Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Γνώμη μου από την στιγμή που θα κάνεις υστεροσκοπηση να κάνεις ταυτόχρονα και prp ωοθηκών και scratching  μόνο καλό θα σου κάνουν 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αχ Μαράκι.....Πολύ στεναχωρέθηκα τώρα για τον πατέρα σου....Εύχομαι να πάνε όλα καλά,να το ξεπεράσει και να βγει δυνατός απ'όλη αυτή την περιπέτεια.....Καλή δύναμη και σ'εσένα και την οικογένειά σου....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο μπαμπάς σου και να το ξεπεράσει.Είναι μια δύσκολη στιγμή και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να σας βλέπει χαρούμενους κοντά του για να του δίνεται δύναμη και κουράγιο.

SI5Yp3.png

Καλησπεραααααααα!!!!

καλα ειδα τις φωτο απο παιδοτοπο και πολυ ζηλεψα που δεν ημουν εκει με την κοκο!Αλλα πολυ χαιρομαι που θα σας δω την Κυριακη!:)

Δεσποινακι χρονια πολλα στο μπουμπουκι σου!Να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

Γιωτα να χαιρεσαι το αμορε κι εσυ!και γενικα χρονια πολα σε ολους οσους γιορταζουν!

το βραδυ ειμαστε καλεσμενοι στον νονο της Σωτηριας....Πηγα να του παρω κατι σε ενα μαγαζι με αντρικα ρουχα.καθε χρονο παω εκει και γινοταν χαμος απο τον κοσμο λογω της ημερας...σημερα σχεδον 20 λεπτα που εκατσα για να διαλεξω κατι δεν μπηκε ψυχη στο μαγαζι.Μου ειπε το παιδι που το εχει οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα...Τι να πω,απο το κακο στο χειροτερο παμε...

Μαρακι σε καταλαβαινω απολυτα ...κι εμενα ο πατερας μου ειχε καρκινο στο νεφρο εγινε αφαιρεση πριν 10 χρονια.ευτυχως ολα προς το παρον ειναι καλα ...κουραγιο κοριτσακι και μην απελπιζεσαι ,ο θεος ειναι μεγαλος!Ευχομαι να μην ειναι τετοιο πραγμα!βεβαια ειναι το πρωτο σοκ και σε καταλαβαινω που εισαι ετσι!

Καταφερε να κοψει το θηλασμο η Παριανη???

οχι ακομα αλλα το πηρε αποφαση να τον αφησει 1-2 μερες στην μανα της κι οτι γινει....εγω πιστευω οτι μια χαρα θα ειναι ο μικρος αλλα η Μπετυ θα καθεται σε αναμμενα καρβουνα.

Λιζααααααα περαστικα κι εδω!Ελπζω να εισαι καλα την Κυριακη και να ερθεις κι εσυ!

Ουφφφφ πολλα εγραψα παλι!:rolleyes:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Αχ μπιζελακι τι μου θύμισες τωρα....

Ενα μήνα πριν το γάμο, κατεβαίνοντας απο το λεωφορείο (δεν ειχα αυτοκινητο τοτε), μου φεύγει το μονοπετρο απο το δακτυλο, και μου πεφτει μέσα σε ενα φρεάτιο συλλογής υδάτων στην κηφισίας. Πηγαιναμε σινεμα με μια παρέα και ειχαμε κάτσει με φακούς και προσπαθουσαμε να εντοπισουμε το βαθος του φρεατιου. Τι κλαμα εριξα εκεινο το βραδυ, δεν περιγραφεται. Τελικά κυριακή πρωι (γυρω στις 07:30) πηγαμε με το Νικο και το μπαμπα μου, εξοπλισμενοι με λοστους, γαλοτσες, γαντια κλπ, ανοίξαμε το καπακι του διπλανου φρεατιου (το οποιο ανοιγε) που επικοινωνουσαν, και ευτυχως μην εχοντας βρέξει, κατεβηκε ο νικος (ειχε σκαλα) και ψάχνοντας με φακο το βρήκε (γυαλισε το διαμάντι χιχι). Χοροπηδουσα Κηφισίας & Πανόρμου γωνία απο τη χαρά μου. Βεβαια βγήκε τίγκα στην κουτσουλιά, αλλα το απολυμανα με το που εφτασα σπιτι...

