Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαρακι μου, κοριτσακι μου, περαστικα ευχομαι να ειναι ολα και οσο το δυνατον πιο ανωδυνα για τον μπαμπα σου.

Μολις ξεπερασετε το πρωτο σοκ, πρεπει να ανασυγκροτηθείτε για να μπορεσετε να σταθειτε οσο το δυνατον πιο καλα στον μπαμπα σου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2821090d27dhilmq8.gif

Καλημέρα!

Από νωρίς το πρωί τρέξιμο, κουράστηκα! Τη νύχτα ο μικρός ήταν ανήσυχος ξύπνησε κατά τις τρεις και φώναζε, έπειτα δεν κοιμήθηκα μέχρι τις έξη. Κάθε μέρα από την αρχή όλα...

Μαρία καλή δύναμη στον πατέρα σου. Απ' όσο βλέπω πολλές από μας το έχουμε περάσει επίσης με κάποιον από τους δικούς μας κι εγώ με τον δικό μου πατέρα πριν λίγα χρόνια. Πλέον έχουμε γίνει εμείς οι μεγάλοι, και εκείνοι έχουν προxωρήσει στο επόμενο στάδιο. Τα παιδιά μας είναι στη θέση μας και εμείς παύουμε σιγά σιγά να είμαστε παιδιά. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετικά. Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν μάχη και αφήνουν έκπληκτους γιατρούς και συγγενείς. Εύχομαι ο μπαμπάς σου να είναι ένας από αυτούς.

Σας αφήνω, καλή δουλειά!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα κι'απο μένα.Εχθές είχαμε τρέξιμο με τη μικρή.Μου ήρθε απο τον παιδικό γράμμα οτι μετά το μεσημεριανό έκλαιγε και είπαν οτι ήταν μάλλον απο την κοιλίτσα της και οτι είχε κάνει μια φορά διάροια.Δεν είχε φάει πάλι,τα γνωστά αλλά κοιμήθηκε.Επειδή μου τη φέρνουν πάντα αλλαγμένη απο τον παιδικό δεν την άλλαξα σπίτι και φύγαμε μετά απο λίγο για κολυμβητήριο.Εκεί που την άλλαξα είδα οτι ήταν συγκαμένη και μάλιστα πάρα πολύ.Είχε βγάλει φουσκάλες απο το σύγκαμα.Εκείνη την ώρα δεν είχα αλοιφή μαζί μου,την΄είχα στο αμάξι γιατί θα ΄πηγαίναμε μετά παιδίατρο.Οατν φτάσαμε στο γιατρό μας περίμενε και εκεί ο άντρας μου οπού του είπα τι είχε γίνει και αλλάζοντας τη μικρή μέχρι να μας πάρει ο γιατρός την είδε κι'εκείνος και τσαντίστηκε που άφησαν οι κοπέλες εκεί να συμβεί αυτό στη μικρή.Της βάλαμε αλοιφή εκεί και περιττό να σας πω πως όλη την ώρα η μικρή ήταν μες στην γκρίνια και να μην κάθεται με τίποτα,δεν ήθελε ούτε να την ακουμπάμε και λόγικο αφού τέτοιο σύγκαμα δεν έχει ξαναπάθει.Τότε κατάλαβα οταν την είδα οτι και το κλάμα που μου είπαν στο σχολείο ήταν απο αυτό.Δεν ξέρω τι να κάνω αν πρέπει να τους το πω,πρώτη φορά μου τη φέρνουν έτσι.Τώρα να μην την πήραν χαμπάρι και να την άφησαν πολή ώρα και συγκάηκε,μάλλον αυτό έγινε γιατί και σε μένα το είχε πάθει μια φορά που δεν την είχα πάρει είδηση και μου έκλαιγε σπαρακτικά στο αυτοκίνητο και οταν την έφερα σπίτι τότε είδα οτι είχε συγκαεί αλλά δεν είχε βγάλει φουσκάλες.Αυτό για να συμβεί θα πρέπει να έμεινε πολύ ώρα έτσι.Σήμερα δεν την έστειλα για να τη φροντίσω εγώ.Την αλλάζω και την πλένω συνέχεια και την αφήνω μόνο με βρακάκι να κυκλοφορεί για να είναι πιο στεγνή και αλλάζουμε συνέχεια.Τώρα με τον παιδικό σκέφτομαι να μην πω τίποτα γιατί μπορεί να τσαντιστουν εκεί και να μην έχουν καλή αντιμετώπιση μετά στη μικρή και είναι κάτι που δεν θέλω.

