Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ τις βάζω την sudocrem...έχω σωθεί.....με κάθε αλλαγή πάνας και δεν έχει κοκκινίσει ποτέ:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Ευχαριστα νεα Ζουμπουλια!Αντε κι συ με το καλο κι αλλο μωρακι:tongue:

Εγω λεω να παει 3-4 η Παναγιωτα να καταλαβαινει καλυτερα...

Ζουμπουλια εμεις απο δουλεια τιποτα...παμε για κλεισιμο...γι'αυτο ειμαι ολη μερα εδω:rolleyes:

Κι εγω sudocream χρησιμοποιουσα παντα αλλα τωρα πια μονο τη νυχτα για να μη μυριζουν τα τσισα της και μετα τα κακα.Τη μερα γενικα την εχω σταματησει εκτος αν τη δω λιγο κοκκινη..

Α δε σας ειπα, αποψε εβαλα την Παναγιωτα στον υπνοσακο, γι'αυτο κοιμηθηκε 11 ωρες σερι.Υποψιαζομαι επειδη κλαψουριζε γυρω στις 7 το πρωι οτι ηθελε να σηκωθει και δε μπορουσε...μηπως την ενοχλει???Εσεις χρησιμοποιειτε υπνοσακκο χωρις ποδια?

Ζουμπουλια εμεις απο δουλεια τιποτα...παμε για κλεισιμο...γι'αυτο ειμαι ολη μερα εδω:rolleyes:

Κι εγω sudocream χρησιμοποιουσα παντα αλλα τωρα πια μονο τη νυχτα για να μη μυριζουν τα τσισα της και μετα τα κακα.Τη μερα γενικα την εχω σταματησει εκτος αν τη δω λιγο κοκκινη..

Α δε σας ειπα, αποψε εβαλα την Παναγιωτα στον υπνοσακο, γι'αυτο κοιμηθηκε 11 ωρες σερι.Υποψιαζομαι επειδη κλαψουριζε γυρω στις 7 το πρωι οτι ηθελε να σηκωθει και δε μπορουσε...μηπως την ενοχλει???Εσεις χρησιμοποιειτε υπνοσακκο χωρις ποδια?

Εγώ έχω εναν Κατερίνα υπνόσακο χωρίς πόδια,μου τον έχει δώσει η αδερφή μου αλλά δεν της τον εχω βάλει ποτέ γιατί είναι πολύ χοντρό και και κάνει ζέστη στο δωμάτιο.Της ανάβαμε το καλοριφέρακι πριν αλλά εδώ και 2 μέρες που μας έχουν ανάψει τα καλοριφέρ δεν το βάζουμε.Εμένα κοιμάται με κάτι φλίσ ολοσωμα που μου έχει φέρει η αδερφή μου απ'έξω και είναι πολύ ζεστή με αυτά.

SI5Yp3.png

καλά και εγώ μετά το καλοκαίρι θα βάλω μπροστά...έχω μείνει στο θέλω;)

εγώ υπνόσακο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για τον απλούστατο λόγο ότι έχω ένα πολύ νευρικό παιδί :rolleyes:που το ενοχλούν ακόμα και τα ρούχα του....σκέψου λοιπόν ο υπνόσακος:D:tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

καλά και εγώ μετά το καλοκαίρι θα βάλω μπροστά...έχω μείνει στο θέλω;)

εγώ υπνόσακο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για τον απλούστατο λόγο ότι έχω ένα πολύ νευρικό παιδί :rolleyes:που το ενοχλούν ακόμα και τα ρούχα του....σκέψου λοιπόν ο υπνόσακος:D:tongue:

Μμμμμ:rolleyes: και το δικο μου το ιδιο ουτε καλτσες δεν κραταει ομως και κοιμαται ολη νυστα ξεσκεπαστη...τι να πω, θα της τον βαλω κι αποψε και βλεπουμε...το μονο που μπορω να υποψιαστω ειναι το φερμουαρ που δεν της το κουμπωσα μεχρι πανω για να μην την πνιγει, ισως η ακρη του την ενοχλουσε και το γυρισα λιγο προς τα μεσα...

Παντως ειναι φαρδυς και ανετος ο υπνοσακος και επειδη στα μανικια εχει φερμουαρ της τα εβγαλα γιατι ξερω οτι θελει τα χερια της εξω.

Καλημερα και απο εμενα

Χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζαν ...παντα καθυστερημενα

Μαρακι ξερω ειναι δυσκολες οι στιγμες βλεπεις θα βαλω και εγω τον εαυτο μου στη λιστα με τους ανθρωπους ειχαν καποιον δικο τους σε αυτη τη κατασταση , δυναμη και κουραγιο

Χαρηκα που περασατε ωραια με τα μπεμπακια σας να δω ποτε θα φερω και τον δικο μου τον ταλιμπαν ισως τωρα στις γιορτες που θα ερθουμε Αθηνα να κανονισουμε κατι

Να ρωτησω τωρα κατι τις νοικοκυρες στο ρυζογαλο που φτιαχνετε βαζετε και ζαχαρη?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!

