Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πάντως Αννούλα, άσχετα με τα υπόλοιπα, το κλύσμα μην το φοβάσαι δεν είναι τίποτα, είχε χρειαστεί κι εγώ να της κάνω 2-3 φορές που είχε 5 μέρες να τα κάνει (αν και εμείς θηλάζουμε και δεν είναι ανησυχητικό) απλά καλό είναι να το αποφεύγουμε γιατί αν μάθει να τα κάνει με το κλύσμα, μετά δεν μπορεί μόνη της.... Πάντως θα δεις με το που θα αρχίσει τα φρουτάκια θα είναι ρολόι! Τώρα εμάς κάνει 3-4 φορές τη μέρα χώρις κανένα πρόβλημα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχως που την θυμηθηκα!!!!!!!!!!!

η γιατρος μας λοιπον ειπε οτι καλο θα ηταν να αποφυγουμε την περπατουρα η την στρατα

οποτε θα ψαξω κανα παιχνιδι....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αννα, Ξανθη χρονια πολλα !!! better late then never!!!

fatsaki και Ειρηνουλα, περαστικουλια στους πατεραδες σας, υπομονη!!!!

κοριτσια, δεν προλαβαινω λεμε, περνανε οι μερες και δεν το καταλαβαινω..τωρα γραφω γιατι ειμαι στο μαγαζι μας ( πεταχτηκε ο αντρας μ για κατι δουλειες ) και ετσι εχω λιγο χρονο για ιντερνετ...

πηρα και εγω αμαξακι, μικρο, φιατ παντα σε φοβερο τιρκουαζακι!!! το εχω παρει μονο 2-3 φορες μονη μ ( προσφατα πηρα αδεια) και επαθα μπακακαο!!!! δεν φοβαμαι τη διαδρομη, φοβαμαι το παρκαρισμα.. αφηστε..δεν εχω και χρονο για εξασκηση, φοβαμαι να βαζω τον θανουλη μεσα ακομα.. α, και εχω και αισθητηρα παρκινγ....

να απαντησω στο θεμα με τα κακακια, ο δικος μου εφοσον θηλαζουμε εκανε κακαια πολυ νερουλα 4-5-6 φορες την ημερα και μπολικα..εδω και 2 βδομαδες αλλαξε το θεμα, κανει μια φορα την ημερα μερα παρα μερα ή περνανε και 2 μερες, αλλα το ιδιο νερουλα και μυριζουν...πω πω..αρχισαν να μυριζουν και οι κλ@νιτσες του ..τι ειναι αυτο παλι???

καλοριζικο το αυτοκινητακι σου

το fiat panta ηταν καποτε ο ερωτασ μου που ημουν ετοιμη να το αγορασω μονη μου.......το ξεπερασα τωρα αλλα ακομη μου αρεσει!!

το καροτσι σας το χωραει?

και οι δικες μας κλ@νιτσς αρχισαν να μυριζουν που να φανε και φαγητο.....αφου την πρωτη φορα που μυρισα πηγα να του αλλαξω pampers...

Πάντως Αννούλα, άσχετα με τα υπόλοιπα, το κλύσμα μην το φοβάσαι δεν είναι τίποτα, είχε χρειαστεί κι εγώ να της κάνω 2-3 φορές που είχε 5 μέρες να τα κάνει (αν και εμείς θηλάζουμε και δεν είναι ανησυχητικό) απλά καλό είναι να το αποφεύγουμε γιατί αν μάθει να τα κάνει με το κλύσμα, μετά δεν μπορεί μόνη της.... Πάντως θα δεις με το που θα αρχίσει τα φρουτάκια θα είναι ρολόι! Τώρα εμάς κάνει 3-4 φορές τη μέρα χώρις κανένα πρόβλημα:)

Ρε συ Μαριαλένα κ εγώ πιστεύω ότι αν αρχίσει να τρώει το παιδί φρούτα θα τα κάνει αλλά δεν ξέρω γιατί η παιδίατρος θέλει να την στρώσει να κάνει κακά μόνο με το γάλα στη παρούσα φάση κ δεν μας αφήνει να φάμε....στο κάτω κάτω όλο το σόι του άντρα μου είναι δυσκοίλιοι κ πάνε μια φορά στις 3 μέρες τουαλέτα οπότε μπορεί απλά έτσι να λειτουργεί τώρα το έντερο του παιδιού....βέβαια δεν κάνει να μένουν στο μωρό τόσο πολύ τα κακά αλλά δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο δυσκοίλιο παιδί!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

μέχρι εκείνη την ώρα ταλαιπωρούσα και μια γραφίστρια (σόρρυ συμπεθέρα δεν το ήθελα να ξέρεις, αναγκάστηκα....) γιατί έχω ένα εντυπάκι που πρέπει να φύγει σήμερα και τα νεύρα μου!!!!!

Ξέρω, ξέρω, όχι για σένα, για το φουκαριάρικο το εντυπάκι! :lol::lol::lol:

Πω πω, σήμερα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι... Χτες το βράδυ, αφού κοίμησα τον μπέμπη, μπήκε ο Γιάννης μέσα στο δωμάτιό του να ψάξει κάτι στην ντουλάπα (στις 11 το βράδυ του 'ρθε κι αυτουνού) και τον ξύπνησε... Από εκείνη την ώρα δεν μπορούσε να ξανακοιμηθεί... Με τα πολλά κοιμηθήκαμε στις 2 μετά από ένα γερό χ3σιμο, λίγο γαλατάκι και νανούρισμα...

Επίσης κορίτσια εδώ και καμιά βδομάδα ο μπέμπης την ημέρα έχει μειώσει πολύ το γάλα του... Στο γεύμα πίνει γύρω στα 50ml και μετά από ζόρι φτάνει τα 100. Σε σπάνιες περιπτώσεις πίνει τα 180... Αφού λοιπόν πιεί λίγο μετά βάζει τη θηλή στο στόμα και τη δαγκώνει. Αυτό στην καλύτερη περίπτωση... Στην χειρότερη, βάζει τη θηλή στο στόμα, το κλείνει και αρχίζει νακουνιέται και να τεντώνεται χωρίς να πίνει γάλα, αλλά με τη θηλή στο στόμα... Μήπως δεν του αρέσει το γάλα πια? Αλλά πάλι, το βράδυ χτυπάει 300αρια!!! Είναι δυνατόν τη μέρα να πίνει τόσο λίγο και το βράδυ τόσο πολύ? Λέτε να πάρω τηλ τον παιδίατρο?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Επιτέλους Παρασκευή!Αν και έχω πολύ γεμάτο σουκού....η ξεκούραση είναι πλέον άγνωστη λέξη....:(

Το κοριτσάκι μου στις 4 το μεσημέρι θα κλεισει 3ο 24ωρο χωρίς να χει κάνει κακά....δεν θα περιμένω βέβαια να το κλείσει....θα πάρω τη παιδίατρο κάποια στιγμή τώρα το πρωί να δούμε τι θα γίνει με το χάλι μας....:mad:

καλημέρα κορίτσια,,,,πολύ προβληματισμένη είσαι με τα κακάκια...εμένα μια φορά που έκανε 3 μέρες να κάνει κακά πρώτα της έβαλα θερμόμετρο,μετά χαμομήλι και τέλος το κλυσματάκι...δενείναι δύσκολο μην αγχώνεσαι και τώρα με τις κρέμες μέρα παρά μέρα κάνουμε...

άτομο εμπιστοσύνης δεν έχω και θα πρέπει να ψάξω απλά το δύσκολο θα είναι το κυκλικό ωράριο γιατί μερικές μέρες δεν θα την χρειάζομαι αν έχω ρεπό καθημερινές και δεν θα έχει στάνταρ τπτ...την κοπέλα την κλείνεις με μηνιαίο μισθό ή με τις ώρες;;νιώθω και ανασφάλεια...τρελαίνομαι..ένας κόμπος στον λαιμό

Μαριάννα ψόφο έχει....

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημερα μανουλεσ!!!!!

κοριτσια σασ ευχαριστω ολεσ πραγματικα τοσο για τισ ευχεσ οσο και που προσφερθηκατε για να εχετε την αγγελικουλα!!!να στε καλα!!!!ειναι ομωσ δυσκολο να κατεβω αθηνα με την μικρη γιατι θα την ταλαιπωρησω πολυ!ελπιζω να μην χρειαστει να κατεβω ...χτεσ μαλιστα ενω ο πατερασ μου ηταν να βγει απο την εντατικη στο 24ωρο δηλαδη στισ 17΄00 το απογευμα , εκεινοσ βγηκε απο τισ 12!!!!!δηλαδη στισ 19 ωρεσ...και καποιεσ απο εσασ θα ξερετε οτι η εξελιξη τησ καταστασησ κρινεται απο το πρωτο 24ωρο...ευτυχωσ ολα καλα!!!

αραγε τι γινεται με τον πατερα του μαρακιου?ξερει καμια?ευχομαι ολα καλα του ανθρωπου!!

η μικρη εν τω μεταξυ εδω και 2-3 μερεσ μπηκε στο κλαμπ των συναχωμενων μωρων..εχει βηχακι,μυξουλεσ κ μπουκωμα.χτεσ το βραδυ μου εκανε και ενα 38.3.