SI5Yp3.png

Όχι νομίζω ότι καλό θα ήταν να τους το πεις, συμβαίνει, ξεχνιούνται, τρέχουν για πολλές δουλειές, αλλά πρέπει να το πεις με ευγενικό τρόπο για να μην επαναληφθεί.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Αποψε η Παναγιωτα κοιμηθηκε 10:20 μεχρι 9:20 και χωρις γαλα στον υπνο το πρωι....Απο σημερα ανελαβε η μητερα μου παλι, η πεθερα μου εφυγε!!Τοσες μερες δεν ειχε τι να κανει λεει χωρις το μωρο...τι να πω, τα θελει και τα τραβαει!Χθες το απογευμα δεν ηθελε με τιποτα την κρεμα της (συνηθισμενα πραματα) οποτε αφου εφτιαξα 2 διαφορετικες, τις πεταξα και εφαγε ενα τοστ...Τι να κανω ρε παιδια, δε θελει κρεμες το παιδι μου, καθε μερα τραχανα και τοστ θα φτιαχνω???

Δημητρα να τους το πεις οπωσδηποτεγια να μην ξανασυμβει!!!Τι κρεμες σου εδωσε ο γιατρος?Νομιζω σου ειχα ξαναπει αυτες που χρησιμοποιω εγω και σωνομαι!!!Και για το φαγητο του παιδιου, πες τους να επιμενουν λιγακι παραπανω, μην τα παρατανε αμεσως και μενει το παιδι νηστικο!Αλλωστε απ'οτι μου ειπες δεν ειναι πολλα τα παιδακια, ας αφιερωσουν λιγο χρονο παραπανω...η δουλεια τους ειναι!

Κοριτσια αυριο εχω γυναικολογο για υπερηχο και τεστ παπ.Περασε ενας χρονος κιολας...Θελω να δει και το ραμμα που μου εχει μεινει απο την καισαρικη και ολο και μαυριζει μου φαινεται...

Εν τω μεταξυ, τα εχω παρει λιγακι με το γυναικολογο μου και τοσους αλλους σαν αυτον, που με εβαλε με προκληση μια μερα πριν κλεισω τον 9ο...γιατι ακουσα για μια φιλη μας που σημερα κλεινει τον 9ο και της εδωσε ο γιατρος της μια βδομαδα ακομη προθεσμια!!Βεβαια, θα μου πεις, δεν ειναι Ελληνας...

1406058i3q71gozlr.gif

Όχι νομίζω ότι καλό θα ήταν να τους το πεις, συμβαίνει, ξεχνιούνται, τρέχουν για πολλές δουλειές, αλλά πρέπει να το πεις με ευγενικό τρόπο για να μην επαναληφθεί.

Συμφωνω απολυτως. Κι εγω δε θα το αφηνα να περασει ετσι αυτο...

age.png age.png

Καλημερα!!!Αποψε η Παναγιωτα κοιμηθηκε 10:20 μεχρι 9:20 και χωρις γαλα στον υπνο το πρωι....Απο σημερα ανελαβε η μητερα μου παλι, η πεθερα μου εφυγε!!Τοσες μερες δεν ειχε τι να κανει λεει χωρις το μωρο...τι να πω, τα θελει και τα τραβαει!Χθες το απογευμα δεν ηθελε με τιποτα την κρεμα της (συνηθισμενα πραματα) οποτε αφου εφτιαξα 2 διαφορετικες, τις πεταξα και εφαγε ενα τοστ...Τι να κανω ρε παιδια, δε θελει κρεμες το παιδι μου, καθε μερα τραχανα και τοστ θα φτιαχνω???