Quiz: Σε ποιον κινηματογράφο πήγαινα?

Εγώ με το μονόπετρο είχα άλλα προβλήματα....Το φορούσα κάθε μέρα και κάποια στιγμή το είδα ότι είχε στραβώσει,το πήγα για φτιάξιμο κι όλα καλά....πριν τον γάμο το πήγα πάλι για να μου το ισιώσουν γιατί είχε ξαναστραβώσει και κιτρίνιζε...μου λέει αυτός να μην το φοράω κάθε μέρα και να προσέχω γενικώς να μην το χτυπάω,να μην σηκώνω βαριά πράγματα και γενικώς να μην το φοράω!!!!Μιά μέρα που το φορούσα και παίζαμε με την Ιωάννα ξαφνικά βλέπω το μονόπετρο....άπετρο!!!Είχε φύγει το διαμάντι!!!!Ευτυχώς ήμουν σπίτι και είχε πέσει πάνω στο χαλί στο παιδικό,οπότε το έφτιαξα και πλέον το φοράω μόνο όταν βγαίνω έξω κι αν....

Ηθικό δίδαγμα:

1) ο κοσμηματοπώλης είναι πολύ βλάκας και πουλάει ψεύτικα κοσμήματα!

2) δεν φοράμε βέρες-μονόπετρα και λοιπά κοσμήματα ΚΑΘΟΛΟΥ αν θέλουμε να φτάσουμε 40 χρόνια παντρεμένοι και να τα έχουμε ακόμα!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας! Ο Νικολάκης μου σας στέλνει γλυκά φίλάκια!

Εχθές κάναμε την γιορτούλα μας και τα περάσαμε υπέροχα

Ο μικρούλης μου ξετρελάθηκε με τα παιδάκια!

Απο την χαρά του δεν ήθελε να κοιμηθει το βράδυ...με κλάματα στο καρότσι κοιμήθηκε τελικά

Σήμερα πήγαμε κ στην εκκλησία και κοινωνησε αλλα με κλάματα...ελπίΖω κάποια στιγμή μεγαλώνοντας να μην κάνει

έτσι...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εγω Μπιζελακι ουτως η αλλως τιποτα δε φοραω.Μονο βερα και ρολοι.Και τη βερα θα τη χασω σιγουρα αφου της αρεσει της μικρης και την παιρνει και παιζει...Και τα βραχιολια μου επισης...Το μονο που μου τη δινει ειναι ενα δαχτυλιδι απο το σετ του αρραβωνα, θελω να το στενεψω αρκετα, μου αρεσει πολυ και δε το φορεσα ποτε, μου το εφεραν απο Θεσ/νικη τα πεθερικα και οταν πηγα εδω Αθηνα να το στενεψω μου ειπαν να παω εκει που το πηρα γιατι μονο εκει γινεται:(:(Παμε καλα???

Κυριακη καλα που μου το θυμισες....κι εμας γιορταζει ο νονος μας απο τη Λαρισα!

καλησπερα κοριτσια...

ειμαι σ΄ενα αθλιο χαλι, με βηχα, καταροη, πυρετο και πονους σ΄ολο μου το σωμα...

δεν καταφερα να διαβασω οσα γραψατε γιατι τσουζουν τα ματια μου...

Χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!

Κοριστσια να χαιρεστε τα δικα σας ατομα που γιορταζουν!!!! :)

Φατσακι... λυπαμαι πραγματικα για τον πατερα σου...

Ειναι μια πολυ ασχημη κατασταση που δυστυχως ειτε λιγο ειτε πολυ... ολοι την εχουμε τραβηξει...