ο γιατροσ μου ειπε να δωσω μουκοθιολ για παιδια για το συναχι τησ...

γι αυτο κ δεν θελω να την ταλαιπωρησω οπωσ σασ ειπα προηγουμενωσ.

ενταξει κ να χρειαστει να κατεβω αθηνα πιστευω ολο και καπου θα την αφησω ..καμια θεια,ξαδελφη κτλ...

απλα χτεσ με πηρε το παραπονο κ σασ το γραψα γιατι σκευτομουν οτι η αλλη ηθελε τισ τιμεσ και τα μεγαλεια (θα καταλαβατε ποια εννοω) αλλα ποτε δεν με βοηθησε οσεσ φορεσ χρειαστηκα...τελοσ παντων....σασ ζαλισα..!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μycothiol σε μωρο?:shock: Συγνωμη βρε Ειρηνακι, γιατρος δεν ειμαι, αλλα το βρισκω υπερβολικο. Μιλαμε για δυνατο φαρμακο! Ο βηχας ειναι απο τις μυξουλες. Το καταπολεμουμε με πολυ ορρο και προσεχτικα otrisalin για τις μυξες.

age.png age.png

Κορίτσια, πήγα ν' αγοράσω τα ρούχα προ βάπτισης για το μπέμπη και μου είπε η υπάλληλος ότι παπουτσάκια δεν του φοράμε τότε, θα πρέπει τα πρώτα να είναι αυτά, που θα του βάλει η νονά του..... :shock::shock::shock::shock::shock:

Έχετε ακούσει εσείς κάτι παρόμοιο...?

Σιγά μην αφήσω το παιδί μου μόνο με τα καλτσάκια, να ξυλιάσει μέσα στο καταχείμωνο..:mad::-x:-x:-x

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πήγα ν' αγοράσω τα ρούχα προ βάπτισης για το μπέμπη και μου είπε η υπάλληλος ότι παπουτσάκια δεν του φοράμε τότε, θα πρέπει τα πρώτα να είναι αυτά, που θα του βάλει η νονά του..... :shock::shock::shock::shock::shock:

Σιγά μην αφήσω το παιδί μου μόνο με τα καλτσάκια, να ξυλιάσει μέσα στο καταχείμωνο..:mad::-x:-x:-x

Ναι κ εμένα μου το είπανε....αλλά από τη γέννηση κ καλά δεν πρέπει να βάλουν άλλα παπούτσια! Εμάς πάντως κ αυτά που βάλαμε πριν τη βάπτιση μας τα πήρε η νονά μας για να τηρήσουμε εν μέρει το έθιμο....σιγά μην την πήγαινα ξε-παπούτσοτη! Βλακείες....

Ειρήνη περαστικά στη φιλενάδα μας!Συμφωνώ κ εγώ με τη Μαριάννα μην της δώσεις ακόμα φάρμακο...εγώ το μουκοθιόλ το πέρνω στη βρογχίτιδα~:shock:

Λοιπόν η παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε από αύριο το δεύτερο πρωινό γεύμα φρουτόκρεμα(γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι το προτελευταίο γεύμα αλλάζουμε με κρέμα?) κ γάλα να πάρω κ ένα s-26 κανονικό κ να της βάζω μία μεζούρα-2-3 μέρα με τη μέρα μέσα στο ελεύθερο λακτόζης κ να δούμε πως θα πάει......τι λέτε οι πιο έμπειρες????:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Οταν η κουμπαρα μου βαφτισε τον γιο της θυμαμαι οτι του φορουσε παπουτσακια και μαλιστα πεδιλακια γιατι ηταν Ιουλιος

Καλησπέρα κορίτσια,

Χρόνια πολλά στην Ξανθή και την Άννα!!!:D

Σήμερα ήταν μια δραματική μέρα...Ο πατέρας μου νοσοκομείο λοίμωξη αναπνευστικού, διογκωμένη καρδιά και πίεση υψηλή, ευχόμαστε να είναι κάτι περαστικό και να μην ταλαιπωρηθεί πολύ. Έχω στενοχωρηθεί πολύ:-(

Το μωρό δεν ήξερα που να το αφήσω σήμερα αφού η μάνα μου ήταν κι αυτή στο νοσοκομείο. Πήγα το πρωί για μια ώρα στη δουλειά και μετά γύρισα σπίτι.

Δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω τι έχετε γράψει. Ελπίζω όλες να είστε καλά κι εσείς και οι οικογένειές σας.

Περαστικα φατσακι.

710085xvtxg6omog.gif

Καλημερα κοριτσια!

Μαρια περαστικα στον πατερα σου.

Κασσιανη, πως περασατε τη νυχτα?