Δημητρα να τους το πεις οπωσδηποτεγια να μην ξανασυμβει!!!Τι κρεμες σου εδωσε ο γιατρος?Νομιζω σου ειχα ξαναπει αυτες που χρησιμοποιω εγω και σωνομαι!!!Και για το φαγητο του παιδιου, πες τους να επιμενουν λιγακι παραπανω, μην τα παρατανε αμεσως και μενει το παιδι νηστικο!Αλλωστε απ'οτι μου ειπες δεν ειναι πολλα τα παιδακια, ας αφιερωσουν λιγο χρονο παραπανω...η δουλεια τους ειναι!

Κατερίνα κρέμες δεν μου έδωσε,αλλάξαμε το γάλα και μας είπε να της δίνουμε φρέσκο απο δω και πέρα.Μου πρότεινε κάποια αυτός όπως ενα που το βρίσκεις μόνο στα ΑΒ μου είπε αν θυμάμαι καλά κάτι γάλα αμερικής,αμερικάνικο δεν το θυμάμαι γιατί μου ειπε αν δεν ψωνίζεις απο εκεί μπορώ να πάρω και το Ολυμπος και το κτήμα Βαλαχιά αλλά λέω να πάρω το Ολυμπος που το βρίκεις παντού και επειδή εχω κοντά μου ενα μικρό μόνι μαρκετ που νομίζω οτι το εχεί με βολέυει αν κάποια στιμή ξεμείνω να πεταχτώ να πάρω και μιας και είναι και φρέσκο θα πάιρνω συχνά αφού θα λήγει γρήγορα.Απο κρέμες της δίνω κάτι κίτρινες που είναι με γεύση βανίλια της νουνού αλλά τώρα που αλλάξαμε και γάλα θα της φτιάχνω και τις άλλες της γιώτης.Επίσης φτιάχνω συχνά ρυζόγαλο οπού το τρώει πολύ.Εσείς αλλάξατε γάλα?

SI5Yp3.png

Κατερίνα κρέμες δεν μου έδωσε,αλλάξαμε το γάλα και μας είπε να της δίνουμε φρέσκο απο δω και πέρα.Μου πρότεινε κάποια αυτός όπως ενα που το βρίσκεις μόνο στα ΑΒ μου είπε αν θυμάμαι καλά κάτι γάλα αμερικής,αμερικάνικο δεν το θυμάμαι γιατί μου ειπε αν δεν ψωνίζεις απο εκεί μπορώ να πάρω και το Ολυμπος και το κτήμα Βαλαχιά αλλά λέω να πάρω το Ολυμπος που το βρίκεις παντού και επειδή εχω κοντά μου ενα μικρό μόνι μαρκετ που νομίζω οτι το εχεί με βολέυει αν κάποια στιμή ξεμείνω να πεταχτώ να πάρω και μιας και είναι και φρέσκο θα πάιρνω συχνά αφού θα λήγει γρήγορα.Απο κρέμες της δίνω κάτι κίτρινες που είναι με γεύση βανίλια της νουνού αλλά τώρα που αλλάξαμε και γάλα θα της φτιάχνω και τις άλλες της γιώτης.Επίσης φτιάχνω συχνά ρυζόγαλο οπού το τρώει πολύ.Εσείς αλλάξατε γάλα?

Εμεις απο Σεπτεμβρη που σταματησαμε τα υποαλλεργικα, της εδωσα αρχικα βρεσκο Δελτα Advance (το οποιο μονο πρωι στο μικρο σουπερ μαρκετ διπλα μου εβρισκα και πηγαινε η μανα μου με τη μικρη και παιρνανε) αλλα δεν της αρεσε και ετσι πινει νουλάκ...τι να κανουμε, το φρεσκο αναβληθηκε προς το παρον.Κρεμες της εχω δωσει διαφορες αλλα με το ζορι τις τρωει, τωρα της δινω γιωτης φαριν λακτε με μπισκοτο και γιωτης δημητριακα. Και βανιλια της εδινα.Χθες της πηρα μια καινουργια, νουνου νομιζω δημητριακα με μπανανα που μοσχοβολουσε και μου την εφτυσε στα μουτρα.Μετα της εφτιαξα και τη φαριν λακτε και μου την εφτυσε κι αυτη και στο τελος της εκανα ενα τοστ με τυρι μονο και το καταβροχθισε μονη της...Γιαουρτι δεν τρωει αλλα της δινω πολυ τυρι.Ισως ξαναδοκιμασω το καλοκαιρι γιαουρτι...