Η μαμα μου πριν 15 χρονια ειχε στο παχυ εντερο και ο πατερας μου την ιδια εποχη στην ουροδοχο κυστη!

Δοξα τω Θεω ειναι καλα και οι δυο!!!

Υπαρχουν πολλες μορφες καρκινου οι οποιες με την καταλληλη επεμβαση / θεραπεια, ειναι 100% ιασιμες!!!΅

Ευχομαι οτι καλυτερο !!!!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Λοιπόν....όσες έχετε κουμπάρους,κουμπαρούλια,νονούς κλπ από Λάρισα....γιααααααα μαζευτείτε να έρθετε καμιά βόλτα κι απο'δω.....Πολλές διαβάζω ότι έχετε γνωστούς εδώ..ελάτε καμιά επίσκεψη!!!Μ'ένα σμπάρο δυό τρυγόνια!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κι εγω αυτο σκεφτηκα, απλα να μη γινουν αλλα καλεσματα.

Αλλα η αλλη θελει σωνει και ντε να της το πει ευθεως.

Και εγω βεβαια εφοσον γινει συζητηση και ερωτηθω, δεν μπορω να πω ψεμματα οτι δεν με ενοχλει αυτο που εχει στο σπιτι της και αυτο που ειναι ο αντρας της.

Συμφωνω μαζι σου.

Κορίτσια μου σήμερα είμαι κάτι παραπάνω από χάλια! Προσπαθώ από το πρωι να γράψω, αλλά δεν έχω και την όρεξη. Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν είναι καλά! Από ότι μας είπαν οι γιατροί είναι καρκίνος. Αυριο θα κάνει βρογχοσκόπηση για να ξέρουμε πιο συγκεκριμένα τι γίνεται! Εχθές στο νοσοκομείο φαινόταν μια χαρά ρε γμτ! Προσπαθώ να μη το πάρω τόσο βαριά, αλλά δεν μπορώ και οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψω αυτό που νιώθω!

:( :( :(:cry::cry::cry::cry:

Μαρακι λυπαμαι πολυ. Τα περασα με τον πατερα μου. Ευχομαι δυναμη και κουραγιο σε ολους σας, και ας ελπισουμε να γινει το θαυμα. Πραγματικα στενοχωρηθηκα παρα πολυ.:(

age.png age.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν....όσες έχετε κουμπάρους,κουμπαρούλια,νονούς κλπ από Λάρισα....γιααααααα μαζευτείτε να έρθετε καμιά βόλτα κι απο'δω.....Πολλές διαβάζω ότι έχετε γνωστούς εδώ..ελάτε καμιά επίσκεψη!!!Μ'ένα σμπάρο δυό τρυγόνια!!

Μπιζελι λυπαμαι....δε μπορω να ξαναπατησω Λαρισα εχω κακες αναμνησεις...ηρθα για καποιον και τα μαζεψα κι εφυγα αρον αρον καποτε...Μονο μια ωραια ταβερνα με πολυυυ και καλοοο φαγητο μου εχει μεινει ως καλη εμεπιρια...:rolleyes::rolleyes:Α!ναι καλε εχω και τη Μαρια την κολλητη μου στη σχολη απο Λαρισα..εχω να τη δω απο τοτε αλλα περνουσαμε πολυ ωραια εμεις οι δυο και η ρετσινα!!!

Και πάλι ευχαριστώ παιδιά! Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και από ότι βλέπω οι περισσότερες λίγο πολύ το έχετε περάσει!:(

Αλλάζω συζήτηση μπας και σκεφτώ κι εγώ κάτι άλλο σήμερα (δύσκολο το κόβω βέβαια!). Το απόγευμα μας έχουν καλέσει σε άλλο παιδότοπο για μια γιορτούλα.(Δεν ξέρω πως θα πάω με τέτοια διάθεση, αλλά πρέπει για το μωρό μου) Γιορτάζει ένας μικρός Νικολάκης. Για να δω το φατσόνι πως θα είναι σήμερα...θα ξεθαρέψει πιο πολύ???

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...