Κατερινα και Ζουμπουλια και η Σωτηρια δεν θελει σκεπασματα καλτσες και γενικα δεν της αρεσει να περιοριζεται στα ρουχα!Α !ουτε και τα παπουτσια τα θελει!

Εχθες πηγαμε στο νονο της και με το που μπηκαμε στο σπιτι τα εβγαλε επιτοπου!Τι παιδι ειναι αυτο ....:rolleyes:

Εχθες ο συζηγος μου ανακοινωσε οτι θα ανεβω μονη μου Αθηνα και θα μεινει αυτος με τα παιδια!Δεν με χαλασε κα8οοοοοοολοοοοοουυυυυ!:D:D:DΘα ανεβω με το λεωφορειο και θα γυρισω με αυτο...ειδα οτι το τελευταιο φευγει απο Αθηνα στις 10:30 το βραδυ...οποτε εγω 8α αναχωρησω λιγο νωριτερα απο την παρεα!Αντε να σας δω.....!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!

Κατερινα και Ζουμπουλια και η Σωτηρια δεν θελει σκεπασματα καλτσες και γενικα δεν της αρεσει να περιοριζεται στα ρουχα!Α !ουτε και τα παπουτσια τα θελει!

Εχθες πηγαμε στο νονο της και με το που μπηκαμε στο σπιτι τα εβγαλε επιτοπου!Τι παιδι ειναι αυτο ....:rolleyes:

Εχθες ο συζηγος μου ανακοινωσε οτι θα ανεβω μονη μου Αθηνα και θα μεινει αυτος με τα παιδια!Δεν με χαλασε κα8οοοοοοολοοοοοουυυυυ!:D:D:DΘα ανεβω με το λεωφορειο και θα γυρισω με αυτο...ειδα οτι το τελευταιο φευγει απο Αθηνα στις 10:30 το βραδυ...οποτε εγω 8α αναχωρησω λιγο νωριτερα απο την παρεα!Αντε να σας δω.....!!!

Τι νωριτερα καλε???Ποσο θα κατσουμε νομιζεις?

Ξανθη εγω βαζω λιγη ζαχαρη, 1 κουπα τσαγιου?...λιγο παντως

Απο τις μικρες για το διπλο ελληνικο εννοω

Τι νωριτερα καλε???Ποσο θα κατσουμε νομιζεις?

Ξανθη εγω βαζω λιγη ζαχαρη, 1 κουπα τσαγιου?...λιγο παντως

Απο τις μικρες για το διπλο ελληνικο εννοω

sorry ρε κοπελια αλλα εγω ειδα μεχρι τις 10:30 οτι ειναι το καφε......παλι λαθος ειδα????????

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

KOYKOYBAAAA, KOYKOYBAAAAA

Η Ιλιάνα μέτραγε χτες... Ενα, ίο, τία, οτο, εκαααααα

Μεχρι προχτες ελεγε μονο το ενα.

πωπωω φανταζομαι τη Μαριαλένα με τη Λένα πως θα κάνει.

Καλημέρα σας είπα? Οχι νομιζω. Καλημερα λοιπόν.

Μαρακι εχεις νεοτερα απο το μπαμπά σου?

4Rnfp3.png

sorry ρε κοπελια αλλα εγω ειδα μεχρι τις 10:30 οτι ειναι το καφε......παλι λαθος ειδα????????

E αυτο βρε ετσι το βαζουμε,συνηθως νωριτερα κατα τις 9:30 φευγουμε...νομιζω!

KOYKOYBAAAA, KOYKOYBAAAAA

Η Ιλιάνα μέτραγε χτες... Ενα, ίο, τία, οτο, εκαααααα

Μεχρι προχτες ελεγε μονο το ενα.

πωπωω φανταζομαι τη Μαριαλένα με τη Λένα πως θα κάνει.

Καλημέρα σας είπα? Οχι νομιζω. Καλημερα λοιπόν.

Μαρακι εχεις νεοτερα απο το μπαμπά σου?

Η Παναγιωτα παλι λεει μονο το ενα, αλλα το δειχνει κιολας οταν τη ρωταμε ποσα παιδακια εχει ο μπαμπας κι η μαμα...:tongue:

να μαι πάλι.Ευτυχώς κοιμήθηκε η μικρή και μαγείρεψα κιόλας.Ετσι όταν ξυπνήσει θα έχει έτοιμο φαγάκι.

Στο ρυζόγαλο κι'εγώ βάζω ζάχαρη όσο είπε η Κατερίνα.Αλλά αν το παιδάκι σου το τρωεί και χωρίς μπορείς να μην βάλεις.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...