Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημέρα..χρόνια πολλά στα παιδάκια στους συζήγους και γενικά σε όλο το σοϊ..

άργησα αλλά επέστρεψα...

γινόταν χαμός στο γραφείο..ούτε για κατούρημα δεν κατάφερνα να πάω...:mrgreen:πιστεύω οτι θα φτίαξουν λίγο τα πράγματα και θα μπορώ να συμμετάσχω και εγώ στις κουβεντούλες:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Καλημέρα!!!! Μετά από ένα γεμάτο και πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο πίσω στο γραφείο:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!

(Κασσσιανή για να σε προλάβω που θα ρωτήσεις τι είναι σήμερα, είναι του Αγίου Νικολάου:P:p:p)

Τα του παιδότοπου τα είπαμε, ήταν φοβερά, τα μπεμπέκια (αλλά και εμείς οι μαμάδες) το καταευχαριστήθηκαν. Το δε γοργονίδιο αφού ξύπνησε από τον ύπνο που έριξε στο αυτοκίνητο, μετά φώναζε ένα ένα όλα τα ονόματα των παιδιών και τη μαμά του αντικειμένου του πόθου της!!!!!! Εκεί που τη ρώταγε η μαμά μου ποιός ήταν στον παιδότοπο και αφού είχε πει και όλα τα παιδάκια της λέει και ένα μεγαλοπρεπέστατο "Τιτίνα!!!!"

Το απόγευμα όπως σας είπα στολίσαμε και παίζαμε με το δέντρο και τα παιχνίδια μας και η Κυριακή κύλησε στο ίδιο εύθυμο και Χριστουγεννιάτικο κλίμα:tongue::tongue: Το πρωί μας έφτιαξε ο μπαμπάς μας σούπερ πρωινό και μετά τον αφήσαμε να διαβάσει την εφημερίδα του και μαμά και κόρη φτιάξαμε μελομακάρονα και κοτόπουλο με πάπρικα στη σακούλα (που το λέω τόσο καιρό που το έχει πει η Λίζα να κάνω και δεν αξιωνόμουνα;););)). Μετά την πέσαμε ωραιότατα για μεσημέρι και το βράδυ ήρθαν ο αδερφός του Βασίλη και οι μικρές οργιάσανε στο παιχνίδι!!!!!!!!!!

Έλα να περάσει τώρα η βδομάδα και να ετοιμαζόμαστε για το γιορτινό καφέ της Κυριακής!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ειμασταν εδω γιατι προσπαθουσαμε να κατευνασουμε τα πνευματα, αλλα δυστυχως δεν καταφεραμε τιποτα. Μην παιρνεις προσωπικα τα παντα, δεν εισαι ανεπιθυμητη, μαλλον ομως υπερβολικα συναισθηματικη, αλλιως δε θα εριχνες συνεχως λαδι στη φωτια. Εγω νιωθω ακριβως οπως τα περιγραφει η Λιζα απο κατω, και νομιζω το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες. Αναρωτηθηκατε που ειναι η Αναστασια?

Το θεμα Κασσιανη ειναι οτι εγινε κατι ασχημο και χαλασε η παρεα. Το ιδιο θα ενιωθα αν εφευγες εσυ, ή οποιαδηποτε κοπελα που ειναι ενεργη στη συντροφια. Η δικη σου ευθυνη ειναι οτι συνεχισες δημοσιως μια διαμαχη, ενω ζητηθηκε απο ολες να γινει με π.μ., οπως επιβαλλουν οι κανονες του φορουμ. Αναγνωριζω οτι ζητησες συγνωμη, ομως πραγματικα, δεν ειμαστε οπως πριν, μια χαρουμενη και δεμενη παρεα. Εφυγε ενα μελος κατω απο ασχημες συνθηκες και δε νιωθω καθολου καλα γι αυτο.

Τελος παντων, θα τα πουμε απο κοντα και ελπιζω να νιωσω λιγο καλυτερα που θα σας δω!

Ειναι γεγονος οτι ειμαι πολυ συναισθηματικη με ανθρωπους που θεωρω φιλους.

Σε βεβαιω οτι αν δεν σας θεωρουσα φιλες, ουτε που θα καθομουν να ασχοληθω:)

Θα απαντουσα με πμ, αν καποιος μου ειχε απευθυνθει με πμ.