Καλα οταν σε ρωτησα για κρεμες βρε, εννοουσα για το συγκαμα οχι για φαγητο:rolleyes:

Διαφημίσεις

Οσο για τον παιδικό την Κυριακή έχουμε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το πρωί και σκέφτομαι να το πω εκεί στην υπεύθυνη της μονάδας της αυτό το περιστατικό.Καταλαβαίνω βέβαια οτι μπορεί να συμβεί στον καθένα όπως συνέβη και σε μένα μια φορά και μάλιστα με ένα παιδί.Φαντάσου με περισσότερα που είναι εκεί.Απλά στεναχωρήθηκα γιατί είχε βγάλει φουσκάλες και έμεινε τόση ώρα έτσι και για να περάσει τώρα θέλει μέρες.Σήμερα βέβαια με τόσες αλλαγές είναι ήδη καλύτερα και δείχνει να μην πονάει τόσο γιατί με αφήνει λίγο να της βάλψ αλοιφή ενώ χθες δεν καθόταν με τίποτα.

Οσο για το φαγητό το είπαμε εχθές στον γιατρό και μας είπε αφού είναι μια χαρά στα κιλά της 11 κιλά ήταν και 80,5 το ύψος της δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν τρώει εκεί.Μπορεί να μην θέλει,μπορεί να το έχει πάρει στραβά το θέμα εκεί με κάτι και η αλήθεια είναι πως και σε μένα με τεχνάσματα τρώει.Δεν είναι απ'τα παιδιά που θα τους βάλεις ενα πιάτο φαί και θα πάρουν το κουτάλι μόνα τους να φάνε.Εγώ κάθομαι και την ταίζω και λέμε τραγουδάκια και κάνουμε διάφορα κόλπα και έτσι καταφέρνω να τρώει.Ελπίζω κάποια στιμή μεγαλώνοντας να το ξεπεράσει αυτό και να αρχίσει να τρώει και στο σταθμό.Αν κρίνω και απο τον ανιψιό μου που είναι 4 χρονών μέχρι πέρσυ και αυτός δεν έτρωγε στο σχολείο του και μάλιστα κάθε Τετάρτη που είχαν φακές πήγαινε νηστικός στο σπίτι και έτρωγε εκεί.Τα παιδιά είναι παράξενα με το φαγητό και είναι η ηλικία που αρχίζουν και ξακαθαρίζουν τι θέλουν και τι οχι.Αφού τα δικά μας πλέον τα έχουν δοκιμάσει όλα πλέον.Προσπαθώ να της φτιάχνω κι'εγώ διάφορα και παρ'ότι βλέπω οτι δεν τρώει αφήνω να περάσει λίγος καιρός και μετά ξαναπροσπαθώ με το ίδιο φαγητό.

SI5Yp3.png

Εμεις απο Σεπτεμβρη που σταματησαμε τα υποαλλεργικα, της εδωσα αρχικα βρεσκο Δελτα Advance (το οποιο μονο πρωι στο μικρο σουπερ μαρκετ διπλα μου εβρισκα και πηγαινε η μανα μου με τη μικρη και παιρνανε) αλλα δεν της αρεσε και ετσι πινει νουλάκ...τι να κανουμε, το φρεσκο αναβληθηκε προς το παρον.Κρεμες της εχω δωσει διαφορες αλλα με το ζορι τις τρωει, τωρα της δινω γιωτης φαριν λακτε με μπισκοτο και γιωτης δημητριακα. Και βανιλια της εδινα.Χθες της πηρα μια καινουργια, νουνου νομιζω δημητριακα με μπανανα που μοσχοβολουσε και μου την εφτυσε στα μουτρα.Μετα της εφτιαξα και τη φαριν λακτε και μου την εφτυσε κι αυτη και στο τελος της εκανα ενα τοστ με τυρι μονο και το καταβροχθισε μονη της...Γιαουρτι δεν τρωει αλλα της δινω πολυ τυρι.Ισως ξαναδοκιμασω το καλοκαιρι γιαουρτι...

