-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:
Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς
Ικεα, τώρα έχει 50€
Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂
πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!
Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆
-
Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009
-
Θέματα
-
- 9.480 απαντήσεις
- 1.033.725 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 484.553 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 135.523 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.186.161 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.940 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.480 απαντήσεις
- 1.033.725 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 156 εμφανίσεις
-
- 1.860 απαντήσεις
- 79.985 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 134 εμφανίσεις
-
Καλύτερος Γιατρός για εξωσωματική μετά από 2 αποβολές (Αθήνα)
Από Helenalda, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 6 απαντήσεις
- 138 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 356 εμφανίσεις
-
- 1.048 απαντήσεις
- 111.869 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 80 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 852 εμφανίσεις
-
- 32 απαντήσεις
- 5.975 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα