Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Γνώμη μου από την στιγμή που θα κάνεις υστεροσκοπηση να κάνεις ταυτόχρονα και prp ωοθηκών και scratching  μόνο καλό θα σου κάνουν 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να μαι κι'εγώ.Περάσαμε πολύ ωραία σήμερα και χάρηκα που γνώρισα μερικές κοπέλες απο κοντά.Μου άρεσε πολύ ο παιδότοπος και η μικρή ευχαριστηθήκε και δεν με κουρασε καθόλου.Στον γυρισμό είχε λίγο γκρίνια αλλα ολα καλά οταν φτάσαμε.Νομίζω μόνο η Χριστίνα πρέπει να τα έπαιξε λίγο μιας και ηταν η μόνη που κυνηγούσε τον μικρούλη της.Αλλά είναι μια γλύκα.Ολα τα παιδάκια δηλαδή.Κι'εγώ θέλω να ξαναπάμε Κατερίνα.Πέρασα πολύ όμορφα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κι από μένα!!!! Όντως περάσαμε πολύ ωραία σήμερα και τα μπεμπέκια το ευχαριστήθηκαν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Το γοργονίδιο την έπεσε ευθαρσώς και ξεδιάντροπα στο μπράντη μας και τον φιλούσε περιπαθώς:P:p:p:p:p:p Παίξανε όλα μια χαρά, φάγανε τα άπειρα πραγματάκια που είχαμε μαζί μας και τα τοστ που δικαιούνταν με τα κουπόνια και εμείς οι μανούλες ήπιαμε (περίπου) ένα καφέ:tongue::tongue::tongue:

Περιττό να σας πω ότι με το που μπήκαμε στο αυτοκίνητο να φύγουμε ξεράθηκε στον ύπνο κι έτσι ξεκουράστηκε και συνεχίσαμε το πρόγραμμά μας. Πήγαμε super market, γυρίσαμε τα τακτοποιήσαμε και μετά στολίσαμε και το δέντρο μας:D:D:D:D:D Μου αρέσει πολύ το σπίτι μας πάντα τέτοια εποχή και φέτος που χαίρεται και η μικρή είναι ακόμη καλύτερα. Έτρεχε μέσα στο σαλόνι και φώναζε "δέντο! ωτάκια! πογιά πογιά!!!!!!" και μοίραζε φιλιά δεξιά κι αριστερά!!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

71658rfuv91sqmu.gif

Καλημέρα!

Περάσατε πολύ όμορφα απ' ότι είδα. Την επόμενη φορά θα έρθουμε κι εμείς.

Χθες το βράδυ ήταν πολύ ωραία η παραμυθοπαράσταση του Σαββόπουλου "Για να γίνει ο χρόνος καινούργιος», είχε παραμύθια, τραγούδια, ακροβατικά, χορό, η Σοφία με τη φίλη της ενθουσιάστηκαν.

Καλή Κυριακή σε όλες.

Ελπίσω λίγο να παγώσει ο καιρός.

Δεν στολίσαμε ακόμη, ή σήμερα ή το επόμενο Σαββατοκύριακο. Να δούμε πώς θα στολίσουμε με το ζωηρό μπέμπη - εξερευνητή. Ίσως πρέπει να κρεμάσουμε το δέντρο από το ταβάνι ή να το βάλουμε περιφραγμένο στο πάρκο με τα ξύλινα καγκελάκια.

698911lbu2hfvnb9.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

1807997yuhoer026i.gif

Οσο διαρκουσε ο τσακωμος ηταν ολες εδω και καποιες συμμετειχαν κιολας στην κουβεντα.

Μολις ειπα να φυγω, επισης ολες ηταν εδω.

Μολις επεστρεψα εγω και εφυγε η αννα, σημειωθηκαν ηχηρες απουσιες.

Τελικα το ενοχλητικο ηταν μονο η δικη μου παρουσια?

Μαλλον εν τελει δεν ειχα και τοσο αδικο που ενιωσα ανεπιθυμητη απο καποιες.

Ηλπιζα να κανω λαθος και οτι μαλλον ημουν υπερβολικα συναισθηματικη με το θεμα, αλλα τελικα...

Ειμασταν εδω γιατι προσπαθουσαμε να κατευνασουμε τα πνευματα, αλλα δυστυχως δεν καταφεραμε τιποτα. Μην παιρνεις προσωπικα τα παντα, δεν εισαι ανεπιθυμητη, μαλλον ομως υπερβολικα συναισθηματικη, αλλιως δε θα εριχνες συνεχως λαδι στη φωτια. Εγω νιωθω ακριβως οπως τα περιγραφει η Λιζα απο κατω, και νομιζω το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες. Αναρωτηθηκατε που ειναι η Αναστασια?

Το θεμα Κασσιανη ειναι οτι εγινε κατι ασχημο και χαλασε η παρεα. Το ιδιο θα ενιωθα αν εφευγες εσυ, ή οποιαδηποτε κοπελα που ειναι ενεργη στη συντροφια. Η δικη σου ευθυνη ειναι οτι συνεχισες δημοσιως μια διαμαχη, ενω ζητηθηκε απο ολες να γινει με π.μ., οπως επιβαλλουν οι κανονες του φορουμ. Αναγνωριζω οτι ζητησες συγνωμη, ομως πραγματικα, δεν ειμαστε οπως πριν, μια χαρουμενη και δεμενη παρεα. Εφυγε ενα μελος κατω απο ασχημες συνθηκες και δε νιωθω καθολου καλα γι αυτο.

Τελος παντων, θα τα πουμε απο κοντα και ελπιζω να νιωσω λιγο καλυτερα που θα σας δω!

οσο για τις ... συμμετοχες που λετε κοριτσια, ισως ολα θα θελουν το χρονο τους να ... καταλαγιασουν!

η αληθεια ειναι οτι δημιουργηθηκε ενα ασχημο κλιμα εδω μεσα με αποτελεσμα να χαθει λιγο η ορεξη για συμμετοχη!

κρινω παντα απο μενα!

Χθες το βράδυ ήταν πολύ ωραία η παραμυθοπαράσταση του Σαββόπουλου "Για να γίνει ο χρόνος καινούργιος», είχε παραμύθια, τραγούδια, ακροβατικά, χορό, η Σοφία με τη φίλη της ενθουσιάστηκαν.

Καλή Κυριακή σε όλες.

Ελπίσω λίγο να παγώσει ο καιρός.

Δεν στολίσαμε ακόμη, ή σήμερα ή το επόμενο Σαββατοκύριακο. Να δούμε πώς θα στολίσουμε με το ζωηρό μπέμπη - εξερευνητή. Ίσως πρέπει να κρεμάσουμε το δέντρο από το ταβάνι ή να το βάλουμε περιφραγμένο στο πάρκο με τα ξύλινα καγκελάκια.

Εμεις χθες ειδαμε αυτο

http://www.kokoumouklo.gr/Kalikatzaroum.htm

και σημερα θα παμε στους mazoo and the zoo.

Επισης δεν εχουμε στολισει ακομη, και φοβαμαι κι εγω τι θα γινει με τη Μαριαλενα που ειναι τοσο ζημιαρα...!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια

Λεμε να στολισουμε σημερα γι ανα δουμε

κατεβαστε αυτο το παραμυθακι το ειχα σε cd οταν ο μικρος ηταν μωρο και το ακουγε και κοιμοταν... το βρηκα τωρα και το περασα να το εχετε και εσεις...

O Γαλεντζάς

http://rapidshare.com/files/434998288/01_Track.mp3

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Kαλημέρα κορίτσια

Λεμε να στολισουμε σημερα γι ανα δουμε

κατεβαστε αυτο το παραμυθακι το ειχα σε cd οταν ο μικρος ηταν μωρο και το ακουγε και κοιμοταν... το βρηκα τωρα και το περασα να το εχετε και εσεις...

O Γαλεντζάς

http://rapidshare.com/files/434998288/01_Track.mp3

Aυτό σημαίνει ότικατεβαίνει ως έχει ολόκληρο το cd;

Ειμασταν εδω γιατι προσπαθουσαμε να κατευνασουμε τα πνευματα, αλλα δυστυχως δεν καταφεραμε τιποτα. Μην παιρνεις προσωπικα τα παντα, δεν εισαι ανεπιθυμητη, μαλλον ομως υπερβολικα συναισθηματικη, αλλιως δε θα εριχνες συνεχως λαδι στη φωτια. Εγω νιωθω ακριβως οπως τα περιγραφει η Λιζα απο κατω, και νομιζω το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες. Αναρωτηθηκατε που ειναι η Αναστασια?

Το θεμα Κασσιανη ειναι οτι εγινε κατι ασχημο και χαλασε η παρεα. Το ιδιο θα ενιωθα αν εφευγες εσυ, ή οποιαδηποτε κοπελα που ειναι ενεργη στη συντροφια. Η δικη σου ευθυνη ειναι οτι συνεχισες δημοσιως μια διαμαχη, ενω ζητηθηκε απο ολες να γινει με π.μ., οπως επιβαλλουν οι κανονες του φορουμ. Αναγνωριζω οτι ζητησες συγνωμη, ομως πραγματικα, δεν ειμαστε οπως πριν, μια χαρουμενη και δεμενη παρεα. Εφυγε ενα μελος κατω απο ασχημες συνθηκες και δε νιωθω καθολου καλα γι αυτο.

Τελος παντων, θα τα πουμε απο κοντα και ελπιζω να νιωσω λιγο καλυτερα που θα σας δω!

Εμεις χθες ειδαμε αυτο

http://www.kokoumouklo.gr/Kalikatzaroum.htm

και σημερα θα παμε στους mazoo and the zoo.

Επισης δεν εχουμε στολισει ακομη, και φοβαμαι κι εγω τι θα γινει με τη Μαριαλενα που ειναι τοσο ζημιαρα...!

Το μόνο θετικό που μπορώ να πω σε όλη την υπόθεση είναι ότι μετά την καταιγίδα και την τρικυμία γαληνεύει η θάλασσα και καθαρίζει. Κι όπως λέει ο Θάνος Ασκητής για τα ζευγάρια, είναι καλύτερο να μαλώσουν, να ξεσπάσουν, να βγάλουν αυτό που τους ενοχλεί από μέσα τους από το να έχουν μια τυπική, ψυχρή σχέση που βαθμιαία οδηγεί σε διαζύγιο. Πάντως το ότι όλες είναι ευπρόσδεκτες σε αυτό το καφέ που ξεκίνησε με αφορμή μια χαρμόσυνη προσμονή είναι το μόνο βέβαιο. Και κάτι ακόμη "αν δε μαλώσω μ' αυτόν που αγαπώ τότε δεν τον αγαπώ αληθινά" λέει ο λαός.

Οπότε Χριστούγεννα έρχονται παιδιά ας έρθουμε και πάλι κοντά.

Πολύ ενδιαφέρον το κουκλοθέτρο που πήγατε.

Σήμερα έφταιξα χορτόπιτα με τσουκνίδες!!! ε, και με σπανάκι, κρεμμυδάκι, κλπ.

Πάντως να λέω την αλήθεια δεν πολυέχω όρεξη για χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μια χαρά θα μπορούσα να βάλω φωτισμένο ένα καράβι που έχουμε και ...αυτό ήταν. Τί λέμε όμως στη Σοφία;

...κάτι ωραίο που άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο (που ακούω ανελλιπώς όσο κάνω δουλειές στην κουζίνα):

Τα Χριστούγεννα εκφράζουν την απόλυτη προσδοκία, την απόλυτη συγχώρεση

&

"Το θαύμα βρίσκεται στην προσδοκία και όχι στην επαλήθευση",

η οποία πολλές φορές απομυθοποιεί το προσδοκούμενο.

...κάτι ωραίο που άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο (που ακούω ανελλιπώς όσο κάνω δουλειές στην κουζίνα):

Τα Χριστούγεννα εκφράζουν την απόλυτη προσδοκία, την απόλυτη συγχώρεση

&

"Το θαύμα βρίσκεται στην προσδοκία και όχι στην επαλήθευση",

η οποία πολλές φορές απομυθοποιεί το προσδοκούμενο.

Πολύ σωστό Ελένη μου!!! Το θέμα είναι ότι πλέον έχουμε σταματήσει και να προσδοκούμε δυστυχώς :(:(:(

Γεια σας κορίτσια!!

Τέλειες οι φωτό από τον παιδότοπο!!! Πρέπει να περάσατε ωραία!! Εάν δε φοβόμουν τις αρρώστιες, όχι τόσο για την κάρολ, όσο για μένα, θα ήθελα πολύ να έρθω!!!

Εμείς κατεβήκαμε κολωνάκι χθες το μεσημέρι, κάναμε βολτίτσα και μετά πήγαμε στο αλταμίρα για φαγητό :):):) Οσον αφορά στο στολισμό, βαριέμαι μεν, αλλά νομίζω ότι μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να το κάνω.

Καλή Κυριακή σε όλες!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στους Νικολάδες κ τις Νικολέτες!

Χρόνια πολλά στο μονακριβό μου παλικαράκι

Νικόλα μου να σε χαιρόμαστε!

Μεγάλο παλικάρι να γίνεις κ να εχεις οτι ποθεις!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα

Χρονια πολλα στα Νικολακια του γκρουπ μας να τα χαιρεστε.

Στολισαμε λοιπον χθες

η μικρη το πιασε το νοημα με την μια..

τραβαει τωρα της μπαλες απ το δενδρο οσες τις αρεσουν παιζει και μετα θελει να τις βαλει μονη της πανω..

επισης με τα κουκλια δαπεδου πανινα αγιους βασιληδες κτλ εχει παθει πανικο..

ενα σας λεω .. δε ειναι νορμαλ η κορη μου...

εχει ο Κωνσταντινος δυο χειριστηρια απο τηλεκατευθυνομενα τα οποια ειναι χαλασμενα και τους κρεμονται καλωδια και μπριζακια... λοιπον με το που ειδε τα αγιο βασιλακια , ειδικα εναν, η Φωτεινη ετρεξε να φερει τα καλωδια , στρωθηκε στο πατωμα και αρχισε τα ηλεκτροσοκ στο αγιο βασιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω να σιδερωσω 3 η και 4 δδε θυμαμαι ποσα πλυντηρια... αχχχχχχχχ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα.Καλή βδομάδα και χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέτες.Να τους χαίρεσται.

Βατραχάκι να χαίρεσαι το γιόκα σου.Να τον δείτε όπως επιθυμείτε.

Εμένα μόνο ο κουμπάρος μου γιορτάζει αλλά δεν θα πάμε γιατί δεν κάνει κάτι.Εχουμε σήμερα και παιδίατρο το απόγευμα για εμβόλιο και μετρήσεις και να αλλάξουμε το γάλα επιτέλους να πάμε σε φρέσκο.

Πρώτη μέρα σήμερα που ένιωσα κρύο το πρωί βγάζωντας τη μικρή για το σχολικό.Είχε λίγο παγωνιά.Απο χθες μας έχουν ανάψει και τα καλοριφές.

SI5Yp3.png

Καλημερα κοριτσια!!Καλη εβδομαδα! Βατραχακι να χαιρεσαι το νικολακη σου! Εγω εχω θειους και ξαδερφια αλλα το σαββατο θα παμε μονο στον αδερφο της μητερας μου.Χθες ειχα μια ξαδερφη μου και 2 θειες στο σπιτι.Στολισαμε κι εμεις σαββατο απογευμα, αμα μεινει τιποτα ορθιο...ηδη μου εσπασε μια διακοσμητικη μπαλα το θηριο, νομιζα οτι ειναι ξυλινη και της την εδωσα αλλα τελικα ηταν πορσελανη και...παει!

Στενοχωρηθηκα γμτ που δεν πηρα τη μηχανη το σαββατο μαζι μου και η Παναγιωτα δεν ειναι σε καμια φωτο!Εγινε πολυ καλη φιλη παντως με τη Θωμαιτσα της Δημητρας και φυσικα με το κοινωνικοτατο γοργονιδιο!!!!Αχ, ποτε θα ξαναπαμε????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...