Ομως ενω σχεδον σε ολες δοθηκαν προσωπικες εξηγησεις με πμ (γιατι μην τρελαθουμε και τελειως δεν ημουν η μονη που ενοχληθηκα) σε εμενα μονο η αννα απαντουσε δημοσιως και αιχμηρα και ετσι απαντησα κι εγω δημοσια.

Και γενικα οταν καποιος γραφει κατι εδω δημοσιως, σε "αναγκαζει" να απαντησεις επισης δημοσιως, οπως γινεται καλη ωρα και τωρα:)

Σε βεβαιω οτι κι εγω νιωθω πολυ ασχημα που εφυγε ενα μελος, γι αυτο και απο την αρχη μεχρι το τελος της τονιζα οτι δεν χρειαζεται να φυγει και να παει πουθενα.

Εγω δεν ειχα αναλογη αντιμετωπιση απο εκεινη βεβαια.

Λυπαμαι πολυ που δεν συμμετεχει η Αναστασια, αλλα δεν μπορω να αναλαβω την ευθυνη και γι αυτο.

Δημοσια μου απευθυνθηκε η αννα, δημοσια απαντησα.

Οι κανονες να ισχυουν για ολους.

Και εν παση περιπτωσει ειμαστε μεγαλες κοπελες, θα μπορουσε να γινει και ενας τσακωμος, μια διαφωνια, μια διαμαχη σε πολιτισμενους τονους, χωρις να ειναι απαραιτητη καμμια αποχωρηση.

Προσωπικα νιωθω αρκετα ωριμη, ωστε να μπορω να λυσω μια διαφωνια μου ή μια παρεξηγηση, χωρις να επελθει και καταστροφη.

Γι αυτο αλλωστε οταν ξεκινησα να ρωταω, ξεκινησα λεγοντας "συγγνωμη που ρωταω, συγγνωμη αν καταλαβα λαθος", ακριβως για να δειξω οτι προθεση μου δεν ηταν ο καβγας αλλα η επιλυση ενος ζητηματος.

Ειλικρινα χαιρομαι πολυ που θα ερθεις στον καφε και ελπιζω να συνεχισεις κανονικα στην παρεα:)

Το ιδιο ελπιζω και για τη Χριστινα:)

yey2p2.png BN4cp2.png

Για ακομη ενα σκ απλα ξεθεωθηκα...

Το σαββατο ειχαμε ραντεβου σε μια φιλη της δεσποινας απο το μπαλετο για να παιξουν και την κυριακη τραπεζι στον γιο του αντρα μου (που πηρε πρωτη αδεια απο το στρατο) και την κοπελα του.

Τι το θελα και ανοιγα το στομα μου, τι???

Μας ανακοινωσε οτι τον πηρανε στους πεζοναυτες:confused:

Εγω εμεινα λιγο αφωνη αρχικα και μετα αρχισα να του κανω πλακα, οτι που θα πας βρε εκει ειναι επικινδυνα, δικαιολογουν ακομα και απωλειες:rolleyes:

Τι μιλαω ρε γμτ, απορω...

Τι ηθελα και το λεγα, να του ξεκινησει η κοπελα του μια ιστορια ανευ προηγουμενου "και οριστε και βλεπεις, στα λενε κι αλλοι κλ κλπ"

Χαντακωθηκα λεμε...

Λεω τι θα λεει το παιδι μεσα του τωρα οτι του αναψα φωτιες:confused:

Αφου εφυγαν και ειχα ενα καρο να πλυνω και να μαζεψω, μετα φτιαξαμε και κουλουρακια. Χαμος. Συμμετειχε και ο μικρος και ειχε πολυ πλακα.

Στο καπακι πως μου ηρθε και εφτιαξα και ζυμη για μελομακαρονα.

Μετα τα εψησα κιολας και βγηκαν σαν μπιφτεκια, τεραστια!!!:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Τη νυχτα ο μικρος ενεκα καταρροης δεν κοιμοταν με τιποτα και ηθελε να σηκωθουμε κι εγω και η αδελφη του να παιξουμε.

Η οποια δεσποινα εκλαιγε γιατι θυμοταν και στον υπνο της οτι ο μικρος την ειχε χτυπησει με την πορτα του ψυγειου...

