριαλένα με τη Λένα πως θα κάνει.

Καλημέρα σας είπα? Οχι νομιζω. Καλημερα λοιπόν.

Μαρακι εχεις νεοτερα απο το μπαμπά σου?

ειδες τι καλα και χαριτωμενα που ειναι?!?!?!?

ο Νικολας λεει εα-1 εντε-5 ετσι-6 οτοοοοοοο-8

και μεμα μεμα(μετρα μετρα)

:tongue::tongue::tongue::tongue:

και οταν βλεπει τον αγιο βασιλη ειτε στο δεντρο μας ειτε σε καποια διαφημιση του λεει "γεια σουυυυυυ μα!!!"

Τι κάνετε?

Είμαι λίγο στις μαύρες μου και δεν έχω όρεξη να γράψω...καταλαβαίνετε! Σήμερα ο πατέρας μου έκανε βρογχοσκόπηση, ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα σε λίγες μέρες θα μάθουμε!

Καλά τι έχουνε κάνει...έχουν μια φωτογράφο μέσα και βγάζει όλα τα παιδάκια και στο τέλος οι φωτό ήταν εκτυπωμένες σε μπρελόκ, μικρές κορνιζούλες,μαγνητάκια για το ψυγείο κ.α. Φυσικά πήραμε 4 απο αυτά! Καλά φοβερό εμπόριο μιλάμε!

Μαρακι ευχομαι καλα αποτελεσματα και δυναμη

Διαφημίσεις

Μμμμμ:rolleyes: και το δικο μου το ιδιο ουτε καλτσες δεν κραταει ομως και κοιμαται ολη νυστα ξεσκεπαστη...τι να πω, θα της τον βαλω κι αποψε και βλεπουμε...το μονο που μπορω να υποψιαστω ειναι το φερμουαρ που δεν της το κουμπωσα μεχρι πανω για να μην την πνιγει, ισως η ακρη του την ενοχλουσε και το γυρισα λιγο προς τα μεσα...

Παντως ειναι φαρδυς και ανετος ο υπνοσακος και επειδη στα μανικια εχει φερμουαρ της τα εβγαλα γιατι ξερω οτι θελει τα χερια της εξω.

εγω του εχω υπνοσακο με ποδαρακια απο περυσι του το φοραω κανονικα

και ειναι σαν φουσκα οταν σηκωνεται...!!!!!!!

και επισης καναδυο φορμακια φλις που τα φοραω πανω απο τις μπυτζαμουλες σαν υπνοσακος

ειναι κι εκεινο πολυ ζεστο

μαλλον πρεπει να ειναι σαν αυτα που λεει η Δημητρα

τα πηρα απο το mothercare

χωρις αυτα κοιμαται ξεσκεπαστος ολη νυχτα και σιγουρα θα ηταν αρρωστουλης συνεχεια

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!και εμείς έχουμε μάθει να μετράμε με τον τρόπο που ξέρουμε βέβαια.....αφού τώρα της μαθαίνω την αλφα βήτα:cool::rolleyes::tongue:;)αφού το παιδί έχει πάρει απο την μαμα τι να κάνουμε....έξυπνο....:tongue::tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

γεια σας κοριτσια!!!

Μαρια μου... ευχομαι ολοψυχα να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα για το μπαμπα σου!!! :)

Εγω ειμαι ακομα χαλια! Εχθες εφτασε ο πυρετος μεχρι 38,7 και αυτο με ντεπον να φανταστειτε!

Σημερα ειμαι με 37,5 χωρις ντεπον, αλλα εχω μπουκωμα, βηχα και φοβερο πονοκεφαλο :(

Ευτυχως που εχω και τον μικρο εδω και με κανει μ΄αυτα που μπαμπαλιζει να γελαω λιγο!

Τωρα εχει μαθει τη λεξη "αληθεια" και οτι τον ρωτας απανταει ετσι!

δηλαδη του λεω

θες φρυγανια ? και μου απανταει...

ατήθεια ??? :lol:

7hWqp3.png

Κασσιανή έχεις δίκιο,καμιά φορά βρίσκεσαι μπλεγμένος απο εκεί που δεν το περιμένεις.Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η διαφορά των μαμάδων και να μην τσακωθούν.Τουλάχιστον μπορεί η μαμά που δεν θέλει να ξαναπάει στο σπίτι της άλλης να το αποφύγει διακριτικά αν την ξανακαλέσει και να μην συνεχιστεί το θέμα.

Καλά Κατερίνα και Γιώτα εγώ τόσο καιρό πως νόμιζα οτι σας είχα φίλες και στο facebook?Nόμιζα οτι είχα όλες τις κοπέλες απο εδώ,ούτε που το είχα κοιτάξει.

Κατερίνα εβλεπα τις φωτογραφίες σου το πρωί στο face και είδα μια αυτή με το νυφικό σου και ήταν τέλειο.Πολύ μου άρεσε και σου πήγαινε πολύ.

Αυτο θελω κι εγω Δημητρα μου, να της το πει διακριτικα και ιδιαιτερως χωρις να ειμαι μπροστα.

Για να δουμε, χτες λογω επεισοδιων δεν πηγαμε μπαλετο και τη "γλιτωσα":tongue:

Αυτο δεν ελεγα κι εγω με το φεις? νομιζα οτι λογω ομαδας ημασταν και ολες φιλες μεταξυ μας, αλλα τα κανω και λιγο σαλατα εγω μ' αυτα:rolleyes:

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορταζόμενους!

Κορίτσια μου σήμερα είμαι κάτι παραπάνω από χάλια! Προσπαθώ από το πρωι να γράψω, αλλά δεν έχω και την όρεξη. Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν είναι καλά! Από ότι μας είπαν οι γιατροί είναι καρκίνος. Αυριο θα κάνει βρογχοσκόπηση για να ξέρουμε πιο συγκεκριμένα τι γίνεται! Εχθές στο νοσοκομείο φαινόταν μια χαρά ρε γμτ! Προσπαθώ να μη το πάρω τόσο βαριά, αλλά δεν μπορώ και οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψω αυτό που νιώθω!

:( :( :(:cry::cry::cry::cry:

Το εχω περασει κι εγω με τον μπαμπα μου και μαλιστα ακριβως την ιδια περιοδο που εχασα το δευτερο μωρο μου.

Και δυστυχως ημουν μονη σε ολα γιατι ο αδελφος μου και η μαμα μου επρεπε να ειναι στο Βολο.

Παντως εχω να σου πω να μη χανετε την ελπιδα.

Εμας τα πραγματα ηταν υποτιθεται πολυ ασχημα και ομως το ξεπερασε.

Σας ευχαριστώ κορίτσια και sorry αν σας μαυρισα μεσημεριάτικα! Απλά είμαι εδώ κλεισμένη στο γραφείο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να βοηθήσω! Φυσικά το μυαλό μου πάει στο χειρότερο! Μου ήρθε απότομα πολύ, δεν το περίμενα!

Το μωρό το έχει η πεθερά μου σήμερα. Το είχα φέρει μαζί μου στη δουλειά για 1 ώρα μέχρι να σχολάσει κι αυτή και να το αναλάβει! Πήρε άδεια σήμερα και θα πάρει και αύριο. Μετά τι κάνουμε όμως? θα δείξει... Ουφφφφφ

Αυτο να μην το σκεφτεσαι, ειμαστε εδω και για τα καλα και για τα κακα.

Στην τελικη στα δυσκολα ειναι που χρειαζονται οι φιλοι.

Εγώ με το μονόπετρο είχα άλλα προβλήματα....Το φορούσα κάθε μέρα και κάποια στιγμή το είδα ότι είχε στραβώσει,το πήγα για φτιάξιμο κι όλα καλά....πριν τον γάμο το πήγα πάλι για να μου το ισιώσουν γιατί είχε ξαναστραβώσει και κιτρίνιζε...μου λέει αυτός να μην το φοράω κάθε μέρα και να προσέχω γενικώς να μην το χτυπάω,να μην σηκώνω βαριά πράγματα και γενικώς να μην το φοράω!!!!Μιά μέρα που το φορούσα και παίζαμε με την Ιωάννα ξαφνικά βλέπω το μονόπετρο....άπετρο!!!Είχε φύγει το διαμάντι!!!!Ευτυχώς ήμουν σπίτι και είχε πέσει πάνω στο χαλί στο παιδικό,οπότε το έφτιαξα και πλέον το φοράω μόνο όταν βγαίνω έξω κι αν....

Ηθικό δίδαγμα:

1) ο κοσμηματοπώλης είναι πολύ βλάκας και πουλάει ψεύτικα κοσμήματα!

2) δεν φοράμε βέρες-μονόπετρα και λοιπά κοσμήματα ΚΑΘΟΛΟΥ αν θέλουμε να φτάσουμε 40 χρόνια παντρεμένοι και να τα έχουμε ακόμα!!

Εγω επιμενω, μηπως να αφησεις τις δεισιδαιμονιες και να αρπαξεις τον χρυσοχοο????:tongue:

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας! Ο Νικολάκης μου σας στέλνει γλυκά φίλάκια!

Εχθές κάναμε την γιορτούλα μας και τα περάσαμε υπέροχα

Ο μικρούλης μου ξετρελάθηκε με τα παιδάκια!

Απο την χαρά του δεν ήθελε να κοιμηθει το βράδυ...με κλάματα στο καρότσι κοιμήθηκε τελικά

Σήμερα πήγαμε κ στην εκκλησία και κοινωνησε αλλα με κλάματα...ελπίΖω κάποια στιγμή μεγαλώνοντας να μην κάνει

έτσι...

Να τον χαιρεστε το νικολακη σας:D

Μπιζελι λυπαμαι....δε μπορω να ξαναπατησω Λαρισα εχω κακες αναμνησεις...ηρθα για καποιον και τα μαζεψα κι εφυγα αρον αρον καποτε...Μονο μια ωραια ταβερνα με πολυυυ και καλοοο φαγητο μου εχει μεινει ως καλη εμεπιρια...:rolleyes::rolleyes:Α!ναι καλε εχω και τη Μαρια την κολλητη μου στη σχολη απο Λαρισα..εχω να τη δω απο τοτε αλλα περνουσαμε πολυ ωραια εμεις οι δυο και η ρετσινα!!!

Τι να κανεις καλε στη λαρισα?

Το πιο ωραιο σημειο της πολης ειναι η ταμπελα που λεει "προς βολο":tongue:

sorry ρε κοπελια αλλα εγω ειδα μεχρι τις 10:30 οτι ειναι το καφε......παλι λαθος ειδα????????

Βρε και 12 εχουμε φυγει απο συναντηση.Ειχαμε πιει τον καφε και ειχαμε πιασει τα ποτα:rolleyes:

Αμ δε θα το κανουν το εμποριο, αφου ξετρελαινομαστε και τα παιρνουμε ολα.

Στο δευτερο θα σου περασει βεβαια και θα κουβαλας δικη σου μηχανη, οποτε με ενα ευρω να εχεις μεγαλη οποια φωτο θελεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Έχουν πολύ γέλιο τα παπαγαλάκια μας!Εμένα δεν λέει κάτι αλλά βλέπω ότι προσπαθεί πολύ η ψυχούλα μου!

Είναι μεγάλη ευλογία τα παιδιά και μεγάλη παρηγοριά επίσης!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Έχουν πολύ γέλιο τα παπαγαλάκια μας!Εμένα δεν λέει κάτι αλλά βλέπω ότι προσπαθεί πολύ η ψυχούλα μου!

Είναι μεγάλη ευλογία τα παιδιά και μεγάλη παρηγοριά επίσης!!!

Kαλά, ούτε εμένα λέει...κάτι χαζά δηλ, γεια, μαμ, άντε, μπα (βαγγέλης), ένια (ένα ή εννιά:?::?::?:) και τα δικά της, τα ακαταλαβίστικα...

Οντως τα παιδιά είναι μεγάλη παρηγοριά!! Οταν έχασα τη μαμά μου ήταν 3 ετών ο βαγγέλης και το γεγονός ότι είχα ήδη ένα παιδί με βοήθησε πάρα πολύ.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αυτο να μην το σκεφτεσαι, ειμαστε εδω και για τα καλα και για τα κακα. Στην τελικη στα δυσκολα ειναι που χρειαζονται οι φιλοι.

Ακριβώς έτσι!!

Βρε και 12 εχουμε φυγει απο συναντηση.Ειχαμε πιει τον καφε και ειχαμε πιασει τα ποτα:rolleyes:

Εγώ πάντως όταν περνάω ωραία, δεν έχω ξεκολλημό!!!:rolleyes::rolleyes:

Αμ δε θα το κανουν το εμποριο, αφου ξετρελαινομαστε και τα παιρνουμε ολα.

Στο δευτερο θα σου περασει βεβαια και θα κουβαλας δικη σου μηχανη, οποτε με ενα ευρω να εχεις μεγαλη οποια φωτο θελεις.

Και συνήθως βρίσκονται πεταμένα δεξιά κι' αριστερά!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ασχετο τωρα αλλα τα εχω παρει ...Πάλι!

Ο αντρας μου εχει αδεια αυτη τη βδομαδα και ενω χθες που ηταν η μαμα του σπιτι ηταν ολη μερα εκει, απο σημερα που ειναι η μανα μου με τη μικρη δεν εχει παει καθολου απο το πρωι και τωρα που τον πηρα τηλ ηταν στο σπιτι του αδερφου του μονος του κι επινε καφε...ο αδερφος του φυσικα δουλευει...τοση απεχθεια προς την πεθερα τελικα αυτος ο ανθρωπος?Αντι να κατσει να βοηθησει τη μανα μου με τη μικρη να κανει και καμια δουλεια...συγγνωμη αλλα τα πηρα παλι!

Ασχετο τωρα αλλα τα εχω παρει ...Πάλι!

Ο αντρας μου εχει αδεια αυτη τη βδομαδα και ενω χθες που ηταν η μαμα του σπιτι ηταν ολη μερα εκει, απο σημερα που ειναι η μανα μου με τη μικρη δεν εχει παει καθολου απο το πρωι και τωρα που τον πηρα τηλ ηταν στο σπιτι του αδερφου του μονος του κι επινε καφε...ο αδερφος του φυσικα δουλευει...τοση απεχθεια προς την πεθερα τελικα αυτος ο ανθρωπος?Αντι να κατσει να βοηθησει τη μανα μου με τη μικρη να κανει και καμια δουλεια...συγγνωμη αλλα τα πηρα παλι!

ίσως της έχει περισσότερη εμπιστοσύνη της μαμα σου απο ότι της δικιά του;)

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...