Την τριτη τη νυχτα ξυπνησε στη μια και εμεινε ολη νυχτα ξυπνιος απο το μπουκωμα. Την τεταρτη το βραδυ εκανε 39 πυρετο και χτες εμεινα μαζι του στο σπιτι και ηταν καλα. Ευτυχως φαινεται οτι τα περναει ευκολα, αλλα η σκασιλα μου δε λεγεται...

κάτι άσχετο...τι πιστεύετε πιο καλό;να πάρω κοπέλα για την μικρή ή να τηνστείλω σε βρεφικό σταθμό;στο νοσοκομείο που δουλεύω υπάρχει αλλά τα δέχονται από 18 μηνών οπότε για 6 μήνες κάτι πρέπει να κάνω...η μάνα μου είπε να την πάρει μαζί τους που θα είναι στο τροχόσπιτο αλλά είναι 4 ώρες από εδώ και με τις βάρδιες δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι..θα γίνω κομμάτια άσε που δεν αντέχει και ο άντρας μου

Ειρηνάκι όλα τα περιστατικά με τέτοια χειρουργεία τα πάνε εντατική....όλα καλά θα πάνε μανάρι...να σκέφτεσαι μόνο θετικά...

Εγω την κορη μου την πηγα 18 μηνων στο σταθμο και δεν αρρωστησε καθολου. Τον μικρο θα τον παω 14 μηνων. Ευτυχως μπορουσε και τα κρατουσε ο αντρας μου μεχρι τοτε, γιατι πιο μικρο απο 1 ετους δε θα το πηγαινα.Αλλα ξενη γυναικα μονη στο σπιτι με το παιδι δεν εμπιστευομαι.Προτιμω τις επαγγελματιες του σταθμου.

Βεβαια ειναι και τυχερα. Μια φιλη μου πηρε γυναικα στο σπιτι και πετυχε διανα.

Καλημέρα κορίτσια. Χρόνια πολλά στις Αννούλες για εχθές να χαίρονται την οικογένεια τους. Και εγώ ρώτησα τον παιδίατρο για στράτα που μου είπαν να πάρουν και μου είπε όχι και να τους πω να πάρουν κάτι πιο χρήσιμο (!) Πιστεύω ότι κάτι χρήσιμο είναι ένα πάρκο (απο όσο ξέρω απο την ανηψιά μου) εάν έχεις χώρο βέβαια να το βάλεις. Εγώ το σκεφτομαι βέβαια μετά τις γιορτές που θα φύγει το δέντρο, γιατί έχει γεμίσει το σαλόνι με ριλάξ, κούνια (όχι κρεβάτι αλλά μια κουνια της Fisher price που πιάνει πολύ χώρο, αλλά αρέσει στη μπουμπού μου), καρεκλάκι, το δέντρο, ενίοτε το καρότσι, που να βάλω και το πάρκο χαμός.

Εμενα το παρκο με βολεψε παρα πολυ.

καλησπέρα κορ'ιτσια....μα που είστε 'ολες;;;;βλέπω τα μυστικά της Εδέμ και παράλληλα ε'ιπα να μπω να δω τι κάνετε

Μπορεις να μου πεις κι εμενα τι στην ευχη γινεται ΄σ' αυτη τη σειρα?

τι αλλο εχει κανει ο μανος αι τον κατηγορουν αλοι?:rolleyes:

Μycothiol σε μωρο?:shock: Συγνωμη βρε Ειρηνακι, γιατρος δεν ειμαι, αλλα το βρισκω υπερβολικο. Μιλαμε για δυνατο φαρμακο! Ο βηχας ειναι απο τις μυξουλες. Το καταπολεμουμε με πολυ ορρο και προσεχτικα otrisalin για τις μυξες.

Θα συμφωνησω απολυτα.

Μη δινετε αντιβηχικα σιροπια, μονο ορο στη μυτουλα.

yey2p2.png BN4cp2.png

αχχχχ,χαμός γίνεται με τον Μάνο...χτες η Μελίτα είπε όλη τηνιστορία με τον Λαζαρίδη που της είπε ο Στέφανος,ο Μάνος είπε ότι είναι ψέμματα και κανένας δεν το πίστεψε...ο Νικόλας δεν ήξερε ότι ο μπαμπάς Λύτρας είχε λεφτά ενώ ο Μάνος ναι γιά αυτό η μαμά του Νικόλα είπε όλα θα τα αφήσει στον Μάνο και έτσι κατ'αλαβε ο Νικόλας τι εννοούσε τότε η μάνα του...τα λεφτά ήταν από παρανομίες...όσον αφορά την μαμά του Στέφανου την παγίδεψαν παλιά με ένα έργο τέχνης, και μπήκε φυλακή..να δούμε σήμερα τι θα γ'ινει ...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...