Μιλαμε για πολυ δυνατο χτυπημα, στο οποιο εβαλα βουτυρο και εξαφανιστηκε τελειως:o

16 μηνες εχω να κοιμηθω με αυτο το παιδι:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά στους εορταζόμενους!!!!

Έχω μέρες να γράψω αλλά δεν έγινε και κάτι συνταρακτικό...

Η Ιωάννα έχει από χτες βήχα και μυξούλες (από την Πέμπτη είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και τελικά το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο!!)....λέω να την πάω στην παιδίατρο μια βόλτα να την δει..

Με τον Κώστα μιλήσαμε και του εξήγησα πώς νιώθω και τί θέλω και φάνηκε να συμφωνεί οπότε σήμερα έχουμε το πρώτο μας ραντεβού....θα πάρω την μαμά μου να κρατήσει την Ιωάννα για να βγούμε μια βολτούλα οι δυό μας....το περιμένω πως και πως!!!!

Αυτά...σας φιλώ!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Αλλο τωρα να σας πω να δω τι θα κανω γμτ...

Με κυνηγανε οι παρεξηγησεις, ενα πραγμα.

Οσο δε θελω να ανακατευομαι σε παρεξηγησεις, τσακωμους κλπ, τοσο ερχονται και στρωνονται μπροστα σου ολα.

Στο μπαλετο εχουμε φτιαξει μια παρεα απο 4 μαμαδες που πινουμε καφε 3 φορες την εβδομαδα καθως περιμενουμε τα κοριτσια να τελειωσουν το μαθημα.

Αποφασισε λοιπον η μια να μας καλεσει στο σπιτι της το σαββατο και μετα βεβαια κυκλικα να καλουσε η καθεμια στο δικο της.

Θαυμασια...

Παντα ημουν πολυ υποχωρητικη με τους φιλους και τις παρεες μου, σε σημειο βλακεις ενιοτε και ειδικα τωρα με τα παιδια, οπου "αναγκαζεσαι" να γνωριζεις και να κανεις παρεα με διαφορους, εχω γινει τελειως ζεν (το πως με εβγαλε απο τα ρουχα μου η αννα, ακομα δεν το ξερω).

Προσωπικα ηξερα σε ποιο σπιτι πηγαινα, το ειχα σκεφτει και ειχα αποφασισει οτι ειναι λιγο αδικο για το παιδακι να μην το κανουμε παρεα, επειδη ο μπαμπας του ειναι αυτος που ειναι.

Στο τελος της βραδιας φυγαμε μαζι με τη μια μαμα και με το που βγαινουμε εξω, σχεδον εβαλε τα κλαμματα και μου ειπε οτι ειναι πολυ στενοχωρημενη και θελει τη γνωμη μου τι να κανει...

Δε θελω γμτ να ξαναπω γνωμη σεκαμμια και για τιποτα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ (κατα το δεν εχω θειο):rolleyes:

Τι εγινε βρε παιδι μου της λεω, τι συνεβη?

Αυτος μου λεει εχει στο γραφειο του κρεμασμενη τη σβαστικα και τον χιτλερ, εγω δεν μπορω να κανω παρεα με τετοιους ανθρωπους ουτε να ξαναμπω σε αυτο το σπιτι και θα της το πω ευθεως της .....(της αλλης μαμας), γιατι δεν μπορω να λεω ψεμματα:rolleyes:

Τι τραβαω Θεε μου, τι...

Ετσι μου ρχεται να μην παω το παιδι στο μπαλετο σημερα, για να μη βρεθω μπροστα στο σκηνικο.

Δηλαδη θα γυρισει και θα πει στην κοπελα εγω στο σπιτι σου δεν μπορω να ξαναρθω γιατι ο αντρας σου ειναι ναζιστης ή θα της πει δεν μπορουμε γενικα να ξανακανουμε παρεα?

Κι εγω τι θα κανω? το τουμπεκι ειναι δεδομενο.

Μετα?

Προφανως θα χωριστουμε σε δυο τραπεζια?

Γιατι να ειναι τοσο δυσκολα μερικες φορες τα πραγματα αναμεσα στους ανθρωπους?

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!!!!

Η Ιωάννα έχει από χτες βήχα και μυξούλες (από την Πέμπτη είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και τελικά το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο!!)....λέω να την πάω στην παιδίατρο μια βόλτα να την δει..

