Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂

πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αχ μπιζελακι τι μου θύμισες τωρα....

Ενα μήνα πριν το γάμο, κατεβαίνοντας απο το λεωφορείο (δεν ειχα αυτοκινητο τοτε), μου φεύγει το μονοπετρο απο το δακτυλο, και μου πεφτει μέσα σε ενα φρεάτιο συλλογής υδάτων στην κηφισίας. Πηγαιναμε σινεμα με μια παρέα και ειχαμε κάτσει με φακούς και προσπαθουσαμε να εντοπισουμε το βαθος του φρεατιου. Τι κλαμα εριξα εκεινο το βραδυ, δεν περιγραφεται. Τελικά κυριακή πρωι (γυρω στις 07:30) πηγαμε με το Νικο και το μπαμπα μου, εξοπλισμενοι με λοστους, γαλοτσες, γαντια κλπ, ανοίξαμε το καπακι του διπλανου φρεατιου (το οποιο ανοιγε) που επικοινωνουσαν, και ευτυχως μην εχοντας βρέξει, κατεβηκε ο νικος (ειχε σκαλα) και ψάχνοντας με φακο το βρήκε (γυαλισε το διαμάντι χιχι). Χοροπηδουσα Κηφισίας & Πανόρμου γωνία απο τη χαρά μου. Βεβαια βγήκε τίγκα στην κουτσουλιά, αλλα το απολυμανα με το που εφτασα σπιτι...

Quiz: Σε ποιον κινηματογράφο πήγαινα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτος μου λεει εχει στο γραφειο του κρεμασμενη τη σβαστικα και τον χιτλερ, εγω δεν μπορω να κανω παρεα με τετοιους ανθρωπους ουτε να ξαναμπω σε αυτο το σπιτι και θα της το πω ευθεως της .....(της αλλης μαμας), γιατι δεν μπορω να λεω ψεμματα:rolleyes:

QUOTE]

Τι να πεις τωρα???Υπαρχουν ομως ανθρωποι Κασσιανη που πραγματικα δε μπορουν να βλεπουν αυτο το θεαμα...Κι εγω οταν περναω απο το σταθμο Λαρισης και βλεπω τη σβαστιγκα να μεσουρανει με πιανει συγκριο...Εχει κι η κοπελα τα δικια της, μαλλον κι εγω δε θα ξαναπατουσα εκει μεσα...Καλυτερα δε σταματατε τα σουρτα φερτα στα σπιτια η μια της αλλης να συναντιεστε μονο στο μπαλετο??

Αμ εμενα λες να μ' αρεσει?

Αλλα οι κορες μας κανουν παρεα και ειναι πολυ δυσκολο (αδυνατον μαλλον) να εξηγησω στη δεσποινα οτι δε θελω να κανει παρεα για κατι τετοιο που ουτε μπορει ουτε ειναι και η ωρα να καταλαβει.

Κι εγω αυτο σκεφτηκα, απλα να μη γινουν αλλα καλεσματα.

Αλλα η αλλη θελει σωνει και ντε να της το πει ευθεως.

Και εγω βεβαια εφοσον γινει συζητηση και ερωτηθω, δεν μπορω να πω ψεμματα οτι δεν με ενοχλει αυτο που εχει στο σπιτι της και αυτο που ειναι ο αντρας της.

Απλα δε θελω να την "πληρωσει" το παιδακι που σιγουρα δε φταιει.

Αν ομως πεις στην αλλη "δε θελω να μπαινω στο σπιτι σου, δε θελω να κανω παρεα με τον αντρα σου και ο,τι αυτος αντιπροσωπευει, αλλα ας κανουμε παρεα εμεις και τα παιδια εδω", αυτο γινεται?:confused:

καλημερα κοριτσια,

Στολίσαμε κι εμεις χτες. Νομιζω οτι η Ιλιάνα φοβάται το δέντρο.... πώς σας φαίνεται αυτό? δεν το πλησιάζει καθόλου, και οταν σβηνουμε τα φωτα του σαλονιου για να δει τα λαμπακια γατζωνεται πανω μου.

Τη βλεπω ξαφνικά τις τελευταιες εβδομαδες εχει αρχισει και αναπτυσει καποιες φοβιες, π.χ. αυτο με το δεντρο, με το θορυβο της ηλεκτρικής σκουπας (που τη βαζουμε συνεχεια, αλλα ξαφνικα αρχισε να την τρομαζει), ειναι φυσιολογικο? Εσας το κανουν τα παιδακια σας?

Ειναι τελειως φυσιολογικο και που σαι ακομα...

Περνανε διαφορες φασεις οπου φοβουνται διαφορα και μετα σταματανε να φοβουνται το ενα και πιανουν το αλλο.

Υπομονη και να μην την πιεζεις να δεχτει κατι που δε θελει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Xaxaxaxaxa...εμενα ο πατερας μου την πεταξε (ουπς...του επεσε) απο το καραβακι Ριο-Αντιριο και ο αντρας μου πηγε να τη χασει στο μηνα του μελιτος, ξαφνικα ενα βραδυ συνειδητοποιει οτι η βερα δεν ειναι στο χερι του...νευρα εγω, κακο, παει στην πισινα που επαιζε μπασκετ το μεσημερι και τη βλεπει κατω απο τη μπασκετα, παει στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου και τους λεει:η βερα μου ειναι κατω απο τη μπασκετα μεσα στην πισινα.-Ενταξει αυριο το πρωι που θα βουτηξετε θα την παρετε.Και τους απανταει:my wife will kill me tonight!Και βουταει, κρυωμενος (τον ειχε πιασει κατι ψιλα το ασθμα λογω υγρασιας στο Μπαλι), 11 το βραδυ και την παιρνει...Φυσικα, του τη στενεψα μολις γυρισαμε Αθηνα!:mrgreen:

Αχ μπιζελακι τι μου θύμισες τωρα....

Ενα μήνα πριν το γάμο, κατεβαίνοντας απο το λεωφορείο (δεν ειχα αυτοκινητο τοτε), μου φεύγει το μονοπετρο απο το δακτυλο, και μου πεφτει μέσα σε ενα φρεάτιο συλλογής υδάτων στην κηφισίας. Πηγαιναμε σινεμα με μια παρέα και ειχαμε κάτσει με φακούς και προσπαθουσαμε να εντοπισουμε το βαθος του φρεατιου. Τι κλαμα εριξα εκεινο το βραδυ, δεν περιγραφεται. Τελικά κυριακή πρωι (γυρω στις 07:30) πηγαμε με το Νικο και το μπαμπα μου, εξοπλισμενοι με λοστους, γαλοτσες, γαντια κλπ, ανοίξαμε το καπακι του διπλανου φρεατιου (το οποιο ανοιγε) που επικοινωνουσαν, και ευτυχως μην εχοντας βρέξει, κατεβηκε ο νικος (ειχε σκαλα) και ψάχνοντας με φακο το βρήκε (γυαλισε το διαμάντι χιχι). Χοροπηδουσα Κηφισίας & Πανόρμου γωνία απο τη χαρά μου. Βεβαια βγήκε τίγκα στην κουτσουλιά, αλλα το απολυμανα με το που εφτασα σπιτι...

Quiz: Σε ποιον κινηματογράφο πήγαινα?

Απιστευτη περιπετεια...

Στον απεναντι που δε θυμαμαι πως τον λενε:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, καλή εβδομάδα!!!

Εχω πολλά να σας γράψω, αλλά δε με αφήνει η κάρολ!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δέσποινα χρόνια πολλά και καλά για τον κούκλο σου!! Πάντα χαρούμενος και τυχερός!!!

Γιώτα να χαίρεσαι τον άντρα σου!!! :D Στο Δαναό είχες πάει???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κασσιανή έχεις δίκιο,καμιά φορά βρίσκεσαι μπλεγμένος απο εκεί που δεν το περιμένεις.Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η διαφορά των μαμάδων και να μην τσακωθούν.Τουλάχιστον μπορεί η μαμά που δεν θέλει να ξαναπάει στο σπίτι της άλλης να το αποφύγει διακριτικά αν την ξανακαλέσει και να μην συνεχιστεί το θέμα.

Καλά Κατερίνα και Γιώτα εγώ τόσο καιρό πως νόμιζα οτι σας είχα φίλες και στο facebook?Nόμιζα οτι είχα όλες τις κοπέλες απο εδώ,ούτε που το είχα κοιτάξει.

Κατερίνα εβλεπα τις φωτογραφίες σου το πρωί στο face και είδα μια αυτή με το νυφικό σου και ήταν τέλειο.Πολύ μου άρεσε και σου πήγαινε πολύ.

SI5Yp3.png

Κασσιανή έχεις δίκιο,καμιά φορά βρίσκεσαι μπλεγμένος απο εκεί που δεν το περιμένεις.Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η διαφορά των μαμάδων και να μην τσακωθούν.Τουλάχιστον μπορεί η μαμά που δεν θέλει να ξαναπάει στο σπίτι της άλλης να το αποφύγει διακριτικά αν την ξανακαλέσει και να μην συνεχιστεί το θέμα.

Καλά Κατερίνα και Γιώτα εγώ τόσο καιρό πως νόμιζα οτι σας είχα φίλες και στο facebook?Nόμιζα οτι είχα όλες τις κοπέλες απο εδώ,ούτε που το είχα κοιτάξει.

Κατερίνα εβλεπα τις φωτογραφίες σου το πρωί στο face και είδα μια αυτή με το νυφικό σου και ήταν τέλειο.Πολύ μου άρεσε και σου πήγαινε πολύ.[/QUOTE]

Ευχαριστω!Που να δεις πως με κοιτουσε ο παππας με το διαφανες νυφικο..σε ολο το μυστηριο ειχα το κεφαλι κατεβασμενο απο ντροπη...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορταζόμενους!

Κορίτσια μου σήμερα είμαι κάτι παραπάνω από χάλια! Προσπαθώ από το πρωι να γράψω, αλλά δεν έχω και την όρεξη. Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν είναι καλά! Από ότι μας είπαν οι γιατροί είναι καρκίνος. Αυριο θα κάνει βρογχοσκόπηση για να ξέρουμε πιο συγκεκριμένα τι γίνεται! Εχθές στο νοσοκομείο φαινόταν μια χαρά ρε γμτ! Προσπαθώ να μη το πάρω τόσο βαριά, αλλά δεν μπορώ και οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψω αυτό που νιώθω!

:( :( :(:cry::cry::cry::cry:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ωχ βρε Μαρια, τι να πω, κουραγιο σε σενα και την οικογενεια σου!Μακαρι να ειναι περαστικα βρε Μαρακι και να γινει καλα με τις καταλληλες θεραπειες!Μακαρι!!

Σας ευχαριστώ κορίτσια και sorry αν σας μαυρισα μεσημεριάτικα! Απλά είμαι εδώ κλεισμένη στο γραφείο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να βοηθήσω! Φυσικά το μυαλό μου πάει στο χειρότερο! Μου ήρθε απότομα πολύ, δεν το περίμενα!

Το μωρό το έχει η πεθερά μου σήμερα. Το είχα φέρει μαζί μου στη δουλειά για 1 ώρα μέχρι να σχολάσει κι αυτή και να το αναλάβει! Πήρε άδεια σήμερα και θα πάρει και αύριο. Μετά τι κάνουμε όμως? θα δείξει... Ουφφφφφ

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...