Καλα οταν σε ρωτησα για κρεμες βρε, εννοουσα για το συγκαμα οχι για φαγητο:rolleyes:

Α καλά Κατερίνα δεν κατάλαβα.Της βάζω sydocream δεν μου είπε κατι αλλο.Αλλα έχει κάνει δουλειά μέχρι τώρα.Οσο για τις κρέμες μήπως θα έπρεπε να της κόψεις αυτές σιγά-σιγά?Νομίζω πως δεν προσφέρουν τίποτα στα παιδιά παρά μόνο βάρος.Εμένα απο αυτές δεν έφαγε ποτέ και τρώγαμε μόνο γιαουρτάκια.Εφαγε μόνο λίγο στην αρχή την πρώτη κρέμα που ξεκινήσαμε ρυζάλευρο βανίλια και μετά απο λίγο ούτε αυτό.Δεν της ήθελε καθόλου αυτές τις κρέμες.Αλλά αν σου τρώει τυριά μπορείς να της δίνεις εκτός απο τόστ που φαντάζομαι το εχετε βαρεθεί κανα κασεράκι με ψωμάκι ή να δοκίμαζες μήπως να της δώσεις και ρυζόγαλο?Μπορεί να της αρέσει.

SI5Yp3.png

Α καλά Κατερίνα δεν κατάλαβα.Της βάζω sydocream δεν μου είπε κατι αλλο.Αλλα έχει κάνει δουλειά μέχρι τώρα.Οσο για τις κρέμες μήπως θα έπρεπε να της κόψεις αυτές σιγά-σιγά?Νομίζω πως δεν προσφέρουν τίποτα στα παιδιά παρά μόνο βάρος.Εμένα απο αυτές δεν έφαγε ποτέ και τρώγαμε μόνο γιαουρτάκια.Εφαγε μόνο λίγο στην αρχή την πρώτη κρέμα που ξεκινήσαμε ρυζάλευρο βανίλια και μετά απο λίγο ούτε αυτό.Δεν της ήθελε καθόλου αυτές τις κρέμες.Αλλά αν σου τρώει τυριά μπορείς να της δίνεις εκτός απο τόστ που φαντάζομαι το εχετε βαρεθεί κανα κασεράκι με ψωμάκι ή να δοκίμαζες μήπως να της δώσεις και ρυζόγαλο?Μπορεί να της αρέσει.

Ναι το ξερω, αυτα τα τρωει...Αλλα καθε απογευμα θα μαγειρευω??Το ρυζογαλο κρυο δεν θα το φαει πρεπει να φτιαχνω εκεινη την ωρα και γυριζω 5 στο σπιτι.Θα της δινω τοστ, τραχανα,ρυζογαλο και κρεμα εναλλαξ να εχει και ποικιλια:rolleyes:Παντως για το συγκαμα σου ειχα πει ενα σπρευ και μια κρεμα που μου ειχε προτεινει ο γιατρος, αν θες χρησιμοποιησε τα, ειδικα το σπρευ κανει θαυματα και ειναι ειδικο για περιπτωσεις σαν της Θωμαιτσας...αφου εχει σκασει και το δερμα της...

καλημέρα..για να δούμε θα καταφέρω σήμερα να συμμετάσχω στην κουβεντούλα:rolleyes:

πολύ δουλειά ρε κορίτσια...εσείς πως προλαβαίνετε;;;

να σας πω ένα νέο;;;;;;θέλω μωρόοοοοοοοοοο.εχτές γιόρταζε ο κουμπάρος μου (η κουμπάρα έγκυος στις μέρες της)...........ε λοιπόν δεν προλάβαμε να κάτσουμε 5 λεπτά και έσπασαν τα νερα:D:Dτέλεια συγκινήθηκλα πολύ....η ίδια χεσμ@ν@ απο φόβο(και είναι και το 4ο).....τελικά κατάλαβα ότι όσα παιδιά και να κάνεις είναι σαν πρώτη φορά......:wink:

αυτά προς το παρόν....ελπίζω σήμερα να έχω χρόνο να τα ΄λέμε...φιλιά

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

ναι μπράβο το θυμάμαι για το σπρέυ.Αν το χρειαστώ θα σου πω για άλλη φορά μιας και τώρα είναι καλύτερα με την αλοιφή.Εχει φύγει το πολύ κόκκινο και εξασθενεί σιγά-σιγά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...