Με τον Κώστα μιλήσαμε και του εξήγησα πώς νιώθω και τί θέλω και φάνηκε να συμφωνεί οπότε σήμερα έχουμε το πρώτο μας ραντεβού....θα πάρω την μαμά μου να κρατήσει την Ιωάννα για να βγούμε μια βολτούλα οι δυό μας....το περιμένω πως και πως!!!!

Αυτά...σας φιλώ!!!

Περαστικα στη μικρουλα σου και μπραβο για το ραντεβου!!!!!Να περασετε καλα και να συνηθιζει και η μικρη χωρις τη μαμα σιγα σιγα...Καλα, εγω επειδη ειχες τοσες μερες να μπεις, λεω παει τον σκοτωσε το Χριστιανο!!!:mrgreen:

Καλημέρα!!!!

Αυτά...σας φιλώ!!!

Καμια φορα τα πραγματα ειναι απλα:D

Μια "συμβουλη" εχω να σου δωσω.

Να μιλας και να σκεφτεσαι καλοπροαιρετα.

Μην υποθετεις και μην ετοιμαζεσαι για καβγα.

Τα πραγματα συνηθως ειναι απλα, αν τα αντιμετωπισουμε απλα.

Α ναι, γιατι ξεθεωθηκα το σαββατο?

Γιατι στολισαμε κιολας.

Εγινε πολυ ωραιο και το δεντρο μας και γενικα το σαλονι.

Χαλια για το σαλονι να δω ποτε θα αξιωθουμε να αγορασουμε...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Αυτος μου λεει εχει στο γραφειο του κρεμασμενη τη σβαστικα και τον χιτλερ, εγω δεν μπορω να κανω παρεα με τετοιους ανθρωπους ουτε να ξαναμπω σε αυτο το σπιτι και θα της το πω ευθεως της .....(της αλλης μαμας), γιατι δεν μπορω να λεω ψεμματα:rolleyes:

QUOTE]

Τι να πεις τωρα???Υπαρχουν ομως ανθρωποι Κασσιανη που πραγματικα δε μπορουν να βλεπουν αυτο το θεαμα...Κι εγω οταν περναω απο το σταθμο Λαρισης και βλεπω τη σβαστιγκα να μεσουρανει με πιανει συγκριο...Εχει κι η κοπελα τα δικια της, μαλλον κι εγω δε θα ξαναπατουσα εκει μεσα...Καλυτερα δε σταματατε τα σουρτα φερτα στα σπιτια η μια της αλλης να συναντιεστε μονο στο μπαλετο??

καλημερα κοριτσια,

ευχαριστω πολυ για τις ευχες, θα φροντισω να τον χαιρομαι για πολλα χρονια ακομα (Θεου θέλοντως και καιρου επιτρέποντως) χιχι

Βατραχακι να χαιρεσαι το γιοκα σου, να τον καμαρώσεις οπως επιθυμεις.

Και σε οσα ακομα κοριτσια εχουν συγγενείς, επίσης να τους χαίρονται.

Μπιζελακι μπραβο, κοιτα να εισαι κουκλα στο σημερινο ραντεβού!!!!

Στολίσαμε κι εμεις χτες. Νομιζω οτι η Ιλιάνα φοβάται το δέντρο.... πώς σας φαίνεται αυτό? δεν το πλησιάζει καθόλου, και οταν σβηνουμε τα φωτα του σαλονιου για να δει τα λαμπακια γατζωνεται πανω μου.

Τη βλεπω ξαφνικά τις τελευταιες εβδομαδες εχει αρχισει και αναπτυσει καποιες φοβιες, π.χ. αυτο με το δεντρο, με το θορυβο της ηλεκτρικής σκουπας (που τη βαζουμε συνεχεια, αλλα ξαφνικα αρχισε να την τρομαζει), ειναι φυσιολογικο? Εσας το κανουν τα παιδακια σας?

Στον παιδοτοπο κι εγω περασα πολυ ωραια, βεβαια με κάποιες, βλεπε μαρια και κατερινα, δεν προλαβαμε να πουμε και πολλα, αφου κυνηγουσαμε η μια δεξια και η αλλη αριστερα. Στο τελος κατσαμε μονες με την Εφη, και τα ειπαμε λιγο, μιας και ειχαμε ερθει και οι δυο πιο αργα. Τελικά την τάισα στον παιδοτοπο. Στο αμαξι δεν κοιμηθηκε, και μολις μπηκαμε σπιτι, πλυναμε χερια, μουρη, μπυτζαμες και βουρ γα εναν τριωρο υπνο. Ξεθεωθηκε μαλλον. Παντως πολυ χαρηκα που ειδα τα παιδακια ολων σας απο κοντα.

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια,

ευχαριστω πολυ για τις ευχες, θα φροντισω να τον χαιρομαι για πολλα χρονια ακομα (Θεου θέλοντως και καιρου επιτρέποντως) χιχι

Βατραχακι να χαιρεσαι το γιοκα σου, να τον καμαρώσεις οπως επιθυμεις.

Και σε οσα ακομα κοριτσια εχουν συγγενείς, επίσης να τους χαίρονται.

Μπιζελακι μπραβο, κοιτα να εισαι κουκλα στο σημερινο ραντεβού!!!!

Στολίσαμε κι εμεις χτες. Νομιζω οτι η Ιλιάνα φοβάται το δέντρο.... πώς σας φαίνεται αυτό? δεν το πλησιάζει καθόλου, και οταν σβηνουμε τα φωτα του σαλονιου για να δει τα λαμπακια γατζωνεται πανω μου.

Τη βλεπω ξαφνικά τις τελευταιες εβδομαδες εχει αρχισει και αναπτυσει καποιες φοβιες, π.χ. αυτο με το δεντρο, με το θορυβο της ηλεκτρικής σκουπας (που τη βαζουμε συνεχεια, αλλα ξαφνικα αρχισε να την τρομαζει), ειναι φυσιολογικο? Εσας το κανουν τα παιδακια σας?

Στον παιδοτοπο κι εγω περασα πολυ ωραια, βεβαια με κάποιες, βλεπε μαρια και κατερινα, δεν προλαβαμε να πουμε και πολλα, αφου κυνηγουσαμε η μια δεξια και η αλλη αριστερα. Στο τελος κατσαμε μονες με την Εφη, και τα ειπαμε λιγο, μιας και ειχαμε ερθει και οι δυο πιο αργα. Τελικά την τάισα στον παιδοτοπο. Στο αμαξι δεν κοιμηθηκε, και μολις μπηκαμε σπιτι, πλυναμε χερια, μουρη, μπυτζαμες και βουρ γα εναν τριωρο υπνο. Ξεθεωθηκε μαλλον. Παντως πολυ χαρηκα που ειδα τα παιδακια ολων σας απο κοντα.

Δε θα ξεχασω την Ιλιανα να προσπαθει να κατεβει την τσουληθρα με το κεφαλι μπρουμυτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Περαστικα στη μικρουλα σου και μπραβο για το ραντεβου!!!!!Να περασετε καλα και να συνηθιζει και η μικρη χωρις τη μαμα σιγα σιγα...Καλα, εγω επειδη ειχες τοσες μερες να μπεις, λεω παει τον σκοτωσε το Χριστιανο!!!:mrgreen:

Χαχαχαχαχ.....να σου πω την αλήθεια κοντά ήμουν....μετά τον καυγά που είχαμε και δεν μιλιόμασταν έρχεται την επόμενη μέρα και τί μου λέει???"Την Κυριακή θα πάω γήπεδο"!!!Κρατούσα κι ένα μαχαίρι εκείνη την ώρα (έκοβα ψωμί για να φάμε) και κόντεψε να μου φύγει προς την μεριά του....αφού ξαναμαλώσαμε και έκανα να του μιλήσω άλλες 2 μέρες τελικά υποχώρησα και του εξήγησα μερικά πράγματα...του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να βγει να πάει οπουδήποτε μόνος του αρκεί πρώτα να είναι εντάξει απέναντί μου...να βγεε μαζί μου,να μου αφιερώσει λίγο χρόνο κλπ κλπ...τέλος πάντων,του είπα τα εσώψυχά μου και του είπα να κάνουμε μια καινούρια αρχή...για να δούμε πως θα τα πάμε....

Α,και η βέρα μου τελικά έσπασε!!!!Χτες το βράδυ το είδα και με έπιασε το παράπονο κι άρχισα να κλαίω..δεν ξέρω,το θεωρώ κακό σημάδι είμαι λίγο προληπτική σε ορισμένα πράγματα....θα πάμε σήμερα να την φτιάξουμε....

Αυτά...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...